Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor woensdag 5 December 2012 at General Satellite News forum; La fausse suivante 14:00 - 15:30 op TV5 Komedie (2000) uit Frankrijk IMDB-rating: 6.4 (129 stemmen) Met Isabelle Huppert, Sandrine ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor woensdag 5 December 2012
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104869
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor woensdag 5 December 2012 - 05-December-2012, 05:22

La fausse suivante
14:00 - 15:30 op TV5
Komedie (2000) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.4 (129 stemmen)
Met Isabelle Huppert, Sandrine Kiberlain, Pierre Arditi e.aEen bijzonder rijke jongedame verkleedt zich als ridder om haar toekomstige echtgenoot, Llio, te peilen voordat ze met hem trouwt. Deze vermoedt niets en stort zijn hart uit bij zijn nieuwe vriend. Hij vertrouwt hem toe dat hij heeft afgezien van een gravin voor een betere partij, in Parijs...


The Accidental Husband
20:30 - 22:15 op RTL5
Komedie (2008) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.4 (12313 stemmen)
Met Uma Thurman, Colin Firth, Jeffrey Dean Morgan e.aEmma Lloyd is een succesvolle carrirevrouw. Haar radioshow als love dokter is een hit, haar eerste boek wordt uitgebracht en ze heeft een liefdevolle relatie met haar conventionele verloofde Patrick . Bij de registratie van hun huwelijk blijkt Emma al getrouwd te zijn, alleen heeft ze geen idee met wie. De zoektocht naar haar zogenaamde echtgenoot leidt haar naar Patrick , een knappe en zeer charmante brandweerman. In het begin levert hun tegengestelde kijk op het leven veel spanning en chaos op, maar Emma krijgt al snel bewondering voor Patricks zorgeloze passie en begint te twijfelen aan haar eigen conservatieve kijk op het leven en de liefde. Als Emmas trouwdag dichterbij komt moet ze kiezen tussen haar eigen veilige leven met Richard of de gepassioneerde en spontane wereld waar Patrick in leeft.


Van Helsing
20:30 - 23:05 op RTL7
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (51832 stemmen)
Met Hugh Jackman, Kate Beckinsale, Richard Roxburgh e.aOost-Europa, negentiende eeuw. De beroemde vampierjager Gabriel van Helsing is op een missie om het kwaad te overwinnen. Niet alleen Dracula, ofwel Vladislaus Dragulia, heeft zijn aandacht, maar ook het monster van Frankenstein en The Wolf Man passeren de revue.


Deception
20:30 - 22:35 op RTL8
Drama (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (22171 stemmen)
Met Ewan McGregor, Hugh Jackman, Michelle Williams e.aJonathan Messer heeft geen leven. Hij heeft geen vriendin, geen familie en geen vriendenTotdat hij op een avond de jonge en charismatische advocaat Wyatt Bose ontmoet. Wyatt vindt het hoog tijd dat Jonathan wat meer geniet van het leven en introduceert hem in zijn wervelende bestaan. Tijdens een lunch neemt Jonathan per ongeluk Wyatts telefoon mee en als deze overgaat nodigt een verleidelijke vrouwenstem hem uit in haar hotelkamer. Voordat Jonathan zich realiseert wat er gebeurt belandt hij in een anoniem seksnetwerk. Bij een volgende afspraak ontmoet hij S , een vrouw die hij al lang van een afstandje bewondert en waar hij - tegen de regels in - voor lijkt te vallen. Jonathan denkt dat hij het voor elkaar heeft, maar ontdekt dan dat de verwisseling van telefoons met Wyatt onderdeel was van een groter plan. Hoe meer Jonathan probeert te ontsnappen uit een web van chantage en intriges, des te meer raakt hij verstrikt in Wyatts dodelijke wereld.
Enchanted
20:30 - 22:35 op NET5
Avontuur (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (40044 stemmen)
Met Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden e.aEen mooie prinses wordt door een boze koningin verbannen uit haar magische, muzikale en getekende land en komt terecht in de grimmige realiteit van het hedendaagse Manhattan. Geschokt door deze vreemde en nieuwe omgeving zwerft Giselle rond in de chaotische wereld waar zeker niet iedereen "lang en gelukkig leeft". Ze kan wel wat magie in haar leven gebruiken. Als Giselle verliefd wordt op de charmante maar stuntelende echtscheidingsadvocaat die haar te hulp schiet, staat ze voor een flink probleem. Ze is thuis immers al beloofd aan een perfecte sprookjesprins en ze vraagt zich af of de romantiek uit het sprookjesboek ook in de echte wereld kan overleven.


American Pie 2
22:15 - 00:20 op RTL5
Komedie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (51642 stemmen)
Met Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan e.aNa afloop van hun eerste universiteitsjaar besluiten Jim en zijn vrienden Oz, Kevin en Finch de bloemetjes buiten te zetten en huren een zomerhuisje aan het strand. Veel zal echter afhangen van de goede wil van de meisjes die hen daar opwachten.


Hulk
23:05 - 01:40 op RTL7
Actie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (120843 stemmen)
Met Eric Bana, Jennifer Connelly, Sam Elliott e.aBruce Banner is een onderzoeker in een laboratorium. Hij werkt mee aan een geheim project om een machine te bouwen waarmee levende cellen gemanipuleerd kunnen worden. Tijdens een experiment gaat er iets mis met Bruce. Hij lijkt nog dezelfde, maar als hij kwaad wordt verandert hij is een groot, groen, gespierd monster: de hulk! De vraag is of hij zich kan redden van het gehele Amerikaanse leger dat hem nu achterna zit.


The Daisy Chain
00:45 - 02:10 op BBC1
Drama (2008) uit Ierland
IMDB-rating: 5.1 (521 stemmen)
Met Samantha Morton, Steven Mackintosh, Mhairi Anderson e.aMartha, een moeder die emotioneel kapot is, vanwege de dood van haar dochtertje, verhuist met haar man, Tomas, naar een afgelegen dorpje in Ierland. Het stel besluit een autistisch weesmeisje te adopteren; Daisy. Daisy, die nog steeds littekens bij zich draagt van de gruwelijke dood van haar ouders, voelt zich al snel thuis. Maar als er dan een serie van vreemde gebeurtenissen plaatsvindt, begint het erop te lijken dat Daisy waarschijnlijk een stuk kwader is dan ze lijkt...
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox