Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 18 Juni 2011 at General Satellite News forum; Dunya & Desie 09:00 - 10:30 op NED3 Drama (2008) uit Nederland IMDB-rating: 6.8 (470 stemmen) Met Maryam Hassouni, Eva ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 18 Juni 2011
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104853
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 18 Juni 2011 - 18-June-2011, 05:12

Dunya & Desie
09:00 - 10:30 op NED3
Drama (2008) uit Nederland
IMDB-rating: 6.8 (470 stemmen)
Met Maryam Hassouni, Eva van de Wijdeven, Alix Adams e.aTwee tienervriendinnen uit Amsterdam-Noord kampen allebei met hun eigen problemen. Desie is zwanger van haar rij-instructeur en Dunya is uitgehuwelijkt aan haar Marokkaanse neef.

The Journey of Natty Gann
13:00 - 14:35 op BBC2
Familiefilm (1985) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (1827 stemmen)
Met Meredith Salenger, John Cusack, Jed e.aChicago 1935. Amerika is al zes jaar lang ondergedompeld in armoede en ellende. De grote crisis is op zijn hoogtepunt. Tienduizenden radeloze mensen trekken door het land op zoek naar eten en werk. Velen van hen wagen hun leven, hangend aan vrachttreinen waar de politie ze genadeloos vanaf probeert te slaan. Sol Gann en zijn dertienjarige dochter Natty hebben een pensionnetje in een buitenwijk van de stad. Ze slaan zich samen door de moeilijkheden heen, waarbij Natty leert dat ook kleine meisjes soms niet buiten een paar stevige knuisten kunnen. Het moment breekt aan dat Sol werk moet zien te vinden. Hij zit aan de grond. Ten einde raad neemt hij een baantje aan als houthakker, aan de andere kant van het land. Hij laat Natty achter bij de beheerster van zijn hotelletje, Connie. Maar de kleine Natty heeft andere plannen. Ze gaat op zoek naar haar vader. Een lange reis begint.

Milk Money
14:00 - 16:15 op NET5
Komedie (1994) uit Amerika
IMDB-rating: 5.2 (4339 stemmen)
Met Melanie Griffith, Ed Harris, Michael Patrick Carter e.aWanneer de jonge Frank en zijn vrienden na een aanval worden gered door een prostituee, besluit hij dat zij wel eens de perfecte vrouw zou kunnen zijn voor zijn vader.

Zusjes Kriegel, De
14:05 - 15:35 op Eén
Avontuur (2004) uit Belgi
IMDB-rating: 5 (63 stemmen)
Met Katleen Apers, Evelien Apers, Dorien Janssens e.aDe elfjarige drieling Lien, Fien en Sien zijn geen doetjes. Als ze per ongeluk een brandje veroorzaken is het hek helemaal van de dam.. De zusjes belanden in een instelling. Op het eerste zicht lijkt alles reuze mee te vallen. Meer zelfs, het gesticht is een echt paradijs! Maar dan komen de meisjes er achter dat dokter Vandenkerckhoven,de directeur van het tehuis, zwarte magie op de kinderen gebruikt. De drieling besluit de strijd aan te gaan met de dokter. Naar het gelijknamige boek van Marc de Bel.

Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd
14:20 - 15:55 op SBS6
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 3.3 (11447 stemmen)
Met Timothy Stack, Mimi Rogers, Wayne Federman e.a1986: De vrienden Harry en Lloyd, bekend van de eerste Dumb and Dumber-film, zijn nog tieners. Ze proberen om uit het programma voor 'speciale' studenten te komen, en in het normale highschool-leven terecht te komen.

Fly Me to the Moon
15:30 - 16:45 op NED3
Animatie (2008) uit Belgi
IMDB-rating: 4.7 (1924 stemmen)
Met Tim Curry, Robert Patrick, Kelly Ripa e.aDrie vliegen genaamd Nat, I.Q. en Scooter slagen erin om in 1969 als verstekeling mee te reizen met de Apollo 11 raket. Ze doen dit door in de helmen te kruipen van de astronauten Neil Armstrong, Edwin Aldrin en Michael Collins. Onderweg naar de maan maken de drie insecten grootse avonturen mee.

PT 109
17:45 - 20:00 op BBC2
Biografie (1963) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (562 stemmen)
Met Cliff Robertson, Ty Hardin, James Gregory e.aMarineofficier John F. Kennedy voert het bevel over een patrouilleboot. Wanneer het schip door de Japannners wordt gekelderd belandt de bemanning op een afgelegen eiland.

Kung Fu Panda
19:30 - 20:55 op BBC1
Animatie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 7.7 (86742 stemmen)
Met Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie e.aPo is groot, een beetje onhandig en een heel enthousiast type, en een grote fan van een bijzondere vechtsport, het geheimzinnige kungfu. Daar droomt hij van tijdens zijn werk in de bamiwinkel van zijn ouders. Dan gebeurt er iets totaal onverwachts: Po wordt door een onbegrijpelijk toeval verkozen tot leerling bij de vermaarde kungfuleraar meester Shifu. Opeens werkt Po zich in het zweet naast zijn idolen Kraanvogel, Tijger, Mantis, Aap en Adder. Meester Shifu, de belangrijkste trainer in de wereld van het kungfu, geeft de onelegante Po gelukkig wat extra aandacht.Dan komen de leden van het kungfugezelschap er achter dat de verraderlijke sneeuwluipaard Tai Lung naar hen op weg is. Dat voorspelt niet veel goeds! De enige die het gezelschap kan redden van die gevaarlijke Tai Lung is de vriendelijke reuzenpanda Po. Kan Po zijn droom, kungfumeester worden, nu verwezenlijken? Po gaat er met hart en ziel tegenaan, en met zijn volle gewicht.

Lara Croft: Tomb Raider
20:00 - 22:00 op Veronica
Actie (2001) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.3 (44091 stemmen)
Met Angelina Jolie, Jon Voight, Iain Glen e.aLara Croft is afkomstig uit een rijke familie en reist de hele wereld af op zoek naar zeldzame archeologische objecten. Haar nieuwste doel is het verkrijgen van de twee helften van een antieke talisman die de bezitter ervan ultieme macht geven. Om ze te vinden moet Lara eerst de gevaarlijke Illuminati verslaan.

Premonition
20:00 - 22:00 op RTL5
Drama (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (18704 stemmen)
Met Sandra Bullock, Julian McMahon, Shyann McClure e.aLinda (Sandra Bullock) is een gelukkige huisvrouw met twee prachtige dochters en een lieve man. Als er op een ochtend een agent op de stoep staat om te zeggen dat haar man Jim is omgekomen in een ernstig auto ongeluk, stort haar wereld compleet in elkaar. Tot Jim de volgende morgen gewoon onder de douche staat om naar zijn werk te gaan. Heeft ze een kijkje in de toekomst gekregen of was het een nachtmerrie? En als ze even een vooruitziende blik had, kan ze dan nog iets doen om het ongeluk te voorkomen....

Equilibrium
20:00 - 22:05 op RTL7
Actie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 7.8 (63699 stemmen)
Met Dominic Purcell, Christian Bale, Sean Bean e.aEen streng regime heeft, door ieders emoties chemisch te onderdrukken, er in de toekomst voor gezorgd dat er geen oorlog meer is. Boeken, kunst en muziek zijn streng verboden, en gevoelens zijn een misdaad waar de doodstraf op staat. John Preston ziet toe op de vervolging van mensen die deze wetten overtreden, maar begint zich af te vragen of wat hij wel doet wel goed is.

Surf's Up
20:30 - 22:00 op SBS6
Animatie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (14370 stemmen)
Met Shia LaBeouf, Jeff Bridges, Zooey Deschanel e.aDe pinguin Cody Maverick is een opkomend surftalent als hij meedoet aan zijn eerste competitie wedstrijd. Gevolgd door een cameraploeg die zijn ervaringen vastlegt verlaat Cody z'n familie en huis in Sneeuwarden, en gaat op weg naar Pin Win eiland voor de Big Z Memorial Surfwedstrijd. Op zijn weg ontmoet hij surf-nerd Chicken Joe, de belangrijke surf promoter Reggie Belafonte, talentscout Mikey Abromowitz, de gevreesde surfer Tank en de energieke strandwacht Lani Aliikai. Allemaal zien ze in dat Cody een passie voor surfen heeft, zelfs al gaat dat soms net iets te ver. Als hij oog in oog komt te staan met de doorgewinterde surfer 'The Geek' beseft hij dat de winnaar niet altijd degene is die als eerste eindigt.<br>

Enchanted
21:05 - 22:45 op E&eacute;n
Avontuur (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (40044 stemmen)
Met Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden e.aEen mooie prinses wordt door een boze koningin verbannen uit haar magische, muzikale en getekende land en komt terecht in de grimmige realiteit van het hedendaagse Manhattan. Geschokt door deze vreemde en nieuwe omgeving zwerft Giselle rond in de chaotische wereld waar zeker niet iedereen &quot;lang en gelukkig leeft&quot;. Ze kan wel wat magie in haar leven gebruiken. Als Giselle verliefd wordt op de charmante maar stuntelende echtscheidingsadvocaat die haar te hulp schiet, staat ze voor een flink probleem. Ze is thuis immers al beloofd aan een perfecte sprookjesprins en ze vraagt zich af of de romantiek uit het sprookjesboek ook in de echte wereld kan overleven.

100 Feet
22:00 - 00:00 op RTL5
Horror (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (4086 stemmen)
Met Famke Janssen, Bobby Cannavale, Ed Westwick e.aMarnie Watson heeft celstraf gekregen toen ze haar eigen man, een politieman, heeft vermoord uit zelfverdediging. Maar Marnie wordt plotseling vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis, aangezien ze met een elektronische band om haar been de rest van haar straf in haar eigen huis mag doorbrengen. En terwijl een collega van haar overleden man buiten haar huis in een auto zit te wachten tot ze de fout ingaat, ontdekt Marnie dat haar overleden man zelf nog steeds in het huis rondspookt. En hij wil niets liever dan wraak nemen.

The Reaping
22:00 - 00:00 op Veronica
Horror (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (14784 stemmen)
Met Hilary Swank, David Morrissey, Idris Elba e.aProfessor Katherine Winter (Hilary Swank) is een wereldwijde expert op het gebied van het ontkrachten van religieuze fenomenen. Haar expertise is ontstaan doordat zij als voormalige missionaris haar geloof verloren heeft nadat haar familie tragisch om het leven kwam. Wanneer ze in de staat Louisiana een klein plaatsje onderzoekt dat last schijnt te hebben van zogenaamde Bijbelse plagen, realiseert ze zich dat de wetenschap het niet kan verklaren. Ze moet haar geloof terugvinden om te kunnen vechten tegen de donkere krachten die de gemeenschap bedreigen....

Android Apocalypse
22:05 - 00:00 op RTL7
Sci-Fi (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 4.4 (547 stemmen)
Met Wendy Anderson, Scott Bairstow, Ian Black e.aDe toekomstige wereld is in de handen van de androids en het menselijkheid staat op de rand van uitsterven. Jute (Bairstow) staat terecht voor het doden van een robot (Jericho) en wordt naar gevangenis overgebracht. Hij leert daar een androde, genaamd Deecee (Lawrence) kennen. Deccee wordt voor een herprogrammering overgebracht wegens zijn openlijkheid aan mensen. Tijdens hun overdracht naar de gevangenis krijgen Jute en Deecee een ongeluk en ontsnappen uit het voertuig. Na hun ontsnapping besluiten ze de mensheid te redden, wat er nog te redden valt.

An Unexpected Family
23:00 - 00:50 op RTL8
Drama (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (169 stemmen)
Met Stockard Channing, Stephen Collins, Christine Ebersole e.aRuth Whitney laat haar kinderen in de steek, waardoor haar zus Barbara genoodzaakt is voor ze te zorgen. In eerste instantie zien geen van de partijen dit zitten, maar ze leren elkaar waarderen. Na ruim een jaar keert Ruth terug om haar kinderen op te eisen.

Breakfast on Pluto
23:05 - 01:10 op Canvas
Komedie (2005) uit Ierland
IMDB-rating: 7.3 (6896 stemmen)
Met Cillian Murphy, Morgan Jones, Eva Birthistle e.aPatrick Brady verlaat Ierland om in de Londense buitenwijken een nieuw leven op te bouwen. In zijn zoektocht naar zijn seksuele identiteit ontdekt hij de travestie en komt hij in aanraking met de verleidelijke wereld van de prostitutie. Tijdens zijn omzwervingen ontmoet hij de meest uiteenlopende mensen en al snel raakt hij verwikkeld in een IRA-complot.

Cool Money
00:00 - 01:40 op RTL7
Drama (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (443 stemmen)
Met James Marsters, John Cassini, Larry Manetti e.aAls de crimineel Bobby Comfort (James Marsters) besluit zijn criminele leven op te geven om een normaal bestaan te gaan leiden, ontdekt hij dat hij de roep van het snelle geld toch niet zo makkelijk kan weerstaan. Zijn vriend Sammy (John Cassini) doet hem een zeer aantrekkelijk aanbod. Bobby mag meedoen bij een overval op een hotel dat 10 miljoen zal opleveren. Hij raakt al gauw betrokken bij een reeks van briljant uitgedachte overvallen op de beste 5-sterren hotels in New York.

Fabuleux destin d'Am&eacute;lie Poulain, Le
00:05 - 02:00 op NED2
Komedie (2001) uit Frankrijk
IMDB-rating: 8.6 (137702 stemmen)
Met Audrey Tautou, Mathieu Kassovitz, Rufus e.aAmlie Poulain woont in het hart van Parijs. Ze werkt als serveerster in een caf, heeft een leuk appartement, maar het enige dat haar geluk verstoort is haar eenzaamheid. Op een dag ontdekt Amlie bij toeval in haar appartement een doos die gevuld is met voorwerpen uit iemands jeugd. Ze besluit de doos terug te bezorgen aan de eigenaar.

Ripley Under Ground
00:10 - 02:15 op NET5
Romantiek (2005) uit Duitsland
IMDB-rating: 6.2 (472 stemmen)
Met Barry Pepper, Jacinda Barrett, Tom Wilkinson e.aGladde Tom Ripley bevindt zich in de Londense kunstwereld nadat een vriend van hem, een veelbelovende jonge kunstenaar, sterft. Ripley verbergt diens dood voor de wereld en blijft via vervalsingen tegen veel geld kunst op de markt brengen van de dode artiest. Dit wordt bemoeilijkt door een kunstkenner die de vervalsingen opmerkt en de politie die op zoek is naar de schijnbaar verdwenen kunstenaar.

Enemy of the State
00:20 - 02:25 op BBC1
Actie (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (51464 stemmen)
Met Will Smith, Gene Hackman, Jon Voight e.aAdvocaat Robert Clayton Dean krijgt, zonder dat hij het weet, een video in handen waaruit blijkt dat een topfunctionaris van de Nationale Security Agency betrokken is bij een politieke moord. Vanaf dat moment wordt Dean het doelwit van een team NSA-agenten.

Evening
01:10 - 03:00 op BBC2
Drama (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (4812 stemmen)
Met Claire Danes, Toni Collette, Vanessa Redgrave e.aOverweldigd door de kracht van de herinnering onthult Ann Lord een lang bewaard geheim aan haar bezorgde dochters Constance , een tevreden echtgenote en moeder, en Nina een rusteloze ongetrouwde vrouw. Beiden zijn aan haar bed als Ann roept om de man van wie ze het meest heeft gehouden. <br>Maar wie is deze Harris vragen de dochters zich af en wat betekende hij voor hun moeder? Terwijl Constance en Nina de balans proberen op te maken van Anns en hun eigen leven, wordt hun moeder verpleegd door een nachtzuster terwijl ze terugreist in haar geest naar een zomerweekend van zon vijftig jaar geleden toen ze Ann Grant was, een jonge vrouw uit New York City die bruidsmeisje zal zijn op de uiterst chique Newport-bruiloft van haar studievriendin Lila Wittenborn. Onvermoede gevoelens komen boven als Ann bruiloftsgast Harris Arden ontmoet, die al heel lang een goede vriend van de familie Wittenborn is. Anns liefde voor Harris zal haar leven en dat van haar dochters voorgoed veranderen.

Spring Break Shark Attack
01:25 - 02:50 op SBS6
Drama (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 3.5 (957 stemmen)
Met Shannon Lucio, Riley Smith, Justin Baldoni e.aEen groep studenten neemt een groepsvakantie om even de dagelijkse sleur van het studentenleven te ontvluchten. Als ze aankomen in een rustig plaatsje vlak voor de kust van Florida, verandert hun zorgeloze vakantie in een nachtmerrie, omdat een groep, moordlustige haaien het strand terroriseert.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox