Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 30 Januari 2010 at General Satellite News forum; Suddenly Naked 12:15 - 14:15 op RTL4 Komedie (2001) uit Canada IMDB-rating: 5.8 (286 stemmen) Met Wendy Crewson, Peter Coyote, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 30 Januari 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 107942
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 30 Januari 2010 - 30-January-2010, 05:40

Suddenly Naked
12:15 - 14:15 op RTL4
Komedie (2001) uit Canada
IMDB-rating: 5.8 (286 stemmen)
Met Wendy Crewson, Peter Coyote, Joe Cobden e.aJackie York is een schrijfster van middelbare leeftijd die met een zekere regelmaat een bestseller schrijft. Over succes dus niets te klagen. Maar prive gaat het niet zo goed, ze kan maar geen leuke kerel krijgen. Sinds een tijdje correspondeert ze online met een schrijver. Meer en meer raakt ze in de ban door de mysterieuze schrijver. Maar dan komt de aap uit de mouw. De man, Patrick, is twintig jaar oud! Kennelijk is dat geen belemmering, want Jackie valt, nadat ze van de schrik is bekomen, als een blok voor de jongeling.

Strange Bedfellows
14:00 - 16:00 op SBS6
Komedie (2004) uit Australi
IMDB-rating: 6.5 (759 stemmen)
Met Michael Caton, Alan Cassell, Andy Pappas e.aIn Strange Bedfellows krijgen twee oldtimers uit een klein stadje te maken met financile problemen. Op hun belastingaangifte geven de twee mannen zich uit voor een homokoppel. Nadat ze te horen krijgen dat ze zullen gecontroleerd worden door een belastingsinspecteur moeten ze leren hoe ze zich als homoseksuelen moeten gedragen.

Southern Cross
14:15 - 16:00 op RTL4
Drama (2001) uit Australi
IMDB-rating: 5.2 (18 stemmen)
Met Heath Bergersen, Laura Black, Jeremy Callaghan e.a"Southern Cross" is een meeslepend Australisch familie drama. Wanneer de alleenstaande moeder van een illegaal gemmigreerd gezin overlijdt worden haar kinderen, Liang en Bo naar een uitzendcentrum overgebracht. De twee kinderen zijn bang dat ze van elkaar gescheiden zullen worden, en proberen daarom te ontsnappen. Wat volgt is een gevaarlijke tocht dwars door de Australische "outback" waarbij ze constant op de hielen worden gezeten door de harteloze autoriteiten.

The Fox and the Hound 2
15:10 - 16:35 op NET5
Animatie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (373 stemmen)
Met Jeff Bennett, Jonah Bobo, Jim Cummings e.aFrank is niet zo goed in jagen als Chief en krijgt al snel het gevoel dat hij nergens goed in is. Frey heeft echter onvoorwaardelijk vertrouwen in zijn beste vriend en zorgt ervoor dat Frank in een hondenzangroep komt. Frank vervangt echter de hond Dixie, die niet gewend is om afgedankt te worden. Dixie is van plan haar plaats in de groep terug te winnen, terwijl Frey moet toezien hoe Frank meer aandacht besteed aan zingen, dan aan hem.

The Proud Family Movie
15:30 - 17:05 op Disney XD
Animatie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 3.9 (241 stemmen)
Met Kyla Pratt, Tommy Davidson, Paula Jai Parker e.aPenny Proud wordt 16 jaar oud en wil dolgraag een danseres zijn voor Spare Change. Dit mag niet van haar vader, maar toch gaat ze stiekem naar rapper 15 Cent. Als hij haar weer terugbrengt naar huis, zoent hij haar. Haar vader ziet dit en is meer dan teleurgesteld in zijn dochter. De volgende dag wordt de familie Proud een gratis tocht op een cruise aangeboden. Dit blijkt echter een snood plannetje van de gemene Dr. Carver te zijn, de man die de recept van de snack van Penny's vader wil weten.

Saving Shiloh
15:30 - 16:50 op NED3
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (235 stemmen)
Met Scott Wilson, Gerald McRaney, Jason Dolley e.aDe 12-jarige Marty en z'n familie trachten de vorige eigenaar van hond Shiloh, Judd Travers, te helpen nadat deze zich probeerde vrij te kopen na een bijna fataal afgelopen ongeluk met diens vrachtwagen. Marty en zijn familie geven Judd het voordeel van de twijfel, omdat ze oprecht geloven dat hij zijn slechte verleden achter zich kan laten. Maar de rest van de inwoners zijn er heilig van overtuigd dat Judd nooit zal veranderen. In de hoop de andere honden van Judd te kunnen redden, zoals Shiloh, helpt Marty Judd door al zijn dieren te verzorgen. Maar wanneer Judd verdacht wordt van moord op een man die een tijdje geleden verdween, vreest Marty dat hij zichzelf en Shiloh in een vreselijk gevaar heeft gebracht.

The Journey of Natty Gann
15:45 - 17:20 op BBC2
Familiefilm (1985) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (1827 stemmen)
Met Meredith Salenger, John Cusack, Jed e.aChicago 1935. Amerika is al zes jaar lang ondergedompeld in armoede en ellende. De grote crisis is op zijn hoogtepunt. Tienduizenden radeloze mensen trekken door het land op zoek naar eten en werk. Velen van hen wagen hun leven, hangend aan vrachttreinen waar de politie ze genadeloos vanaf probeert te slaan. Sol Gann en zijn dertienjarige dochter Natty hebben een pensionnetje in een buitenwijk van de stad. Ze slaan zich samen door de moeilijkheden heen, waarbij Natty leert dat ook kleine meisjes soms niet buiten een paar stevige knuisten kunnen. Het moment breekt aan dat Sol werk moet zien te vinden. Hij zit aan de grond. Ten einde raad neemt hij een baantje aan als houthakker, aan de andere kant van het land. Hij laat Natty achter bij de beheerster van zijn hotelletje, Connie. Maar de kleine Natty heeft andere plannen. Ze gaat op zoek naar haar vader. Een lange reis begint.

The Swan Princess II
16:05 - 17:15 op Nickelodeon
Animatie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 4.7 (252 stemmen)
Met Michelle Nicastro, Douglas Sills, Jake Williamson e.aOp de eerste verjaardag van het huwelijk van prins Derek en prinses Odette wordt het feest bruusk verstoord wanneer een boogschutter brand sticht in het kasteel. Terwijl prins Derek op onderzoek uit trekt, ontvoert de boosaardige Clavius koningin Uberta. Het lot van Uberta ligt nu in de handen van Derek en Odette.

Dreamer: Inspired by a True Story
16:35 - 18:40 op NET5
Drama (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (3770 stemmen)
Met Kurt Russell, Dakota Fanning, Kris Kristofferson e.aBen Crane (Kurt Russell) was ooit een succesvolle renpaardenfokker. Maar nu zijn stal leeg is werkt hij als paardentrainer voor de onsympathieke Palmer. Toch is zijn dochtertje Cale gek op haar vader n op de paarden. Ze smeekt hem dagelijks mee te mogen naar de renbaan. Maar op de dag dat ze eindelijk mee mag, ziet ze hoe het jonge paard Soador valt en haar been breekt. Ben krijgt zijn ontslag en het paard wordt zonder pardon door Palmer afgeschreven. Maar Ben kan het niet over zijn hart verkrijgen het dier af te maken en hij besluit haar mee naar huis te nemen. Daar lijkt het afgedankte paard echter net zo veel pech te hebben als Ben. Cale ziet het niet zo somber in als haar vader en zet alles op alles om Soador een tweede kans te geven.

Kapitein Rob en het Geheim van Professor Lupardi
19:00 - 21:09 op NED3
Avontuur (2007) uit Nederland
IMDB-rating: 5.8 (49 stemmen)
Met Thijs Rmer, Katja Schuurman, Arjan Ederveen e.aDe waanzinnige Professor Lupardi heeft een machine ontwikkeld waarmee hij het klimaat van de hele wereld naar zijn hand kan zetten, en daarmee zelfs de wereld zou kunnen vernietigen. Gaat het Kapitein Rob, onze grote Nederlandse held, lukken om hem tegen te houden?

Shadow Man
20:00 - 21:50 op RTL7
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 4.1 (1321 stemmen)
Met Steven Seagal, Eva Pope, Imelda Staunton e.aOp een trip naar Boekarest, vijf jaar na de dood van zijn vrouw en zoon, wordt de 8-jarige dochter van een ex-politieman (Steven Seagal) gekidnapt. Hij zoekt naar haar in Boekarest terwijl de Roemeense politie, de Amerikaanse ambassade en Russische agenten hem allemaal volgen, omdat ze denken dat hij een microchip heeft, die de formule bevat voor een virus dat miljoenen mensen van deze aardbol kan laten verdwijnen als het in de verkeerde handen terechtkomt.

Surf's Up
20:00 - 21:35 op SBS6
Animatie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (14370 stemmen)
Met Shia LaBeouf, Jeff Bridges, Zooey Deschanel e.aDe pinguin Cody Maverick is een opkomend surftalent als hij meedoet aan zijn eerste competitie wedstrijd. Gevolgd door een cameraploeg die zijn ervaringen vastlegt verlaat Cody z'n familie en huis in Sneeuwarden, en gaat op weg naar Pin Win eiland voor de Big Z Memorial Surfwedstrijd. Op zijn weg ontmoet hij surf-nerd Chicken Joe, de belangrijke surf promoter Reggie Belafonte, talentscout Mikey Abromowitz, de gevreesde surfer Tank en de energieke strandwacht Lani Aliikai. Allemaal zien ze in dat Cody een passie voor surfen heeft, zelfs al gaat dat soms net iets te ver. Als hij oog in oog komt te staan met de doorgewinterde surfer 'The Geek' beseft hij dat de winnaar niet altijd degene is die als eerste eindigt.<br>

Boat Trip
20:05 - 22:00 op Veronica
Komedie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 4.6 (9805 stemmen)
Met Cuba Gooding Jr., Horatio Sanz, Roselyn Sanchez e.aTwee heteroseksuele mannen boeken een reis op een cruiseschip in de hoop daar vrouwen te ontmoeten. Helaas voor hen komen ze tot de ontdekking dat ze zich op een volledig homoseksuele cruise bevinden.

Wimbledon
20:05 - 22:00 op RTL5
Komedie (2004) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.4 (16645 stemmen)
Met Kirsten Dunst, Paul Bettany, Kyle Hyde e.aPeter Colt is een tennisser die het niet meer heeft, steeds verder zakt hij op de ranglijst en hij bereikt zelfs het dieptepunt als hij op de 119e plaats komt te staan. Gelukkig voor hem komt hij de jonge, mooie gemotiveerde Lizzie Bradbury tegen die hem wel kan motiveren om nog eenmaal een grote prestatie te leveren tijdens Wimbledon.

Chik yeung tin si
21:50 - 00:05 op RTL7
Actie (2002) uit Hongkong
IMDB-rating: 6.7 (3959 stemmen)
Met Qi Shu, Wei Zhao, Karen Mok e.aLynn en Sue zijn twee criminele zussen die de beschikking hebben over een super-geavanceerde computer waarmee ze overal binnen kunnen komen. Nadat een Shanghaise computermagnaat wordt vermoord wordt agente Hong op de zaak gezet. Zij jaagt op de zussen maar raakt ook door hen gentrigeerd. Ook de zussen zijn genteresseerd in Hong omdat ze een waardige opponente hebben gevonden.

Fire Down Below
22:00 - 00:05 op Veronica
Actie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 4.3 (5203 stemmen)
Met Steven Seagal, Marg Helgenberger, Stephen Lang e.aEen milieu-agent ontdekt dat in de heuvels van Kentucky op grote schaal radioactief afval wordt gestort. Het bedrijf is niet van plan zijn illegale praktijken te staken.

Glass House: The Good Mother
22:00 - 23:45 op RTL5
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (545 stemmen)
Met Angie Harmon, Joel Gretsch, Jordan Hinson e.aNa het verliezen van hun moeder en vader tijdens een tragisch ongeval, vinden tiener Abby Snow en haar jongere broer Ethan een nieuw thuis bij Eve en Raymond Goode. Eenmaal wonend in het afgelegen huis van hun adoptieouders, komt Snow er spoedig achter dat de Goodes niet zijn zoals ze zich voordoen.

The Case of the Whitechapel Vampire
22:45 - 00:25 op RTL8
Misdaad (2002) uit Canada
IMDB-rating: 5.9 (175 stemmen)
Met Matt Frewer, Kenneth Welsh, Maria Bertrand e.aSherlock Holmes onderzoekt een reeks moorden waarvan wordt gezegd dat ze door een vampier worden gepleegd.

Trial & Retribution XI: Closure
22:55 - 00:05 op Canvas
Thriller (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.7 (14 stemmen)
Met David Hayman, Victoria Smurfit, Dorian Lough e.aEr is een tienermeisje verkracht en vermoord, maar na een maand onderzoek heeft DCI Connor nog geen enkel spoor van de dader.

Sur mes l&egrave;vres
23:35 - 01:30 op NED2
Misdaad (2001) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.4 (3522 stemmen)
Met Vincent Cassel, Emmanuelle Devos, Olivier Gourmet e.aCarla werkt al enkele jaren als secretaresse bij een bedrijf. Zij zorgt er voor alles, overwerkt zich constant: dit alles voor een ellendig loon. Haar leven is vreugdeloos en laat geen sporen van enthousiasme. Om haar bij te staan roepen ze een stagiaire in , Pol, een nietsnut met een geheim.

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
00:00 - 01:40 op BBC2
Avontuur (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (48185 stemmen)
Met Bill Bailey, Anna Chancellor, Warwick Davis e.aDe Aardling Arthur Dent heeft een slechte dag. Zijn huis staat op het punt met de grond gelijk gemaakt te worden, en hij ontdekt dat zijn beste vriend Ford Prefect afkomstig is van een kleine planeet nabij Betelgeuse. Alsof dit nog niet genoeg is komt hij er achter dat de aarde op het punt staat vernietigd te worden om plaats te maken voor een intergalactische snelweg. Arthur weet samen met Ford net op tijd z'n planeet te verlaten, wat het begin is van een bizarre trektocht door het heelal. Zijn enige houvast: het Intergalactisch Liftershandboek.

High Fidelity
00:05 - 01:55 op Canvas
Komedie (2000) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.6 (57209 stemmen)
Met John Cusack, Iben Hjejle, Todd Louiso e.aRob Gordon, een 30-jarige popmuziekfanaat, is eigenaar van een platenwinkel. De zaken gaan niet te best en ook priv gaat het hem niet voor de wind, want hij werd net gedumpt door zijn vriendinnetje Laura.

On Her Majesty's Secret Service
00:10 - 02:55 op NET5
Actie (1969) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.9 (17582 stemmen)
Met George Lazenby, Diana Rigg, Telly Savalas e.aTijdens zijn vakantie voorkomt James Bond dat Tracy Draco zelfmoord pleegt. Haar vader, de baas van een machtig misdaadsyndicaat, is onder de indruk van Bond en wil dat deze met zijn dochter trouwt om haar op die manier te beschermen. In ruil hiervoor biedt hij 007 informatie die hem leidt naar zijn aartsvijand Ernst Blofeld, hoofd van S.P.E.C.T.R.E. In eerste instantie gaat James akkoord, omdat hij dan eindelijk kan afrekenen met Blofeld.

Driven
00:20 - 02:20 op SBS6
Actie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 4.2 (14767 stemmen)
Met Sylvester Stallone, Burt Reynolds, Kip Pardue e.aRacekampioen Beau Brandenburg krijgt met de komst van de jonge Jimmy Bly grote tegenstander voor de nieuwe wereldtitel. De oude rot Joe Tanto krijgt de opdracht om Jimmy klaar te stomen voor de strijd.

Anatomy of a Murder
01:40 - 04:15 op BBC2
Misdaad (1959) uit Amerika
IMDB-rating: 8.1 (11927 stemmen)
Met James Stewart, Lee Remick, Ben Gazzara e.aDe vrouw van een leger-luitenant wordt bruut verkracht. Wraak laat niet lang op zich wachten, want de luitenant vermoordt de dader. Maar, was het moord met voorbedachte rade, doodslag of kan er zelfs sprake zijn geweest van tijdelijke ontoerekeningsvatbaarheid?Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox