Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 29 Oktober 2011 at General Satellite News forum; Het geheim van Mega Mindy 09:00 - 10:10 op Canvas Avontuur (2009) uit Belgi IMDB-rating: 4.6 (48 stemmen) Met Free ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 29 Oktober 2011
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104796
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 29 Oktober 2011 - 29-October-2011, 05:00

Het geheim van Mega Mindy
09:00 - 10:10 op Canvas
Avontuur (2009) uit Belgi
IMDB-rating: 4.6 (48 stemmen)
Met Free Souffriau, Louis Talpe, Fred Van Kuyk e.aSinds de komst van Mega Mindy is het leven van de boeven op aarde een ware hel. Telkens wanneer de politie tekort schiet, verschijnt Mega Mindy en pakt zij de boeven alsnog op. Geen boef is nog veilig, dus is het tijd voor wraak! s Werelds beste criminelen slaan de handen ineen om Mega Mindy voor eens en voor altijd uit te schakelen. Miss Volta, de eigenaresse van de energiecentrale, staat op als hun leidster en heeft een geniaal plan. Ze zullen de superheldin eerst uit haar tent lokken en dan verslaan met haar eigen wapens. Als Toby wordt ontvoerd en de Mega Mindy capsule verdwijnt moeten Mieke, Oma en Opa het geheim van Mega Mindy veilig zien te stellen.

Swing Time
13:00 - 14:40 op BBC2
Komedie (1936) uit Amerika
IMDB-rating: 7.7 (2990 stemmen)
Met Fred Astaire, Ginger Rogers, Victor Moore e.aJohn (Fred Astaire) stopt met dansen om te trouwen, maar door de jongens in het theater komt hij ruim anderhalf uur te laat en wil zijn aanstaande schoonvader hem niet meer zien, tot hij fortuin heeft gemaakt in een stabiele baan. Met een gelukskwartje probeert hij het. Hij weet er een danslerares mee te ontmoeten.

The Beautician and the Beast
14:00 - 16:00 op SBS6
Komedie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 4.7 (2474 stemmen)
Met Fran Drescher, Timothy Dalton, Ian McNeice e.aDe Amerikaanse visagiste Joy Miller wordt door een foutje aangezien als een Oost-Europese hoogleraar. In deze functie krijgt ze een baan aangeboden om de kinderen van de Oost-Europese dictator Boris Pochenko les te geven. Dit aanbod slaat zij niet af. Eenmaal in het land aangekomen, probeert de visagiste het land warm te maken voor haar westerse ideen. Dat levert heel wat hilarische situaties op

Milk Money
14:05 - 16:20 op NET5
Komedie (1994) uit Amerika
IMDB-rating: 5.2 (4339 stemmen)
Met Melanie Griffith, Ed Harris, Michael Patrick Carter e.aWanneer de jonge Frank en zijn vrienden na een aanval worden gered door een prostituee, besluit hij dat zij wel eens de perfecte vrouw zou kunnen zijn voor zijn vader.

The Librarian: Quest for the Spear
14:05 - 15:35 op Eén
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (3314 stemmen)
Met Noah Wyle, Sonya Walger, Bob Newhart e.aWanneer een artefact word gestolen uit zijn bibliotheek, gaat de bibliothecaris op pad om het gestolen stuk veilig terug te halen.

Bye Bye Birdie
14:40 - 16:30 op BBC2
Musical (1963) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (3032 stemmen)
Met Janet Leigh, **** Van Dyke, Ann-Margret e.aRockster Conrad Birdie, die veel weg heeft van Elvis Presley, laat de harten van alle tienermeiden smelten. Wanneer hij het leger in moet, eindigt meteen daarbij Alberts carrire als songwriter en staken al de meiden in Washington. Rosie DeLeon, Alberts secretaresse en bijna verloofde, komt met een idee. Het is haar bedoeling om Birdie nog n liedje te laten zingen, dat geschreven is door Albert, voor de nationale televisie op de Ed Sullivan-show. Hierbij moet Birdie afscheid nemen door n vrouwelijke fan te zoenen. Kim McAfee wordt, vlak nadat ze een vaste relatie is aangegaan met Hugo Peabody, geselecteerd. Ondertussen heeft Albert zo zijn problemen, wanneer hij zijn angstaanjagende moeder moet vertellen dat hij gaat trouwen met Rosie.

De Verloren Schat Van de Tempelridders
15:30 - 16:55 op NED3
Avontuur (2006) uit Denemarken
IMDB-rating: 5.9 (165 stemmen)
Met Julie Grundtvig Wester, Christian Heldbo Wienberg, Nicklas Svale Andersen e.aTijdens hun zomervakantie op de Baltische eilanden van Bornholm gaan Katrine, Nis en Mathias er op uit om het mysterie van de begraven schat op te lossen. Op een nacht ontdekken ze dat ze te maken hebben met ontzagwekkende krachten.

Corpse Bride
18:00 - 19:29 op Veronica
Animatie (2005) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.5 (44634 stemmen)
Met Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Emily Watson e.aIn een 19de eeuws Europees dorpje, Victor is een jonge man weggevoerd naar de onderwereld om een mysterieuze Corpse Bride te trouwen. Echter zijn echte bruid Victoria wacht in het Land van de Levenden. Ondanks dat het leven in het Land van de Doden een stuk kleurrijker blijkt te zijn dan in zijn strenge Victoriaanse opvoeding, leert Victor dat er niets in deze wereld en in de volgende is, dat hem van zijn enige echte liefde kan houden.

Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space
19:30 - 20:00 op Veronica
Animatie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (654 stemmen)
Met Reese Witherspoon, Seth Rogen, Hugh Laurie e.aMet Halloween blijken de zo onschuldig uitziende pompoenen aliens te zijn met een plan om de wereld te veroveren.

Mercury Rising
20:00 - 22:10 op RTL7
Actie (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (16817 stemmen)
Met Bruce Willis, Alec Baldwin, Miko Hughes e.aDe regering van de VS heeft twee miljard dollar genvesteerd om een onbreekbare, geheime communicatiecode te ontwikkelen. Om de code te testen, wordt via een tijdschrift een geheime boodschap verspreid. De negenjarige autistische jongen Simon slaagt er in om, tegen alle verwachtingen in, de code te kraken. Vanaf dat moment zit een huurmoordenaar hem op zijn hielen.

The Haunted Mansion
20:30 - 22:10 op Veronica
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (9337 stemmen)
Met Eddie Murphy, Terence Stamp, Nathaniel Parker e.aJim Evers, een makelaar, die altijd zijn gezin heeft verwaarloosd, gaat met zijn gezin een weekendtripje houden. Maar eerst moet hij nog even bij een potenti�le klant langs. Hij komt erachter dat de man des huizes, een geest is, die eeuwen geleden met een vrouw was getrouwd die sprekend op Jim's vrouw lijkt, wie nu als bruid moet dienen. Jim moet deze vloek zien te verbreken. Dit zorgt er voor dat hij in gaat zien hoe belangrijk z'n familie voor hem is.

Transformers: Revenge of the Fallen
21:00 - 00:05 op RTL5
Actie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (132588 stemmen)
Met Megan Fox, Shia LaBeouf, Rainn Wilson e.aTwee jaar geleden redde de jonge Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de wereld door een verwoestende slag tussen strijdende Transformers, de Decepticons en de Autobots, te voorkomen. Ondanks deze heldendaad is Sam nog steeds een gewone tiener, met alledaagse zorgen over zijn komende studie waarbij hij zijn vriendin Mikaela (Megan Fox) en zijn ouders moet achterlaten. Sam begint net te wennen aan zijn nieuwe leven als student, maar dan belandt hij tegen wil en dank opnieuw in een oorlog tussen de Autobots en de Decepticons. Met behulp van zijn vrienden en commandanten van het veiligheidsbureau NEST probeert hij samen met de Autobots een nieuwe verwoestende confrontatie met de Decepticons te vermijden.

Fast Food Nation
22:00 - 00:10 op RTL8
Drama (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.3 (9574 stemmen)
Met Wilmer Valderrama, Catalina Sandino Moreno, Ana Claudia Talancn e.aDon Henderson; n van de bazen van een grote fast food keten heeft een probleem. Er zit besmet vlees in de best verkopende burger van de keten en Don vraagt zich af waarom. Hij verlaat het fijne leventje op kantoor en gaat op zoek in de slachthuizen, waar het vlees precies vandaan komt. Don komt erachter dat deze 'Fast Food Nation' een land is vol met consumenten die er nog niet achter zijn gekomen dat zij het zijn die geconsumeerd worden door een industrie die grote milieu, gezondheids en sociale problematiek met zich meebrengt.

Scary Movie 4
22:10 - 23:40 op Veronica
Komedie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (29641 stemmen)
Met Anna Faris, Regina Hall, Craig Bierko e.aDe onbenullige Cindy Campbell en haar assertieve vriendin Brenda, die alleen maar aan de seks denkt, zijn terug. Ze krijgen dit keer gezelschap van de leuke maar ontzetten domme Tom Ryan. Samen moeten ze de wereld zien te beschermen tegen een meedogenloze inval van aliens. En, zoals je het mag verwachten van een Scary Movie- film, worden de sterren volop gemiteerd door fantastische typetjes....

Find Me Guilty
22:10 - 00:40 op RTL7
Komedie (2006) uit Duitsland
IMDB-rating: 7.1 (9370 stemmen)
Met Vin Diesel, Alex Rocco, Frank Pietrangolare e.aDe film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van het langste maffiaproces in de geschiedenis van de V.S. Maffialid Jack DiNorscio wordt een aantal strafbare feiten ten laste gelegd en hij besluit om het proces te doorstaan in plaats van zijn familie te verraden. Het rechtssysteem raakt ontregeld wanneer Jack besluit zelf de verdediging op zich te nemen.

The Mist
22:55 - 00:50 op NED3
Drama (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.4 (49677 stemmen)
Met Thomas Jane, Marcia Gay Harden, Laurie Holden e.aNadat een verschrikkelijke storm over een stadje in Maine gewoed heeft, trekt er s ochtends een enorm dichte mist op. Samen met een grote groep angstige buurtbewoners, zitten David Drayton en zijn vijfjarige zoontje gevangen in de lokale supermarkt. Al snel dringt het besef door dat er zich dingen schuilhouden in de mist; dodelijke, angstaanjagende dingen onmogelijk afkomstig van onze aarde. Overleven is alleen maar mogelijk als iedereen in de winkel samenwerkt, maar is dat menselijk gezien wel mogelijk? In blinde angst en paniek verdwijnt langzaam maar zeker elk beetje redelijkheid, en David begint zich af te vragen om welke monsters hij zich meer zorgen moet maken: die daar buiten in de mist of degenen die zich in de winkel ophouden en die hij tot nu toe kende als zijn vrienden en buren..

Mysterious Skin
23:00 - 00:40 op Canvas
Drama (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 8 (13576 stemmen)
Met Chase Ellison, George Webster, Rachael Nastassja Kraft e.aOp acht jarige leeftijd wordt Brian een keer wakker met een bloedneus in de kruipruimte van zijn ouderlijk huis. Hij heeft geen idee hoe hij daar terecht is gekomen. Maar wat het ook geweest is, het is verantwoordelijk voor zijn verdere levensloop. Sinds het incident is hij bang in het donker, plast hij in bed en wordt hij geteisterd door heftige nachtmerries. Brian is nu achttien en raakt ervan overtuigd dat hij toen ontvoerd moet zijn geweest door ruimtewezens. <br>Neil is de ultieme knappe buitenstaander. De jongen die iedereen graag mag, maar waarbij niemand echt dichtbij komt. Als achttien jarige jongen verlangt hij naar een tijd die al tien jaar voorbij is. Hij verlangt naar de band die hij had met zijn basketbal coach toen hij nog een jongetje van acht was. Hij denkt op zoek te zijn naar liefde waarbij zijn zoektocht hem leidt naar New York. <br>Brian's zoektocht naar antwoorden, brengt hem bij Neil. Samen achterhalen ze de gebeurtenissen die zo'n impact hebben gehad op hun leven....

Superman II
23:35 - 02:05 op SBS6
Actie (1980) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.7 (23565 stemmen)
Met Gene Hackman, Christopher Reeve, Ned Beatty e.aDoor een nucleaire explosie in de ruimte komen drie criminelen van de planeet Krypton vrij. Ze komen naar aarde met de bedoeling deze te overheersen. Ondertussen ontdekt Lois Lane de ware identiteit van Superman. Lex Luther ontsnapt uit de gevangenis en sluit zich aan bij de criminelen in een poging wraak te nemen op Superman.

Trick 'r Treat
23:40 - 01:15 op Veronica
Komedie (2008) uit Canada
IMDB-rating: 6.9 (21361 stemmen)
Met Quinn Lord, Brian Cox, Dylan Baker e.aVier verhalen die plaatsvinden in een stadje tijdens Halloween: we zien een seriemoordenaar die vergiftigd snoep produceert, een groep kinderen die een geheim ontdekken over het stadje, een jonge vrouw die achtervolgd wordt door een gemaskerde stalker en een bejaarde die maar niet afkomt van een duivelse trick-or-treater.

Razsledvane
23:40 - 01:25 op NED2
Drama (2006) uit Bulgarije
IMDB-rating: 6.8 (70 stemmen)
Met Krassimir Dokov, Svetla Yancheva, Labina Mitevska e.aEen man wordt verdacht van moord op zijn broer. Overtuigend bewijs ontbreekt echter, en de verdachte, Plamen, hult zich in hardnekkig stilzwijgen. Behalve de gevonden lichaamsdelen van de vermoorde man ontbreekt ieder spoor. Alleen een bekentenis van de broer kan de zaak tot een oplossing brengen. De vrouwelijke rechercheur Alexandra krijgt drie weken de tijd om Plamens schuld te bewijzen. Alexandra interviewt familieleden en collegas van de overledene en voert de psychologische druk op. s Nachts wordt Plamen ondervraagd. De spanning tussen vervolger en verdachte groeit en het intense contact tussen de twee blijft niet zonder gevolgen voor hun priv-levens.

Pictures of Hollis Woods
00:05 - 01:50 op NET5
Drama (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (413 stemmen)
Met Ridge Canipe, Eric Crump, Julie Ann Emery e.aNa te zijn weggelopen bij haar vorige pleeggezin, de familie Regan, wordt de 12-jaar oude Hollis Wood (Jodelle Ferland) bij een nieuwe pleegmoeder geplaatst. Haar nieuwe pleegmoeder is de aardige, gepensioneerde kunstlerares Josie Cahill (Sissy Spacek), die een talent voor kunst in Hollis ziet. Hollis ontwikkelt haar talenten, maar doordat Josie steeds vergeetachtiger wordt, wordt de jonge Hollis ook steeds meer gedwongen voor haar nieuwe moeder te zorgen.

Halloween
01:25 - 02:55 op BBC2
Horror (1978) uit Amerika
IMDB-rating: 7.9 (48179 stemmen)
Met Donald Pleasence, Jamie Lee Curtis, Nancy Kyes e.aHet was een koude halloweennacht in 1963 toen de zesjarige Michael Audrev Myers op brute wijze zijn 17 jarige zus, Judith Margaret Myers, vermoord. Hij wordt naar het Smith's Grove-Warren Country Sanitorium gestuurd, waar hij 15 jaar opgesloten zit. Maar op 30-10-1978 ontsnapt hij en gaat hij terug naar Haddonfield, Illinois, waar hij babysitter Laurie Strode stalkt en haar een paar van haar vrienden vermoord. Hij wordt op de hielen gezeten door zijn psychiater Sam Loomis. Michael is gevaarlijk, hij is overal en hij is niet te vernietigen

Ginger Snaps
03:00 - 04:40 op BBC2
Drama (2000) uit Canada
IMDB-rating: 6.9 (9654 stemmen)
Met Emily Perkins, Katharine Isabelle, Kris Lemche e.aGinger is een knappe 16-jarige tiener. Zij en haar jongere zus Brigitte zijn gefascineerd door de dood en hebben besloten samen te sterven. Op een nacht, wanneer Ginger voor het eerst menstrueert, wordt zij gebeten door een weerwolf. De gevolgen zijn verschrikkelijk.Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox