Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 11 Juli 2009 at General Satellite News forum; Dragon Hill. La colina del dragón 11:15 - 12:45 op RTL4 Animatie (2002) uit Spanje IMDB-rating: 5.6 (41 stemmen) Met ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 11 Juli 2009
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 109247
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 11 Juli 2009 - 11-July-2009, 06:10

Dragon Hill. La colina del dragón
11:15 - 12:45 op RTL4
Animatie (2002) uit Spanje
IMDB-rating: 5.6 (41 stemmen)
Met e.aIn een land hier ver vandaan leven draken in een fantastische wereld, genaamd Drakenheuvel. Deze magische plek met een verborgen schat is door bijzondere krachten naar een geheime plaats getoverd en wordt beschermd door vier poorten; vuur, water, aarde en lucht. Naast draken wonen er ook mensen in Drakenheuvel. De meeste zijn helemaal opgenomen in de grote drakenfamilie, zoals de dappere Kevin en lieve Maud. Septimus, de slechte tovenaar, is daarentegen gevangen gezet omdat hij zijn toverkracht gebruikt heeft om de kostbare schat van de draken te stelen. Septimus wil zo snel mogelijk ontsnappen, maar heeft daarvoor een mens met een puur hart nodig. Hij lokt daarom de onschuldige Kevin naar de gevangenis en gebruikt hem om te ontsnappen. Kevin laat zich niet uit het veld slaan en gaat met de hulp van het draakje Elfy en Maud de nare tovenaar achterna om te voorkomen dat de schat wordt gestolen. Samen gaan ze het avontuur tegemoet in de strijd tegen het kwaad....

Mystics
12:45 - 14:25 op RTL4
Komedie (2002) uit Ierland
IMDB-rating: 5.6 (117 stemmen)
Met David Kelly, Milo O'Shea, Maria Doyle Kennedy e.aDave en Locky zijn twee oplichters die zich voordoen als mediums die met de doden spreken. Terwijl zij de nabestaanden troosten, vullen ze hun eigen zakken met de inkomsten uit deze bezigheid. De zaken gaan uitstekend tot dat het kopstuk van de plaatselijke maffia wordt vermoord en zijn weduwe wil weten waar de laatste buit is verborgen. Dave en Locky kunnen dit verzoek niet weigeren, willen ze nog blijven leven. Er zit niets anders op dan doorgaan met het bedrog.

Fire Down Below
13:25 - 15:15 op BBC2
Actie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 4.3 (5203 stemmen)
Met Steven Seagal, Marg Helgenberger, Stephen Lang e.aEen milieu-agent ontdekt dat in de heuvels van Kentucky op grote schaal radioactief afval wordt gestort. Het bedrijf is niet van plan zijn illegale praktijken te staken.

Tous à l'Ouest: Une aventure de Lucky Luke
13:30 - 14:50 op Canvas
Animatie (2007) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.9 (124 stemmen)
Met Lambert Wilson, Clovis Cornillac, Franois Morel e.aNew York, 1855. Lucky Luke escorteert de Daltons voor het zoveelste proces. Onvermijdelijk slaat het viertal op de vlucht en plunderen ze nadien talrijke banken. Met de politie op de hielen verbergt Joe Dalton de buit in in de woonwagen van een stel immigranten die naar Californi vertrekken. Deze mensen zijn blijkbaar het slachtoffer van een schaamteloze oplichter en hebben maar tachtig dagen meer om hun grondgebied in Californi op te eisen. De eenzame cowboy besluit de moedige immigranten te helpen en hoopt ook de vinnige Daltons weer te pakken te kunnen nemen.

Sunshine State
14:25 - 17:00 op RTL4
Drama (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (2501 stemmen)
Met Alex Lewis, Alan King, Cullen Douglas e.aDe bewoners van een ingeslapen strandstadje in Florida gaan noodgedwongen bij zichzelf te rade na de komst van vrijgevige projectontwikkelaar.

The Prince and the Showgirl
15:15 - 17:10 op BBC2
Komedie (1957) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.4 (1317 stemmen)
Met Marilyn Monroe, Laurence Olivier, Sybil Thorndike e.aTijdens een optreden in een Londens theater wordt het Amerikaanse revuemeisje Elsie Marina opgemerkt door Groothertog Charles, regent van een Balkanstaatje, die in Londen is voor de kroningsplechtigheden. Charles nodigt Elsie uit voor een etentje op de ambassade en maakt haar avances.

Eye of the Dolphin
15:30 - 17:05 op NED3
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 4.9 (309 stemmen)
Met Carly Schroeder, Adrian Dunbar, George Harris e.aDe veertienjarige Alyssa woont sinds de dood van haar moeder een jaar geleden bij haar oma Lucy. Het was voor beiden een moeilijk jaar, en Lucy besluit dat Alyssa maar bij haar vader moet gaan wonen op de Bahamas. Voor haar vader, die een onderzoekcentrum voor dolfijnen heeft, komt het bezoek van zijn dochter erg ongelegen, omdat hij het erg druk heeft met politici en andere "experts" die van het reservaat een toeristische attractie willen maken. Al snel went Alyssa aan het eilandleven en ontwikkelt dezelfde gave als haar vader: communiceren met dolfijnen.

Who's That Girl
15:45 - 17:30 op NET5
Komedie (1987) uit Amerika
IMDB-rating: 4 (3242 stemmen)
Met Madonna, Griffin Dunne, Haviland Morris e.aEen vrouwelijke gevangene komt vrij op borgtocht na 4 jaar. Een advocaat die aan de vooravond van zijn huwelijk staat moet van zijn aanstaande schoonvader haar naar de bus brengen die haar uit de stad voert. Ze is echter niet van plan haar leven te beteren en verandert zijn leven in een hel. Hij vraagt zich af: "Wie is die meid?".

Mr. Wonderful
17:30 - 19:35 op NET5
Komedie (1993) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (1330 stemmen)
Met Matt Dillon, Annabella Sciorra, Mary-Louise Parker e.aGus is een zachtmoedige arbeider die mede-eigenaar wil worden van de bowlingtent uit zijn kinderjaren. Hij was getrouwd met zijn jeugdliefde Leonora die als Italiaans-Amerikaanse wilde ontsnappen uit de verstikkende omgeving van het huishouden. Ze ging opnieuw studeren en papte aan met de getrouwde professor Tom. De bowling komt eraan, maar Gus heeft teveel financile problemen vanwege de kosten van levensonderhoud die hij maandelijks aan Leonora moet betalen. Het meesterplan bestaat eruit om 'Mr. Wonderful', een geschikte echtgenoot voor Leonora, te vinden en zodoende van zijn alimentatieplicht af te komen. Uiteraard loopt elke ontmoeting met een potentile mister Wonderful in het honderd

Almost Famous
20:00 - 22:15 op RTL7
Drama (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 8 (76537 stemmen)
Met Billy Crudup, Frances McDormand, Kate Hudson e.aWilliam Miller is 15 jaar als hij wordt ingehuurd door Rolling Stone Magazine om mee op tour te gaan, en te schrijven over de opkomende rockband Stillwater. Hij raakt bevriend met een aantal groupies en wordt geintroduceerd in de wereld van liefde, drugs en rock 'n roll.

Chicken Little
20:00 - 21:30 op SBS6
Animatie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (13306 stemmen)
Met Zach Braff, Garry Marshall, Don Knotts e.aDit epische verhaal geeft een nieuwe draai aan de klassieke fabel van een jonge kip die voor een hoop paniek zorgt wanneer hij een vallende eikel voor een stukje van de hemel aanziet. In dit dolkomische avontuur is Chicken Little vastbesloten zijn reputatie te herstellen. Maar net op het moment dat het tij in zijn voordeel begint te keren, valt er een cht stukje van de hemel op zijn kop! Spanning, chaos en dolle pret zijn verzekerd wanneer Chicken Little en zijn bende maffe vriendjes Abby Mallard (ook bekend als Ugly Ducking), Runt of the Litter en Fish Out of Water de wereld proberen te redden zonder de stad opnieuw in paniek onder te dompelen. Voor n keer - om de wereld te redden - helpt het om als een kip zonder kop te handelen...

From Russia with Love
20:15 - 22:40 op Veronica
Actie (1963) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.5 (24659 stemmen)
Met Sean Connery, Daniela Bianchi, Pedro Armendriz e.aBond wordt naar Istanbul gestuurd om daar een geheime Russische decoder in handen te krijgen. Daar valt hij voor de charmes van een medewerkster van de Russische ambassade, Tatiana Romanova, die niet weet dat ze een pion is in het web van aartsvijand Spectre. Intussen wordt Bond achtervolgd door de nietsontziende Oost-Duitse agent Rosa Klebb en krijgt hij het aan de stok met de psychopathisch moordenaar Red Grant, die zich voordoet als Brits geheim agent.

Daredevil
22:00 - 23:50 op RTL5
Actie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (50362 stemmen)
Met Ben Affleck, Jennifer Garner, Colin Farrell e.aAls jongetje komt Matt Murdock in aanraking met radioactief afval en wordt blind. Vanaf dat moment ontwikkelt hij een radarzintuig waarmee hij dingen in zijn omgeving feilloos aanvoelt, ruikt en hoort. Hij heeft een missie; De zwakkeren in de samenleving bijstaan.

Rock 'n' Roll Junkie
22:15 - 00:00 op RTL7
Documentaire (1994) uit Nederland
IMDB-rating: 6.9 (34 stemmen)
Met Herman Brood, Nina Hagen e.aRock 'n Roll Junkie is een documentaire over popster Herman Brood. Authentiek beeldmateriaal toont hier hoe het jonge Broodje een Brood werd: van de wieg tot het podium, waar hij uitgroeide tot het enige echte rock and roll-beest dat ons land ooit rijk was. De film biedt een kijkje achter de schermen en natuurlijk een boel ruige muziek.

First Blood
22:40 - 00:30 op Veronica
Actie (1982) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (40865 stemmen)
Met Sylvester Stallone, Richard Crenna, Brian Dennehy e.aJohn Rambo heeft gevochten in Vietnam en komt terug in Amerika. Hij heeft moeite om te integreren in het burgerlijk leven en voelt zich een buitenstaander. Hij wordt continu gevolgd door sheriff Teasle die Rambo niet vertrouwt. Rambo wordt onschuldig opgepakt en gevangen genomen. Hij ontsnapt en vlucht de bossen in. De sheriff achtervolgt Rambo maar kan hem niet te pakken krijgen. Daarom roept hij de hulp in van kolonel Trautman die Rambo heeft opgeleid. Rambo voelt zich bedrogen en verraden.

A Walk on the Moon
22:40 - 00:30 op NED2
Romantiek (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (3313 stemmen)
Met Diane Lane, Viggo Mortensen, Liev Schreiber e.aTerwijl Neil Armstrong z'n eerste stappen op de maan zet en een half miljoen hippies rondzwermen op Woodstock, is een conventionele, ietwat saaie famile vakantie in de Catskills. De vrouw des huizes voelt zich echter aangetrokken tot een rondtrekkende koopman dit verandert alles...

House on Haunted Hill
22:45 - 00:30 op RTL 8
Horror (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 5.2 (18596 stemmen)
Met Geoffrey Rush, Famke Janssen, Taye Diggs e.aMultimiljonair Steven Price denkt dat hij zijn vrouw niet beter kan verrassen dan door haar verjaardagsfeest te houden in een huis dat in het verleden dienst deed als gevangenis voor geestelijk gestoorden. Al snel blijkt dat het huis zijn eigen wil heeft.

Brylcream Boulevard
23:30 - 01:05 op Eén
Komedie (1995) uit Belgi
IMDB-rating: 5.6 (103 stemmen)
Met Michael Pas, Frank Aendenboom, Babette van Veen e.aDe jongens van de 5e metaal, de ooit beruchtste klas van het Technisch Onderwijs, hebben elkaar uit het oog verloren. Als de autoritaire secretaris van de school een oud-klasgenote molesteert, neemt de 5e metaal wraak.

Armageddon
23:45 - 02:05 op BBC1
Actie (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (93588 stemmen)
Met Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Ben Affleck e.aEen meteoor nadert de Aarde en de directeur van de NASA kan niets anders doen dan een team van specialisten de ruimte in te sturen om de meteoor te stoppen. Harry S. Stamper staat bekend als de beste olieboorder, en hij en zijn team staan voor de taak om op de meteoor te landen, een gat te boren in het oppervlak en een bom in de kern te laten zakken.

Villa des roses
23:45 - 01:40 op Canvas
Drama (2002) uit Belgi
IMDB-rating: 5.9 (205 stemmen)
Met Julie Delpy, Shaun Dingwall, Harriet Walter e.aIn het pension Villa Des Roses, brengt de komst van Louise, het nieuwe dienstmeisje, een welkome verandering. De mannelijke gasten proberen alles om haar te versieren maar enkel de charmante Grnwald boekt succes. Eens Louise te hebben veroverd verslapt de aandacht van Grnwald echter.

Nature Unleashed: Tornado
00:15 - 01:55 op SBS6
Avontuur (2004) uit Canada
IMDB-rating: 2.5 (194 stemmen)
Met Daniel Bernhardt, Ruth Platt, Anya Lahiri e.aEen dreigende wolk schuift over de prairie. Donder en bliksem! De zes haar oude Josh Pallady wordt wakker van een vreemd geluid: het oorverdovend gekraak van hout. Als Josh geschrokken uit het raam kijkt, blijkt de houten schuur aan de rand van het terrein te zijn verdwenen. Dit is het werk van een tornado. In de helse uren die volgen probeert Josh zijn vier jaar oude broertje in veiligheid te brengen, terwijl zijn vader, een voormalig klimatoloog, de storm als een bezetene blijft filmen..

Stigmata
00:20 - 02:15 op NET5
Fantasy (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (24845 stemmen)
Met Patricia Arquette, Gabriel Byrne, Jonathan Pryce e.aAndrew Kiernan wordt er door het Vaticaan op uit gestuurd naar Brazilik waar sommige beelden uit hun oogkassen bloed tranen. Hij is er nog maar net of er is een vrouw die stigmata vertoont, dwz dat haar handen de wonden van Christus aan het kruis laten zien. Ook ontdekt Kiernan tot zijn verbijstering een verloren gewaand evangelie dat rampspoed over de wereld afkondigt.

Ran
00:30 - 03:00 op NED2
Actie (1985) uit Japan
IMDB-rating: 8.3 (27183 stemmen)
Met Tatsuya Nakadai, Akira Terao, Jinpachi Nezu e.aEen ouder wordende lord besluit zijn land te verdelen onder zijn drie zoons, die in drie aparte kastelen zullen gaan wonen. De twee oudste zonen zijn erg gelukkig, maar de jongste denkt dat z'n vader gek is geworden. Hij voorspelt dat het niet lang zal duren voor de twee oudere broers met elkaar in gevecht zullen raken. Japanse versie van Shakespeare's King Lear.

Vatel
00:30 - 02:10 op BBC2
Biografie (2000) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.5 (2974 stemmen)
Met Grard Depardieu, Uma Thurman, Tim Roth e.aFrancois Vatel is de trouwe en toegewijde bediende van de trotse maar oude, geruneerde Prins de Conde. De prins wil Lodewijk XIV voor zich winnen om op die manier het opperbevel te krijgen bij een militaire ingreep tegen de Nederlanders. In dit kader vraagt de prins aan Vatel zich te ontfermen over de ont-angst van Lodewijk XIV en het Hof van Versailles op het kasteel van Chantilly. De feestelijkheden zullen 3 dagen en 3 nachten duren en moeten absoluut betoverend zijn.

Anglaise et le duc, L'
03:00 - 05:00 op BBC2
Drama (2001) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.8 (1118 stemmen)
Met Jean-Claude Dreyfus, Lucy Russell, Alain Libolt e.aLady Grace Elliot heeft een romance achter de rug met de republikeinsgezinde Philippe, hertog van Orlans en neef van Koning Louis XVI. Wanneer op 14 juli 1790 de Franse Revolutie voor de eerste keer wordt herdacht, is de band tussen de voormalige geliefden nog altijd hecht. De politiek roerige tijden stellen de vriendschap echter op de proef. Elliott heeft moeite met de excessen van de revolutie en ontfermt zich over de voor het volk op de vlucht geslagen gouverneur van de Tuilerien (een aartsvijand van de hertog). Philippe daarentegen loopt voorop in de strijd tegen de koning, om uiteindelijk zijn Waterloo te vinden op het anti-monarchistische schavot....Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox