Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 14 Januari 2012 at General Satellite News forum; The Haunting Hour: Don't Think About It 12:05 - 13:55 op RTL4 Fantasy (2007) uit Amerika IMDB-rating: 6 (1210 stemmen) ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 14 Januari 2012
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104907
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 14 Januari 2012 - 14-January-2012, 05:00

The Haunting Hour: Don't Think About It
12:05 - 13:55 op RTL4
Fantasy (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (1210 stemmen)
Met Emily Osment, Brittany Curran, Cody Linley e.aCassie is een 13-jarige gothic die naar een nieuwe buurt verhuist. Ze houdt er van trucjes uit te halen met de populaire kinderen van de school en haar broertje Max. Wanneer ze op weg is naar de bibliotheek, vindt ze een Halloween gerelateerde winkel in een zijstraat. Met aanraden van de mysterieuze eigenaar, vindt ze het boek The Evil Thing. Ze negeert de waarschuwing "Do not read aloud" (Lees het niet hardop) en leest het voor aan haar broertje. Max's fantasierijke gedachten geeft "The Evil Thing" de mogelijkheid tot leven te komen en ontvoert hem, Cassie's populaire klasgenoot Priscilla en een pizzaverkoper. Het is aan Cassie en Sean om ze te redden.

Miss Sadie Thompson
13:20 - 14:50 op BBC2
Drama (1953) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (383 stemmen)
Met Rita Hayworth, Jos Ferrer, Aldo Ray e.aDe voortvluchtige prostituee Sadie strandt met een schip op een tropisch eiland, waar jonge militairen worden opgeleid. Hier krijgt ze het aan de stok met een moralistische missionaris. Rita Hayworth speelt op uitdagende wijze in deze herverfilming van Somerset Maughams Rain. Oorspronkelijk gefilmd in 3D.

Intolerable Cruelty
13:55 - 15:55 op RTL4
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (28355 stemmen)
Met George Clooney, Catherine Zeta-Jones, Geoffrey Rush e.aDe succesvolle advocaat Miles Massey zoekt een nieuwe uitdaging. Die krijgt hij wanneer hij de veelvuldig gescheiden Marylin Rexroth ontmoet, een harde vrouw die door veelvuldig te trouwen haar schaapjes op het droge hoopt te krijgen. Door Massey krijgt ze echter geen cent uit haar huwelijk. In een poging om wraak te nemen besluit ze met Massey te trouwen, om zo zijn geld op te kunnen strijken.

Scoop
14:00 - 15:55 op NET5
Komedie (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.8 (21220 stemmen)
Met Woody Allen, Scarlett Johansson, Hugh Jackman e.aStudente journalistiek Sondra (Johansson) wordt tijdens een optreden van een goochelaar (Allen) uit het publiek gehaald. Tot haar schrik komt ze er op dat moment achter dat ze de recentelijk overleden journalist Strombel (McShane) kan horen en zien. Op diens aanwijzingen gaat ze achter een primeur aan, en komt al snel de aristocratische Lyman (Jackman) op het spoor.

Addicted to Love
14:05 - 16:00 op SBS6
Komedie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (8995 stemmen)
Met Meg Ryan, Matthew Broderick, Kelly Preston e.aSam is een astronoom op het platteland die erg veel van zijn vrouw Linda houdt en het bovendien niet erg vindt als ze voor een paar maanden weggaat om les te geven. Als hij echter een afscheidsbrief van haar krijgt omdat ze in New York bij Anton is ingetrokken pakt hij snel zijn koffer om ze in de gaten te houden. Sam ontmoet daar ook de ex-vriendin van Anton, Maggie, die er niet op uit is om Anton terug te krijgen maar wel om hem te runeren.

Bob the Butler
14:10 - 15:40 op Eén
Komedie (2005) uit Canada
IMDB-rating: 5.8 (1157 stemmen)
Met Tom Green, Brooke Shields, Genevieve Buechner e.aBob Tree is een onhandige slungel, die overal ongelukken veroorzaakt en in geen enkel baantje succesvol kan zijn. Bob heeft echter de beste bedoelingen en om zijn ongelukkige lot te keren, schrijft hij zich in voor een butlersopleiding. Anne Jamieson is een alleenstaande moeder van twee kinderen met een stressvolle baan, die op zoek is naar wat hulp. Per toeval vindt ze n van Bobs flyers en ze besluit hem in te huren. Dit kan natuurlijk nooit helemaal goed gaan...

Mrs. Palfrey at the Claremont
14:50 - 16:30 op BBC2
Komedie (2005) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.6 (1121 stemmen)
Met Joan Plowright, Rupert Friend, Zoe Tapper e.aMrs. Palfrey, een oudere dame, verhuist na de dood van haar echtgenoot van Schotland naar London om in de buurt van haar 26-jarige kleinzoon Desmond te zijn. Ze logeert in het Claremont hotel, maar helaas negeert Desmond al haar toenaderingspogingen en de andere hotelgasten plus het personeel denken dat ze alles maar verzint.. Per toeval ontmoet ze Ludovic, een jonge schrijver, die haar meehelpt en zich voordoet als haar kleinzoon. De twee blijken het bovendien zeer goed met elkaar te kunnen vinden, maar wat als de echte kleinzoon toch zal arriveren?

Amundsen der Pinguin
15:35 - 17:00 op NED3
Familiefilm (2003) uit Duitsland
IMDB-rating: 6 (46 stemmen)
Met Emilio De Marchi, Tobias Fries, Harald Krassnitzer e.aAnne krijgt als cadeau een pingun van haar oom die op zuidpool-expeditie is geweest. Een stel boeven wil de pingun echter vangen omdat de pingun de sleutel is voor het vinden van een geheimzinnige schat.

The World's Fastest Indian
16:30 - 18:30 op BBC2
Biografie (2005) uit Nieuw-Zeeland
IMDB-rating: 8 (14117 stemmen)
Met Anthony Hopkins, Iain Rea, Tessa Mitchell e.aDe excentrieke Nieuw-Zeelander Burt Munro (Anthony Hopkins) droomt er sinds zijn jeugd al van ooit het snelheidsrecord te breken op zijn Indian motor en wijdt zijn leven aan het perfectioneren van zijn klassieke motor. Niets of niemand kan Burt Munro ervan weerhouden om zijn dromen te verwezenlijken. Hij vertrekt naar de Bonneville zoutvlaktes in Utah voor de ultieme test van zijn Indian tijdens de Speed Week. Tegen alle verwachtingen in vestigt hij daar een nieuw snelheidsrecord en verwerft wereldfaam. Het door hem neergezette wereldrecord staat tot op de dag van vandaag en zijn legende leeft voort....

Return to the Blue Lagoon
18:25 - 20:30 op NET5
Avontuur (1991) uit Amerika
IMDB-rating: 4.1 (3174 stemmen)
Met Milla Jovovich, Brian Krause, Lisa Pelikan e.aTijdens een zeereis van Tahiti naar San Francisco stuit men op een sloep waarin de ontzielde lichamen van een jong stel liggen en een twee jaar oude zoon die wonderwel in leven is. De weduwe Sarah ontfermt zich over de jongen en noemt hem Richard. Als er cholera uitbreekt op hun schip worden uit veiligheidsoverwegingen Sarah en de kinderen in een sloep gezet en na enige tijd bereikt het drietal een tropisch eiland.

Moordwijven
20:00 - 22:00 op RTL5
Komedie (2007) uit Nederland
IMDB-rating: 5.8 (402 stemmen)
Met Bracha van Doesburgh, Hadewych Minis, Sanne Wallis de Vries e.aDe drie miljonairsvrouwen Kitty, Estelle en Nicolette leiden een luxueus en rimpelloos bestaan. Hun enige zorg is de strijd tegen het ouder worden, daarom shoppen zij wekelijks bij de plastisch chirurg. Totdat Kitty vermoedt dat haar echtgenoot vreemd gaat. Omdat ze van de alimentatie alleen uiteraard niet rond kan komen, besluit ze samen met haar vriendinnen dat er maar n oplossing is: ze moeten hem uit te weg ruimen. De hautaine dames dalen af naar de Amsterdamse wallen om daar een huurmoordenaar te zoeken die dit klusje kan klaren. Wat een gemakkelijke klus had moeten zijn, blijkt toch meer voeten in aarde te hebben dan de dames hadden verwacht. <br><br>

Tarzan
20:00 - 21:40 op SBS6
Animatie (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (20805 stemmen)
Met Tony Goldwyn, Minnie Driver, Glenn Close e.aDiep in de Afrikaanse jungle geeft een gorillamoeder een achtergelaten baby de naam Tarzan en neemt hem aan als haar eigen zoon, ook al schuwt de leider, zilverrug Kerchak, dit &quot;onbehaarde wonder&quot;. Tarzan groeit op met zijn bijdehante apenvriendje Tuk en zijn neurotische kameraad, de olifant Tantor. Zo ontwikelt hij alle instincten van een dier en leert hij alles over de jungle, terwijl hij razendsnel door de bomen zweeft en zwaait. Maar als plotseling zijn soortgenoten verschijnen, waaronder de beeldschone Jane, staan twee werelden op het punt n te worden.

The Ghost and the Darkness
20:00 - 22:10 op RTL7
Actie (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (15821 stemmen)
Met Michael Douglas, Val Kilmer, Tom Wilkinson e.aJohn Beaumont is eigenaar van een Britse spoorwegmaatschappij en heeft grootse plannen voor een spoorlijn dwars door Oeganda. Als er een brug moet komen, roept hij de hulp in van ingenieur John Henri Patterson en het ziet er naar uit dat de bouw precies op tijd klaar is, totdat de bouwers stuk voor stuk door wilde dieren worden gedood.

Head of State
20:10 - 22:00 op Veronica
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (6776 stemmen)
Met Chris Rock, Bernie Mac, Dylan Baker e.aWanneer een presidentskandaat midden in de campagne onverwacht komt te overlijden moet de Democratische Partij in alle haast een nieuwe kandidaat zien te vinden. Hun keuze valt op Mays Gilliam (Chris Rock). Gilliam's oudere broer wordt zijn running mate.

Hard to Kill
22:00 - 00:00 op Veronica
Actie (1990) uit Amerika
IMDB-rating: 5 (6904 stemmen)
Met Steven Seagal, Kelly LeBrock, William Sadler e.aMason Storm, rechercheur bij de dienst Moordzaken, tekent zijn doodvonnis wanneer hij aan zijn collegas meldt dat hij op film het complot tegen senator Caldwell heeft staan. Diezelfde nacht krijgt Storm thuis het bezoek van gemaskerde en gewapende mannen. Zijn echtgenote en zoontje Sonny worden afgemaakt. Storm wordt voor dood achtergelaten. OMalley, werkzaam bij Interne Zaken, brengt hem onder in het comacentrum van Los Angeles. Zeven jaar later ontwaakt Storm. Hij weet nog steeds niet wie de opdracht gaf hem uit de weg te ruimen, maar is vastbesloten dit uit te zoeken en de dood van zijn gezin te wreken.

Macbeth
22:00 - 00:15 op RTL8
Drama (2006) uit Australi
IMDB-rating: 4.8 (1139 stemmen)
Met Chloe Armstrong, Kate Bell, Miranda Nation e.aEen moderne verfilming van MacBeth, gesitueerd in de onderwereld van Melbourne. Dit is Shakespeare als een actiefilm vol woede & bloederig geweld. MacBeth, de loyale rechterhand van gangsterbaas Duncan, hoort een voorspelling dat hij op een dag alle macht in handen zal hebben. MacBeth is niet van plan geduldig te wachten tot die dag komt. Aangespoord door zijn ziekelijk ambitieuze vrouw ruimt hij Duncan uit de weg. Maar om zijn macht over het misdaadimperium te behouden, moet hij steeds meer mensen vermoorden. Tot zijn overgebleven rivalen besluiten samen te werken om MacBeth ten val te brengen...

Obsessed
22:00 - 00:10 op RTL5
Drama (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 4.5 (12517 stemmen)
Met Beyonc Knowles, Idris Elba, Ali Larter e.aEen maatschappelijk zeer geslaagde man met een beeldschone vrouw komt erachter dat zijn perfecte leventje wordt bedreigd als een collega van kantoor zich als een stalker begin te gedragen.

Women in Love
22:50 - 00:55 op BBC2
Drama (1969) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.2 (1736 stemmen)
Met Alan Bates, Oliver Reed, Glenda Jackson e.aUrsula en haar zus Gudrun leren in de jaren 20 Rupert en Gerald kennen op een huewelijksfeest. Al snel raken Ursula en Rupert bevriend, dit in tegenstelling tot de andere twee.

Recount
23:15 - 01:00 op NED2
Drama (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 7.5 (6180 stemmen)
Met Kevin Spacey, Bob Balaban, Ed Begley Jr. e.aRecount gaat over de vijf weken na de presidentile verkiezingen in 2000 tussen George W. Bush en Al Gore waarin het ondermeer niet duidelijk is wie de meeste stemmen in Florida heeft. Ron Klain (Kevin Spacey), voormalig stafchef van Al Gore, en Warren Chrisopher (John Hurt), de supervisor van het district Florida, proberen allebei hun gelijk te krijgen.

Capote
23:15 - 01:30 op NET5
Biografie (2005) uit Canada
IMDB-rating: 7.6 (32659 stemmen)
Met Allie Mickelson, Kelci Stephenson, Philip Seymour Hoffman e.aIn november 1959, leest de schrijver Truman Capote (Philip Seymour Hofmann) een artikel in de New York Times over de moord op de familie Clutter in Kansas. Samen met zijn vriendin Harper Lee vertrekt hij naar Kansas om het verhaal te onderzoeken. Wat begint bij een artikel eindigt in een boek, zijn beste boek....

Extreme Measures
23:25 - 01:40 op SBS6
Misdaad (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (6478 stemmen)
Met Hugh Grant, Gene Hackman, Sarah Jessica Parker e.aEen dakloze man overlijdt aan bizarre symptomen in een van New York's drukste Eerste Hulp-centra. Niemand lijkt veel interesse voor het voorval te hebben, behalve Dr. Guy Luthan, de dienstdoende arts van die avond. Hij gaat op onderzoek uit en ontdekt dat het lijk verdwenen is.

Japanese Story
23:45 - 01:30 op Canvas
Drama (2003) uit Australi
IMDB-rating: 7 (3122 stemmen)
Met Toni Collette, Gotaro Tsunashima, Matthew Dyktynski e.aGeologe Sandy (Toni Collette) wordt opgezadeld met een Japanse man die ze vervelend en arrogant vindt. Deze Hiromitsu is voor haar echter van groot zakelijk belang, dus noodgedwongen vervult ze haar plicht. Sandy moet hem rondrijden om verschillende locaties te bezoeken in de Australische Pilbarawoestijn. Als ze echter stranden moeten ze zichzelf en de levensbedreigende situatie onder ogen zien. Het vereist vaardigheid om te overleven en Hiromitsu is zich daar nog niet genoeg van bewust. Met zoveel ruimte en zo weinig mensen in de buurt, blijkt het dat ze elkaar hoe dan ook nodig hebben en dat ze elkaars aanwezigheid moeten accepteren. De culturele en sociale barrires worden langzaamaan beslecht en hun levens zullen nooit meer hetzelfde zijn. De zoektocht naar persoonlijke ontplooiing, wederzijds begrip en levensbehoud in de woestijn maakt van Japanese Story een uitzonderlijk avontuur.

Bookies
00:25 - 02:05 op RTL7
Komedie (2003) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.9 (1214 stemmen)
Met Nick Stahl, Johnny Galecki, Lukas Haas e.aVier studievrienden trachten wat geld bij te verdienen door een wedkantoortje te beginnen. Dit gaat behoorlijk goed en voor ze het weten loopt de situatie uit de hand wanneer de georganiseerde misdaad lucht van hun activiteiten krijgt.

The Rainbow
01:45 - 03:30 op BBC2
Drama (1989) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.4 (364 stemmen)
Met Sammi Davis, Paul McGann, Amanda Donohoe e.amanda is een lesbische gymlerares die een jonge vrouw (Ursula) verleidt. Hun relatie loopt voorspoedig en lijkt onverwoestbaar, totdat Ursula valt voor de charmes van een man.Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox