Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 1 Oktober 2011 at General Satellite News forum; Spy Kids 2: Island of Lost Dreams 13:50 - 15:55 op RTL4 Actie (2002) uit Amerika IMDB-rating: 5.4 (8437 stemmen) ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 1 Oktober 2011
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104755
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 1 Oktober 2011 - 01-October-2011, 05:02

Spy Kids 2: Island of Lost Dreams
13:50 - 15:55 op RTL4
Actie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (8437 stemmen)
Met Antonio Banderas, Carla Gugino, Alexa Vega e.aCarmen en Juni zijn terug voor een nieuw avontuur: hun nieuwste missie brengt hen naar een mysterieus eiland waar ze een wetenschapper ontmoeten. Ondertussen moeten ze het opnemen tegen rivalen Gary en Gerti.

Bad News Bears
14:00 - 16:20 op NET5
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (7027 stemmen)
Met Billy Bob Thornton, Greg Kinnear, Marcia Gay Harden e.aMorris Buttermaker heeft het niet getroffen met zichzelf. Vroeger was hij een getalenteerde honkballer die zelfs nog kort bij de profs heeft gespeeld. Nu heeft hij een kwakkelend bedrijfje in het bestrijden van ongedierte. Hij is aan de drank, heeft geen relatie en geen geld. Maar biedt zijn grote liefde honkbal hem dan geen soelaas? Hij coached een amateur-team , verzorgt wedstrijdbegeleiding, dat soort dingen. <br>Op een kwade dag wordt hem gevraagd om een jeugdteam te coachen. Dat wil hij wel, want Liz Whitewood die hem dat vraagt, betaalt hem er goed geld voor. Alleen, dit jeugdteam is geen team. Het zijn zelfs geen honkballers. Ze hebben een hekel aan elkaar, beheersen de sport voor geen meter, en tot overmaat van ramp hebben ze als belangrijkste tegenstander een team met een nogal verwaand heertje als coach Roy Bullock. Goede raad is duur, voor Buttermaker, maar er zit niks anders op dan keihard werken aan....

Goal II: Living the Dream
14:05 - 15:50 op BBC1
Drama (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.9 (4728 stemmen)
Met Kuno Becker, Stephen Dillane, Anna Friel e.aNadat Santiago Munez in het eerste deel naar Newcastle verkastte ging een wens van hem in vervulling. Nu speelt hij enkele jaren bij deze club totdat n van de beste clubs ter wereld zich bij hem meldt om hem in te lijven; Real Madrid.

Raise Your Voice
14:10 - 15:50 op E&eacute;n
Drama (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (6759 stemmen)
Met Hilary Duff, Oliver James, David Keith e.aTerri Fletcher (Hilary Duff) is een jonge meid uit een klein dorpje dat maar n wens heeft: popster worden. Tegen de zin van haar vader reist Terri naar Los Angeles om een opleiding te volgen aan een beroemde muziekschool. Daar beginnen de problemen pas goed. Als dorpsmeisje moet Terri zich staande houden in de grote stad en op school heerst vooral rivaliteit tussen de meisjes, die er allemaal van dromen om popzangeres te worden. Tot overmaat van ramp wordt Terri ook nog eens verliefd op de mooiste jongen van de school. In het begin heeft Terri het erg moeilijk, maar met behulp van een behulpzame leraar en haar nieuwe vriendje lijkt Terri haar doel te gaan bereiken....

Flying Down to Rio
14:15 - 15:40 op BBC2
Komedie (1933) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (879 stemmen)
Met Dolores del Rio, Gene Raymond, Raul Roulien e.aSteenrijke playboy speelt in jazz-clubs in Florida; door zijn weinig serieuze levensstijl en rokkenjagerij mist hij weleens een engagement. Zijn vriend Astaire doet allerlei moeite om hem op andere gedachten te brengen, maar belandt inplaats daarvan met hem in de wildste avonturen.

Yours, Mine and Ours
14:20 - 16:00 op SBS6
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 4.3 (5828 stemmen)
Met Dennis Quaid, Rene Russo, Sean Faris e.aEen kustwachter die zijn vrouw heeft verloren en een ontwerpster van handtassen worden verliefd en gaan trouwen. Echter, haar 10 kinderen en zijn 8 kinderen zijn hier niet bepaald gelukkig mee. Ze trachten het huwelijk met alle macht te saboteren.

Ways to Live Forever
15:30 - 16:55 op NED3
Drama (2010) uit Spanje
IMDB-rating: 6.4 (75 stemmen)
Met Ben Chaplin, Emilia Fox, Greta Scacchi e.aSam houdt van feiten. Hij wil alles weten over UFOs en horrorfilms en zeppelins en spoken en wetenschappers, en hoe het voelt om een meisje te kussen. En omdat hij leukemie heeft wil weten hoe het is om dood te gaan. Sam heeft antwoorden nodig op vragen die niemand wil beantwoorden.

An American in Paris
15:40 - 17:30 op BBC2
Musical (1951) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (7430 stemmen)
Met Gene Kelly, Leslie Caron, Oscar Levant e.aDe Amerikaanse schilder Jerry Mulligan wordt Hij wordt in Parijs ontdekt door de invloedrijke Nina Foch die veel interesse heeft in zijn werk.

Get Carter
20:00 - 22:05 op Veronica
Actie (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 4.7 (11083 stemmen)
Met Sylvester Stallone, Miranda Richardson, Rachael Leigh Cook e.aJack Carter keert na jaren van afwezigheid terug in Seattle om zijn broer te begraven. Die blijkt onder schimmige omstandigheden te zijn verongelukt. Carter wil uiteraard de waarheid boven tafel krijgen.

The Mask of Zorro
20:00 - 22:40 op RTL7
Actie (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (37758 stemmen)
Met Jos Mara de Tavira, Diego Sieres, Emiliano Guerra e.aHet is twintig jaar geleden sinds Don Diego De La Vega zijn laatste daad als Zorro heeft verricht. De onderdrukking duurt echter voort en hij vindt in de struikrover Alejandro Murietta zijn opvolger. Samen gaan strijden ze voor het Mexicaanse volk.

The Kingdom
20:30 - 22:40 op RTL5
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (34099 stemmen)
Met Jamie Foxx, Chris Cooper, Jennifer Garner e.aOscarwinnaar Jamie Foxx speelt in THE KINGDOM de ervaren FBI-agent Ronald Fleury. Het is de hoofdrol in een eigentijdse thriller over het moeizame onderzoek naar een bloedige aanslag op Amerikanen in Saoedi-Arabi. Het onderzoek wordt gehinderd door zand, hitte en taalproblemen, maar de belangrijkste hinderpaal is het cultuurverschil. Onder deze omstandigheden krijgen Ronald Fleury en zijn team een harde noot te kraken. Het onderzoek wordt nog iets moeizamer als blijkt dat de Saoedische autoriteiten Fleury en zijn medewerkers voor geen cent vertrouwen. Voor hen is de aanslag op het Amerikaanse kamp een Saoedische kwestie waarvoor geen buitenlandse hulp nodig is en zeker geen hulp van niet-moslims. <br>Desondanks krijgt Fleury na enig aandringen steun van de Saoedische politie....

Blood Diamond
22:05 - 00:50 op Veronica
Avontuur (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 8 (80617 stemmen)
Met Leonardo DiCaprio, Djimon Hounsou, Jennifer Connelly e.aDanny Archer (Leonardo DiCaprio), een ex-huursoldaat uit Zimbabwe en de visser Solomon Vandy Zijn beide Afrikaans, maar hun achtergrond en omstandigheden liggen hemelsbreed uit elkaar. Hier komt verandering in wanneer ze samen op zoek gaan naar de zeldzame roze diamant. Deze edelsteen kan een mensenleven compleet veranderen... of er een eind aan maken. De idealistische Amerikaanse journaliste Maddy Bowen (Jennifer Connelly), is in Sierra Leone om de waarheid achter conflictdiamanten te achterhalen. Met Maddy's hulp beginnen Archer en Solomon aan een gevaarlijke tocht door het territorium van de rebellen. Archer heeft Solomon nodig om de kostbare roze diamant te vinden, maar Solomon is op zoek naar iets wat nog veel meer waarde voor hem heeft zijn zoon...

Punisher: War Zone
22:40 - 00:45 op RTL5
Actie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (24847 stemmen)
Met Ray Stevenson, Dominic West, Cas Anvar e.aDe compromisloze wreker Frank Castle gaat door met zijn nmansoorlog tegen de georganiseerde misdaad. Ditmaal neemt hij het op tegen de ambitieuze maffiabaas Billy Russoti. Nadat Russoti echter door Castle keihard aangepakt wordt en hierdoor zwaar verminkt, zweert hij wraak en neemt een nieuwe identiteit aan, die van Jigsaw. De FBI kan Jigsaw niet aan en Castle zal het op moeten nemen tegen Jigsaws snel gerecruteerde priv-leger.

The Legend of Zorro
22:45 - 01:20 op RTL7
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (14895 stemmen)
Met Alberto Reyes, Julio Oscar Mechoso, Gustavo Sanchez-Parra e.aNadat hij heeft geholpen om van Californi de 31ste staat van Amerika te maken, zal Zorro zich moeten houden aan de belofte die hij aan zijn vrouw Elena deed: hij moet zijn geheime identiteit opgeven en een normaal leven leiden als Alejandro de la Vega. Zijn twijfel lijkt de twee uit elkaar te drijven. Hun zoontje Joaquin is inmiddels tien jaar oud en weet niets van zijn vaders dubbelleven. Tegelijkertijd worden er nieuwe plannen gesmeed door dezelfde boosdoeners die Californi buiten de VS wilden houden. Ze dreigen een eeuwenoud gevaar te ontketenen dat de loop van de geschiedenis voor altijd zou kunnen veranderen. Alleen Zorro kan hen stoppen.

Frost/Nixon
22:45 - 00:40 op BBC2
Biografie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 7.9 (43726 stemmen)
Met Janneke Arent, Kevin Bacon, Mickie Banyas e.aRichard Nixon is de enige president in de Amerikaanse geschiedenis geweest die heeft moeten aftreden. Het Watergate-schandaal, begin jaren zeventig van de vorige eeuw, dwong hem tot aftreden na een lang en uitputtend gevecht met de Senaat, de publieke opinie en de rechterlijke macht. Na zijn aftreden hield Nixon drie jaar lang zijn lippen stijf op elkaar. Maar toen de Engelse journalist David Frost hem verzocht om een interview voor de televisiecameras, zag Nixon een gelegenheid om zijn besmeurde imago op te poetsen, en ging hij akkoord. In FROST/NIXON herschept regisseur Ron Howard niet alleen dat beroemde interview, maar ook de onderhandelingen tussen het Nixon-kamp en het Frost-kamp, de deal die uiteindelijk gesloten werd en de geheimen die erin verborgen waren.

An Occasional Hell
23:00 - 00:50 op RTL8
Drama (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 4.9 (347 stemmen)
Met Tom Berenger, Valeria Golino, Kari Wuhrer e.aDe doortastende rechercheur Dewalt wordt door zijn ziekte gedwongen om zijn badge in te leveren. Hij brengt de rest van zijn leven door als leraar in een rustig stadje. Wanneer er een collega van Dewalt vermoord wordt, vraagt de weduwe zijn hulp. Hij gaat op onderzoek uit en komt erachter dat zijn collega niet erg trouw was. Het spoor leidt al snel naar de echtgenote van het slachtoffer. Toch blijft Dewalt in haar onschuld geloven als er nog te veel vragen onbeantwoord blijven

A Civil Action
23:35 - 01:45 op SBS6
Drama (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (11914 stemmen)
Met John Travolta, Robert Duvall, Tony Shalhoub e.aJan Schlichtmann is een cynische, maar peperdure letselschade-advocaat die alleen grote zaken aanneemt die hij rustig in de rechtszaal kan oplossen. Een nieuwe zaak, waarbij onschuldige mensen zijn omgekomen door giftige stoffen, lijkt aanvankelijk eenvoudig.

Ha-Buah
23:55 - 01:50 op Canvas
Drama (2006) uit Isral
IMDB-rating: 7.1 (2260 stemmen)
Met Ohad Knoller, Yousef 'Joe' Sweid, Daniela Virtzer e.aThe Bubble volgt het leven van drie jonge Israli. Noam is eigenaar van een platenzaak, Yali werkt in een bar en Lulu is verkoopster in een parfumerie. Ze delen een appartement in een trendy buurt van Tel-Aviv. The Bubble uit de titel verwijst naar de stad Tel-Aviv, die als een soort eiland fungeert binnen Isral. Tel-Aviv laat weinig merken van de harde realiteit en de politieke conflicten in de rest van Isral. De drie vrienden leiden een normaal leventje. Hun enige bekommernis is hun liefdesleven. Maar hun dagelijks leven zal danig door elkaar geschud worden met de komst van Ashraf, een Palestijn, die Noam leert kennen aan de check point van Nablus. Het is liefde op het eerste gezicht.

Cleaverville
00:05 - 01:55 op NET5
Misdaad (2007) uit Canada
IMDB-rating: 5.8 (72 stemmen)
Met Ever Carradine, Gabrielle Rose, Leela Savasta e.aGina Carelli ontvlucht een oplichtingszaak die uit de hand liep, met een zak vol diamanten die door de mafia gestolen werd. Ze klopt aan bij haar moeder, die al lange tijd voor Gina's dochter zorgt, voor hulp. Haar moeder was ooit net zo als Gina, maar beterde haar leven. Gina kan de confrontatie met haar dochter en moeder niet aan, en slaat weer op de vlucht.

Tussenstand
00:15 - 01:25 op NED2
Drama (2007) uit Nederland
IMDB-rating: 7.1 (57 stemmen)
Met Elsie de Brauw, Jennifer Jago, Stijn Koomen e.aAls hun 17-jarige zoon zich terugtrekt in een stilzwijgend isolement, probeert een voormalig stel het contact met elkaar en hun zoon te herstellen. Maar de gesprekken tussen de twee worden alleen maar harder en heftiger en lopen stuk op frustraties uit het verleden en het onvermogen naar elkaar te luisteren.Terwijl de ouders zich verliezen in eindeloos verbaal geweld trekt de zoon zich terug in stilte. Tussenstand laat de wereld van het lawaai botsen met de wereld van het zwijgen. En maakt voelbaar hoe er langzamerhand iets verschuift in de relatie tussen de drie familieleden die zich zo nauw verbonden voelen en elkaar toch amper kunnen bereiken

Extraordinary Rendition
00:40 - 01:55 op BBC2
Drama (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.9 (184 stemmen)
Met Omar Berdouni, Andy Serkis, Ania Sowinski e.aEen man wordt om onbekende redenen van straat gehaald zonder enige uitleg. Hij wordt overgebracht naar een zeer kleine cel op een onbekende locatie. Daar blijft men hem ondervragen en met behulp van ingewikkelde technieken hoopt men zijn zwijgen te door breken. Ondertussen gaat gaat zelfs de man twijfelen aan zijn onschuld en het doel van de arrestatie raakt steeds verder uit zicht.Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox