Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 23 April 2011 at General Satellite News forum; Piet Piraat en het zwaard van Zilvertand 09:00 - 10:10 op Canvas Familiefilm (2008) uit Belgi IMDB-rating: 4.7 (6 stemmen) ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 23 April 2011
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 106890
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 23 April 2011 - 23-April-2011, 18:55

Piet Piraat en het zwaard van Zilvertand
09:00 - 10:10 op Canvas
Familiefilm (2008) uit Belgi
IMDB-rating: 4.7 (6 stemmen)
Met Dirk Bosschaert, Vic de Wachter, Charlotte Dommershausen e.aNa een woeste storm, belandt de rare Kapitein Eksteroog op een onbewoond eiland. Op dit eiland zoekt hij naar een schat die zijn aartsvijand Zilvertand er ooit heeft begraven. Ook Reus, een gigantische kerel belandt samen met vijf kinderen op het eiland. Piet Piraat wil zich een echte piraat voelen en gaat ook op zoek naar de schat samen met zijn kameraden Stien, Berend en Steven. Dit is het begin van een groot avontuur.

Spirited Away
13:00 - 15:00 op BBC2
Animatie (2001) uit Japan
IMDB-rating: 8.5 (73076 stemmen)
Met Rumi Hragi, Miyu Irino, Mari Natsuki e.aVia een mysterieuze tunnel komt Chihiro met haar ouders terecht in een wereld van goden en monsters, onder heerschappij van de gierige heks Yubaba. Chihiro's ouders worden omgetoverd in varkens. Om hen te redden, moet ze afstand doen van haar naam en werken voor Yubaba. Zal het haar lukken om naar huis terug te keren?

Dear Frankie
13:35 - 15:20 op Eén
Drama (2004) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.8 (7952 stemmen)
Met Emily Mortimer, Jack McElhone, Mary Riggans e.aZ'n hele leven is de 9-jarige Frankie al op pad met zijn moeder. Om haar dove zoon te beschermen vertelt Lizzie hem dat zijn vader op zee vaart, en ze schrijft fictieve brieven met exotische avonturen aan Frankie. Nu 'het schip' hun stadje nadert moet ze beslissen of ze Frankie de waarheid vertelt, of dat een vreemdeling voor n dag Frankie's vader moet spelen.

Clifford's Really Big Movie
13:55 - 15:20 op NET5
Animatie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (205 stemmen)
Met John Ritter, Wayne Brady, Grey DeLisle e.aHond Clifford krijgt van z'n baasje te horen dat het een fortuin kost hem te onderhouden. De hond hoopt een oplossing te vinden. Als hij plots denkt aan de woorden van de dieren uit "Larry's Amazing Animals" die een tijdje geleden in z'n stad optraden, twijfelt hij geen seconde meer. Het ging namelijk om een wedstrijd om de beste opgevoerde shows met dieren. De prijs die er aan vast hangt: 'Een leven lang gratis voer van Tummy Yummies'.

Mijn vader is een detective
15:30 - 16:50 op NED3
Familiefilm (2009) uit Nederland
IMDB-rating: 6.5 (26 stemmen)
Met Cees Geel, Tygo Gernandt, Beau van Erven Dorens e.aSam, Sterre en Ortwin zijn al jaren bevriend. Met z'n drien schieten ze Sam's vader Max te hulp bij het zoeken naar een gestolen, zeldzame papegaai. Maar dan wordt Max tijdens hun speurtocht ontvoerd door een bende criminelen. De kids zetten een achtervolging in met een speedboot en belanden op een geheimzinnig forteiland.

Charlie and the Chocolate Factory
17:20 - 19:35 op NET5
Avontuur (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (78068 stemmen)
Met Johnny Depp, Freddie Highmore, David Kelly e.aSjakie, een jongen met een groot hart en afkomstig uit een arm gezin, leeft in de schaduw van de legendarische chocolatier Willie Wonka (Johnny Depp) en zijn mysterieuze chocoladefabriek. Na een lange tijd gesoleerd te zijn geweest van zijn familie en de buitenwereld, organiseert Wonka een bizarre wedstrijd. Er worden vijf gouden toegangskaartjes in de verpakking van Wonka chocoladerepen verstopt. Wie een van de gouden kaartjes vindt, krijgt een rondleiding door Wonka's ongelooflijke fabriek en de winnaar krijgt een prijs om nooit te vergeten. Vijf kinderen waaronder Sjakie vinden het gouden kaartje. Zij krijgen toegang tot de wereld van de legendarische snoepmaker: een fabriek waar in geen 15 jaar iemand is geweest. Verbijsterd door het ene wonderbaarlijke uitzicht na het andere, wordt Sjakie aangetrokken tot de buitengewone wereld van Wonka in dit avonturenverhaal....

Starsky & Hutch
20:00 - 22:00 op Veronica
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (37910 stemmen)
Met Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg e.aDavid Starsky is de meest toegewijde undercoveragent die je kunt vinden. Doordat hij zo bezeten is van zijn werk, blijft geen misdaad onbestraft als hij dienst heeft. Ken "Hutch" Hutchinson is een goede politieman maar zijn te relaxte persoonlijkheid en zijn wens om snel geld te verdienen brengen hem iets te vaak in de problemen. Als er een lijk aanspoelt proberen de twee met de hulp van Huggy Bear deze raadselachtige moordzaak op te lossen.

Blackbeard
20:00 - 23:30 op RTL7
Avontuur (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (370 stemmen)
Met Angus Macfadyen, Mark Umbers, Richard Chamberlain e.aDit is het verhaal van Edward Teach, de man die onder de naam Blackbeard de zee onveilig zou maken. In de gouden eeuw van de piraterij, aan het einde van de achtiende eeuw, is Blackbeard de wreedste en meest gevreesde piraat. Hij stond bekend om zijn wrede daden en gewoonten. Hij vermoorde mensen voor zijn reputatie, en die heeft hem wereldberoemd gemaakt.

American Pie Presents Beta House
20:15 - 22:00 op RTL5
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (8747 stemmen)
Met John White, Steve Talley, Christopher McDonald e.aErik, Ryan, en Cooze gaan naar een college en komen terecht bij de Beta House studentenclub, waar de legendarische Dwight Stifler de scepter zwaait. Probleem is dat een andere studentenclub dreigt om de uitspattingen van de Betas aan banden te leggen. Daar laten de Betas het niet bij zitten, ze gaan vechten voor het recht om te feesten!

American Virgin
22:00 - 00:00 op RTL5
Komedie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 4.3 (2485 stemmen)
Met Rob Schneider, Jenna Dewan, Chase Ryan Jeffery e.aPriscilla White is een studente die een beurs heeft van de groep 'Can't Hurry Love', een organisatie die maagd blijven tot het huwelijk promoot. Priscilla moet haar kamer delen met Naz, een wild feestbeest, die vele seksuele avonturen beleeft. Door een wilde nacht brengt Priscilla haar universiteitscarrire echter in gevaar.

The Departed
22:00 - 00:55 op Veronica
Misdaad (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 8.5 (189496 stemmen)
Met Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson e.aDe jonge undercoveragent Billy Costigan (Leonardo Dicaprio) infiltreert in het syndicaat van maffiabaas Costello (Jack Nicholson). Terwijl Billy snel Costello's vertrouwen wint, is geharde crimineel Colin Sullivan (Matt Damon) aan het werk bij de politie als Costello's informant. Colin bereikt een machtige positie binnen de Speciale Onderzoeks Eenheid. Zowel Billy als Colin raken verstrikt in hun dubbelleven waarin ze continu informatie verzamelen over de plannen en tegenmaatregelen van de organisaties die ze zijn binnengedrongen. Wanneer duidelijk wordt voor zowel criminelen als politie dat er een verklikker in hun midden is, zijn Billy en Colin in levensgevaar. Beiden moeten achter de identiteit van de ander komen om zichzelf op tijd te redden....

Cape Fear
23:00 - 01:40 op RTL8
Misdaad (1991) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (35899 stemmen)
Met Robert De Niro, Nick Nolte, Jessica Lange e.aMax Cady komt na veertien jaar voor mishandeling in de gevangenis te hebben gezeten vrij en zoekt de advocaat op die destijds bewijzen heeft achtergehouden die hem vrij konden pleiten.

The Ice Harvest
23:30 - 01:05 op RTL7
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (9934 stemmen)
Met John Cusack, Billy Bob Thornton, Lara Phillips e.aCharlie (John Cusack) is advocaat voor de onderwereld van Wichita in Kansas. Op kerstavond verduistert hij samen met zijn ongure collega Vic (Billy Bob Thornton) $2,147,000 van de Kansas stadsbaas Bill Guerrard. In Charlie's ogen is de ware hoofdprijs echter de oogverblindende Renata, eigenaresse van de lokale stripclub. Het liefst vlucht hij met haar en zijn net verworven buit de stad uit. Charlie en Vic hebben echter afgesproken zich gedeisd te houden tot de volgende ochtend en dan pas te vluchten. Het is zaak om de nacht zo onopvallend mogelijk door te komen. Als de avond valt stapelen de onophoudelijke complicaties zich op. Charlie wordt gestalkt door zijn drinkmaatje Pete, Renata en Vic lijken dubbelspel te spelen en tot overmaat van ramp begint de politie zich af te vragen wat Charlie onder zijn kerstboom heeft liggen dit jaar. Charlie begeeft zich op glad ijs en doet zijn uiterste best om de resterende uren van Kerstavond zonder kleerscheuren door te komen....

Crime Spree
23:30 - 01:30 op Comedy Central
Actie (2003) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.4 (2427 stemmen)
Met Grard Depardieu, Harvey Keitel, Johnny Hallyday e.aDaniel Foray is de leider van een bende inbrekers. Hij droomt ervan eens een grote slage te slaan. Als zijn baas Bastaldi hem vertelt dat zij in Chicago bij een duur huis juwelen gaan stelen, lijkt dat een eenvoudig klusje. Om alles gladjes te laten verlopen, worden ze geholpen door een Franse dief. Zodra ze in Chicago aankomen, loopt echter alles mis. Ze krijgen ruzie met een zwarte bende, stelen de auto van een gangster en breken in bij het verkeerde huis. Te laat komen ze erachter dat ze het huis van Zammeti, hoofd van de plaatselijke Maffia, aan het leegroven zijn. Bovendien wordt het huis in de gaten gehouden door de FBI. Wanhopig proberen de dievenvrienden uit handen te blijven van de Maffia, de FBI en de totale politiemacht van Chicago.

Chinatown
23:45 - 01:50 op Canvas
Misdaad (1974) uit Amerika
IMDB-rating: 8.5 (59723 stemmen)
Met Jack Nicholson, Faye Dunaway, John Huston e.aPrivdetective Jack Nicholson wordt ingehuurd door femme fatale Faye Dunaway om haar dochter te vinden. Roman Polanski is het nare mannetje dat Nicholsons neus fileert.

Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood
00:10 - 02:30 op NET5
Komedie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (7770 stemmen)
Met Sandra Bullock, Ellen Burstyn, Fionnula Flanagan e.aToneelschrijfster Sidda Lee Walker twijfelt of ze wel of niet moet trouwen. Als een interview in Time Magazine een deel van het verleden tussen haar en haar moeder blootlegt, is haar moeder kwaad en besluit de banden met haar dochter definitief te verbreken. Als Sidda Lee haar grote liefde aan de kant dreigt te zetten, besluiten haar moeders YaYa-vriendinnen in te grijpen. Het YaYa-genootschap neemt Sidda Lee mee om haar in te wijden in de geheimen van de YaYa`s. Ze hopen dat dit de verbroken relatie tussen Sidda Lee en haar moeder zal herstellen en dat Sidda's huwelijk alsnog door kan gaan.

Gossip
00:40 - 02:25 op SBS6
Drama (2008) uit Canada
IMDB-rating: 4.8 (75 stemmen)
Met Kelli Williams, Kristen Holden-Ried, Inga Cadranel e.aJoanna kon als tiener niet snel genoeg ontsnappen uit het kleine dorpje waar ze opgroeide. Nu heeft ze het als alleenstaande moeder bijzonder moeilijk en ze keert terug naar haar familie. Joanna doet haar best om zich weer in de gemeenschap te vestigen en zoekt oude vrienden op. Ze leert ook enkele nieuwe mensen kennen, waaronder een man waar ze vroeger een oogje op had. Het klikt erg goed, maar hij is getrouwd. De passie tussen hen beide is erg groot, maar ook verboden.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox