Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 23 Oktober 2010 at General Satellite News forum; Sueño de una noche de San Juan, El 12:00 - 14:10 op RTL4 Animatie (2005) uit Spanje IMDB-rating: 6.1 (88 ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 23 Oktober 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 105471
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 23 Oktober 2010 - 23-October-2010, 05:20

Sueño de una noche de San Juan, El
12:00 - 14:10 op RTL4
Animatie (2005) uit Spanje
IMDB-rating: 6.1 (88 stemmen)
Met Gabino Diego, Pedro Abrunhosa, Ben Bishop e.aVolgens de legende kunnen mensen tijdens de zonnestilstand door een magische wereld vol kabouters en elfjes reizen; een rustige en harmonieuze plek waar dromen werkelijkheid kunnen worden.<br>Helena is een jong, intelligent en realistisch meisje dat niet in legendes gelooft. Haar vader Theseus is ernstig ziek en Helena zal er alles aan doen om hem de wil om te leven terug te geven. Ze gaat ondanks haar ongeloof op zoek naar Titannia, de feen koningin. Op haar tocht wordt ze begeleid door de bankier Demetrius en de verwaande Lysander, die allebei hun best doen om haar vriendschap te winnen. <br>Maar de magische wereld is door de mensen vergeten en niets is nog hetzelfde. De koning Oberon is een vadsig feestbeest die zijn tijd besteedt aan zijn groothandel in betoveringen. Hierbij wordt hij bijgestaan door Puck, een slim maar ondeugend trolletje. Magische landschappen, luie feen, ambitieuze heksen en een bijna onvindbare koningin....

Confessions of a Teenage Drama Queen
14:05 - 15:30 op E&eacute;n
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 4.3 (7493 stemmen)
Met Lindsay Lohan, Adam Garcia, Glenne Headly e.aEen familie met een mooie dochter heeft altijd onder de spotlights van New York geleefd en moet nu verhuizen naar een klein gehucht waar de dochter alle aandacht die ze eerst wel had weer opnieuw moet verdienen.

Mr. St. Nick
14:10 - 16:00 op RTL4
Komedie (2002) uit Canada
IMDB-rating: 4.9 (256 stemmen)
Met Kelsey Grammer, Charles Durning, Katherine Helmond e.aDe kerstman moet hij de scepter overgeven aan zijn zoon. Hij heeft echter grote twijfels, omdat de jongen geen animo vertoond om de rol van kerstman over te nemen, zonder modernisering door te voeren.

Snow Wonder
14:25 - 16:00 op SBS6
Drama (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (176 stemmen)
Met Julie Ann Emery, Jennifer Esposito, Camryn Manheim e.aWanneer een sneeuwstorm een stad teistert, worden enkele mensen gevolgd die door de storm radicale veranderingen in hun leven meemaken. De vijf verhalen lijken eerst nog niet een connectie te hebben, maar kruisen elkaar langzaam.

Pleasantville
14:50 - 17:20 op NET5
Fantasy (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 7.5 (41176 stemmen)
Met Tobey Maguire, Reese Witherspoon, William H. Macy e.aDavid Wagnet is een grote fan van Pleasantville, een populaire tv-serie uit de jaren 50. Zijn tweelingzus Jennifer deelt deze obsessie niet, maar door een vreemde afstandsbediening komen de twee onverwacht in de serie terecht.

The Long Ships
15:00 - 17:00 op BBC2
Actie (1964) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.9 (812 stemmen)
Met Richard Widmark, Sidney Poitier, Russ Tamblyn e.aAvonturenrelaas, maar op stripboekniveau, over Vikingen die met Moren vechten om een legendarische schat.

Wallah Be
15:30 - 16:45 op NED3
Drama (2002) uit Denemarken
IMDB-rating: 5.3 (57 stemmen)
Met Adam Gilbert Jespersen, Sarah Boberg, Jesper Lohmann e.aTijdens de vakantie organiseert de plaatselijke jeugdclub een talentenwedstrijd. Aksel doet mee, samen met Fatima en Annika.

A Fish Called Wanda
17:20 - 19:35 op NET5
Komedie (1988) uit Amerika
IMDB-rating: 7.7 (41290 stemmen)
Met John Cleese, Jamie Lee Curtis, Kevin Kline e.aArchie Leach, een keurige advocaat, weet niet wat hem overkomt wanneer de vriendin van een clint hem probeert te versieren. Wanda's opzet is echter om zoveel mogelijk te weten te komen over de vindplaats van een aantal gestolen diamanten. Zij en haar vriend Otto zijn in Engeland om een collectie diamanten te stelen.

Spartan
20:00 - 22:05 op Veronica
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (13658 stemmen)
Met Tia Texada, Derek Luke, Val Kilmer e.aDe geheim agent Robert Scott (Val Kilmer) en zijn collega Curtis (Derek Luke) krijgen de opdracht om de dochter van een politicus te bevrijden. Tijdens het onderzoek wordt duidelijk dat de ontvoering slechts deel is van een groter complot, met aanwijzingen die naar het Witte Huis zelf leiden.

The Triangle
20:00 - 00:50 op RTL7
Thriller (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 4.5 (707 stemmen)
Met Luke Perry, Dan Cortese, Olivia d'Abo e.aOmdat zijn schepen en vrachtladingen constant verdwijnen in de Bermuda-driehoek, stelt biljonair Eric Benirall (Neill) een groep specialisten samen om dit te onderzoeken. Het team bestaat uit de sceptische journalist Howard Thomas (Stoltz), oceanograaf Emily Patterson (Catherine Bell), wetenschapper en avonturier Bruce Geller (Michael Rodgers) en medium Stan Lathem (Davison). Ze beginnen vol hoop aan het mysterie, maar hoe dichter ze bij het antwoord komen, des te nachtmerrie-achtiger worden de vreemde gebeurtenissen.

Shrek 2
20:00 - 21:40 op SBS6
Animatie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (75480 stemmen)
Met Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz e.aNa teruggekeerd te zijn van hun huwelijksreis horen Shrek en Fiona dat haar ouders van het huwelijk gehoord hebben. Ze willen niets liever dan haar ware liefde te ontmoeten in hun koninkrijk Far Far Away. Ze zijn zich echter niet bewust van de veranderingen die hun dochter onlangs ondergaan heeft. En dat hun nieuwe schoonzoon een 350 kilo zware Ogre met een slechte hygiene is en een pratende ezel als vriend heeft.

X-Men: The Last Stand
20:00 - 22:10 op RTL5
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (83522 stemmen)
Met Hugh Jackman, Halle Berry, Ian McKellen e.an X-MEN THE LAST STAND, de ultieme climax van de &quot;X-MEN&quot;-trilogie dreigt een 'kuur' voor mutanten het verloop van de geschiedenis grondig te wijzigen. Voor het eerst krijgen de mutanten een keuze: of ze behouden hun unieke krachten maar blijven outcast, of ze ontdoen zich van hun krachten en worden net als de rest van de mensheid. Dit lijdt tot een nog grotere strijd tussen de vreedzame Charles Xavier en Magneto, de grote voorstander van de 'survival of the fittest'.

Millennium 2: De Vrouw Die Met Vuur Speelde
21:10 - 22:45 op Canvas
Mystery (2009) uit Zweden
IMDB-rating: 6.7 (8957 stemmen)
Met Noomi Rapace, Michael Nyqvist, Lena Endre e.aTwee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, uitgever van het beroemde en beruchte tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tattoos n ze is een computerhacker van wereldklasse. Drie moorden, n avond. De slachtoffers zijn twee journalisten die voor Millennium werkten aan een publicatie over mensensmokkel, en Nils Bjurman, de voogd van Lisbeth Salander. Op het moordwapen worden de vingerafdrukken aangetroffen van Lisbeth. Het hele politieapparaat komt in beweging, maar Lisbeth is onvindbaar. Blomkvist, overtuigd van Lisbeths onschuld, gaat langzamerhand een verband zien tussen de drievoudige moord en het artikel in wording over vrouwenhandel. Dan wordt een vriendin van Lisbeth ontvoerd door een motorbende. Salander laat het aankomen op een bloedige confrontatie met de onzichtbare bendeleider, Zala.

Win/win
22:00 - 23:25 op NED3
Drama (2010) uit Nederland
IMDB-rating: 8 (41 stemmen)
Met Oscar Van Rompay, Halina Reijn, Leon Voorberg e.aDe vierentwintigjarige Ivan werkt als assistent-analist bij een Amerikaanse investeringsbank aan de Amsterdamse Zuidas. De zee aan getallen die dagelijks langs stroomt ziet hij als n groot spel. Op een dag wordt hij ontdekt door de doorgewinterde trader Stef, die hem als zijn junior wil lanceren. Terwijl links en rechts banken omvallen, harkt Ivan in de dealing room enorme winsten binnen en maakt hij een bliksemcarrire. Ineens heeft de receptioniste Deniz, die Ivan tot nu toe alleen heimelijk observeerde, oog voor hem. En ineens woont Ivan in een dik appartement op een steenworp van de bank. Van buiten bezien gaat het hem voor de wind. Maar ondertussen vereenzaamt hij en verliest zijn gevoeligheid. Ondanks alles blijft hij in de dealingroom winnen, tot de dag dat hij besluit om alles te verliezen.

Street Kings
22:05 - 00:15 op Veronica
Misdaad (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (40544 stemmen)
Met Keanu Reeves, Forest Whitaker, Hugh Laurie e.aLAPD veteraan Tom Ludlow moet zijn onschuld zien te bewijzen wanneer alles erop wijst dat hij een collega om het leven heeft gebracht.

Cursed
22:10 - 00:00 op RTL5
Fantasy (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (11252 stemmen)
Met Portia de Rossi, Mya, Shannon Elizabeth e.aTijdens een heldere nacht met volle maan verliezen Ellie (Christina Ricci) en haar broer Jimmy de macht over het stuur en daardoor stort een andere weggebruikster met haar auto in een ravijn. Ze proberen haar te helpen, maar tijdens deze reddingsoperatie worden broer en zus gebeten door een hondachtig wezen. Sindsdien is hun leven niet meer hetzelfde. Het ongeluk blijkt veel meer dan een noodlottige samenloop van omstandigheden. De broer en zus beschikken plotseling over onverklaarbare lichamelijke krachten en zijn allebei enorm prikkelbaar. Ze worden beheerst door oncontroleerbare impulsen en kunnen hun nieuwe dierlijke 'gaven' maar moeilijk in bedwang houden. Het mysterie rond hun vloek moet opgelost worden voordat alles en iedereen meegesleurd wordt in de gevaarlijke klauwen van dit krachtige kwaad.

The Stranger Beside Me
23:30 - 01:15 op RTL8
Misdaad (2003) uit Canada
IMDB-rating: 6.4 (207 stemmen)
Met Bill Campbell, Barbara Hershey, Kevin Dunn e.aAnn Rule ontmoet in de jaren '70 de knappe en charmante Ted Bundy. Ze weet dan nog niet dat hij uit zal groeien tot n van de meest beruchte seriemoordenaars ooit.

Breakfast on Pluto
23:40 - 01:45 op Canvas
Komedie (2005) uit Ierland
IMDB-rating: 7.3 (6896 stemmen)
Met Cillian Murphy, Morgan Jones, Eva Birthistle e.aPatrick Brady verlaat Ierland om in de Londense buitenwijken een nieuw leven op te bouwen. In zijn zoektocht naar zijn seksuele identiteit ontdekt hij de travestie en komt hij in aanraking met de verleidelijke wereld van de prostitutie. Tijdens zijn omzwervingen ontmoet hij de meest uiteenlopende mensen en al snel raakt hij verwikkeld in een IRA-complot.

The Valley of Light
00:10 - 02:15 op NET5
Drama (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (539 stemmen)
Met Chris Klein, Gretchen Mol, Zach Mills e.aNoah keert terug van W.O.II om zijn boerderij vervallen terug te vinden, zijn ouders dood en zijn broer in de gevangenis. Hij ontmoet een oudere zonderling die hem vertelt dat hij 'de andere zijde' kan zien en die hem leidt naar de 'Vallei van licht' waar Noah een buitengewoon goede visser wordt. In het nabijgelegen plaatsje raakt hij bevriend met de jonge weduwe Eleanor en de doofstomme jongen Matthew.

Sin City
00:15 - 02:10 op BBC2
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 8.4 (191433 stemmen)
Met Jessica Alba, Devon Aoki, Alexis Bledel e.aBasin City, ook wel bekend als 'Sin City' is de stad waar moord en misdaad aan de orde van de dag is. Het eerste verhaal, The Hard Goodbye, volgt de keiharde straatvechter Marv die op een zoektocht naar wraak is nadat hij er ingeluisd is voor moord op Goldie, de enige vrouw die ooit om hem gaf. Het tweede verhaal, The Big Fat Kill, draait om Dwight en de meiden van Old Town. Hij probeert de meiden te beschermen tegen de corrupte agent Jack Rafferty. Het derde en laatste verhaal van de film, That Yellow Bastard, volgt ex-agent John Hartigan. Hij heeft een belofte afgelegd om Nancy Callahan te beschermen tegen een misvormde pedofiel, Junior.

Nemesis
02:10 - 03:40 op BBC2
Sci-Fi (1992) uit Denemarken
IMDB-rating: 5.2 (1691 stemmen)
Met Olivier Gruner, Tim Thomerson, Cary-Hiroyuki Tagawa e.aIn het jaar 2027 is mogelijk om je lichaam te upgraden met cybernetische implantaten. Agent Alex Rain heeft al heel wat up-grades ondergaan als hij tijdens een schietpartij met leden van de terroristische organisatie de Red Army Hammerhead zwaar beschadigd/gewond raakt. Wanneer Alex weer is opgelapt, neemt hij ontslag en gaat hij naar Rio om carrire te maken als smokkelaar. Alex wordt echter door zijn ex-baas, Farnsworth, ontvoerd en gedwongen nog 1 laatste klus te klaren. De Hammerheads hebben de plannen van een topontmoeting tussen Japanners en Amerikanen gestolen en Alex moet de terroristen opsporen en uitschakelen.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox