Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 17 November 2012 at General Satellite News forum; That Darn Cat! 13:00 - 14:50 op BBC2 Familiefilm (1965) uit Amerika IMDB-rating: 6.3 (1545 stemmen) Met Hayley Mills, Dean ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 17 November 2012
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104867
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 17 November 2012 - 17-November-2012, 05:25

That Darn Cat!
13:00 - 14:50 op BBC2
Familiefilm (1965) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (1545 stemmen)
Met Hayley Mills, Dean Jones, Dorothy Provine e.aWanneer een vrouw wordt ontvoerd, probeert ze de politie hierover te informeren door een berichtje aan een kat mee te sturen. De eigenaar van de kat belt de FBI die de kat terug naar de vrouw probeert te volgen.


Miracle
14:50 - 17:00 op BBC2
Drama (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 7.5 (13007 stemmen)
Met Kurt Russell, Patricia Clarkson, Noah Emmerich e.aVol zinderende actie en sensationele spanning is 'Miracle' het inspirerende waargebeurde verhaal achter een van de grootste momenten uit de sportgeschiedenis - de triomfantelijke overwinning van het Americaanse ijshockeyteam op de Sovjetunie in 1980. De voor een Golden Globe genomineerde Kurt Russel ('Executive Decision', 'Backdraft', 'Silkwood') speelt op briljante wijze de dynamische, vastberaden coach Herb Brooks die een onmogelijke droom had: de schijnbaar onverslaanbare Russen een koekje van eigen deeg te geven.Brooks begon met een bij elkaar geraapt groepje van twintig jongens die onder zijn leiding gingen spelen als nooit tevoren. Uiteindelijk veranderde hij ze in een team dat geloofde dat ze het onmogelijke konden bereiken.


Ella Enchanted
15:35 - 17:10 op Eén
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (8842 stemmen)
Met Anne Hathaway, Hugh Dancy, Cary Elwes e.aElla leeft in een sprookjesachtige en magische wereld. Toen zij nog een baby was, is ze betoverd door een fee. Ella's gave -en vloek- is die van gehoorzaamheid: ze doet alles wat je zegt. Als gevolg daarvan is Ella niet in staat opdrachten te weigeren en is daardoor overgeleverd aan de grillen van allerlei vreemdsoortige personages. In een smeekbede om de controle over haar leven terug te krijgen, vertrekt Ella voor een missie. Ze komt terecht in een wereld van mensenetende reuzen en reuzinnen, gestoorde stiefzussen en sprekende boeken. Met een beetje geluk vindt ze daar ook nog de prins van haar dromen.


Sams in Gefahr
15:35 - 17:05 op NED3
Familiefilm (2003) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.5 (48 stemmen)
Met Ulrich Noethen, Christine Urspruch, Dominique Horwitz e.aNa elf jaar keert Sproet terug om Martin, de verlegen zoon van meneer Taschenbier, te helpen. Martin komt al snel achter zijn plannen en zonder de ouders van Martin in te lichten verandert Sproet diens wereld naar zijn eigen inzichten met alle gevolgen van dien. Maar dan neemt het lot een vreemde wending. De smerige sportleraar Daume komt achter het geheim van Sproet, ontvoert hem en zet hem in voor zijn eigen euvele plannen. Daume wordt tot directeur benoemd, bezit een prachtige middeleeuwse villa en verovert het hart van wiskundelerares mevrouw Mller-Klessheim. Tenslote stelt hij zich, tot afgrijzen van mevrouw Rotkohl, ook nog eens aan als voorzitter van de rolschaatsvereniging. De razende carrire van Daume heeft voor de Taschenbiers grote gevolgen want hij ontslaat Bruno Taschenbier en stuurt Martin van school. Alles lijkt verloren maar dan ontpopt Martin zich als een ware held....


Salt
20:00 - 22:05 op RTL5
Actie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (135625 stemmen)
Met Angelina Jolie, Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor e.aEvelyn Salt (Angelina Jolie) heeft als CIA-agente altijd gezworen haar land te verdedigen maar komt in de problemen als ze wordt beschuldigd van spionage en er beweert wordt dat ze de Amerikaanse president wilt vermoorden. Achterna gezeten door alles en iedereen probeert ze haar naam te zuiveren voordat de regering haar te pakken krijgt en elk spoor zal wissen.


March Of The Penguins
20:20 - 22:00 op RTL8
Documentaire (2005) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.8 (19123 stemmen)
Met Charles Berling, Romane Bohringer, Jules Sitruk e.aIedere winter vormen de meedogenloze ijsvlakten van Antarctica, het meest onherbergzame gebied op aarde, het toneel voor een wonderbaarlijk schouwspel dat al millennia lang jaarlijks terugkeert. Het is de reis van de Keizerpinguns die en masse hun relatief veilige leefgebied aan de oceaan verruilen voor de extreme koude van de ijsvlakten waar geen ander leven te bekennen is. In n lange rij marcheren de pinguns, na een uitvoerige paringsdans, door de snijdende sneeuwstormen, met als enige kompas hun instinct.


Alles is liefde
21:55 - 23:55 op NED3
Komedie (2007) uit Nederland
IMDB-rating: 7.4 (1879 stemmen)
Met Michiel Romeyn, Thomas Acda, Anneke Blok e.aAlles is Liefde is een romantische komedie over de liefdesperikelen van zes koppels die er achter komen dat liefde overal is. Maar liefde is als Sinterklaas, je moet er in geloven, anders wordt het niks.Klaasje is gescheiden van Dennis, die haar heeft bedrogen met de schooljuf. Dennis wil haar terug, maar zijn kansen lijken verkeken als zij een jonge minnaar in huis haalt. Klaasjes beste vriendin Simone is de spil van haar gezin. Haar man Ted voelt zich vaak overbodig. Dat hij is ontslagen, durft hij haar niet te vertellen. Badmeester Victor verheugt zich op het huwelijk met zijn grote liefde Kees. Maar Kees twijfelt en slaat zijn angsten van zich af tijdens weekendjes larpen . Victors zus Kiki, verkoopster bij de Bijenkorf, droomt van een prins op het witte paard. Ze weet niet dat een echte prins, Valentijn, van haar droomt. Met de komst van een mysterieuze Sinterklaas bereiken de liefdesperikelen een hoogtepunt, maar komen ook de happy endings dichterbij.


The Wolfman
22:00 - 00:15 op Veronica
Horror (2010) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.9 (61068 stemmen)
Met Simon Merrells, Gemma Whelan, Emily Blunt e.aLawrence Talbot (Benicio Del Toro) wordt na de verdwijning van zijn broer door diens verloofde Gwen (Emily Blunt) gevraagd hem op te sporen. Talbot keert voor het eerst sinds de dood van zijn moeder terug naar zijn ouderlijk huis, waar hij wordt herenigd met zijn vader (Anthony Hopkins). Wanneer hij zijn broers verdwijning onderzoekt hoort hij van een eeuwenoude vloek waardoor mensen, wanneer de maan vol is, in weerwolven veranderen. Om deze vloek te verbreken moet hij de wolven in het bos van Blackmoor vermoorden. Tijdens zijn jacht komt hij er achter dat ook hij dierlijke instincten bezit.


The History Boys
22:00 - 00:15 op RTL8
Komedie (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.7 (7710 stemmen)
Met Samuel Anderson, James Corden, Stephen Campbell Moore e.aThe History Boys' vertelt het verhaal van een ongeregelde en ongediciplineerde klas vol met grappige en slimme studenten geschiedenis. Heen en weer geslingerd tussen hun leraar Engels (Richard Griffith), een jonge leraar (Stephen Campbell Moore) die ingehuurd is om hun scores te verbeteren, een grotendeels uitgerangeerde lerares geschiedenis (Frances De La Tour) en een door regeltjes geobsedeerd schoolhoofd (Clive Merrison) trachten de jongeren hun schooltijd succesvol af te maken en vervolgens te slagen.


Equilibrium
22:10 - 00:15 op RTL5
Actie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 7.8 (63699 stemmen)
Met Dominic Purcell, Christian Bale, Sean Bean e.aEen streng regime heeft, door ieders emoties chemisch te onderdrukken, er in de toekomst voor gezorgd dat er geen oorlog meer is. Boeken, kunst en muziek zijn streng verboden, en gevoelens zijn een misdaad waar de doodstraf op staat. John Preston ziet toe op de vervolging van mensen die deze wetten overtreden, maar begint zich af te vragen of wat hij wel doet wel goed is.


Killing Me Softly
22:50 - 00:50 op NET5
Drama (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 5.2 (4451 stemmen)
Met Heather Graham, Joseph Fiennes, Natascha McElhone e.aEen wetenschapper uit London besluit haar comfortabele maar saaie relatie met haar vriendje te beindigen wanneer ze een gevaarlijke en obsessieve band met een mysterieuze bergbeklimmer aangaat. Hij blijkt enkele geheimen met zich mee te dragen. Naar het gelijknamige boek van het schrijversduo Nicci French.


Vratné lahve
23:55 - 01:35 op Canvas
Komedie (2007) uit Tsjechi
IMDB-rating: 7.6 (999 stemmen)
Met Zdenek Sverk, Tatiana Vilhelmov, Daniela Kolrov e.aJosef Tkaloun, een Tsjechische leraar, gaat met pensioen omdat hij geen plezier meer heeft in zijn werk. Hij heeft echter helemaal geen zin om elke dag thuis te zitten bij zijn vrouw Elika en zoekt een nieuwe baan. Hij krijgt een baantje in de supermarkt als sorteerder van lege flessen. Zijn energie en humor maken hem al vlug heel populair bij zijn collega's en klanten, maar Elika voelt zich meer en meer buitengesloten uit zijn nieuwe leven. Terwijl hij anderen onopvallend helpt om een perfecte partner te vinden - ook zijn dochter Helenka - komt zijn eigen huwelijk onder druk te staan.


Hallam Foe
00:30 - 02:00 op NED2
Drama (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.3 (3092 stemmen)
Met Jamie Bell, Sophia Myles, Ciarn Hinds e.aSinds zijn moeder door verdrinking om het leven kwam, wordt Hallam Foe gekweld door n vraag: heeft ze zelfmoord gepleegd of werd ze om het leven gebracht? Hallam is ervan overtuigd dat zijn aantrekkelijke stiefmoeder Verity verantwoordelijk is voor haar dood. Maar hoe zekerder hij is van haar schuld, hoe aantrekkelijker ze wordt. Hij is bang dat hij niet lang meer aan haar verleiding zal kunnen weerstaan en vlucht naar Edinburgh, waar hij Kate ontmoet. Ze herinnert hem aan zijn moeder, dus heeft Hallam een nieuw slachtoffer waarop hij zijn vreemde interesse kan focussen. Hij solliciteert voor een job in het hotel waar Kate werkt en houdt haar met zijn verrekijker nauwlettend in het oog. Hallam is geschokt als hij ontdekt dat Kate een relatie heeft met Alasdair, de hotelmanager. En wat erger is, Alasdair heeft gemerkt dat iemand hen in het oog houdt. Op een listige manier slaagt Hallam erin Kate te overtuigen om hem gezelschap te houden tijdens zijn bizarre nachtwakes.


The Rolling Stones Rock and Roll Circus
01:15 - 02:20 op BBC2
Documentaire (1996) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.8 (409 stemmen)
Met Ian Anderson, Glenn Cornick, Clive Bunker e.aMuziekdocumentaire met onder andere The Rolling Stones, Jethru Tull, The Who, Taj Mahal, Marianne Faithfull en de The Dirty Mac.


Night of the Living Dead
03:25 - 05:00 op BBC2
Horror (1968) uit Amerika
IMDB-rating: 8 (29606 stemmen)
Met Duane Jones, Judith O'Dea, Karl Hardman e.aOveral worden mensen door levenloze zombies aangevallen, vermoord en vervolgens opgegeten. De overheid roept iedereen op om in zijn huis te blijven en ramen en deuren te barricaderen. Barbra vlucht in een verlaten woning waar even later ook een zekere Ben onderdak zoekt voor de levende doden.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox