Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 29 September 2012 at General Satellite News forum; The Swarm 14:00 - 16:30 op BBC2 Actie (1978) uit Amerika IMDB-rating: 3.8 (1997 stemmen) Met Michael Caine, Katharine Ross, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 29 September 2012
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104845
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 29 September 2012 - 29-September-2012, 05:12

The Swarm
14:00 - 16:30 op BBC2
Actie (1978) uit Amerika
IMDB-rating: 3.8 (1997 stemmen)
Met Michael Caine, Katharine Ross, Richard Widmark e.aKiller bees uit Zuid-Amerika zijn gaan paren met een mildere soort, hiermee hun territorium naar het noorden uitbreidend. Insectenkenner Brad Crane ontdenkt dat ze door iets in grote dodelijke zwermen samenkomen.


The Flyboys
14:05 - 15:45 op Eén
Avontuur (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (2026 stemmen)
Met Jesse James, Reiley McClendon, Stephen Baldwin e.aJason en Kyle zijn twee beste vrienden die vaak te vinden zijn op een plaatselijk vliegveldje. Als de twee een mysterieus vliegtuig ontdekken, besluiten ze uit nieuwsgierigheid aan boord te gaan. Als ook twee onbekende mannen het vliegtuig betreden verstoppen ze zichzelf, maar komen ze er ook achter dat er beweging in het vliegtuig komt. Voordat ze het weten vliegen ze boven de woestijn van Arizona en begint het avontuur.


Hey Arnold! The Movie
14:40 - 16:00 op SBS6
Animatie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 5.2 (1144 stemmen)
Met Spencer Klein, Francesca Smith, Jamil Walker Smith e.aArnold en zijn vriend Gerald gaan tot actie over als een projectontwikkelaar hun buurt wil veranderen in een mega-winkelcentrum. Met de hulp van een superheld zoeken ze naar de benodigde documenten om de buurt te redden.


Heidi
15:30 - 17:05 op NED3
Familiefilm (2005) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.8 (126 stemmen)
Met Emma Bolger, Max von Sydow, Geraldine Chaplin e.aHeidi wordt door een nicht naar haar grootouders gebracht in de bergen, waar zij een gelukkig leven leidt. Totdat haar oom haar weghaalt. Zij moet een goede opvoeding krijgen en haar verlamde nichtje gezelschap houden.


Triple Cross
16:30 - 18:30 op BBC2
Actie (1966) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.3 (405 stemmen)
Met Christopher Plummer, Romy Schneider, Trevor Howard e.aBrandkastkraker Eddie Chapman zit gevangen in Jersey. Wanneer in 1940 de Duitsers landen, ziet hij zijn kans schoon om te ontsnappen. Hij biedt zich aan bij de Duitse geheime dienst om voor hen als spion te werken, en wordt onmiddellijk met een bijzondere opdracht naar Engeland gestuurd.


Charlotte's Web
20:00 - 22:00 op RTL8
Komedie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (5886 stemmen)
Met Julia Roberts, Steve Buscemi, John Cleese e.aHet varkentje Wilbur is bang dat hij aan het eind van het seizoen op de eettafel zal belanden. Samen met de Spin Charlotte bedenkt hij een plan om te voorkomen dat dit ooit zal gebeuren.


Hellboy II: The Golden Army
20:00 - 22:15 op RTL5
Actie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (115225 stemmen)
Met Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones e.aAls een oude wapenstilstand tussen de mensheid en het onzichtbare magische rijk wordt geschonden, dreigt de hel op aarde uit te breken. Een meedogenloze leider van zowel de wereld boven als beneden trotseert zijn afkomst en wekt een onstuitbaar leger wezens tot leven. De moedigste en hardste superheld van de wereld moet het opnemen tegen deze genadeloze dictator en zijn brute rovers. Ja, hij is gewelddadig. Ja, hij heeft ook horens. En ja, hij wordt soms verkeerd begrepen. Maar als er een klus geklaard moet worden, moet je wel bij Hellboy zijn. Met zijn team van het Bureau voor Paranormale Research en Defensie, zn pyrokinetische vriendin Liz, de empatische vismens Abe en protoplasma-mysticus Johann reist het team van het BPRD heen en weer tussen de oppervlakte en de onzichtbare magische wereld, waar fantasiewezens tastbaar worden. En Hellboy, met beide werelden bekend maar in geen van beide geaccepteerd, moet kiezen tussen zijn vertrouwde leven en een onbekende toekomst die lonkt.


Majesteit
20:05 - 21:30 op NED2
Drama (2010) uit Nederland
IMDB-rating: 7 (148 stemmen)
Met Jeroen Willems, Marcel Hensema, Hadewych Minis e.aIn het hart van ons Koninkrijk woedt een strijd, met als inzet de monarchie. Het is Prinsjesdag, een jaar na de dood van Claus, haar grote liefde. Beatrix voelt zich eenzamer dan ooit en twijfelt aan alles. Aan de monarchie, aan de betrouwbaarheid van haar zoons en vooral aan zichzelf. De spanningen lopen hoog op wanneer Minister President Balkenende de troonrede op het laatste moment wil veranderen. Beatrix verzet zich. Zij wil niet langer een vrouw zijn die danst op de muziek van anderen. Zal zij ons Koninkrijk beschermen? Tradities, liefde, verdriet, twijfel, intrige en macht. Een aangrijpende film over haar rol als liefdevolle echtgenote, moeder, hoofd van de regering en ook als vorstin.


Prince of Persia: The Sands of Time
20:30 - 22:50 op SBS6
Actie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (116731 stemmen)
Met Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley e.aHet verhaal is grotendeels gebaseerd op het video-spel Prince of Persia: The Sands of Time, en volgt een prins genaamd Dastan (Gyllenhaal) die samen met zijn rivaal Prinses Tamina (Aterton) de machtige vizier Nizam (Kingsley) moet stoppen om het verspreiden van het zand der tijd tegen te gaan.


The Last House on the Left
22:00 - 00:10 op Veronica
Horror (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (38865 stemmen)
Met Sara Paxton, Tony Goldwyn, Monica Potter e.aNog dezelfde avond dat ze met haar ouders aankomt in het afgelegen huis aan het meer van Collingwood, wordt Mari met haar vriendin gekidnapt door een ontsnapte gevangene en zijn handlangers. De doodsbange Mari wordt voor dood achtergelaten. Haar enige hoop is haar ouders John en Emma te bereiken. Maar ze heeft pech, want juist in het enige huis waar ze veilig zou zijn, hebben haar belagers hun toevlucht gezocht. Als haar ouders achter de gruwelijke waarheid komen, blijken ze tot alles in staat te zijn.


Wild Things: Diamonds in the Rough
22:00 - 23:45 op RTL8
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 4.4 (1278 stemmen)
Met Sarah Laine, Sandra McCoy, Linden Ashby e.aDe temperatuur loopt hoog op in Blue Ray (Florida) als de 17-jarige Marie wordt gevangen in een web van leugens en bedrog door Elana, het nieuwe meisje op school. Elana is een typische probleemtiener; ze pest Marie met haar rijkdom en flirt onfatsoenlijk met Marie's stiefvader Jay.*Als Elena een aanklacht tegen Jay indient wegens verkrachting en hem zo probeert te chanteren, wordt dit opgemerkt door Kristen.*Kristen voert al heel lang een strijd tegen seksuele intimidatie op scholen. Dan blijkt dat Elena, Marie en een lokale politieagent alles hebben gepland... Zitten er fouten in hun perfecte plannetje of is er nog iemand anders in het spel?


Fantastic Four
22:15 - 00:20 op RTL5
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (55636 stemmen)
Met Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans e.aWanneer een experimentele ruimtevlucht verkeerd afloopt, veranderen vier mensen door cosmische sferen. Reed Richards, uitvinder en leider van het groep krijgt de kracht om zijn lichaam uit te rekken, en krijgt de naam: Mr. Fantastic. Zijn vriendin, Sue Storms, krijgt de kracht van onzichtbaarheid en kan een beschermingsveld maken. Zij noemt zichzelf Invisible Woman. Haar jonge broertje Johnny Storms krijgt de kracht om vuur te vuren, inclusief zijn eigen lichaam met vlammen te bedekken. Hij wordt de Human Torch genoemd. Piloot Ben Grimm wordt omgetoverd tot een super sterke steenman en wordt Thing genoemd. Samen bundelen ze hun krachten om de rare aspecten van de wereld te verkennen en om de duivelse plannen van Doctor Doom tegen te houden.


Things to Do in Denver When You're Dead
22:40 - 00:35 op NED3
Misdaad (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (10515 stemmen)
Met Andy Garcia, Christopher Lloyd, William Forsythe e.aJimmy - the saint - Tosnia is ex-seminarist en ex-crimineel. Een paar jaar geleden heeft hij zijn boevenbestaan vaarwel gezegd en sindsdien runt hij in Denver een bedrijfje dat troostende laatste woorden van stervende mensen op video opneemt voor hun nabestaanden. Maar op een dag krijgt Jimmy van zijn vroegere gangsterbaas, bijgenaamd De Man Met Een Plan, een aanbod dat hij niet kan weigeren. Als hij nog 1 keer een klus klaart, wacht hem een smak geld. De Man wil dat Jimmy het nieuwe lief van de ex van zijn zoon eens goed aan het schrikken brengt. Jimmy doet daarvoor een beroep op vier vroegere trawanten, een zootje ongeregeld van het laagste allooi. Maar hun plan loopt helemaal fout en De Man stuurt Mr. Shhh op hen af, een demonische huurmoordenaar.


Darbareye Elly
23:10 - 01:05 op Canvas
Drama (2009) uit Iran
IMDB-rating: 8 (9020 stemmen)
Met Golshifteh Farahani, Shahab Hosseini, Taraneh Alidoosti e.aEen groepje voormalige studievrienden wil een verlengd weekendje doorbrengen in een huurvilla aan de Kaspische zee. Sepideh, die alles heeft georganiseerd, heeft ook Elly uitgenodigd, de schooljuf van haar kleuterdochter, in de hoop dat die zal vallen voor de charmes van hun pas gescheiden vriend Ahmad. De stemming zit erin Tot Elly plots vermist wordt...


The Tailor of Panama
23:25 - 01:40 op NET5
Drama (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (11505 stemmen)
Met Pierce Brosnan, Geoffrey Rush, Jamie Lee Curtis e.aHarry Pendel, een ex-oplichter die nu als exclusieve kleermaker werkt, staat even bekend om de verhalen die hij verzint als de pakken die hij maakt. Als de charmante, maar meedogenloze Britse spion Osnard hem mee uitvraagt, komt Harry met een ingewikkeld verhaal dat het leven van meerdere mensen in gevaar brengt.


Point Blank
01:50 - 03:20 op BBC1
Actie (1967) uit Amerika
IMDB-rating: 7.4 (4360 stemmen)
Met Lee Marvin, Angie ****inson, Keenan Wynn e.aTwee jaar nadat Marvin is neergeschoten en voor dood achtergelaten door zijn trouweloze echtgenote en onderwereldvriend neemt hij wraak.
Regards,
   
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Bacteria For This Useful Post:
bahubalash (30-September-2012), gnragnomela (30-September-2012), lntlnoel (29-September-2012), onomontekari (30-September-2012)
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox