Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 12 Mei 2012 at General Satellite News forum; Curly Sue 06:50 - 08:50 op NET5 Komedie (1991) uit Amerika IMDB-rating: 4.8 (4560 stemmen) Met James Belushi, Kelly Lynch, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 12 Mei 2012
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 108520
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 12 Mei 2012 - 12-May-2012, 05:11

Curly Sue
06:50 - 08:50 op NET5
Komedie (1991) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (4560 stemmen)
Met James Belushi, Kelly Lynch, Alisan Porter e.aDe dakloze Bill Dancer en het weesmeisje Curly Sue komen elkaar tegen in Chicago. Als voorbeeldige zwervers stelen zij niet, maar troggelen met speelse truukjes spullen af van welgestelde medeburgers.


Picnic
13:20 - 15:10 op BBC2
Drama (1955) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (2670 stemmen)
Met William Holden, Kim Novak, Betty Field e.aHal Carter is een rondzwervende charmeur die in een klein plaatsje terecht komt om een oude vriend op te zoeken. Hij wil deze eigenlijk om een baantje vragen, maar versiert 's mans vriendin. Iedereen probeert de vriendin te overtuigen dat Hal een foute kerel is, maar het blijkt niet zo makkelijk haar dat in te laten zien.


Vegas Vacation
14:15 - 15:55 op SBS6
Komedie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (10281 stemmen)
Met Chevy Chase, Beverly D'Angelo, Randy Quaid e.aClark Griswold en zijn familie besluiten een reis te maken naar Las Vegas. Hij verliest daar onmiddellijk al zijn geld bij het gokken, zijn vrouw raakt erg onder de indruk van de zanger Wayne Newton, en de kinderen komen terecht in allerlei problematische situaties.


Transamerica
14:55 - 17:00 op RTL4
Avontuur (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (15225 stemmen)
Met Andrea James, Felicity Huffman, Danny Burstein e.aBree, een hoog opgeleide transseksuele vrouw die doorgaat voor een G.G. (een genetic girl), woont in een arme wijk van Los Angeles. Ze heeft twee baantjes om geld te sparen voor haar laatste geslachtsoperatie. Als ze een telefoontje krijgt van Toby, een weggelopen tiener die in de gevangenis zit en op zoek is naar zijn vader, komt ze er tot haar grote schrik achter dat een ongelukkige heteroseksuele ervaring tijdens haar leven als man heeft geresulteerd in een zoon. Met tegenzin doet Bree een beroep op haar zuur verdiende spaarcentjes en vliegt naar New York om daar de borgsom voor Toby te betalen. Ze biedt hem een rit aan maar heeft in het geheim besloten dat ze hem achter zal laten bij de stiefvader waar hij van weggelopen is.


Bye Bye Birdie
15:10 - 17:00 op BBC2
Musical (1963) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (3032 stemmen)
Met Janet Leigh, **** Van Dyke, Ann-Margret e.aRockster Conrad Birdie, die veel weg heeft van Elvis Presley, laat de harten van alle tienermeiden smelten. Wanneer hij het leger in moet, eindigt meteen daarbij Alberts carrire als songwriter en staken al de meiden in Washington. Rosie DeLeon, Alberts secretaresse en bijna verloofde, komt met een idee. Het is haar bedoeling om Birdie nog n liedje te laten zingen, dat geschreven is door Albert, voor de nationale televisie op de Ed Sullivan-show. Hierbij moet Birdie afscheid nemen door n vrouwelijke fan te zoenen. Kim McAfee wordt, vlak nadat ze een vaste relatie is aangegaan met Hugo Peabody, geselecteerd. Ondertussen heeft Albert zo zijn problemen, wanneer hij zijn angstaanjagende moeder moet vertellen dat hij gaat trouwen met Rosie.


Wickie de Viking
15:30 - 16:45 op NED3
Avontuur (2009) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.8 (1153 stemmen)
Met Jonas Hmmerle, Waldemar Kobus, Nicolas Romm e.aVikingen zijn van nature sterke en luidruchtige mannen die nergens bang voor zijn. Wickie is anders; lief, zachtaardig en een beetje verlegen, maar hij heeft een speciale gave die niemand heeft; hij is slim! Hij overtuigt iedereen van zijn ideen door zijn uitzonderlijk motto: "Wie niet sterk is moet slim zijn! Op een dag wordt het dorp overvallen door een bende piraten, onder leiding van Sven De Verschrikkelijke. De overvallers plunderen het dorp en beroven de dorpsbewoners van hun dierbaarste bezit: al hun kinderen! Behalve Wickie, die net op dat moment vast zit in een boom met zijn Deltavlieger. Wickies vader en de andere Vikingen uit Flake hijsen meteen de zeilen om de kinderen te redden. Wickie gaat als verstekeling aan boord.


Madagascar
17:45 - 19:10 op BBC1
Animatie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (38207 stemmen)
Met Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer e.aEen zebra uit de New Yorkse dierentuin wil naar het wild toe en ontsnapt uit de dierentuin. Zijn vrienden de leeuw, de giraffe en het nijlpaard gaan achter hem aan. Ze worden op een boot gezet, maar belanden na een ongeval in Madagascar. Helaas hebben deze New Yorkers geen flauw idee hoe ze in het wild moeten overleven.


The Secret of Moonacre
18:00 - 19:40 op Canvas
Avontuur (2008) uit Hongarije
IMDB-rating: 6 (3381 stemmen)
Met Ioan Gruffudd, Dakota Blue Richards, Tim Curry e.aDe pracht van het landgoed Moonacre wordt overschaduwd door herinneringen aan de Maanprinses en het mysterieuze witte paardje. Tot haar verrassing ontdekt Maria Merryweather, een vreemdelinge in het Kasteel van Moonacre, dat wat er al die jaren geleden met de Maanprinses gebeurd is, ook met haar te maken heeft. Ze is vastbesloten vrede en geluk terug te brengen in de vallei. En Maria krijgt meestal haar zin.


Over Her Dead Body
18:40 - 20:30 op NET5
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (12168 stemmen)
Met Eva Longoria Parker, Paul Rudd, Lake Bell e.aKate is een paar uur voor haar trouwerij nog druk bezig met de laatste details. Totdat haar bitchy perfectionisme uitloopt op een stom, maar dodelijk ongeluk. Haar verloofde Henry gaat thuis zitten en weigert de draad weer op te pakken. Zijn zus kan dat na een jaar niet meer aanzien en sleept Henry naar Ashley, een medium. Zij wil Henry wel helpen in contact met Kate te komen. Dat ziet ook de nog op aarde zwervende geest van de jaloerse Kate. Ze verschijnt aan de verbijsterde Ashley en zet alles op alles om de opbloeiende romantiek tussen de twee te verzieken...


Indiana Jones and the Temple of Doom
20:00 - 22:30 op Veronica
Actie (1984) uit Amerika
IMDB-rating: 7.4 (89045 stemmen)
Met Harrison Ford, Kate Capshaw, Jonathan Ke Quan e.aNa een incident in een nachtclub in Shanghai neemt de archeoloog Indiana Jones de benen. Samen met een nachtclubzangeres en zijn jonge helper Short belandt hij in een dorpje waar een groep schurken een magische steen heeft gestolen. Indiana Jones belooft te helpen om hem terug te vinden.


The Death and Life of Bobby Z
20:00 - 22:00 op RTL7
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (2621 stemmen)
Met Paul Walker, Laurence Fishburne, Jason Lewis e.aEn man. Twee levens. Ontelbare vijanden. Ex-marinier Tim Kearney (Paul Walker) zit een gevangenisstraf uit voor een klein vergrijp. Achter de tralies raakt hij echter betrokken bij een gevecht, waarbij de leider van een ghetto de dood vindt. Dat staat gelijk aan een doodvonnis. Tim heeft slechts n kans om de gevangenis levend te verlaten: de sluwe DEA-agent Grusza (Laurence Fishburne) heeft iemand nodig die de identiteit van de pas overleden drugsdealer Bobby Z kan aannemen. En Tim lijkt als twee druppels water op hem! In ruil voor strafvermindering gaat Tim akkoord. Als Bobby Z leidt Tim ineens een luxeleven, vol vrouwen en geld. Maar Bobby Z had ook vijanden...die nergens voor terugdeinzen!


X-Men Origins: Wolverine
20:00 - 22:10 op RTL5
Actie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (138818 stemmen)
Met Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Liev Schreiber e.aFilm over het verleden van de X-man Wolverine, waarin hij verschillende personages uit de comics tegenkomt, opgeleid wordt als supersoldaat in het weapon X programma en een confrontatie heeft met Victor Creed alias Sabretooth.


Raw Deal
22:00 - 00:05 op RTL7
Actie (1986) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (7036 stemmen)
Met Arnold Schwarzenegger, Kathryn Harrold, Darren McGavin e.aFBI-agent Mark Kaminski is uit het corps geschopt wegens zijn ongekende bruutheid. Als de FBI de maffia-organisatie van godfather Patrovita in Chicago wil oprollen is hij echter de enige die bereid is om te infiltreren in het gangsternetwerk. De FBI zorgt ervoor dat Kaminski wordt 'vermoord' en onder een valse naam probeert hij daarna het vertrouwen te winnen van Patrovita.


Solstice
22:00 - 23:45 op RTL8
Drama (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.2 (2955 stemmen)
Met Elisabeth Harnois, Shawn Ashmore, Tyler Hoechlin e.aMegan krijgt haar diploma, maar heeft niet veel tijd om dit te vieren. Niet veel later pleegt haar zus Sophie zelfmoord op een kerstfeest na een ruzie tussen de twee. Megan gaat voor het laatst met haar vrienden, voordat ze allemaal naar een verschillende universiteit gaan, een weekend naar een moeras. Eerst wil ze niet mee, bang voor herrineringen aan haar zus, maar ze laat zich overhalen. De trip begint leuk en Megan wordt verliefd op Christian. Maar dan begint Megan de geest van haar zus in aanwezigheid te voelen. Wanneer onverklaarbare dingen gebeuren, is ze hier van overtuigd. Maar dan krijgen ze ook berichten van andere geesten, waardoor hun leven voor altijd verandert.


Kick-Ass
22:10 - 00:40 op RTL5
Actie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 7.9 (197235 stemmen)
Met Aaron Johnson, Garrett M. Brown, Clark Duke e.aKick-Ass gaat over de doorsnee tiener Dave Lizewski, een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: Kick-Ass. Hij scoort een flitsend pak met masker en gevechtsstok en is zo klaar om de misdaad te bestrijden. Er is alleen n probleem: Kick-Ass heeft absoluut geen superkrachten.


Oom Henk een misdaadkomedie
22:30 - 00:10 op NED3
Komedie (2012) uit Nederland
IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
Met Hans Kesting, Tobias Nierop, Bert Luppes e.aEen komedie over zelfverrijking en opportunisme in het criminele circuit en de bejaardenzorg. Tobias Nierop, Hans Kesting en Sallie Harmsen spelen de hoofdrollen in de Telefilm van regisseur Elbert van Strien (Zwart water). Student Koen redt zich uit een bedreigende situatie door te beweren dat topcrimineel Henk de Koning zijn oom is. Hij raakt alleen maar dieper in de problemen als oom Henk enkele dagen later bij hem voor de deur staat. Koen moet een dementerende crimineel de bergplaats van twaalf miljoen euro ontfutselen. Koen wordt gedwongen in de bejaardenzorg te gaan werken en maakt kennis met schrijnende situaties in de hedendaagse bejaardenzorg.


Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
22:30 - 00:40 op Veronica
Actie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.2 (24285 stemmen)
Met Angelina Jolie, Gerard Butler, Ciarn Hinds e.aIn het tweede deel van Tomb Raider moet Lara Croft (Angelina Jolie) op zoek naar een tempel waar een sleutel te vinden is tot "Pandora's Box". Als deze "box" geopend wordt, kan deze een kracht loslaten die miljoenen mensen hun levens kan ontnemen. Lara moet deze sleutel en 'box' eerder vinden dan Chen Lo, hoofd van een Chinees misdaadsyndicaat, die "Pandora's Box" wil vinden, en dan wil verkopen aan de hoogste bieder.


The Proposal
22:50 - 00:35 op BBC1
Komedie (2009) uit
IMDB-rating: 6.7 (85443 stemmen)
Met Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen e.aDe invloedrijke redactrice Margaret dreigt uitgezet te worden naar haar vaderland Canada. Om dit te voorkomen dwingt ze haar niets vermoedende en komische assistent Andrew om zich met haar te verloven, terwijl ze hem al jarenlang het leven zuur maakt. Hij gaat akkoord met de verloving maar tegen een paar persoonlijke voorwaarden. Het onwaarschijnlijke stel reist af naar Alaska om de eigenzinnige familie van Andrew te ontmoeten. Het zelfbeheerste stadsmeisje komt dan in de ene komische situatie na de andere terecht, waarin ze zich als een vis op het droge voelt. Met een onvoorbereid huwelijk in het vooruitzicht en de vreemdelingenautoriteiten op de hielen, beloven Margaret en Andrew met enige aarzeling zich aan het plan te houden. Ongeacht de angstvallige gevolgen...


Cabaret
23:35 - 01:35 op BBC2
Drama (1972) uit Amerika
IMDB-rating: 7.7 (14243 stemmen)
Met Liza Minnelli, Michael York, Helmut Griem e.aIn het vooroorlogse Berlijn treedt de Amerikaanse zangeres Sally Bowles regelmatig op in een nachtclub. Terwijl de macht van de nazi's groeit, ontmoet zij allerlei totaal verschillende mensen. Met twee van hen begint zij een relatie.


Piscine, La
23:40 - 01:40 op Canvas
Misdaad (1969) uit Itali
IMDB-rating: 6.7 (963 stemmen)
Met Alain Delon, Romy Schneider, Maurice Ronet e.aDe geliefden Jean-Paul (Delon) en Marianne (Schneider) brengen hun vakantie door in een villa aan de Route de la Plage uitkijkend over de middellandse zee in La Douce France. Op een dag krijgen ze, op uitnodiging van Marianne, bezoek van Harry en zijn bloedmooie 18-jarige dochter Penelope.


Shottas
00:05 - 01:55 op RTL7
Actie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (772 stemmen)
Met Ky-Mani Marley, Spragga Benz, Paul Campbell e.aIn de gevaarlijke straten van Kingston, Jamaica, hebben de twee vrienden Biggs en Waune al op jonge leeftijd een "shottas" (Jamaicaans voor gangster) manier van overleven gevonden. Ze besluiten naar Miami af te reizen om daar 'carrire' in het criminele circuit te maken en alles lijkt ze voor de wind te gaan: ze leiden een heerlijk leventje met snelle auto's en beeldschone vrouwen. Jammer genoeg is dit leventje niet blijvend en worden ze Amerika uitgezet vanwege hun criminele activiteiten. Terug in Jamaica zetten ze de onderwereld op zijn kop, totdat ze genoeg geld en macht bij elkaar hebben om weer naar hun luxe leventje in Miami terug te keren. Daar worden ze helaas niet opgewacht door het luxe leventje waar ze op gehoopt hadden, maar door een aantal wraakzuchtige drugsdealers. Is hun shottas mentaliteit sterk genoeg om dit te overleven?


Breach
00:10 - 02:15 op SBS6
Misdaad (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (21639 stemmen)
Met Chris Cooper, Ryan Phillippe, Laura Linney e.aDe film volgt FBI-agent Eric O'Neill (Ryan Phillippe), die wordt uitgekozen om voor een geheime divisie binnen de organisatie te werken. De uitverkoren agent komt er achter dat zijn mentor (Chris Cooper) de grootste bedreiging vormt voor de nationale veiligheid.


Mr. Brooks
00:10 - 02:30 op NET5
Misdaad (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (35682 stemmen)
Met Kevin Costner, Demi Moore, Dane Cook e.aSuccesvol zakenman, vrijgevig weldoener, liefhebbende vader en toegewijd echtgenoot: Earl Brooks lijkt perfect. Maar Mr. Brooks heeft ook een geheim. hij is een moordenaar. Een die het voor de kick doet en de schuld aan zijn alter ego Marshall geeft. Hij pleegt zijn moorden perfect en heeft nog nooit een spoor achtergelaten, totdat hij per ongeluk gefotografeerd wordt. Is Mr. Brooks geraffineerd genoeg om zowel de chanterende fotograaf als de doortastende detective Tracy Atwood te slim af te zijn? En kan en wil hij zijn dubbelleven nog wel geheim houden voor zijn vrouw en dochter?


Red Road
00:25 - 02:10 op NED2
Drama (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.9 (2974 stemmen)
Met Kate ****ie, Tony Curran, Martin Compston e.aJackie is beveilingsbeambte in Glasgow. Elke dag waakt ze via tv schermen die verbonden zijn aan camera's in de stad over een klein gedeelte van de wereld. Ze beschermt de mensen die leven onder haar toegewijde blik zonder zelf ooit betrokken te raken.<br>Tot er op een dag een man op haar scherm verschijnt die ze nooit meer verwacht had te zien, een man die ze nooit meer wilde zien. Ze heeft geen andere keus dan de confrontatie aan te gaan....


Shutter
00:40 - 02:15 op Veronica
Horror (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 4.9 (14824 stemmen)
Met Joshua Jackson, Rachael Taylor, Megumi Okina e.aEen jong Amerikaans koppel reist voor hun huwelijksreis af naar Tokio. De reis wordt al snel een nachtmerrie wanneer ze op de foto's die ze maken geestachtige verschijningen waarnemen. Verschijningen die na een tijdje niet alleen op de foto's te zien zijn.


Things to Do Before You're 30
01:20 - 02:55 op BBC1
Komedie (2004) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.8 (426 stemmen)
Met Dougray Scott, Jimi Mistry, Emilia Fox e.aEr werd een voetbalteam opgericht met als naam Athletic Greenwich. Twintig jaar later bestaat de ploeg nog steeds en heeft nog altijd dezelfde spelers, die natuurlijk ook allen twintig jaar ouder zijn. Ze zijn allemaal een heel stuk veranderd en hebben een leven buiten het team, maar voetbal houdt hen nog steeds samen. Iedereen heeft zijn eigen problemen en elk van hen heeft al beslist om de ploeg te verlaten, maar wetende dat zij hun 500ste wedstrijd gaan spelen, beslissen zij om nog een tijd te blijven. Dit betekent dat er problemen zullen exploderen en voor iedereen zal dit een verandering van hun verdere leven betekenen.


Carry on England
01:35 - 03:00 op BBC2
Komedie (1976) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 2.4 (707 stemmen)
Met Kenneth Connor, Windsor Davies, Judy Geeson e.aOmdat er nogal wat onrust heerst binnen het luchtafweergeschut, komt Captain S. Melly orde op zaken stellen.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox