Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 3 Augustus 2013 at General Satellite News forum; More of Me 07:20 - 09:00 op RTL4 Komedie (2007) uit Amerika IMDB-rating: 3.9 (143 stemmen) Met Molly Shannon, Steven ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 3 Augustus 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 102554
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 3 Augustus 2013 - 03-August-2013, 06:20

More of Me
07:20 - 09:00 op RTL4
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 3.9 (143 stemmen)
Met Molly Shannon, Steven Weber, Kimberly Huie e.aAlice is een typische vrouw van deze tijd. Ze doet haar uiterste best om zowel de perfecte moeder van haar tweeling te zijn, een goede vrouw voor haar echtgenoot en er ook nog eens een succesvolle carrire op na te houden. Op een dag wordt het haar echter te veel en ze deelt zichzelf letterlijk in drien. De drie aparte versies van Alice nemen elk een deel van haar leven over. Dit lijkt in eerste instantie de ideale oplossing, totdat Alice weer n geheel wil zijn.


The Soldier and the Lady
08:00 - 09:20 op BBC2
Avontuur (1937) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (60 stemmen)
Met Anton Walbrook, Elizabeth Allan, Akim Tamiroff e.aDe tsaar geeft een koerier opdracht om de groothertog in Irkoetsk te waarschuwen voor een aanval van de Tartaren. Ondanks zijn vermomming als koopman valt Strogoff tijdens de reis in Siberi zelf in handen van de Tartaren.


Saving Shiloh
09:00 - 10:20 op NED3
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (235 stemmen)
Met Scott Wilson, Gerald McRaney, Jason Dolley e.aDe 12-jarige Marty en z'n familie trachten de vorige eigenaar van hond Shiloh, Judd Travers, te helpen nadat deze zich probeerde vrij te kopen na een bijna fataal afgelopen ongeluk met diens vrachtwagen. Marty en zijn familie geven Judd het voordeel van de twijfel, omdat ze oprecht geloven dat hij zijn slechte verleden achter zich kan laten. Maar de rest van de inwoners zijn er heilig van overtuigd dat Judd nooit zal veranderen. In de hoop de andere honden van Judd te kunnen redden, zoals Shiloh, helpt Marty Judd door al zijn dieren te verzorgen. Maar wanneer Judd verdacht wordt van moord op een man die een tijdje geleden verdween, vreest Marty dat hij zichzelf en Shiloh in een vreselijk gevaar heeft gebracht.


The Sandlot 3
09:00 - 11:00 op RTL4
Familiefilm (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (277 stemmen)
Met Danny Nucci, Luke Perry, Keanu Pires e.aTommy "Santa" Santorelli is een succesvolle, egostische, arrogante honkbalspeler, die zichzelf een echte superster noemt. Tijdens een training krijgt hij per ongeluk een bal keihard tegen zijn hoofd waardoor hij terug gaat naar 1976. Daar staat hij aan het begin van zijn honkbalcarrire toen hij nog samen met zijn vrienden in zijn eerste honkbalteam speelde. Opnieuw moet hij een keuze maken tussen de liefde voor het spel of de start van geld verdienen. Wordt het The Sandlot of zijn carrire?


The Private Affairs of Bel Ami
09:20 - 11:10 op BBC2
Drama (1947) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (125 stemmen)
Met George Sanders, Angela Lansbury, Ann Dvorak e.aVrouwenverslinder en schurk Georges Duroy is op zoek naar rijkdom en aanzien en laat hierbij een spoor van gebroken harten achter


Escape to Grizzly Mountain
13:30 - 15:00 op Eén
Familiefilm (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (145 stemmen)
Met Dan Haggerty, Jan-Michael Vincent, Miko Hughes e.aAls de twaalfjarige Jimmy Dobson alleen naar het circus gaat, wordt hij de beste maatjes met de kleine bruine beer Dudley die voor een clownsoptreden wordt gebruikt. Jimmy weet de beer te bevrijden en vlucht. Circusmedewerker Charlie heeft hem verteld dat hij via een grot in Grizzly Mountain terug kan reizen naar het jaar 1870, maar als Jimmy daar aankomt, blijkt Dudley in paniek achtergebleven te zijn. Gelukkig ontmoet Jimmy de dappere Indiaan Tukayoo en Jeremiah die hem willen helpen om Dudley op te halen en vrij te laten in de wildernis. Er zijn nog een hoop hindernissen die overwonnen moeten worden vr zonsondergang, anders kan Jimmy niet meer weg uit 1870.


Hotel Reserve
14:25 - 15:55 op BBC2
Thriller (1944) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.4 (151 stemmen)
Met James Mason, Lucie Mannheim, Raymond Lovell e.aEen Oostenrijkse student in Frankrijk wordt ervan verdacht voor de Duitsers te spioneren. Om zijn hachje te redden moet hij een echte spion zien te ontmaskeren.


Ponyo
15:25 - 17:00 op NED3
Animatie (2008) uit Japan
IMDB-rating: 7.7 (39473 stemmen)
Met Yuria Nara, Hiroki Doi, Jji Tokoro e.aDe vijfjarige Sosuke woont in een klein dorp hoog op een berg uitkijkend over de zee. Op een morgen ontdekt hij beneden op het strand een goudvis. De vis, genaamd Ponyo, zit met haar hoofd vast in een glazen pot waar hij haar uit bevrijdt. Sosuke besluit Ponyo te houden en de twee raken gefascineerd door elkaar. Ponyo wil graag een mensenmeisje worden en samen zijn met Sosuke, maar Ponyos vader Fujimoto (ooit mens, maar nu een tovenaar die diep in de zee leeft) dwingt haar weer terug naar huis te komen en weg bij de gevaren van het water voor het vaste land.De kleine goudvis Ponyo is echter vastberaden om een meisje te worden en weer terug te keren bij Sosuke. Maar Ponyo wacht een andere taak, n waar de toekomst van de wereld van afhangt. Een meisje en een jongen. Liefde en verantwoordelijkheid. De zee en het leven zelf. In een tijd van spanning en onzekerheid.


Indiana Jones and the Last Crusade
18:35 - 20:30 op BBC1
Actie (1989) uit Amerika
IMDB-rating: 8.3 (137324 stemmen)
Met Harrison Ford, Sean Connery, Denholm Elliott e.aDe vader van Indiana Jones is tijdens zijn zoektocht naar de Heilige Graal, waarvan de inhoud eeuwig leven schenkt, spoorloos verdwenen. Gecontacteerd door de antiekverzamelaar Donovan en in het bezit van de notities van zijn vader, reist Jones naar Veneti. Met de hulp van Dr. Elsa Schneider vindt hij de ontbrekende schakel voor de locatie van de Graal.


The Spy Next Door
20:00 - 21:55 op SBS6
Actie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 5.2 (15652 stemmen)
Met Jackie Chan, Amber Valletta, Madeline Carroll e.aUndercover spion Bob Ho besluit zijn spionagecarrire op te geven om meer tijd met zijn vriendin Gillian door te brengen. Maar, Bob moet eerst nog n missie volbrengen voordat Gillian met hem wil trouwen: het overwinnen van haar drie eigenwijze kinderen. Als Gillian plotseling de stad uit moet, past Bob op om de kinderen beter te leren kennen. Als n van de kinderen per ongeluk een top-secret formule download komt een Russische terrorist ze op het spoor


Point Break
20:00 - 22:30 op RTL7
Actie (1991) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (26240 stemmen)
Met Patrick Swayze, Keanu Reeves, Gary Busey e.aDe 'Dead Presidents' zijn surfers en professionele bankovervallers die hun buit gebruiken om flink de beest uit te hangen. Johnny Utah is een jonge en nave FBI agent die zich aansluit bij de bende om ze zo te kunnen ontmaskeren. Maar gaandeweg wordt hij meegesleept in de wereld van durfals en extreme sport fanatiekelingen. Lukt het hem om de bende te stoppen, of wordt hij zelf te ver meegesleurt.


Komt een vrouw bij de dokter
20:00 - 22:15 op RTL5
Drama (2009) uit Nederland
IMDB-rating: 6.6 (2640 stemmen)
Met Carice van Houten, Barry Atsma, Anna Drijver e.aStijn houdt van het leven en het leven houdt van hem. Hij heeft een eigen zaak, een prachtige dochter en het lekkerste wijf van het Westelijk Halfrond. Dat hij af en toe van andere vrouwen geniet hoeft zijn Carmen niet te weten. En bovendien, zijn hart is van Carmen, dus wat maakt het uit. Hij is on top of the World. Hij heeft het gemaakt. Maar dan; borstkanker. Zijn wereld stort in. Carmen en Stijn komen terecht in een rollercoaster van ziekenhuis in, ziekenhuis uit, chemokuren en bestraling. Maar hij is er voor haar. Altijd. Hoe vreselijk moeilijk dat ook is. Tussen de chemos door doen ze of er niks aan de hand is.


Flushed Away
20:25 - 22:00 op RTL8
Animatie (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.1 (15386 stemmen)
Met Hugh Jackman, Kate Winslet, Ian McKellen e.aRoddy is een huismuis die van zichzelf vindt dat hij het helemaal gemaakt heeft. Hij woont goed verzorgd in een prachtig ruim appartement in de deftige buurt Kensington, hij heeft een schitterende kooi en alle speelgoed die hij zich kan wensen. Als de familie een paar dagen op vakantie gaat, heeft Roddy het rijk. Helemaal alleen. Dan ontdekt hij dat er een vreemde muis, Sid, het huis is binnengedrongen. Roddy moet snel van dit onderkruipsel af. Hij lokt Sid naar het toilet en zegt dat het een bubbelbad is. 'Als jij erin springt, laat ik wel even de belletjes komen door deze ene hendel over te halen,' zegt Roddy. Maar daar trapt Sid niet in en uiteindelijk spoelt hij Roddy door. Hij komt in het Londense riool terecht, maar dat ziet er heel anders uit dan hij verwacht had. En eruit komen blijkt een tikkie moeilijker te zijn dan hij dacht. Daarbij komt dat Roddy nogal last heeft van de gemene plannetjes van die dictator van het riool, de vette pad Toad....


Under the Tuscan Sun
21:05 - 22:55 op Eén
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (10906 stemmen)
Met Diane Lane, Sandra Oh, Lindsay Duncan e.aAls Frances, een schrijfster uit San Francisco, van een goede vriendin een 10 daagse vakantie krijgt aangeboden ziet zij dit in de eerste instantie helemaal niet zitten. Toch verzamelt zij alle moed en pakt haar koffers. Eenmaal aangekomen in Toscane koopt ze in een opwelling een vervallen villa en stort zich in een avontuur vol onverwachte verrassingen, vriendschappen en romantiek. Een avontuur dat haar leven zal veranderen!


The Strangers
22:00 - 23:35 op RTL8
Horror (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (57891 stemmen)
Met Scott Speedman, Gemma Ward, Liv Tyler e.aJames Hoyt had een prachtige nacht voorbereid. Na de bruiloft van een bevriend stel zou het feestje intiem worden voortgezet in het vakantiehuis van zijn ouders. Maar nadat hij met zijn vriendin Kristen McKay aankomt loopt alles anders dan gehoopt. Rond vier uur 's nachts wordt er aangeklopt. Er staat een blond meisje voor de deur: &quot;Is Tamara thuis?&quot;. Het is het begin van een nachtmerrie die duurt totdat de dag aanbreekt. <br>


Scream 4
22:00 - 00:10 op NET5
Horror (2011) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (63231 stemmen)
Met Lucy Hale, Roger Jackson, Shenae Grimes e.aWat kunnen we precies verwachten van Scream 4? "Het vierde deel is een samenspel. Het verhaal speelt zich af in het heden (er wordt dus een tijdsprong gemaakt van 10 jaar) en zal plaatsvinden in Woodsboro (de thuisstad van personage Sidney Prescott). Naast de drie hoofdpersonages zullen we een aantal nieuwe mensen introduceren. Een klein deel daarvan zal ons door de nieuwe trilogie leiden."


The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans
22:00 - 00:20 op Veronica
Misdaad (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (50472 stemmen)
Met Nicolas Cage, Eva Mendes, Val Kilmer e.aEen voormalige corrupte agent uit New York heeft zijn leven verbeterd. Hij komt echter in aanraking met een verkrachtingszaak van een non en hij moet de moorden van vijf illegalen oplossen.


Millennium: Mannen Die Vrouwen Haten
22:10 - 23:40 op Canvas
Thriller (2009) uit Zweden
IMDB-rating: 7.8 (99337 stemmen)
Met Noomi Rapace, Michael Nyqvist, Sven-Bertil Taube e.aTwee tegenpolen, Mikl Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages, n een uitermate goede hacker. Samen vormen ze een ongewoon, maar sterk team. Mikl wordt benaderd door oud-zakenman Henrik Vanger. Veertig jaar geleden is de zestienjarige Harrit Vanger op mysterieuze wijze verdwenen en vermoedelijk vermoord. De zaak is echter nooit opgelost en inmiddels verjaard. Toch wil Henrik Vanger graag dat Mikl zich hier nog eens op stort. Aanvankelijk lijkt het onderzoek nergens op uit te lopen. Totdat Mikl met hulp van Lisbeth op een spoor stuit dat rechtstreeks naar een zeer duister en bloedig familiegeheim voert...


De gelukkige huisvrouw
22:15 - 00:20 op RTL5
Komedie (2010) uit Nederland
IMDB-rating: 6.7 (1179 stemmen)
Met Carice van Houten, Waldemar Torenstra, Annemieke Bakker e.aLea Meyer is gelukkig: man Harry adoreert haar, brengt het geld met bakken binnen en is, net als Lea zelf, dol op seks. Kortom; Leas leven is perfect totdat Harry zegt dat hij een kind wil. De bevalling van Harry Junior is een uitputtingsslag. Leas onverslaanbare humor en optimisme leggen het af tegen het natuurgeweld. Terwijl Harry een intens gelukkige vader is, voelt Lea geen enkele band met de baby. Ze krijgt waanvoorstellingen, zakt weg in psychose en wordt verplicht opgenomen. Aanvankelijk steekt ze de draak met de psychiater, de therapie en met de gekken om haar heen. Maar gaandeweg ontdekt ze dat haar medepatinten mensen zijn met hele herkenbare angsten en dat er, onder haar onaflaatbare poging van alles een grap te maken, een hoop onverwerkt verdriet schuilt. Eenmaal thuis lukt het haar niet de draad weer op te pikken; ze past niet meer in haar oude leven en zal moeten afrekenen met het verleden voordat ze Een Gelukkige Huisvrouw kan worden.


Money Train
22:30 - 00:40 op RTL7
Actie (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 5.2 (10859 stemmen)
Met Wesley Snipes, Woody Harrelson, Jennifer Lopez e.aJohn en Charlie zijn stiefbroers, de ene blank en de andere zwart. Ze werken als agenten in burger bij de metropolitie, maar erg gemotiveerd zijn ze niet. Ze dromen van een overval op de gepantserde geldtrein die de dagelijkse opbrengsten van de metrostations oppikt.


Tous les soleils
23:35 - 01:15 op NED2
Komedie (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.5 (697 stemmen)
Met Stefano Accorsi, Neri Marcor, Clotilde Courau e.aDe Italiaanse Alessandro doceert barokke muziek en leeft in Straatsburg met zijn broer en zijn vijftienjarige puberdochter Irina. Broer Crampone is een onschuldige anarchistische idioot die sinds Berlusconi aan de macht kwam, politiek asiel probeert te verkrijgen. Soms heeft Alessandro het gevoel dat hij twee tieners moet opvoeden. Terwijl hij een modelvader probeert te zijn en geniet van het gezelschap van zijn grote groep vrienden, is hij vergeten hoe hij weer een liefdesleven opbouwt. Wanneer zijn dochter echter voor het eerste verliefd wordt, komt Alessandros leven op zijn kop staan.


Ellektra
23:40 - 01:20 op Canvas
Misdaad (2004) uit Belgi
IMDB-rating: 4.2 (143 stemmen)
Met Sam Bogaerts, Marie Bos, Tom De Hoog e.aHet hoofdpersonage Sam (Gert Portael) vindt rele troost en geraakt daarbij verlost van haar virtuele troost, drugs. Haar rele troost is een zestienjarig meisje Ellen (Catherine Kools), dat via SMS verschillende mensen met zware tegenslagen met elkaar in contact brengt, opdat ze opnieuw zin krijgen in het leven.


Lang & Gelukkig
23:50 - 01:15 op NED3
Komedie (2009) uit Nederland
IMDB-rating: 6.8 (114 stemmen)
Met Arjan Ederveen, Alex Klaasen, Hans Leendertse e.aIn Lang & Gelukkig worden drie bekende sprookjesverhalen op een eigenzinnige, humoristische manier verteld. De muizige Assepoester, de wat oudere roodkapje en Prins Roderick kampen allemaal met onzekerheden, verlangens en familieproblemen. Assepoester moet verplicht in n huis wonen met haar nieuwe stiefmoeder Irma Zonderboezem en haar drakerige dochters Paris en Hilton en droomt heimelijk over die ene grote liefde. Roodkapje is erg onzeker en valt uiteindelijk hopeloos voor de charmes van een hongerige wolf. En de moeder van Prins Roderick vindt het hoog tijd worden dat hij aan de vrouw gaat, terwijl hij zelf veel liever tijd verdrijft met zijn trouwe lakei Willy.


Set It Off
00:10 - 02:35 op NET5
Actie (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (3515 stemmen)
Met Jada Pinkett Smith, Queen Latifah, Vivica A. Fox e.aFrankie groeide op in een arme, zwarte buurt. Niettemin is ze erin geslaagd als bankbediende aan de slag te gaan. Ze werkt dan ook keihard om die functie te kunnen behouden. Kort na haar promotie, wordt de bank echter overvallen door iemand uit haar wijk. Meteen wordt ze verdacht van enige betrokkenheid. Ze is het beu om met die blaam en die teleurstelling te leven en besluit haar leven over een andere boeg te gooien. Ze wordt hierin gesteund door haar vriendinnen Cleo, Stony en Tisean. Zij hebben het net als zij ontzettend moeilijk en zitten in een financieel dal. Samen beramen ze plots het plan om zelf een bankoverval te plegen. Wat begint als een grap, wordt al heel snel keiharde realiteit. Maar of die wending in hun leven hun ultieme dromen zal waarmaken, zal nog moeten blijken


The Children
01:15 - 02:35 op BBC2
Horror (2008) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.1 (8707 stemmen)
Met Eva Birthistle, Stephen Campbell Moore, Jeremy Sheffield e.aTwee gezinnen komen bij elkaar om te genieten van hun vakantie. Het begint als een spannende vakantie voor Elaine en Jonah, maar als de kinderen van het gezin hun ouders zonder duidelijke reden aanvallen verandert het al snel in een vreselijke nachtmerrie.


Devils of Darkness
02:35 - 04:00 op BBC2
Horror (1965) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 3.9 (125 stemmen)
Met William Sylvester, Hubert Nol, Carole Gray e.aEen geheime vampierensekte heeft zich genesteld onder het plaatselijke kerkhof. Ze gaan op zoek naar nieuwe slachtoffers voor hun offerrituelen.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox