Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 21 Januari 2012 at General Satellite News forum; Whale Rider 13:00 - 14:35 op BBC2 Drama (2002) uit Nieuw-Zeeland IMDB-rating: 7.7 (18663 stemmen) Met Keisha Castle-Hughes, Rawiri Paratene, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 21 Januari 2012
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 102638
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 21 Januari 2012 - 21-January-2012, 06:10

Whale Rider
13:00 - 14:35 op BBC2
Drama (2002) uit Nieuw-Zeeland
IMDB-rating: 7.7 (18663 stemmen)
Met Keisha Castle-Hughes, Rawiri Paratene, Vicky Haughton e.aIn elke generatie van een Maori-stam in Nieuw-Zeeland staat een man aan het hoofd, de Whale Rider. Als een tweeling wordt geboren, overlijden moeder en zoon en blijft dochter Pai in leven. Voor het huidige stamhoofd is het onacceptabel dat een vrouw de nieuwe leider zal worden. Hij gaat daarom op zoek naar een jongen die de rol op zich kan nemen.

Don Juan DeMarco
13:55 - 15:45 op NET5
Komedie (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (15804 stemmen)
Met Marlon Brando, Johnny Depp, Faye Dunaway e.aEen jonge man, die zegt dat hij de legendarische Don Juan is, arriveert in New York op zoek naar zijn verloren geliefde. Hij heeft het gevoel dat zijn leven zonder haar niks waard is en probeert zichzelf van het leven te beroven. Dr. Mickler, een psychiater die bijna met pensioen gaat weet hem te overtuigen het niet te doen. Hij brengt de gekostumeerde jongeman naar een psychiatrisch ziekenhuis om zijn ware identiteit te achteralen.

Volunteers
13:55 - 15:55 op RTL4
Komedie (1985) uit Amerika
IMDB-rating: 4.9 (3392 stemmen)
Met Tom Hanks, John Candy, Rita Wilson e.aLawrence is een verwende rijkeluiszoon met een gokschuld van 28.000 dollar. Als zijn vader hem hiermee weigert te helpen, ontvlucht hij zijn schuldeisers door met het Vredeskorps naar Zuidoost-Azi te gaan, waar hij samen met de praatzieke Tom Tuttle en de mooie Beth Wrexler de opdracht krijgt een brug te bouwen voor de plaatselijke bevolking.

George and the Dragon
14:10 - 15:40 op Eén
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (1197 stemmen)
Met James Purefoy, Piper Perabo, Patrick Swayze e.aDe eerste kruistocht om het Heilig Land te bevrijden is geindigd. Een groep van ridders, schildknapen, soldaten en priesters maakt hun terugreis door een Europa dat voor altijd veranderd is. George verlangt ernaar om zijn zwaard aan de wilgen te hangen en zich te binden aan een rustig, vredig leven. Op hun tocht naar Engeland reist George naar het noorden waarvan hij gehoord heeft dat het land goed is, de bevolking schaars en van een vriendelijke Koning genaamd Edgar. Hij vindt Koning Edgar in een verschrikkelijke staat. Zijn mooie dochter Lunna is onlangs verdwenen. In ruil voor een klein stuk land, gaat George akkoord om Prinses Lunna te vinden. Met de trouwe dienaar van Edgar, Elmendorf, gaat George op zoek.

Yours, Mine and Ours
14:20 - 15:55 op SBS6
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 4.3 (5828 stemmen)
Met Dennis Quaid, Rene Russo, Sean Faris e.aEen kustwachter die zijn vrouw heeft verloren en een ontwerpster van handtassen worden verliefd en gaan trouwen. Echter, haar 10 kinderen en zijn 8 kinderen zijn hier niet bepaald gelukkig mee. Ze trachten het huwelijk met alle macht te saboteren.

Fire Down Below
14:35 - 16:30 op BBC2
Avontuur (1957) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.2 (364 stemmen)
Met Rita Hayworth, Robert Mitchum, Jack Lemmon e.aTony en Felix bezitten een boot waar ze rare klusjes mee doen en veel drinken. Ze besluiten om de mooie Irena naar een andere eiland te transporteren. Allebei worden ze verliefd op haar, wat leidt tot de breuk van hun partnerschap. Tony neemt een baan op een vrachtschip en als hij na een aanvaring vast komt te zitten, is Felix de enige die hem kan redden.

Tous à l'Ouest: Une aventure de Lucky Luke
15:30 - 16:45 op NED3
Animatie (2007) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.9 (124 stemmen)
Met Lambert Wilson, Clovis Cornillac, Franois Morel e.aNew York, 1855. Lucky Luke escorteert de Daltons voor het zoveelste proces. Onvermijdelijk slaat het viertal op de vlucht en plunderen ze nadien talrijke banken. Met de politie op de hielen verbergt Joe Dalton de buit in in de woonwagen van een stel immigranten die naar Californi vertrekken. Deze mensen zijn blijkbaar het slachtoffer van een schaamteloze oplichter en hebben maar tachtig dagen meer om hun grondgebied in Californi op te eisen. De eenzame cowboy besluit de moedige immigranten te helpen en hoopt ook de vinnige Daltons weer te pakken te kunnen nemen.

The Three Musketeers
18:00 - 20:05 op Veronica
Actie (1993) uit Oostenrijk
IMDB-rating: 6 (13704 stemmen)
Met Charlie Sheen, Kiefer Sutherland, Chris O'Donnell e.aDe jonge, levendige D'Artagnan verlaat zijn geboortegrond Gascogne om als musketier dienst te gaan doen bij koning Lodewijk XIII. De slechte kardinaal Richelieu ontbindt dit keurkorps om zijn complot tegen de koning beter te kunnen uitvoeren. D'Artagnan wordt gevangen genomen, maar wordt later gered. Hij is in staat om zijn vrienden tijdig te waarschuwen dat zij een bondgenootschap met de Engelsen aan moeten gaan.

****tail
18:25 - 20:30 op NET5
Komedie (1988) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (19810 stemmen)
Met Tom Cruise, Bryan Brown, Elisabeth Shue e.aBrian Flanagan werkt parttime in een trendy ****tailbar. Eigenaar Doug Coughlin maakt hem meester in het op spectaculaire wijze maken van ****tails. Hij wordt erg populair bij de vrouwen en neemt de levensfilosofie van Coughlin over: alleen uitgaan met rijke vrouwen. Dan wordt hij verliefd op Jordan, een artistiek meisje.

Screamers
20:00 - 22:10 op RTL7
Actie (1995) uit Canada
IMDB-rating: 5.9 (6358 stemmen)
Met Peter Weller, Roy Dupuis, Jennifer Rubin e.aOp een verre mijnplaneet, volledig verwoest door een lange oorlog, hebben mensen het ultieme wapen ontwikkeld. Een zichzelf vermenigvuldigend moordwapen, Screamer, dat als opdracht heeft de vijand op te sporen en te doden.

Forgetting Sarah Marshall
20:00 - 22:10 op RTL5
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (105707 stemmen)
Met Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis e.aWorstelend musicus Peter Bretter heeft zes jaar lang zijn vriendin aanbeden, de televisiester Sarah Marshall. Hij is de man die haar tasje vasthoudt op paparazzi-fotos en die per ongeluk niet wordt genoemd in toespraken na het in ontvangst nemen van een prijs. Maar zijn wereld staat op zijn kop als ze hem dumpt en Peter er alleen voor staat. Na een weinig geslaagde versiertoer en een zenuwinstorting ziet hij in dat door het ontbreken van Sarah zijn leven misschien wel naar de knoppen is. Om bij te komen boekt hij impulsief een reisje naar Hawa, waar hij oog in oog komt te staan met zijn grootste nachtmerrie: zijn ex en haar tragisch hippe nieuwe Britse rock-vriendje Aldous logeren in hetzelfde hotel. Terwijl hij zichzelf kwelt met de realiteit van Sarahs nieuwe leven, vindt hij troost in een flirt met Rachel , een mooie hotelemployee wier ontspannen manier van doen hem in de verleiding brengt om weer op aarde terug te keren. Hij vindt ook troost in honderden fruitige ****tails.

Kung Fu Panda
20:00 - 21:40 op SBS6
Animatie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (114265 stemmen)
Met Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie e.aPo is groot, een beetje onhandig en een heel enthousiast type, en een grote fan van een bijzondere vechtsport, het geheimzinnige kungfu. Daar droomt hij van tijdens zijn werk in de bamiwinkel van zijn ouders. Dan gebeurt er iets totaal onverwachts: Po wordt door een onbegrijpelijk toeval verkozen tot leerling bij de vermaarde kungfuleraar meester Shifu. Opeens werkt Po zich in het zweet naast zijn idolen Kraanvogel, Tijger, Mantis, Aap en Adder. Meester Shifu, de belangrijkste trainer in de wereld van het kungfu, geeft de onelegante Po gelukkig wat extra aandacht.Dan komen de leden van het kungfugezelschap er achter dat de verraderlijke sneeuwluipaard Tai Lung naar hen op weg is. Dat voorspelt niet veel goeds! De enige die het gezelschap kan redden van die gevaarlijke Tai Lung is de vriendelijke reuzenpanda Po. Kan Po zijn droom, kungfumeester worden, nu verwezenlijken? Po gaat er met hart en ziel tegenaan, en met zijn volle gewicht.

Sea of Love
22:00 - 00:15 op RTL8
Misdaad (1989) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (10898 stemmen)
Met Al Pacino, Ellen Barkin, John Goodman e.aFrank Keller is een New Yorkse detective die onderzoek doet naar een seriemoordenaar. Deze moordenaar vindt zijn slachtoffers via advertenties in de krant. Keller wordt verliefd op de hoofdverdachte.

Screamers: The Hunting
22:10 - 00:00 op RTL7
Sci-Fi (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (2566 stemmen)
Met Gina Holden, Jana Pallaske, Lance Henriksen e.aOp Sirius 6-B sloegen lang geleden zelf-evoluerende gevechtsrobots die Screamers werden genoemd op hol, waarna ze alle levende wezens aanvielen, totdat ze uiteindelijk door hun makers werden vernietigd. Een groep astronauten arriveert op Sirius 6-B om de herkomst van een van hieruit verzonden noodsignaal te onderzoeken. Sinds de vernietiging van de Screamers zou deze planeet eigenlijk verlaten moeten zijn. De onderzoekers vinden een groep overlevenden die vertellen dat de Screamers niet allemaal vernietigd zijn en dat deze gevaarlijker dan ooit zijn omdat ze nu een menselijke vorm aan kunnen nemen.

Turistas
22:15 - 00:05 op RTL5
Avontuur (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 4.7 (10761 stemmen)
Met Josh Duhamel, Melissa George, Olivia Wilde e.aDrie backpackers reizen feestend door Brazili. Wanneer ze door een busongeluk op een afgelegen plek stranden, moeten ze te voet verder door de Braziliaanse jungle. Dan ontdekken ze een bar waar ontvoering, drugs en moord aan de orde van de dag zijn.

The Wind That Shakes the Barley
23:15 - 01:15 op NED2
Drama (2006) uit Ierland
IMDB-rating: 7.6 (11852 stemmen)
Met Cillian Murphy, Padraic Delaney, Liam Cunningham e.aIerland, 1920. Arbeiders vormen een guerrillaleger om weerstand te bieden aan de Engelse knokploegen die worden gestuurd om Ierland's roep om onafhankelijkheid in de kiem te smoren. Gedreven door plichtsbesef en liefde voor zijn land geeft Damien zijn carrire als dokter op. Hij voegt zich bij zijn broer Teddy die voor een vrij Ierland strijdt. Wanneer de vrijheidsstrijders de Engelsen op hun knien dwingen is er eindelijk ruimte voor een wapenstilstand. Ondanks deze schijnbare overwinning breekt er een burgeroorlog uit. Families, die zij aan zij tegen de Engelsen vochten, staan elkaar nu naar het leven. Hun loyaliteit wordt tot het uiterste op de proef gesteld....

Analyze That
23:25 - 01:20 op SBS6
Komedie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (18041 stemmen)
Met Robert De Niro, Billy Crystal, Lisa Kudrow e.aMafiabaas Paul Vitti zit in de gevangenis en heeft weer psyhiatrische hulp nodig als hij er weer uit komt. Hij keert terug bij zijn psychiater Ben Sobel, en komt erachter dat die zelf wel wat hulp kan gebruiken.

Doubt
23:30 - 01:10 op BBC2
Drama (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (49136 stemmen)
Met Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams e.a1964, een rooms-katholieke school in de Bronx. Zuster Aloysius (Meryl Streep) komt voor een moeilijke keuze te staan. Er komt bewijs aan het licht tegen haar collega priester Flynn (Philip Seymour Hoffman), die ervan verdacht wordt een leerling misbruikt te hebben. Moet zij als directrice haar vermoedens uitspreken en daarmee Flynn ten gronde richten of is het beter om te zwijgen?

Blue Velvet
23:50 - 01:46 op Canvas
Misdaad (1986) uit Amerika
IMDB-rating: 7.8 (42084 stemmen)
Met Isabella Rossellini, Kyle MacLachlan, Dennis Hopper e.aJeffrey Beaumont vindt een oor en probeert er ondanks waarschuwingen achter te komen van wie het is. Hij komt in contact met de mooie Dorothy Vallens. Haar man is ontvoerd door de krankzinnige, drugsgebruikende sadist Frank Booth. Jeffrey weet niet in wat voor mysterie hij zich begeeft en wordt langzaam meegezogen in een wereld vol gewelddadige erotiek en criminaliteit.

Beowulf
23:55 - 02:05 op Veronica
Horror (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 3.6 (4492 stemmen)
Met Christopher Lambert, Rhona Mitra, Oliver Cotton e.aVan de legende, waarvan de oorsprong in een duister verleden begraven ligt, komt het verhaal over Beowolf: half mens, half god. In een mysterieus kasteel, aan de rand van niemandsland, wordt iedere nacht een aantal bewoners vermoord. In dit kasteel woont ook Kyra, de onstuimige dochter van de kasteelheer, die smoorverliefd wordt op Beowulf, wiens taak het is het kwaad te bestrijden en Kyra te beschermen. Tijdens een veelbelovende nacht staat hij oog in oog met zijn lot: de kwaadaardige demon Grendel.

Animal House
00:00 - 02:00 op RTL7
Komedie (1978) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (34490 stemmen)
Met John Belushi, Tim Matheson, John Vernon e.aFaber College heeft een studentenhuis met zo'n slechte naam dat daar ongeveer iedereen wordt toegelaten, terwijl in het andere huis alleen maar rijkelui's kinderen zitten. De decaan van het College wil met behulp van deze rijke lui proberen om het andere huis te ontruimen. Een overtreffende trap in pesterij is het gevolg.

Dangerous Minds
00:05 - 02:00 op NET5
Misdaad (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (13220 stemmen)
Met Michelle Pfeiffer, George Dzundza, Courtney B. Vance e.aLouanne Johnson beindigt haar militaire carrire en officiersaanstelling bij het leger om haar droom te verwezenlijken en lerares Engels te worden. Ze wordt aangenomen bij de Northern California School waar ze een groep leerlingen onder haar hoede krijgt, die haar leven drastisch verandert.Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox