Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 12 Oktober 2013 at General Satellite News forum; Born to Kill 07:55 - 09:25 op BBC2 Misdaad (1947) uit Amerika IMDB-rating: 7.4 (891 stemmen) Met Claire Trevor, Lawrence ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 12 Oktober 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104895
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 12 Oktober 2013 - 12-October-2013, 05:10

Born to Kill
07:55 - 09:25 op BBC2
Misdaad (1947) uit Amerika
IMDB-rating: 7.4 (891 stemmen)
Met Claire Trevor, Lawrence Tierney, Walter Slezak e.aIn Reno is een dubbele moord gepleegd. Helen Trent heeft de slachtoffers gevonden en vlucht de stad uit. Toevallig ontmoet ze de dader, van wie ze erg onder de indruk raakt. Samen reizen ze verder naar San Francisco.


Two Way Stretch
09:25 - 10:50 op BBC2
Komedie (1960) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.8 (977 stemmen)
Met Peter Sellers, David Lodge, Bernard Cribbins e.aDrie criminelen plannen in de gevangenis samen een overval op een diamanttransport, maar het plan dreigt in het water te vallen als er een nieuwe bewaker komt. Gelukkig voor de drie is 'groene Minna' er echter ook nog.


Care Bears: Share Bear Shines
12:00 - 13:19 op RTL8
Animatie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (22 stemmen)
Met Anna Cummer e.aAls er tijdens Twinkelnacht geen Twinkel te bespeuren valt, gaat Eerlijkbeer op zoek naar de mythische prinses Goudster.


The Three Investigators and the Secret of Skeleton Island
14:05 - 15:40 op Eén
Avontuur (2007) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.6 (587 stemmen)
Met Chancellor Miller, Nick Price, Cameron Monaghan e.aEen nieuwe triomf voor de drie amateur-detectives heeft hen veel krachten gekost. Terug op het hoofdkantoor, op de schroothoop van oom Titus in het Zuid-Californische Rocky Beach gekomen, besluiten "De Drie" dat ze toch aan een vakantie toe zijn. Het komt hen goed uit dat Peters vader, Al Shaw, hen heeft uitgenodigd hem te vergezellen naar Zuid-Afrika om Kaap de Goede Hoop te bezoeken, of beter gezegd: om naar een spookeiland voor de Zuid-Afrikaanse kust te gaan, waar hij samen met de rijke erfgename Miss Wilbur een pretpark aan het bouwen is. Dit aanbod laten "De Drie" niet schieten: op naar Zuid-Afrika!


Carefree
15:05 - 16:30 op BBC2
Komedie (1938) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (1593 stemmen)
Met Fred Astaire, Ginger Rogers, Ralph Bellamy e.aRogers kan maar niet beslissen of ze wel of niet met haar verloofde Bellamy zal trouwen. Ze gaat naar psychiater Astaire, maar het resultaat is dat ze verliefd op hem wordt.


Mega Mindy en de Snoepbaron
15:30 - 16:40 op NED3
Avontuur (2011) uit Belgi
IMDB-rating: 4.7 (49 stemmen)
Met Louis Talpe, Fred Van Kuyk, Matthias Temmermans e.aIn Mega Mindy en de snoepbaron staat Mega Mindy voor haar moeilijkste strijd ooit, want ze moet het opnemen tegen de mensen waarvan ze echt houdt. Alles draait om liefde en snoep in deze film. Mieke wil Toby voor zich winnen met een liefdesdrankje van Opa Fonkel. Maar voor Mieke de kans krijgt, wordt het drankje gestolen n wordt Oma Fonkel ontvoerd. Al snel blijkt dat de gemene snoepbaron Louis hier achter zit. Door een gemene list komen de vrienden van Mieke n voor n in de macht van de snoepbaron. Zal Mega Mindy haar geliefden kunnen redden? Het wordt een uiterst spannende race tegen de klok.


The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
20:00 - 22:55 op SBS6
Actie (2008) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.6 (83410 stemmen)
Met Ben Barnes, Georgie Henley, Skandar Keynes e.aDe Pevensie kinderen zijn op magische en mysterieuze wijze getransporteerd van Engeland naar het land van Narnia. Daar vindt een spannend en gevaarlijk nieuw avontuur plaats. Het doorzettingsvermogen, de hoop en moed van de kinderen worden dit keer nog meer op de proef gesteld. De vier kinderen zullen snel een indrukwekkend karakter ontmoeten waar ze nog niet eerder kennis mee hebben gemaakt: Narnia's gerechtvaardige erfgenaam op de troon. De jonge Prins Caspian. De prins wordt gedwongen zich te verschuilen voor zijn oom Miraz die hem wil vermoorden. Zijn oom heeft liever dat zijn eigen zoon op de troon komt te zitten.


The Green Mile
20:00 - 23:50 op RTL5
Misdaad (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 8.3 (145842 stemmen)
Met Tom Hanks, David Morse, Bonnie Hunt e.aPaul Edgecomb is gevangenisbewaarder op de beruchte death row van de Cold Mountain-gevangenis. Hij is verantwoordelijk voor de bewaking van vier ter dood veroordeelden. Een van hen, John Coffey, wacht de elektrische stoel, omdat hij twee kleine meisjes zou hebben vermoord. Coffey is een reusachtige vent, sterk als een beer, maar ook erg verlegen, naef, aandoenlijk beleefd en bang in het donker. Hij blijkt bovendien over wonderlijke bovennatuurlijke krachten te beschikken.


Inglourious Basterds
22:00 - 01:05 op Veronica
Actie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 8.3 (381304 stemmen)
Met Brad Pitt, Diane Kruger, Mlanie Laurent e.aIn het door Duitsers bezette Frankrijk is Shosanna Dreyfus getuige van de brute moord op haar familie, onder leiding van nazi-kolonel Hans Landa. Ze weet maar net te ontsnappen en vlucht naar Parijs, waar ze een filmtheater gaat runnen. Ondertussen, ergens anders in Frankrijk, is een joodse groep soldaten, onder leiding van Lt. Aldo Raine bezig met het organiseren van wraakaanvallen op de nazi's. De groep die bij de vijand bekend staat als The Basterds, moet angst zaaien door de nazi's op brute wijze te vermoorden. Ze stuiten op Shosanna Dreyfus en geheim agent Bridget Von Hammersmark, waarmee ze samen een missie zullen ondernemen om de leiders van het Derde Rijk uit te schakelen.


Hunger
23:40 - 01:15 op Canvas
Drama (2008) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.6 (23560 stemmen)
Met Michael Fassbender, Stuart Graham, Helena Bereen e.aHunger gaat over de laatste zes weken uit het leven van de Ierse hongerstaker Bobby Sands. Sands zat in 1981 in de beruchte H-blokken van de Maze-gevangenis in Noord-Ierland. De gevangenen kwamen in opstand tegen de barre omstandigheden in de gevangenis.


Glorious 39
23:40 - 01:45 op BBC2
Drama (2009) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.4 (2478 stemmen)
Met Romola Garai, Eddie Redmayne, Juno Temple e.aDe film speelt zich af tussen Londen en het idyllische Britse platteland tijdens de periode vr de Tweede Wereldoorlog. In een tijd van onzekerheid en grote spanning draait het verhaal om de aanzienlijke familie Keyes, die er op gebrand is hun zeer traditionele manier van leven te handhaven. De oudste dochter Anne is een ontluikende jonge actrice die verliefd is op Lawrence, ambtenaar bij Buitenlandse Zaken. Maar haar schijnbaar perfecte leven begint zich dramatisch te ontwikkelen als ze op geheime opnamen van de appeasement-beweging stuit. Terwijl ze de bron van deze opnamen tracht te ontdekken, worden duistere geheimen onthuld die leiden tot de dood van een zeer goede vriend. Als de oorlog uitbreekt, ontdekt Anne de waarheid en ze vlucht naar Londen om een bevestiging voor haar verdenkingen te vinden. Ze wordt echter gevangen genomen en pas dan begint ze eindelijk te ontdekken hoe vreselijk ze is verraden.


Against the Ropes
23:40 - 01:45 op RTL8
Biografie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5.2 (2838 stemmen)
Met Meg Ryan, Omar Epps, Charles S. Dutton e.aHet waargebeurde verhaal over Jackie Kallen, een Joodse vrouw uit Detroit die een succesvolle boks-promoter werd. De film legt zich vooral toe op de relatie tussen Jackie en Luther Shaw, n van de boksers wiens carrire ze begeleidt.


Be Kind Rewind
00:00 - 02:00 op RTL7
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (59478 stemmen)
Met Jack Black, Mos Def, Danny Glover e.aJerry woont naast een elektriciteitscentrale in New Jersey. Zijn beste vriend Mike woont en werkt aan de overkant van de straat in een videotheek. Jerry is ervan overtuigd dat zijn hoofdpijnen worden veroorzaakt door de elektriciteitscentrale, en hij besteedt veel tijd aan plannen om de centrale te saboteren. De uitvoering van deze plannen leidt er toe dat pechvogel Jerry gemagnetiseerd wordt, en daardoor op een ochtend onbedoeld alle videobanden in Mikes winkel wist. Om te voorkomen dat Mikes baas hierachter komt, besluiten de vrienden de films opnieuw op te nemen. Tot ieders verbazing worden de rammelige maar hilarische films een groot succes, en de twee vrienden wereldberoemd in hun eigen buurt.


Pure Coolness
00:15 - 01:47 op NED2
Drama (2007) uit Kirgizi
IMDB-rating: 7.5 (46 stemmen)
Met Asem Toktobekova, Tynchtyk Abylkasymov, Siezdbek Iskenaliev e.aDe moeder van Sagyn besluit om haar zoon te laten trouwen met Anara. De ouders onderling hebben al de afspraak gemaakt dat de twee moeten trouwen. Sagyn is verliefd op de mooie Asyl, maar die heeft al een verloofde. De moeder en de zoon organiseren een feest voor de jeugd, met als doel Anara te ontvoeren, maar de mensen die hen helpen ontvoeren per ongeluk Asyl.


Poison Ivy: The Secret Society
00:35 - 02:20 op NET5
Drama (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 4.3 (1225 stemmen)
Met Miriam McDonald, Shawna Waldron, Ryan Kennedy e.aDanielle "Daisy" Brookes is een weesmeid die haar thuis en vriend achter zich laat om een oplichting te volgen. Hier groeit ze uit tot een concurrente van de beruchte "Ivy-groep". Deze bestaat uit een groep fanatieke meiden die over lijken gaan om te krijgen wat ze willen. Daisy ontdekt dat ze wel eens studenten hebben vermoord en dat bewijzen keer op keer werden verborgen door de decaan. De meiden willen Daisy een lidmaatschap aanbieden, maar zij wil de groep vernietigen.


The Man Without a Face
00:50 - 02:40 op BBC1
Drama (1993) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (10095 stemmen)
Met Mel Gibson, Nick Stahl, Margaret Whitton e.aJustin McLeod is een voormalig docent die een kluizenaarsleven leidt. Zijn gezicht is misvormd ten gevolge van een auto-ongeluk, waarbij een van zijn leerlingen om het leven is gekomen. In hetzelfde dorp wil tiener Chuck dolgraag naar de militaire academie. Hij roept McLeods hulp in voor het toelatingsexamen. Zijn moeder ziet het echter niet zitten dat de twee met elkaar optrekken.


X: The Unknown
01:45 - 03:00 op BBC2
Sci-Fi (1956) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.2 (1100 stemmen)
Met Dean Jagger, Edward Chapman, Leo McKern e.aHet Britse leger houdt een oefening op een afgelegen Schots eiland, maar de soldaten hebben door dat er nog iets in hun buurt rondloopt. Spoedig worden ze aangevallen door een soort radioactief monster dat kort daarna ook een klein Schots dorpje onveilig begint te maken.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox