Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 3 Oktober 2009 at General Satellite News forum; To Walk with Lions 14:10 - 15:55 op Eén Avontuur (1999) uit Canada IMDB-rating: 6.3 (364 stemmen) Met Richard Harris, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 3 Oktober 2009
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 106188
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 3 Oktober 2009 - 03-October-2009, 05:20

To Walk with Lions
14:10 - 15:55 op Eén
Avontuur (1999) uit Canada
IMDB-rating: 6.3 (364 stemmen)
Met Richard Harris, John Michie, Kerry Fox e.aDe legendarische natuurbeschermer George Adamson (Richard Harris), beroemd door 'Born Free', leidt een uniek leeuwen-opvang-programma in Kenia. Tony Fitzjohn (John Michie), een jonge Engelsman zonder een rooie cent, wordt zijn assistent. George, kinderloos, vindt in Tony een zoon. Als wees vindt Tony de vader die hij nooit heeft gekend. Samen nemen ze tientallen gevangen leeuwen vanuit de hele wereld op om ze weer terug te zetten in het wild.

Zulaika
15:30 - 16:45 op NED3
Drama (2003) uit Nederland
IMDB-rating: 5.2 (9 stemmen)
Met Shurmaily Martina, Mila Palm, Ephran Borgschot e.aZulaika woont bij haar oma en heeft een leguaan als huisdier waarmee ze al haar problemen deelt. Elke dag na school helpt ze oma in haar winkeltje. Maar oma geeft de boodschappen steeds op de pof. Zo raakt het geld snel op en kan er geen nieuwe voorraad gekocht worden. Ook is er geen geld om Zulaika's schoolgeld te betalen en dreigt de juf dat ze haar schooljaar niet kan afmaken. Zulaika besluit om hier iets aan te doen. Ze leert boekhouden en maakt een plan om al het geld weer terug te krijgen. En oma moet voortaan strenger zijn tegen de klanten....

The First Great Train Robbery
15:45 - 17:30 op BBC2
Actie (1979) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.9 (3838 stemmen)
Met Sean Connery, Donald Sutherland, Lesley-Anne Down e.aEdward Pierce wil de trein vol met goud van Engelse soldaten overvallen. Het enige probleem is echter dat de kluis vol goud met vier verschillende sleutels opengemaakt moet worden. Om in het bezit te komen van de sleutels schakelt hij de hulp in van de kruimeldief Agar en zijn maitresse Miriam. De klus verloopt soepel, alleen is inspecteur Sharp van Scotland Yard niet van plan de dieven er zomaar met het goud vandoor te laten gaan.

K3 en het ijsprinsesje
15:50 - 17:00 op SBS6
Familiefilm (2006) uit Belgi
IMDB-rating: 5.6 (28 stemmen)
Met Kathleen Aerts, Katerine Avgoustakis, Kato Bijtebier e.aKaren, Kristel en Kathleen krijgen een uitnodiging van koning Flurkentijn en diens vrouw, die afkomstig zijn uit een sprookjesrijk, om op de verjaardag van prinses Fleur te zingen. De prinses gedraagt zich echter als een verwend nest en is niet onder de indruk van de zangkunsten van het drietal. Maar wat is er nu precies aan de hand met prinses Fleur? Karen, Kristen en Kathleen besluiten om dit uit te zoeken.

Tarzan II
16:20 - 17:35 op NET5
Animatie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (570 stemmen)
Met Harrison Chad, George Carlin, Brad Garrett e.aVoordat hij Koning van de Jungle werd, was Tarzan gewoon een speelse jongen die probeerde om erbij te horen. Maar als zijn familie door een van zijn fouten in gevaar wordt gebracht, besluit hij dat ze beter af zijn zonder hem. Zijn spannende nieuwe reis brengt hem steeds dichter in de buurt van de mysterieuze Zugor die de macht over het hele land heeft. Samen ontdekken Tarzan en Zugor dat anders zijn niet betekent dat je zwak bent, en dat vriendschap en familiebanden het allersterkst zijn.

Married to the Mob
17:35 - 19:35 op NET5
Komedie (1988) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (6559 stemmen)
Met Paul Lazar, Alec Baldwin, Captain Haggerty e.aAngela deMarco is ongelukkig getrouwd met de maffiabaas Frank deMarco. Wanneer Frank vermoord wordt grijpt Angela de kans om zich los te maken van de maffiawereld. Frank's baas, Tony Russo, begint haar echter te volgen. De FBI start een onderzoek naar haar, aangezien ze denken dat zij Russo's nieuwe vriendin is. FBI-agent Mike Downey gaat undercover als Angela's buurman, maar voelt zichzelf al snel tot haar aangetrokken.

Jesse Stone: Thin Ice
20:00 - 21:50 op RTL7
Drama (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (366 stemmen)
Met Jeremy Akerman, Kathy Baker, John Beale e.aPolitieman Jesse Stone (Tom Selleck) komt in problemen met het stadsbestuur als hij betrokken raakt bij een schietpartij.

Frequency
20:00 - 22:15 op Veronica
Actie (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (28510 stemmen)
Met Dennis Quaid, James Caviezel, Shawn Doyle e.aJohn Sullivan pakt op een dag de oude radio van zijn vader en gaat er een beetje mee spelen. Ineens krijgt ie contact met zijn overleden vader, die dertig jaar terug leeft. John weet op deze manier het leven van zijn vader, die omgekomen is bij een brand, te redden, maar moet vervolgens de consequenties accepteren.

The Brothers Solomon
20:20 - 22:00 op RTL5
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 5 (4003 stemmen)
Met Will Arnett, Will Forte, Chi McBride e.aEen stel sympathieke, maar niet al te snuggere broers proberen aan de wens van hun stervende vader te voldoen. Ze gaan hard op zoek naar de perfecte vrouw, om te proberen hun vader voor zijn dood nog grootvader te maken. Maar dit gaat niet zo makkelijk als ze in eerste instantie hadden gedacht.

Boiler Room
21:50 - 00:10 op RTL7
Thriller (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (17761 stemmen)
Met Giovanni Ribisi, Vin Diesel, Nia Long e.aDe intelligente en ambitieuze Seth Davis runt een casino in zijn apartement. Erop gebrand om zijn talent aan zijn vader te bewijzen, solliciteert hij met succes bij een klein makelaarskantoor. Hij krijgt er een stek toebedeeld in de zogenaamde Boiler Room van de firma, vanwaar hij telefonisch potentile klanten probeert te strikken. Al vlug blijkt dat Seth talent heeft voor die job, wat hem de goedkeuring van zijn oversten en de bewondering van zijn vader oplevert. Maar hoe hoger hij klimt op de bedrijfsladder, hoe verder hij wegzinkt in een moeras van louche en illegale zaakjes.

From Hell
22:00 - 00:10 op RTL5
Misdaad (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (40651 stemmen)
Met Johnny Depp, Heather Graham, Ian Holm e.aLonden is in de herfst van 1888 in de ban van Jack the Ripper. Een verslaafde rechercheur ontdekt dat de regering banger is voor de algemene paniek dan voor de moordenaar.

The Condemned
22:15 - 00:25 op Veronica
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (13865 stemmen)
Met Steve Austin, Vinnie Jones, Robert Mammone e.aJack Conrad (Steve Austin) zit in een dodencel in een corrupte gevangenis ergens in Midden-Amerika. Dan doet er zich plotseling een mogelijkheid voor om zijn straf te ontlopen : een rijke televisieproducer heeft hem uitgezocht om deel te nemen aan een spannende reality TV-show. De corrupte gevangenisleiding wordt simpel omgekocht. Hij wordt gedropt op een verlaten eiland ergens in de oceaan. Daar wacht hem een dodelijk lot : hij moet een strijd op leven en dood aangaan met negen andere ter dood veroordeelden. Alleen diegene die overblijft zal zijn vrijheid terug krijgen.

The Ballad of Little Jo
22:45 - 01:00 op RTL8
Drama (1993) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (725 stemmen)
Met Suzy Amis, Bo Hopkins, Ian McKellen e.aAmerika, 1865. Nadat rijkeluisdochter Josephine Monagahan per ongeluk zwanger raakt, wordt ze door haar familie verstoten. Haar kind moet ze na de geboorte aan haar zus afstaan. Met een rondreizende handelaar trekt ze naar het westen. Haar reisgezel wil haar onderweg echter aan een groep soldaten verkopen. Josephine weet te ontsnappen, maar ontdekt dat ze als alleen reizende vrouw een makkelijke prooi is...

And Now for Something Completely Different
23:15 - 00:40 op BBC2
Komedie (1971) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.5 (8526 stemmen)
Met Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam e.aRegisseur Ian McNaughton liet de beste sketches uit de tv-serie Monty Python's Flying Circus voor bioscoopgebruik opnieuw opnemen in - wat John Cleese noemde - 'hun natuurlijke omgeving': in echte restaurants, winkels, kantoren en met meer figuranten.

Me and You and Everyone We Know
23:45 - 01:13 op Canvas
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 7.5 (13228 stemmen)
Met John Hawkes, Miranda July, Miles Thompson e.aChristine Jesperson is een eenzame performance-kunstenares, die bijverdient als taxichauffeuse voor oudere mensen. Ze gebruikt haar artistieke visies om de dingen en mensen naar wie ze verlangt dichterbij te brengen. Richard Swersey (John Hawkes), een pas gescheiden schoenenverkoper die zijn twee zoontjes probeert op te voeden, hoopt stilletjes dat er fantastische dingen gaan gebeuren. Maar wanneer Christine toenaderingspogingen onderneemt, raakt hij in paniek. Richard's zevenjarige zoon Robby heeft ondertussen een pikante internetrelatie met een onbekende vrouw, en zijn veertienjarige broer Peter laat zich als proefkonijn gebruiken door twee oversekste pubermeisjes.

Mes parents ch?s
23:50 - 01:30 op TV5
Drama (2006) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.5 (6 stemmen)
Met Catherine Jacob, Adriana Asti, Michel Aumont e.aMarie is een vrouw van veertig jaar en brengt haar vakantie door in het gezelschap van haar zoon, enkele vrienden, waaronder Jacques, haar geliefde, en haar ouders. Haar ouders zijn al bijna vijftig jaar getrouwd en zijn nog steeds gek op elkaar. Ze vormen het perfecte voorbeeld en iedereen heeft enorm veel bewondering voor hen. Marie is echter niet erg gelukkig in de liefde en voelt zich dan ook erg bezwaard door het geluk van haar ouders. Ze begint dan ook een koude oorlog tegen hen en raakt daardoor in een isolement. Ze is de hele vakantie in een rothumeur en verzint de vreemdste dingen om toch nog wat aandacht naar zich toe te trekken

Moolaadé
23:50 - 01:55 op NED2
Drama (2004) uit Senegal
IMDB-rating: 7.7 (946 stemmen)
Met Fatoumata Coulibaly, Maimouna Hlne Diarra, Salimata Traor e.aColl Gallo Ardo Sy is een jonge vrouw die volgens de tradities van haar geloof moet worden besneden, Coll heeft maar een wens en dat is te breken met die achterhaalde traditie.

The Winning Season
00:10 - 02:00 op NET5
Drama (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (152 stemmen)
Met Matthew Modine, Kristin Davis, Shawn Hatosy e.aAls een 9-jarig jongetje tijdens het schoonmaken van een garage in 1985 een honkbalkaartje vindt, gaat hij terug in de tijd naar 1909 om de speler die op de kaart staat te ontmoeten. Eenmaal in dit jaar aangekomen, moet hij na zijn ontmoeting wel weer de weg naar huis zien te vinden

The Godfather
00:15 - 03:30 op SBS6
Drama (1972) uit Amerika
IMDB-rating: 9.1 (323991 stemmen)
Met Marlon Brando, Al Pacino, James Caan e.aVito Corleone staat aan het hoofd van een machtige maffiafamilie, en houdt zich bezig met allerlei duistere zaken zonder dat hij zelf op de voorgrond treedt. De jongste zoon van Vito, Michael, bemoeit zich niet veel met de familiezaken, totdat er een aanslag wordt gepleegd op zijn vader. De clan dreigt ten onder te gaan in het geweld en Michael besluit de moordaanslag te wreken.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox