Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 2 Februari 2013 at General Satellite News forum; Devil's Canyon 07:00 - 08:30 op BBC2 Actie (1953) uit Amerika IMDB-rating: 5 (166 stemmen) Met Virginia Mayo, Dale Robertson, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 2 Februari 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 101836
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 2 Februari 2013 - 02-February-2013, 06:20

Devil's Canyon
07:00 - 08:30 op BBC2
Actie (1953) uit Amerika
IMDB-rating: 5 (166 stemmen)
Met Virginia Mayo, Dale Robertson, Stephen McNally e.aBilly Reynolds (Dale Robertson) is een voormalig wetsdienaar, die in de gevangenis belandt na een dubbele moord. Daar treft hij de licht ontvlambare Jessie Gorman (Stephen McNally), broer van zijn slachtoffers, en diens vriendin Abby (Virginia Mayo). Zij voelt wel wat voor beide heren.


George and the Dragon
14:05 - 15:35 op Eén
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (1197 stemmen)
Met James Purefoy, Piper Perabo, Patrick Swayze e.aDe eerste kruistocht om het Heilig Land te bevrijden is geindigd. Een groep van ridders, schildknapen, soldaten en priesters maakt hun terugreis door een Europa dat voor altijd veranderd is. George verlangt ernaar om zijn zwaard aan de wilgen te hangen en zich te binden aan een rustig, vredig leven. Op hun tocht naar Engeland reist George naar het noorden waarvan hij gehoord heeft dat het land goed is, de bevolking schaars en van een vriendelijke Koning genaamd Edgar. Hij vindt Koning Edgar in een verschrikkelijke staat. Zijn mooie dochter Lunna is onlangs verdwenen. In ruil voor een klein stuk land, gaat George akkoord om Prinses Lunna te vinden. Met de trouwe dienaar van Edgar, Elmendorf, gaat George op zoek.


Anchors Aweigh
15:10 - 17:25 op BBC2
Komedie (1945) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (2491 stemmen)
Met Frank Sinatra, Kathryn Grayson, Gene Kelly e.aHij redde zijn leven, ze werden onderscheiden en nu hebben ze vier dagen verlof. Tijd om vrouwen te versieren. Ze ontmoeten een kleine jongen die bij de marine wil en een leuke tante heeft, aan wie ze een auditie beloven bij de beroemde Jos Iturbi.


Sounds Of Sand
15:15 - 16:45 op Canvas
Drama (2006) uit Belgi
IMDB-rating: 7.5 (147 stemmen)
Met Isaka Sawadogo, Carole Karemera, Asma Nouman Aden e.aDoor droogte gedwongen besluit Rahne om samen met zijn vrouw en drie kinderen naar het Oosten te trekken, op zoek naar water. Het wordt een hartverscheurende tocht onder een verwoestende zon en door vijandig gebied.


De sterkste man van nederland
15:30 - 16:50 op NED3
Drama (2011) uit Nederland
IMDB-rating: 7 (57 stemmen)
Met Suzan Boogaerdt, Yente Dirks, Yenthe Dirks e.aDe twaalfjarige Luuk, opgevoed door zijn alleenstaande moeder Dorien, heeft gehoord dat zijn vader de Sterkste Man van de Wereld is. Als hij Sterke Man Ren ontmoet, die net als hij rood haar heeft, denkt hij dat hij zijn vader gevonden heeft. Maar dan biecht Dorien de waarheid op.


The Flintstones in Viva Rock Vegas
20:00 - 21:45 op RTL8
Familiefilm (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 3.3 (4070 stemmen)
Met Mark Addy, Stephen Baldwin, Kristen Johnston e.aMet hulp van puppy Dino en het buitenaardse wezentje Gazoo zijn Fred Flintstone en zijn beste vriend Barney op weg naar een te gek weekend in Rock Vegas.


Sanctum
20:00 - 22:15 op RTL5
Actie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (30321 stemmen)
Met Richard Roxburgh, Rhys Wakefield, Alice Parkinson e.aSanctum 3D, opgenomen met hetzelfde type camera dat gebruikt werd bij Avatar, is een actiethriller die zich afspeelt in een grottenstelsel. Een team van duikers gaat op expeditie naar grotten in de Zuidelijke Pacific, maar door een tropische storm worden ze dieper het grottenstelsel in gedwongen, waar ze met slinkende voorraden en gevaar voor hun leven een uitweg moeten vinden.


The Eye
21:45 - 23:30 op RTL8
Drama (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.2 (28631 stemmen)
Met Jessica Alba, Alessandro Nivola, Parker Posey e.aEen meisje is al vanaf haar vijfde blind. Na een hoornvliestransplantatie wordt haar zicht evenwel hersteld eerst bijzonder wazig, maar daarna steeds scherper, gaat ze de dingen om zich heen waarnemen. Al snel wordt echter duidelijk dat niet alles wat ze ziet, er ook echt is. Eerst in het ziekenhuis, en later thuis, duiken er schimmen op, mysterieuze menselijke vormen die niemand anders kan zien. Ze keert zich voor hulp naar de psychiater die haar diende te helpen met haar overstap naar de ziende wereld, en samen gaan ze op zoek naar de oplossing van het raadsel.


Don't Say a Word
21:50 - 00:05 op NET5
Misdaad (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (18256 stemmen)
Met Michael Douglas, Sean Bean, Brittany Murphy e.aEen bende kidnapt het dochtertje van pyschiater Conrad en houdt haar vast in een nare omgeving. Hij wordt gedwongen binnen een paar dagen een zwaargestoorde patiente aan het praten te krijgen die als enige de code weet die leidt naar een kostbare edelsteen. Zal de psychiater ook in extreme stress een vakman blijken?


Batman Begins
22:00 - 00:35 op Veronica
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 8.4 (206540 stemmen)
Met Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson e.aDe kleine jongen Bruce Wayne zag zijn ouders voor zijn ogen wreed vermoord worden: een trauma dat hem voor de rest van zijn leven vervult met wraakgevoelens. Het lot laat hem zijn wraak echter niet uitvoeren. Hij vlucht naar het Oosten, waar hij opgevangen wordt door de ninja-leider Ra's Al-Ghul, en als hij terugkeert naar zijn thuisstad Gotham City vindt hij die in de handen van maffiabendes en andere gangsters. Hij besluit een nieuw persoon te worden, n die de harten van misdadigers met vrees vervult: Batman! Met de hulp van politieman Jim Gordon zet Batman zijn eerste stappen in zijn strijd tegen het onrecht. Zijn strijd begint tegen de maffiabaas Don Falcone, de gekke dokter Jonathan 'Scarecrow' Crane en een mysterieuze derde persoon...


Season of the Witch
22:15 - 00:15 op RTL5
Actie (2011) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (48297 stemmen)
Met Nicolas Cage, Ron Perlman, Stephen Campbell Moore e.aIn Season of the Witch heerst er tijdens 14de eeuw de zwarte plaag in Europa. Een ridder krijgt de opdracht om een meisje te vervoeren, die ervan verdacht wordt een heks te zijn. De ridder denkt dat ze verkeerd wordt beschuldigd en samen met een groepje aanhangers proberen ze het meisje naar een mysterieuze plaats te brengen. Hier kan zij haar onschuld bewijzen.


The Wind That Shakes the Barley
23:10 - 01:15 op Canvas
Drama (2006) uit Ierland
IMDB-rating: 7.6 (11852 stemmen)
Met Cillian Murphy, Padraic Delaney, Liam Cunningham e.aIerland, 1920. Arbeiders vormen een guerrillaleger om weerstand te bieden aan de Engelse knokploegen die worden gestuurd om Ierland's roep om onafhankelijkheid in de kiem te smoren. Gedreven door plichtsbesef en liefde voor zijn land geeft Damien zijn carrire als dokter op. Hij voegt zich bij zijn broer Teddy die voor een vrij Ierland strijdt. Wanneer de vrijheidsstrijders de Engelsen op hun knien dwingen is er eindelijk ruimte voor een wapenstilstand. Ondanks deze schijnbare overwinning breekt er een burgeroorlog uit. Families, die zij aan zij tegen de Engelsen vochten, staan elkaar nu naar het leven. Hun loyaliteit wordt tot het uiterste op de proef gesteld....


Eastern Promises
00:00 - 01:50 op RTL7
Misdaad (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.8 (52628 stemmen)
Met Josef Altin, Mina E. Mina, Aleksandar Mikic e.aDe mysterieuze en onverschrokken Nikolai maakt deel uit van een van de meest notoire families binnen de Londense georganiseerde misdaad. Zijn perfecte bestaan wordt verstoord als zijn wegen kruisen met die van Anna . Zij is een onschuldige vroedvrouw die vecht voor de hulpelozen. Per ongeluk vindt Anna bewijsmateriaal tegen de familie. Nikolai moet nu een oneindige keten van moord, leugens en wraak in werking stellen...


Things We Lost in the Fire
00:05 - 02:05 op NET5
Drama (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (7424 stemmen)
Met Halle Berry, Benicio Del Toro, David Duchovny e.aAudrey Burk verliest haar man door zinloos geweld, en krijgt een onwaarschijnlijke relatie met <br>Jerry Sunborne, de beste vriend van haar man. Jerry is verslaafd aan herone en zijn verslaving heeft alles in zijn leven kapot gemaakt. Terwijl Audrey erachter komt dat Jerry de enige is haar kan helpen over haar verlies te komen, vindt Jerry de kracht om zijn eigen problemen te overwinnen.


El otro
00:10 - 01:26 op NED2
Drama (2007) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.1 (365 stemmen)
Met Julio Chvez, Mara Onetto, Mara Ucedo e.aJuan Desouza is op zakenreis, wanneer hij zich realiseert dat de man die de hele reis al naast hem zit, is overleden. Als een soort spel neemt Juan de identiteit van de man over, verzint een nieuw beroep en begint een nieuw leven. Hij start met een schone lei en heeft het idee dat alles weer mogelijk is.


The Good Shepherd
00:15 - 02:50 op BBC2
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (35536 stemmen)
Met Matt Damon, Angelina Jolie, Alec Baldwin e.aEdward Wilson (Matt Damon) is een ijverige student aan de universiteit van Yale. Daar wordt hij gerekruteerd door het geheime genootschap Skull and Bones, een kweekvijver voor toekomstige wereldleiders. Zijn scherpe geest, onkreukbare reputatie en zijn oprechte geloof in de Amerikaanse normen en waarden maken van Edward Wilson een uitstekende kandidaat voor een bloeiende carrire bij de overheid en hij wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog overgeplaatst naar het OSS (de voorloper van het CIA). Als n van de grondleggers van de CIA, werkend in een organisatie waar je op je hoede moet zijn, wordt Wilsons idealisme al snel op de proef gesteld door een groeiend gevoel van onbehagen. Zijn obsessieve toewijding nemen hem geheel in beslag en natuurlijk lijden zijn persoonlijke relaties, met zijn vrouw (Angelina Jolie) en kind en zijn beste vrienden daaronder. Hij vertrouwt niemand meer en raakt verstrikt in zijn eigen web van wantrouwen en achterdochtigheid....
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox