Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 23 Maart 2013 at General Satellite News forum; Princess Ka'iulani 14:05 - 15:40 op Eén Drama (2009) uit Amerika IMDB-rating: 5.7 (676 stemmen) Met Q'orianka Kilcher, Barry Pepper, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 23 Maart 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104110
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 23 Maart 2013 - 23-March-2013, 10:30

Princess Ka'iulani
14:05 - 15:40 op Eén
Drama (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (676 stemmen)
Met Q'orianka Kilcher, Barry Pepper, Will Patton e.a1888: Hawaii is een paradijs waar een burgeroorlog, ten gevolge van rebellie en steun aan de VS, op de rand staat zich te ontketenen. Hierdoor wordt de 13-jarige princes Ka'iulani naar het Victoriaanse Engeland gestuurd. Hier ondergaat zij een strenge opvoeding waar eer en loyaliteit aan haar worden onderwezen. Ze wordt verliefd op een jonge Engelsman, die haar laat realiseren dat ze voor haar eigen volk op moet komen. Ze probeert in gesprek te komen met president Cleveland om duidelijk te maken dat haar volk zeker geen 'barbaren' zijn zoals de Amerikanen hun portretteren.


Don
15:30 - 16:55 op NED3
Drama (2006) uit Nederland
IMDB-rating: 6.7 (72 stemmen)
Met Clemens Levert, Marius Gottlieb, Keisha Boye e.aDe bijna twaalfjarige Don Kerbosch is van school gestuurd en moet in het laatste jaar van de basisschool naar een andere school. Dat is een veel ruigere, zwarte school dan de nette kakschool waar hij eerst op zat. Zijn oude vrienden laten hem links liggen -- bij hen hoort hij niet meer. Ook op de nieuwe school valt hij er buiten. Hij wordt pas geaccepteerd als blijkt dat hij goed kan voetballen. Hij wordt aanvoerder van het voetbalteam dat meedoet aan het jaarlijkse scholentoernooi.


Departures
15:45 - 17:50 op Canvas
Drama (2008) uit Japan
IMDB-rating: 8.1 (19777 stemmen)
Met Masahiro Motoki, Tsutomu Yamazaki, Ryoko Hirosue e.aDaigo Kobayashi is een jonge getrouwde cellist, die net uit een orkest is gezet. Omdat hij op straat staat zonder baan of hoop of een carriere, besluit hij met zijn vrouw te verhuizen naar zijn geboorteplaats. Hier wordt hij een nokanshi, een begrafenisondernemer die de lijken wast en aankleedt en hen in hun kist naar de volgende wereld brengt. Zijn vrouw en andere kennissen minachten, maar door de dagelijkse confrontatie met dood, begint Daigo eindelijk in te zien waar het in het leven om draait.


National Treasure
16:15 - 18:15 op BBC1
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (64360 stemmen)
Met Nicolas Cage, Diane Kruger, Justin Bartha e.aBenjamin Franklin Gates komt uit een familie vol schattenzoekers. Alle familieleden hebben hetzelfde levensdoel gehad: het vinden van een oorlogsbuit die na de Revolutie door de Founding Fathers werd verstopt. Ben staat op het punt om de schat te vinden, maar wordt verraden door twee vrienden die de schat zelf willen hebben. Om de schat zo snel mogelijk te vinden, moet Ben eerst een goed bewaakt document stelen, wat helaas tot gevolg heeft dat ook het FBI hem op de hielen zit.


Kung Fu Panda
18:15 - 19:40 op BBC1
Animatie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (153025 stemmen)
Met Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie e.aPo is groot, een beetje onhandig en een heel enthousiast type, en een grote fan van een bijzondere vechtsport, het geheimzinnige kungfu. Daar droomt hij van tijdens zijn werk in de bamiwinkel van zijn ouders. Dan gebeurt er iets totaal onverwachts: Po wordt door een onbegrijpelijk toeval verkozen tot leerling bij de vermaarde kungfuleraar meester Shifu. Opeens werkt Po zich in het zweet naast zijn idolen Kraanvogel, Tijger, Mantis, Aap en Adder. Meester Shifu, de belangrijkste trainer in de wereld van het kungfu, geeft de onelegante Po gelukkig wat extra aandacht.Dan komen de leden van het kungfugezelschap er achter dat de verraderlijke sneeuwluipaard Tai Lung naar hen op weg is. Dat voorspelt niet veel goeds! De enige die het gezelschap kan redden van die gevaarlijke Tai Lung is de vriendelijke reuzenpanda Po. Kan Po zijn droom, kungfumeester worden, nu verwezenlijken? Po gaat er met hart en ziel tegenaan, en met zijn volle gewicht.


The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
18:20 - 20:00 op BBC2
Avontuur (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (48185 stemmen)
Met Bill Bailey, Anna Chancellor, Warwick Davis e.aDe Aardling Arthur Dent heeft een slechte dag. Zijn huis staat op het punt met de grond gelijk gemaakt te worden, en hij ontdekt dat zijn beste vriend Ford Prefect afkomstig is van een kleine planeet nabij Betelgeuse. Alsof dit nog niet genoeg is komt hij er achter dat de aarde op het punt staat vernietigd te worden om plaats te maken voor een intergalactische snelweg. Arthur weet samen met Ford net op tijd z'n planeet te verlaten, wat het begin is van een bizarre trektocht door het heelal. Zijn enige houvast: het Intergalactisch Liftershandboek.


True Lies
20:00 - 23:00 op RTL7
Actie (1994) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (62632 stemmen)
Met Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis, Tom Arnold e.aOverdag is hij Harry Tasker (Arnold Schwarzenegger) een geheim agent die feilloos alle spionage-technieken beheerst, 's avonds is hij een brave huisman. Zijn vrouw Hellen (Jamie Lee Curtis) weet niets van de gevaarlijke werkzaamheden van haar man. In haar ogen is haar man een doodeerlijke, maar saaie vertegenwoordiger in computers. Na vijftien jaar met hem getrouwd te zijn, krijgt Helen genoeg van haar gewone leventje en stort zij zich in het avontuur. Harry moet, gezegend met alle capaciteiten om de wereld van een nucleaire ramp te behoeden, alle zeilen bijzetten om z'n huwelijk te redden. En daar is hij niet voor opgeleid.


The 'burbs
20:00 - 22:05 op RTL8
Actie (1989) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (16195 stemmen)
Met Tom Hanks, Bruce Dern, Carrie Fisher e.aRay Peterson neemt een week vrij om lekker niks te doen. Hij ontdekt dat hij vreemde buren heeft. Ze gedragen zich allemaal een beetje raar, maar n in het bijzonder, de Klopleks. Ray en de andere buren besluiten de Klopleks te gaan onderzoeken. Van Ray's weekje ontspannen komt derhalve niks terecht.


Exit
20:20 - 21:45 op NED2
Drama (2013) uit Nederland
IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
Met Emmanual Ohene Boafo, Romijn Conen, Werner Kolf e.aVijf uitgeprocedeerde vreemdelingen besluiten zich te verzetten op de nacht van hun uitzetting. Voor de autoriteiten staat er te veel op het spel en ze zetten alles op alles om de vijf alsnog het land uit te krijgen. Dit waargebeurde incident leidt tot een lange nacht vol strijd en intrige. Een nacht die alleen maar verliezers kan opleveren.


Priest
20:30 - 22:10 op RTL5
Actie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (58747 stemmen)
Met Paul Bettany, Cam Gigandet, Maggie Q e.aPriest speelt zich af in een wereld die verwoest is door een oorlog tussen mensen en vampiers. Een krijgshaftige priester annex vampierbestrijder (Paul Bettany) maakt samen met een sheriff (Cam Gigandet) en een priesteres (Maggie Q) jacht op een moordlustige horde vampiers - geleid door Black Hat (Karl Urban) - die zijn nicht hebben ontvoerd.


Taking Lives
21:50 - 23:55 op NET5
Misdaad (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (21093 stemmen)
Met Angelina Jolie, Ethan Hawke, Kiefer Sutherland e.aIlleana Scott is een FBI profiler die de reguliere methodes naast zich neerlegt en puur op haar instinct vertrouwt. Wanneer Montreal overspoeld wordt door een golf van moorden en de rechercheurs met de handen in het haar zitten wordt er beroep op haar expertise gedaan. Scott ontdekt dat de kameleon moordenaar de levens en identiteiten van zijn slachtoffers overneemt. Haar onorthodoxe methodes zorgen ervoor dat ze vervreemdt raakt van haar collega`s die het niet hebben op haar speciale gave. Maar als de koele Illeana onverwacht verwikkeld raakt in een romance, gaat ook zij twijfelen aan haar intutie. In een haar onbekende grote stad en op zichzelf aangewezen, wordt het gevaarlijke onderzoek steeds persoonlijker en is niemand te vertrouwen.


Street Fighter: The Legend of Chun-Li
22:00 - 23:55 op Veronica
Actie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 3.7 (14677 stemmen)
Met Michael Clarke Duncan, Kristin Kreuk, Moon Bloodgood e.aChun-Li (Kristin Kreuk) is een mooie Chinese agente die dankzij haar snelle benen haar tegenstanders in elke missie weet uit te schakelen. Als ze een missie krijgt om de meester-moordenaar Gen te vinden begint ze een lange reis naar gerechtigheid. Voordat ze ooit bij Gen uitkomt ondervindt ze vele struikelblokken die het haar in deze missie erg moeilijk weten te maken.


Storm Warning
22:05 - 23:50 op RTL8
Horror (2007) uit Australi
IMDB-rating: 5.8 (1219 stemmen)
Met Nadia Fars, John Brumpton, Robert Taylor e.aPia en Rob komen tijdens een reisje met hun boot met motorpech te zitten en weten uiteindelijk in een moerasachtig gebied terecht te komen. Dan stuiten ze op een oud en afgelegen huis en gaan naar binnen om een telefoon te zoeken. Maar op dat moment komen de drie bewoners thuis en doen Pia en Rob een afschuwelijke ontdekking.


Babel
22:10 - 00:25 op NED3
Drama (2006) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.7 (69496 stemmen)
Met Brad Pitt, Cate Blanchett, Mohamed Akhzam e.aIn de afgelegen Marokkaanse woestijn waken twee jongens gewapend met een geweer over hun kudde geiten. Bevangen door verveling en baldadigheid besluiten ze het geweer te testen. Een enkel geweerschot veroorzaakt echter een kettingreactie die de levens van een aantal mensen op drie verschillende continenten niet alleen met elkaar verbindt, maar ook voorgoed veranderd. Een Amerikaans stel (Brad Pitt en Cate Blanchett), een rebelse dove Japanse tiener met haar vader en een Mexicaanse au pair, die zonder toestemming twee Amerikaanse kinderen mee de grens over neemt, hebben een onwaarschijnlijke connectie. Zij zullen elkaar echter nooit ontmoeten omdat ze niet in staat zijn om met elkaar te communiceren....


Legion
22:10 - 00:15 op RTL5
Actie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (48538 stemmen)
Met Paul Bettany, Lucas Black, Tyrese Gibson e.aEen groep mensen stopt ergens in het zuiden, om wat te eten in een truckersrestaurant. Ze komen er echter al snel achter dat ze hier geen tijd hebben om gewoon wat te eten, maar dat ze moeten vechten voor hun leven en zichzelf moeten verdedigen tegen engelen, gestuurd door God om de mensheid uit te roeien. Wat de groep niet weet, is dat deze bijbelse apocalyps er voor zorgt dat zij misschien wel eens de laatste hoop van de mensheid kunnen zijn, omdat n van de serveersters zwanger is, van de Messias...


Project Nim
22:30 - 00:05 op BBC2
Documentaire (2011) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.4 (4009 stemmen)
Met Nim Chimpsky, Stephanie LaFarge, Herbert Terrace e.aRegisseur James Marsh vertelt in deze documentaire het verhaal van de chimpansee Nim. In 1974 wordt Nim, twee weken oud, opgenomen in een soort van hippie-achtige gemeenschap van onderzoekers en docenten die enthousiast aan het werk gaan met Nim Chimpsky. Hij wordt opgevoed als ware het een kind. Deze documentaire begint bij het idee van psycholoog Herb Terrace om de cognitieve eigenschappen van een chimpansee te onderzoeken. Om uit te vinden wat een chimpansee zou kunnen denken, is het experiment ontstaan om een chimpansee taal te leren gebruiken.


The Running Man
23:00 - 01:05 op RTL7
Actie (1987) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (27293 stemmen)
Met Arnold Schwarzenegger, Maria Conchita Alonso, Yaphet Kotto e.aIn 2019 leeft de VS onder een totalitair juk. Politieman Ben Richards weigert aan de slachting van de mensen in een vervallen wijk mee te werken en wordt vervolgens veroordeeld tot deelname aan de tv-spelshow Most Dangerous Game. De kandidaat in dit spel wordt door een stadsjungle achtervolgd door hi-tech jagers. De inzet is, zijn vrijheid of zijn leven.


The Proposal
23:15 - 01:00 op BBC1
Komedie (2009) uit
IMDB-rating: 6.7 (106227 stemmen)
Met Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen e.aDe invloedrijke redactrice Margaret dreigt uitgezet te worden naar haar vaderland Canada. Om dit te voorkomen dwingt ze haar niets vermoedende en komische assistent Andrew om zich met haar te verloven, terwijl ze hem al jarenlang het leven zuur maakt. Hij gaat akkoord met de verloving maar tegen een paar persoonlijke voorwaarden. Het onwaarschijnlijke stel reist af naar Alaska om de eigenzinnige familie van Andrew te ontmoeten. Het zelfbeheerste stadsmeisje komt dan in de ene komische situatie na de andere terecht, waarin ze zich als een vis op het droge voelt. Met een onvoorbereid huwelijk in het vooruitzicht en de vreemdelingenautoriteiten op de hielen, beloven Margaret en Andrew met enige aarzeling zich aan het plan te houden. Ongeacht de angstvallige gevolgen...


Fast Food Nation
23:45 - 01:35 op Canvas
Komedie (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.3 (14444 stemmen)
Met Wilmer Valderrama, Catalina Sandino Moreno, Ana Claudia Talancn e.aDon Henderson; n van de bazen van een grote fast food keten heeft een probleem. Er zit besmet vlees in de best verkopende burger van de keten en Don vraagt zich af waarom. Hij verlaat het fijne leventje op kantoor en gaat op zoek in de slachthuizen, waar het vlees precies vandaan komt. Don komt erachter dat deze 'Fast Food Nation' een land is vol met consumenten die er nog niet achter zijn gekomen dat zij het zijn die geconsumeerd worden door een industrie die grote milieu, gezondheids en sociale problematiek met zich meebrengt.


Dan in Real Life
23:55 - 01:55 op NET5
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (22640 stemmen)
Met Steve Carell, Juliette Binoche, Dane Cook e.aDan Burns schrijft dan wel een opvoedkundige column in een lokale krant, dat wil nog niet zeggen dat hij de perfecte 'single dad' is. Zijn drie dochters zullen de eersten zijn om dat te beamen. Als zelfs zijn moeder hem op de eerste dag van de jaarlijkse familiereunie op het hart drukt de meiden even de ruimte te geven, gaat Dan naar het dorp. Daar ontmoet hij in een boekwinkel een vrouw die hem flink van slag brengt. Dat hij niet verliefd kan en mag worden op de innemende Marie wordt pijnlijk duidelijk als ze de gloednieuwe vriendin van zijn broer Mitch blijkt te zijn. De rollen binnen zijn gezin worden compleet omgedraaid nu niet zijn dochters, maar Dan zelf de pedagogische adviezen die hij schrijft in acht moet gaan nemen.


Zodiac
00:05 - 02:35 op BBC2
Biografie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.9 (69015 stemmen)
Met Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Anthony Edwards e.aWanneer een seriemoordenaar de politie treitert met zijn raadsels en brieven, zoeken rechercheurs in vier verschillende plaatsen naar de moordenaar. De zaak wordt een obsessie voor vier mannen, van wie hun levens en carrires worden gemaakt en verwoest door het eindeloze spoor van aanwijzingen....


Min Dit: The Children of Diyarbakir
00:05 - 01:45 op NED2
Drama (2009) uit Duitsland
IMDB-rating: 7.1 (468 stemmen)
Met Senay Orak, Muhammed Al, Hakan Karsak e.aTurks Koerdistan, eind jaren '90. De tienjarige Glistan en haar broertje Firat komen er alleen voor te staan na de politieke moord op hun ouders. Een stoere lotgenoot leert hun de fijne kneepjes van het straatleven.


Cyborg
01:05 - 02:35 op RTL7
Actie (1989) uit Amerika
IMDB-rating: 4.7 (15916 stemmen)
Met Jean-Claude Van Damme, Deborah Richter, Vincent Klyn e.aIn de verre toekomst zijn alle energiebronnen uitgeput en bedreigt een dodelijke plaag de mensheid. Hoop is er in de vorm van Gibson Rickenbacker, hij is de enige die Pearl Prophet kan beschermen, een cyborg die weet hoe de plaag gestopt kan worden.


Venom
01:35 - 02:55 op BBC1
Thriller (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 4.5 (3162 stemmen)
Met Agnes Bruckner, Jonathan Jackson, Laura Ramsey e.aEen groep tieners wordt achterna gezeten door iets duisters in de moerassen van Louisiana, hun enige doel is uit handen te blijven van dit kwaad en te overleven...
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox