Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor woensdag 7 Juli 2010 at General Satellite News forum; Blinker 09:00 - 10:20 op Canvas Familiefilm (1999) uit Belgi IMDB-rating: 5.5 (119 stemmen) Met Joren Seldeslachts, Melissa Gorduyn, Matthias ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor woensdag 7 Juli 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 106888
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor woensdag 7 Juli 2010 - 07-July-2010, 05:30

Blinker
09:00 - 10:20 op Canvas
Familiefilm (1999) uit Belgi
IMDB-rating: 5.5 (119 stemmen)
Met Joren Seldeslachts, Melissa Gorduyn, Matthias Meersmans e.aHet is hoogzomer in Kruisem. Samen met Jonas, Mats en zijn onafscheidelijke hond Sadee geniet Blinker van een zalige vakantie. Tijdens n van hun zwempartijtjes in de vijver van het kasteelpark raakt Blinker onder water verstrikt in een ketting. Wanneer hij zich uit alle macht probeert te bevrijden, meent hij op de bodem een doodshoofd te ontwaren. Eens op het droge vertelt Blinker opgewonden over een vermeend lijk op de bodem van de vijver, maar niemand gelooft hem. Wanneer Turbo, de hond van Jonas, en Sadee ook nog eens op een geheimzinnige manier verdwijnen, is de maat vol en trekt Blinker op onderzoek.

She Does Not Drink, Smoke or Flirt But... She Talks
14:05 - 15:35 op TV5
Komedie (1970) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6 (130 stemmen)
Met Annie Girardot, Bernard Blier, Mireille Darc e.aGermaine, een roddelzieke werkster, heeft drie werkhuizen waar de bewoners - een bankier, een politicus en een opvoeder - elk een geheim tweede leven leiden en via haar in elkaar verstrikt raken met rampzalige complicaties.

Bound by Lies
20:30 - 22:10 op RTL8
Misdaad (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 3.8 (246 stemmen)
Met Stephen Baldwin, Kristy Swanson, Tracy Howe e.aNa een schorsing van zes maanden wordt rechercheur Max Garret overgeplaatst naar de afdeling moordzaken. Meteen wordt hij geconfronteerd met wat lijkt op de zelfmoord van een junkie. Maar Max ziet overeenkomsten met andere zaken en hoe langer hij ermee bezig is, hoe meer hij het idee krijgt dat hij te maken heeft met een seriemoordenaar. Het spoor leidt naar de fotostudio van Laura Cross, een sexy fotografe met een voorliefde voor SM. Max raakt gentrigeerd door deze sensuele vrouw, haar duistere kanten en haar obsessies met sadomasochisme. Wanneer hij dieper in de zaak verwikkeld raakt, lap Max steeds meer regels aan zijn laars door een intense seksrelatie met Laura te beginnen. Hij riskeert zijn huwelijk en zijn baan en dreigt in de valstrik van een seriemoordenaar te lopen...

Made in America
20:30 - 22:35 op RTL5
Komedie (1993) uit Frankrijk
IMDB-rating: 4.5 (5276 stemmen)
Met Whoopi Goldberg, Ted Danson, Will Smith e.aDe dochter van een werkende zwarte vrouw ontdekt dat ze het product is van kunstmatige inseminatie en dat haar natuurlijke vader een blanke autoverkoper is. Haar moeder is nog meer in de war door de ontdekking en wil niets met hem te maken hebben. Het meisje wil echter een vader en ook de vader staat niet afwijzend tegenover het idee een dochter te hebben.

The Call of the Wild: Dog of the Yukon
20:30 - 22:20 op RTL7
Avontuur (1997) uit Canada
IMDB-rating: 6.2 (355 stemmen)
Met Rutger Hauer, Bronwen Booth, Charles Edwin Powell e.aOoit was de hond Buck een vertroeteld huisdier, totdat hij wordt gestolen en doorverkocht aan een hondenslede koerier. Ploeterend door de Canadese sneeuw, vecht Buck voor zijn leven. Na een gevecht met een andere sledehond, vlucht Buck de ijzige bossen van Canada in.

An Unfinished Life
20:30 - 22:40 op NET5
Drama (2005) uit Duitsland
IMDB-rating: 7.1 (8888 stemmen)
Met Robert Redford, Jennifer Lopez, Morgan Freeman e.aEinar Gilkyson (Robert Redford) is een oude, verbitterde boer die zichzelf en zijn ranch heeft laten verloederen na de dood van zijn zoon, tien jaar geleden. Het enige waar Einar nog tijd en energie in stopt is zijn beste vriend Mitch (Morgan Freeman), die gehandicapt is geraakt na een ontmoeting met een beer. Op een dag staat Jean (Jennifer Lopez), Einar's schoondochter, bij hem op de stoep. De relatie tussen de twee is ernstig verstoord, want Einar geeft Jean de schuld van de dood van zijn zoon. Jean is gevlucht voor haar agressieve vriend. Ze heeft haar dochtertje Griff bij zich, die haar opa nog nooit heeft gezien. Door het contact met zijn kleindochter, die op zoek is naar een vaderfiguur en grote interesse heeft in het ranchleven, krijgt Einar sinds lange tijd weer wat plezier in het leven. Ook zijn houding naar Jean toe verbetert. Maar dan komt haar bezitterige vriend opdagen.

Windkracht 10: Koksijde Rescue
21:45 - 22:30 op Eén
Actie (2006) uit Belgi
IMDB-rating: 6.1 (225 stemmen)
Met Veerle Baetens, Franois Beukelaers, Warre Borgmans e.aGebaseerd op Windkracht 10, de Vlaamse televisieserie uit het eind van de jaren 90 over de persoonlijke en professionele lotgevallen van de bemanningsleden van een vliegende reddingsbrigade. Die brigade hield de kust in de gaten en kwam in actie bij noodgevallen op zee. Windkracht 10: Koksijde Rescue gaat over het reddingsteam van het 40ste smaldeel helikopters van de Luchtmachtbasis van Koksijde.

Garden State
22:35 - 00:25 op RTL5
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 7.9 (76375 stemmen)
Met Zach Braff, Kenneth Graymez, George C. Wolfe e.aTelevisie-acteur Andrew Largeman (Zach Braff) woont in Los Angeles. Oorspronkelijk komt hij uit de staat New Jersey, maar daar is hij al negen jaar niet meer geweest. Als zijn moeder komt te overlijden verandert hij echter van gedachten. Hij keert terug naar zijn geboortestad en ontmoet tot zijn blijdschap al zijn oude kameraden weer. Andrew ontwijkt echter zijn vader (Ian Holm), een psychiater met wie hij al jaren een moeizame relatie heeft. Toevallig ontmoet Andrew de jongedame Sam (Natalie Portman). Ondanks de enorme verschillen in hun karakters, trekken de twee met elkaar op. Sams gevoeligheid en warmte zorgen ervoor dat Andrew zijn hart durft te openen en haar over zijn pijn en geluk vertelt.

Sweepers
00:20 - 02:10 op RTL7
Actie (1998) uit Zuid-Afrika
IMDB-rating: 2.7 (692 stemmen)
Met Dolph Lundgren, Bruce Payne, Claire Stansfield e.aChristian (Dolph Lundgren) leidt een team dat landmijnen opruimt. Wanneer nabij het huis van een Amerikaanse senator een A-6 landmijn wordt gevonden, gaat bomexpert Michelle (Claire Stansfield) samen met Christian naar Angola om zo'n A-6 te vinden.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox