Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 25 Augustus 2012 at General Satellite News forum; Mickey Blue Eyes 07:45 - 09:45 op RTL4 Komedie (1999) uit Verenigd Koninkrijk IMDB-rating: 5.7 (13548 stemmen) Met Hugh Grant, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 25 Augustus 2012
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104766
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 25 Augustus 2012 - 25-August-2012, 05:22

Mickey Blue Eyes
07:45 - 09:45 op RTL4
Komedie (1999) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.7 (13548 stemmen)
Met Hugh Grant, James Caan, Jeanne Tripplehorn e.aMichael is smoorverliefd op zijn vriendin Gina, en vraagt haar daarom ten huwelijk. Tot zijn grote verbazing zegt ze hem niet te kunnen trouwen door haar vader Frank, een berucht kopstuk van de maffia. Om haar haar alsnog voor zich te winnen besluit Michael de maffia tegen te werken.


Fierce Creatures
09:45 - 11:30 op RTL4
Komedie (1997) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6 (9063 stemmen)
Met John Cleese, Jamie Lee Curtis, Kevin Kline e.aDe meedogenloze mediamagnaat Rod McCain koopt Engelands Marwood Zoo. Vastbesloten om de ouderwetse, kleine dierentuin om te zetten in een rendabel attractiepark, stuurt McCain zijn sexy marketingmanager en zijn wellustige zoon Vince om orde op zaken te stellen. Als ze aankomen ontdekken ze echter dat Marwoods overdreven nauwgezette directeur, Rollo, al een plan in werking heeft gezet om de aandacht op de dierentuin te vestigen: geen lieve diertjes met een hoge aaibaarheidsfactor meer, maar alleen nog maar gevaarlijke, wilde dieren. Dan nemen de dingen een wending als de razende verzorgers, geleid door de insectenexpert 'Bugsy' Malone, een tumultueuze opstand ontketenen om hun harige vriendjes te beschermen.


Homeward Bound II: Lost in San Francisco
13:00 - 14:25 op BBC2
Avontuur (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (2957 stemmen)
Met Michael J. Fox, Sally Field, Ralph Waite e.aShadow, Sassy and Chance wonen nu in San Francisco en gaan op vakantie naar Canada. Het enige probleem is dat de huisdieren uit de luchthaven ontsnappen.


Flicka
13:15 - 15:00 op RTL4
Avontuur (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (2082 stemmen)
Met Tim McGraw, Maria Bello, Alison Lohman e.aKatie leeft op de familieranch in Wyoming. Ze vindt een wild paard, maar haar vader zegt dat ze het beest onmogelijk kan houden. Katie wil haar vader bewijzen dat het wel degelijk mogelijk is het dier op te voeden en dat ze ooit de ranch kan overnemen.


The Secret of Kells
13:50 - 15:05 op Eén
Animatie (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.5 (8833 stemmen)
Met Evan McGuire, Christen Mooney, Brendan Gleeson e.aIerland, negende eeuw. Brendan, een opgewekte en goedlachse weesjongen van 12 leeft in de abdij van Kells dat verscholen ligt in een verlaten groene vallei. Hij wordt er streng opgevoed door zijn oom, de abt Cellach, die de abdij met ijzeren hand leidt. Op een dag ontmoet hij de oude broeder Aidan. Deze ietwat vreemde man is een meester in het illustreren en houdt een buitengewoon, nog onvoltooid boek in bewaring. Enthousiast en begeesterd door deze ontmoeting laat Brendan zich meeslepen door de lokroep van de creativiteit en verbeelding. Hij heeft slechts nog n doel voor ogen: zelf meester illustrator worden en het waardevolle boek van Kells afwerken. Hij weet uiteindelijk te ontsnappen aan de sterke greep van zijn oom en waagt zich buiten de muren van Kells.


Fils de l'épicier, Le
14:00 - 16:00 op Canvas
Drama (2007) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.9 (379 stemmen)
Met Nicolas Cazal, Clotilde Hesme, Daniel Duval e.aHet is hartje zomer wanneer de dertigjarige Antoine noodgedwongen de stad verruilt voor de rustieke omgeving van zijn geboortedorp. Zijn vader ligt in het ziekenhuis en hoewel Antoine een grondige hekel aan hem heeft, neemt hij toch (vooral voor zijn moeder) diens werk tijdelijk over. In zijn vaders 'SRV-wagen' rijdt Antoine van gehucht naar gehucht door de bergachtige en uitgestrekte Provence. Maar zijn botte gedrag en onhandigheid zorgen voor aanvaringen met de oude bewoners die al jaren hun boodschappen bij de wagen doen. Mede dankzij zijn beste vriendin Claire ziet Antoine steeds meer de charme van de koppige, norse, grappige en soms eenzame bewoners in. Die nieuwe blik helpt hem het plezier in het leven terug te vinden. Het plezier dat hij dacht kwijt te zijn, evenals de liefde van zijn leven.


Moonwalker
14:15 - 16:00 op SBS6
Actie (1988) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (3139 stemmen)
Met Michael Jackson, Hakeem Abdul-Samad, Khiry Abdul-Samad e.aMr. Big, wil de wereld aan drugs helpen, Sean Lennon, Kellie Parker en Brandon Adams zijn de slachtoffers. Michael is de wereldverbeteraar, die met een fantasierijk muziekmedicijn alles in het reine brengt.


Star Wars: The Clone Wars
15:00 - 17:00 op RTL4
Animatie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (25108 stemmen)
Met Matt Lanter, Ashley Eckstein, James Arnold Taylor e.aAan de frontlinies van de intergalactische strijd tussen goed en kwaad, nemen Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi en Padm Amidala tegen duistere machten. Daarnaast heeft Anakin de zorg over zijn leerling Ahsoka. De sinistere schurken - onder leiding van Palpatine, graaf Dooku en generaal Grievous - willen heersen over het universum. De inzet is hoog en het lot van velen ligt in handen van de dappere Jedi ridders.


De sterkste man van nederland
15:30 - 16:50 op NED3
Drama (2011) uit Nederland
IMDB-rating: 7.1 (52 stemmen)
Met Suzan Boogaerdt, Yente Dirks, Yenthe Dirks e.aDe twaalfjarige Luuk, opgevoed door zijn alleenstaande moeder Dorien, heeft gehoord dat zijn vader de Sterkste Man van de Wereld is. Als hij Sterke Man Ren ontmoet, die net als hij rood haar heeft, denkt hij dat hij zijn vader gevonden heeft. Maar dan biecht Dorien de waarheid op.


Tara Road
15:55 - 17:30 op BBC2
Drama (2005) uit Ierland
IMDB-rating: 6 (516 stemmen)
Met Olivia Williams, Andie MacDowell, Johnny Brennan e.aDe Ierse Ria en de Amerikaanse Marilyn lijken niets gemeen te hebben, behalve een tragische gebeurtenis in hun leven. Als ze door toeval in contact komen, grijpen beiden de kans om voor een zomer van huis te ruilen. Ria vertrekt naar Amerika en ontdekt dat er een wereld voor haar open ligt, terwijl de gesloten Marilyn in het huis op Tara Road trekt, en opgenomen wordt in Rias Ierse vriendenkring. Hoewel de vrouwen elkaar nooit hebben ontmoet, leren zij elkaars leven kennen met alle opmerkelijke gevolgen van dien, waarbij ieder een schokkend geheim over de ander ontdekt, dat nooit naar buiten zal mogen komen.


Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
19:20 - 21:30 op BBC1
Actie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 8 (185612 stemmen)
Met Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom e.aVoor kapitein Jack Sparrow is de Caribische Zee een paradijs vol avontuur en mystiek. Maar aan Jack's idyllische bestaan komt een einde wanneer kapitein Barbossa zijn schip steelt en vervolgens de stad Port Royal aanvalt. Barbossa ontvoert Elizabeth Swann, de dochter van de gouverneur. Will Turner, een jeugdvriend van Elizabeth, voegt zich bij Jack om gezamenlijk Elizabeth en het schip terug te vinden.


The Scorpion King 3: Battle for Redemption
20:05 - 22:15 op RTL5
Actie (2012) uit Thailand
IMDB-rating: 3.5 (2647 stemmen)
Met Dave Batista, Bostin Christopher, Tanapol Chuksrida e.aMathayus heeft zijn geliefde koningin verloren en is verdreven uit zijn vroegere koninkrijk door een kwaadaardige plaag. Nu is hij een huurmoordenaar die van Horus, de koning van Egypte, de opdracht krijgt om koning Ramusan te beschermen tegen een dreigende aanval. In ruil voor zijn diensten krijgt hij de belofte om met Silda, de dochter van Ramusan, te trouwen en in bezit te komen van het legendarische 'Eye of Gods' medaillon dat bovennatuurlijke krachten geeft aan zijn drager. Maar om zijn beloning in ontvangst te nemen zal hij eerst de prinses moeten redden die gevangen wordt gehouden door Talus, de sluwe broer van Horus.


Vox Populi
20:10 - 21:50 op NED3
Komedie (2008) uit Nederland
IMDB-rating: 6.8 (327 stemmen)
Met Tom Jansen, Johnny de Mol, Esmarel Gasman e.aJos is een ervaren politicus van een extreem politiek correcte partij die er slecht voor staat. Als zijn dochter Zo een relatie krijgt met Sjef, een jonge marechaussee, komt Jos in aanraking met de volkse logica van zijn nieuwe schoonfamilie.Sjef's vader Nico, Jordanees, is autohandelaar en haat politici. Hij heeft een groot hart, maar ook zijn eigen gevoel voor rechtvaardigheid en logica. Als hij al stemt, is het op een van de mopperpartijen.Jos begint de standpunten van de schoonfamilie te gebruiken in zijn politieke optreden, wat hem snel doet stijgen in de peilingen. Het ego van deze ijdele, maar ook charmante man in midlife crisis, al gestreeld door zijn relatie met de jonge stagiaire Nina, begint steeds grotere vormen aan te nemen. Ook weet Jos niet waar volks ophoudt en rechts begint. Zal hij de balans in zijn politieke en privleven op tijd weten te hervinden? ?


Take the Lead
21:10 - 23:05 op Eén
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (7627 stemmen)
Met Antonio Banderas, Rob Brown, Yaya DaCosta e.aPierre Dulaine (Antonio Banderas ) is een inspirerende dansleraar die zijn tijd vrijwillig inzet om een groep highschool nablijvers uit de binnenstad van New York ballroom dancing te leren. De leerlingen zijn aanvankelijk nogal sceptisch wanneer ze horen wat Dulaine hen komt leren maar zijn onvermoeide toewijding en inzet begint hen langzaam maar zeker ook te inspireren en ze gaan weldra op in de lessen. Ze gaan zelfs nog een stap verder en combineren Dulaine's klassieke dans met hun eigen unieke hiphop stijl en muziek om tot een krachtige en unieke fusie te komen. Dulaine wordt meer en meer een mentor voor de leerlingen, die eigenlijk nooit eerder iets in hun leven hebben gehad om zich voor in te zetten. Hij inspireert hen tot het verfijnen van hun vaardigheden om deel te nemen aan een prestigieuze ballroom competitie in de stad. Daarnaast delen ze waardevolle lessen met elkaar over trots, respect en eer....


Escort
21:50 - 23:25 op NED3
Thriller (2006) uit Nederland
IMDB-rating: 6.6 (116 stemmen)
Met Rifka Lodeizen, Bastiaan Ragas, Sabrina van Halderen e.aChantal is eind twintig en kapster. Ze droomt van een eigen nailsalon en om die droom sneller bij elkaar te verdienen werkt ze af en toe als escort, alleen gezelschap, geen seks. Op een dag vraagt een van Chantals vaste klanten, de rijke zestiger Jacobsen, of ze met hem wil trouwen. Hij heeft een tumor in zijn hoofd en de doktoren geven hem nog een half jaar. Het enige dat hij nog wil is de tijd die hem nog rest doorbrengen met een mooie vrouw. Als vergoeding zal Chantal z'n enige erfgenaam worden. Na lang wikken en wegen n na moeilijke gesprekken met haar vriend Robin besluit Chantal het aanzoek te accepteren. Maar wat begint als een eenvoudig verstandshuwelijk, wordt voor Chantal een ware nachtmerrie.


Exit Wounds
22:00 - 00:05 op Veronica
Actie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 5.2 (11503 stemmen)
Met Steven Seagal, DMX, Isaiah Washington e.aStoere politieman negeert bevelen en gaat zijn eigen weg. Nadat hij de vice-president van Amerika heeft gered, wordt hij overgeplaatst naar een stadsdeel waar corrupte politieagenten de dienst uitmaken.


Hannibal
22:00 - 00:40 op RTL8
Misdaad (2001) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.4 (59252 stemmen)
Met Anthony Hopkins, Julianne Moore, Gary Oldman e.aSeriemoordenaar Dr. Hannibal Lecter ontsnapte tien jaar geleden uit een zwaar beveiligde psychiatrische inrichting, en geniet van zijn herwonnen vrijheid in Europa. Mason Verger, een zwaar verminkt slachtoffer van Lecter, is hem echter niet vergeten. Hij staat vandaag aan het hoofd van een gigantisch imperium en is op wraak belust. Hij beseft dat enkel FBI-agente Clarice Starling Lecter hem kan helpen.


The Scorpion King
22:15 - 00:00 op RTL5
Actie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (23649 stemmen)
Met Dwayne Johnson, Steven Brand, Michael Clarke Duncan e.aDe slechte heerser over de beruchte stad Gomorrah is vastberaden om alle nomaden uit te roeien. De overgebleven stammen, normaal tegenstanders, moeten nu zien samen te werken. Ze huren een ervaren moordenaar in om in het vijandige kamp te infiltreren.


From Dusk Till Dawn
23:00 - 00:45 op Canvas
Actie (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (61572 stemmen)
Met Harvey Keitel, George Clooney, Quentin Tarantino e.aNa een bloederige bankoverval zijn de gebroeders Gecko op de vlucht. Ze kidnappen een familie en weten met hun hulp de grens naar Mexico over te vluchten. Daar hebben ze in de Titty Twister-bar afgesproken. Dit blijkt echter niet helemaal een normale kroeg te zijn.


Population 436
23:15 - 01:10 op NET5
Drama (2006) uit Canada
IMDB-rating: 5.9 (3268 stemmen)
Met David Ames, Leigh Enns, Susan Kelso e.aEen volksteller gaat op onderzoek uit waarom een klein stadje voor de laatste 100 jaar hetzelfde aantal inwoners heeft, namelijk 436. Hij ondekt dat er iets zeer duisters gaande is in het dorp, waardoor zijn eigen kansen om het dorp nog levend te verlaten zienderogen slinken.


Before Sunrise
00:30 - 02:10 op BBC2
Drama (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 8 (28555 stemmen)
Met Ethan Hawke, Julie Delpy, Andrea Eckert e.aEen jonge Amerikaan en een Francaise ontmoeten elkaar in de trein naar Wenen en besluiten samen de avond en nacht door te brengen.


Once
02:10 - 03:30 op BBC2
Drama (2006) uit Ierland
IMDB-rating: 8.1 (22704 stemmen)
Met Glen Hansard, Markta Irglov, Hugh Walsh e.aEen Ierse singer-songwriter en een Tsjechische pianiste ontmoeten elkaar en maken samen een demo waarvan ze hopen dat die aanslaat. Terwijl ze hieraan werken onthullen ze de ontluikende liefde voor elkaar in hun muziek.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox