Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 5 Juni 2010 at General Satellite News forum; Carlitos and the Chance of a Lifetime 09:00 - 10:40 op NED3 Drama (2008) uit Spanje IMDB-rating: 5.2 (19 stemmen) ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 5 Juni 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104859
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 5 Juni 2010 - 05-June-2010, 05:10

Carlitos and the Chance of a Lifetime
09:00 - 10:40 op NED3
Drama (2008) uit Spanje
IMDB-rating: 5.2 (19 stemmen)
Met Emilio Aragn 'Miliki', David Becerra, Guillermo Campra e.aDe twaalfjarige Carlitos is gek op voetbal. En hij is er goed in. Helaas heeft hij daar niet veel aan, want hij woont in het weeshuis en de directeur heeft een hekel aan sporten. School is veel belangrijker! Maar als Carlitos ontdekt dat er selecties worden gehouden voor het Junior Europees Voetbalteam wil hij daar graag aan mee doen. Hij weet tijdens een schoolreis te ontsnappen en doet mee. Maar als hij wordt uitgekozen, beginnen de problemen pas echt: hoe kan hij steeds ontsnappen uit het weeshuis en ook zijn schoolwerk goed blijven doen?

DuckTales: The Movie - Treasure of the Lost Lamp
10:00 - 11:35 op Disney XD
Animatie (1990) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.5 (2436 stemmen)
Met Alan Young, Rip Taylor, Christopher Lloyd e.aDe gierige miljardair Dagobert gaat met zijn neefjes op zoek naar een geheime schat.

Her Best Move
13:00 - 14:40 op NED3
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (618 stemmen)
Met Leah Pipes, Scott Patterson, Lisa Darr e.aSara Davis heeft het zwaar op de middelbare school, maar het wordt nog zwaarder wanneer ze ontdekt wordt als groot talent door het Amerikaanse Nationale team. Nu heeft ze geen tijd meer voor schoolprojecten of vriendjes. Niet iedereen is er zo blij mee dat Sara nooit meer ergens tijd voor heeft.

Town & Country
14:00 - 16:00 op RTL4
Komedie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 4.4 (2444 stemmen)
Met Warren Beatty, Diane Keaton, Andie MacDowell e.aPorter Stoddard is een beroemde architect in New York. In korte tijd maakt hij een aantal grote misstappen, die met zijn vrouw Ellie en zijn vrienden Mona en Griffin te maken hebben. Hij moet opnieuw de koers van zijn leven bepalen.

Who Framed Roger Rabbit
14:50 - 16:55 op NET5
Animatie (1988) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (42389 stemmen)
Met Bob Hoskins, Christopher Lloyd, Joanna Cassidy e.aRoger Rabbit, een stripfiguurtje van de Maroon-tekenfilmstudio, wordt verdacht van de moord op een filmproducer. De directeur van de studio engageert detective Eddie Valliant om de zaak uit te spitten.

Don
15:30 - 16:50 op NED3
Drama (2006) uit Nederland
IMDB-rating: 6.7 (72 stemmen)
Met Clemens Levert, Marius Gottlieb, Keisha Boye e.aDe bijna twaalfjarige Don Kerbosch is van school gestuurd en moet in het laatste jaar van de basisschool naar een andere school. Dat is een veel ruigere, zwarte school dan de nette kakschool waar hij eerst op zat. Zijn oude vrienden laten hem links liggen -- bij hen hoort hij niet meer. Ook op de nieuwe school valt hij er buiten. Hij wordt pas geaccepteerd als blijkt dat hij goed kan voetballen. Hij wordt aanvoerder van het voetbalteam dat meedoet aan het jaarlijkse scholentoernooi.

New York Minute
16:55 - 18:40 op NET5
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 3.9 (5560 stemmen)
Met Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen, Eugene Levy e.aJane en haar zus Roxanne Ryan zijn een dagje in New York. Jane wil proberen een studiebeurs te krijgen, terwijl Rocky Roxanne graag in een rockband wil spelen. Helaas gaat er die dag veel mis, een goede gelegenheid voor de meiden om elkaar beter te leren kennen.

Shrek 2
18:15 - 19:40 op BBC1
Animatie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (75480 stemmen)
Met Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz e.aNa teruggekeerd te zijn van hun huwelijksreis horen Shrek en Fiona dat haar ouders van het huwelijk gehoord hebben. Ze willen niets liever dan haar ware liefde te ontmoeten in hun koninkrijk Far Far Away. Ze zijn zich echter niet bewust van de veranderingen die hun dochter onlangs ondergaan heeft. En dat hun nieuwe schoonzoon een 350 kilo zware Ogre met een slechte hygiene is en een pratende ezel als vriend heeft.

The Contractor
20:00 - 21:50 op RTL7
Actie (2007) uit Bulgarije
IMDB-rating: 5.5 (2850 stemmen)
Met Wesley Snipes, Eliza Bennett, Lena Headey e.aEen scherpschutter (Snipes) leeft een teruggetrokken leventje op zijn ranch ergens in Montana. Op een dag wordt hij door zijn werkgever teruggeroepen, omdat hij een mislukte aanslag op een terrorist weer moet hervatten. Na het beramen van een succesvolle aanslag op dezelfde terrorist, komt hij er achter dat hij er ingeluist is. Hij vermoorde geen terrorist maar een hoge politiefunctionaris (Dance). Hij duikt onder en raakt bevriend met een meisje van 12 jaar (Bennet) die hem helpt.

I, Robot
20:00 - 22:05 op RTL5
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (73439 stemmen)
Met Will Smith, Bridget Moynahan, Alan Tudyk e.aIn het Chicago van 2035 behoren robots tot het alledaagse leven. Ze staan ten dienste van de mensen en worden door hen blindelings vertrouwd, omdat ze geprogrammeerd zijn volgens de drie wetten van de robotica. Deze bepalen dat de technologische hoogstandjes de mensen geen kwaad kunnen doen. Rechercheur Del Spooner houdt er echter een andere mening op na. Hij moet de moord op de briljante wetenschapper Alfred Lanning ophelderen en hij vermoedt dat de dader een robot is. Naarmate het onderzoek van Spooner vordert, groeit bij hem het besef dat de hele mensheid in gevaar is.

The Lost World: Jurassic Park
20:00 - 22:30 op Veronica
Actie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (60543 stemmen)
Met Jeff Goldblum, Julianne Moore, Pete Postlethwaite e.aVier jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film vertelt John Hammond aan Ian Malcolm dat er nog een ander eiland vol dinosaurussen bestaat. Deze zijn helemaal met rust gelaten, en Hammond is daarom erg benieuwd naar de dieren in hun natuurlijke omgeving. Het team gaat naar het eiland, maar komt erachter dat ze daar niet de enige mensen zijn.

Charlie and the Chocolate Factory
20:30 - 22:50 op SBS6
Avontuur (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (78068 stemmen)
Met Johnny Depp, Freddie Highmore, David Kelly e.aSjakie, een jongen met een groot hart en afkomstig uit een arm gezin, leeft in de schaduw van de legendarische chocolatier Willie Wonka (Johnny Depp) en zijn mysterieuze chocoladefabriek. Na een lange tijd gesoleerd te zijn geweest van zijn familie en de buitenwereld, organiseert Wonka een bizarre wedstrijd. Er worden vijf gouden toegangskaartjes in de verpakking van Wonka chocoladerepen verstopt. Wie een van de gouden kaartjes vindt, krijgt een rondleiding door Wonka's ongelooflijke fabriek en de winnaar krijgt een prijs om nooit te vergeten. Vijf kinderen waaronder Sjakie vinden het gouden kaartje. Zij krijgen toegang tot de wereld van de legendarische snoepmaker: een fabriek waar in geen 15 jaar iemand is geweest. Verbijsterd door het ene wonderbaarlijke uitzicht na het andere, wordt Sjakie aangetrokken tot de buitengewone wereld van Wonka in dit avonturenverhaal....

Pirates of the Caribbean: At World's End
20:35 - 23:15 op Eén
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (101293 stemmen)
Met Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom e.aIn deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten onze helden om naar het einde van de wereld te reizen om Kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat Kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, die hen naar het einde van de wereld zal brengen. <br>Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben. Toch stemt hij in om te helpen en vaart met succes The Black Pearl uit het Land van de Doden. Maar eenmaal onderweg stapelt het verraad zich op en wordt het duidelijk dat Jack, Will, Elizabeth, Sao Feng en Barbossa allemaal hun eigen plannen hebben en dat niemand te vertrouwen is. Toch moet ieder partij kiezen en een definitieve alliantie vormen voor n laatste slag. Zou dit het einde betekenen van de vrijheid op de zeven zeen voor de piraten....

The Assignment
21:50 - 00:10 op RTL7
Actie (1997) uit Canada
IMDB-rating: 6.8 (3538 stemmen)
Met Aidan Quinn, Donald Sutherland, Ben Kingsley e.aEen Amerikaanse marineofficier wordt gerekruteerd door de regering om in de huid van de meest gevaarlijke koelbloedige terrorist ter wereld te kruipen. Maar is alles wel zoals het op het eerste gezicht lijkt te zijn?

Children of Men
22:05 - 00:05 op RTL5
Avontuur (2006) uit Japan
IMDB-rating: 8.1 (113642 stemmen)
Met Juan Gabriel Yacuzzi, Mishal Husain, Rob Curling e.a2027. De hoop op een betere toekomst kwijnt weg. Jaren geleden is de laatste baby geboren. Hoe langer er geen nakomelingen komen, hoe minder er hoop is op betere tijden. De oorzaken voor de wereldwijde onvruchtbaarheid zijn onbekend en de mensheid is verdeeld. De fatalisten en egosten die vervallen in geweld en wetteloosheid staan tegenover de idealisten en optimisten die vechten voor eenheid en solidariteit in een afnemende wereldbevolking.<br>Groot-Brittanni heeft zich met pijn en moeite overeind gehouden in deze veranderende wereld. Een van de gevolgen is een grote toestroom van vluchtelingen uit gebieden waar de samenleving is ingestort. <br>Voor Theo hoeft het allemaal niet meer zo. Hij was een gedreven wereldburger die het beste met iedereen voor had, tegenwoordig is hij een cynische bureaucraat die vooral bezig is met zichzelf. De enige lol in zijn leven vormt zijn oudere maat Jasper met wie hij goede gesprekken heeft in Jaspers landhuis, schilderachtig gelegen buiten Londen....

Hard to Kill
22:30 - 00:20 op Veronica
Actie (1990) uit Amerika
IMDB-rating: 5 (6904 stemmen)
Met Steven Seagal, Kelly LeBrock, William Sadler e.aMason Storm, rechercheur bij de dienst Moordzaken, tekent zijn doodvonnis wanneer hij aan zijn collegas meldt dat hij op film het complot tegen senator Caldwell heeft staan. Diezelfde nacht krijgt Storm thuis het bezoek van gemaskerde en gewapende mannen. Zijn echtgenote en zoontje Sonny worden afgemaakt. Storm wordt voor dood achtergelaten. OMalley, werkzaam bij Interne Zaken, brengt hem onder in het comacentrum van Los Angeles. Zeven jaar later ontwaakt Storm. Hij weet nog steeds niet wie de opdracht gaf hem uit de weg te ruimen, maar is vastbesloten dit uit te zoeken en de dood van zijn gezin te wreken.

Scenes of the Crime
22:45 - 00:30 op RTL8
Thriller (2001) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.8 (840 stemmen)
Met Jeff Bridges, Jon Abrahams, R. Lee Ermey e.aAutomonteur Lenny Burroughs is chauffeur van gangsterbaas Trevor Morrisen en alhoewel het een lucratief baantje is belooft hij zijn verloofde te stoppen zodra ze getrouwd zijn. Maar alles gaat vreselijk mis als Lenny betrokken raakt bij de kidnapping van de rivaliserende gangster, Jimmy Berg.

This Is It
23:00 - 01:30 op RTL4
Documentaire (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 7.4 (15977 stemmen)
Met Michael Jackson, Orianthi e.aDe film This Is It bevat de laatste beelden van Michael Jackson en de repetities voor zijn afscheidsconcerten. De film is samengesteld uit de honderden uren opnames van de oefensessies en beelden achter de schermen.

Legally Blonde
00:05 - 01:35 op BBC1
Komedie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (35539 stemmen)
Met Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair e.aElle Woods is de mooiste en populairste van de school. Haar vriend staat op het punt om naar de universiteit te gaan, en maakt het uit omdat ze te blond is voor zijn grote carrire. Ze besluit om hem terug te veroveren.

Cold Creek Manor
00:20 - 02:35 op NET5
Drama (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (8475 stemmen)
Met Dennis Quaid, Sharon Stone, Stephen Dorff e.aEen echtpaar en hun zoon en dochter verhuizen van de stad naar het platteland. Daar ontdekken ze dat hun droomhuis, een grote boerderij, meer een soort nachtmerrie is. Dit omdat de vorige bewoner uit de gevangenis wordt vrijgelaten en zijn huis terugwil.

Last tango in Paris
00:30 - 02:35 op Canvas
Drama (1972) uit Itali
IMDB-rating: 7 (10015 stemmen)
Met Marlon Brando, Maria Schneider, Maria Michi e.aDe jonge Jeanne zoekt een appartement als ze Paul tegen het lijf loopt. Paul is een mysterieuze Amerikaan, die recent zijn vrouw heeft verloren. Paul en Jeanne beginnen een stormachti-ge relatie. Beiden weten echter niet van elkaar hoe ze heten en leiden een dubbelleven.

Somers Town
00:45 - 02:05 op BBC2
Komedie (2008) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.9 (2241 stemmen)
Met Piotr Jagiello, Ireneusz Czop, Perry Benson e.aTwee tieners zijn beide nieuwkomers in London: Tomo is gevlucht uit Nottingham en Marek is een Poolse immigrant die bij zijn vader woont. Ze wonen in de wijk Somers Town nabij King's Cross. De jongens vallen beide op hetzelfde meisje en besteden hun dag vooral aan de vraag wie van hen het beste vriendje voor haar zal zijn. Nadat Tomo geen plek meer om te wonen heeft besluiten ze dat hij in Mareks slaapkamer komt te wonen, maar diens vader mag dat niet weten.

The Puppet Masters
01:00 - 02:50 op SBS6
Sci-Fi (1994) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (2844 stemmen)
Met Donald Sutherland, Eric Thal, Julie Warner e.aBizarre buitenaardse wezens landen in het nachtelijke Iowa in de Verenigde Staten. Agenten Sam en Andrew Nivens maken deel uit van het team dat van de regering de op handen zijnde invasie moet proberen in te dijken. Ze worden bijgestaan door Mary Sefton, een specialiste in buitenaardse biologie van de NASA. De buitenaardse wezens, een soort slakken die zich vasthechten aan de rug van de mens, blijken systematisch de gedachtenwereld van de mens over te nemen, met de bedoeling de aarde te koloniseren.

A Room for Romeo Brass
02:05 - 03:30 op BBC2
Komedie (1999) uit Canada
IMDB-rating: 7.6 (1614 stemmen)
Met Martin Arrowsmith, Dave Blant, Darren O. Campbell e.aDe vriendschap tussen de twee jongetjes van twaalf Romeo and Gavin, wordt op de proef gesteld als een vreemdeling tussen beide komt. Hij lijkt eerst aardig, maar blijkt ze alleen maar te gebruiken voor het regelen van een ontmoeting met Romeo's zus, en als die hem afwijst reageert hij zijn agressie op de twee jongens af. Ze gaan hem steeds vervelender vinden maar ze komen maar niet van hem af.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox