Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 5 Maart 2011 at General Satellite News forum; De fluit met zes smurfen 09:00 - 10:10 op Canvas Animatie (1976) uit Frankrijk IMDB-rating: 5.6 (271 stemmen) Met Georges ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 5 Maart 2011
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104946
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 5 Maart 2011 - 05-March-2011, 05:11

De fluit met zes smurfen
09:00 - 10:10 op Canvas
Animatie (1976) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.6 (271 stemmen)
Met Georges Atlas, Jacques Balutin, Angelo Bardi e.aEen toverfluit, die de gave heeft om mensen spontaan te laten dansen en feestvieren, wordt gestolen. De snoodaard achter deze diefstal wil de fluit gebruiken om rijke mensen te beroven. De jonge ridder Johan en zijn vriendje Pierewiet moeten proberen om de fluit terug te krijgen, maar dat blijkt een zware klus te zijn. Ten einde raad roepen ze de hulp in van de Smurfen, een legendarisch kaboutervolk dat diep in het woud woont. De Smurfen blijken maar wat graag te willen helpen.

The Shape of Things
12:20 - 14:20 op RTL4
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (4550 stemmen)
Met Gretchen Mol, Paul Rudd, Rachel Weisz e.aNadat de kunststudente Evelyn (Rachel Weisz) en de verlegen en wat sullige Adam elkaar tijdens een tentoonstelling hebben ontmoet bloeit een relatie tussen de twee op. Evelyn neemt hierbij het heft in handen en Adam verandert in een vlot tempo van uiterlijk en gedrag. Dit alles blijft niet onopgemerkt door diens vrienden Jenny en Philip, die deze metamorfose met veel argwaan zien gebeuren. De ontwikkeling die Adam doormaakt, heeft uiteindelijk voor alle betrokkenen onverwachte en diepgaande gevolgen...

S1m0ne
13:55 - 16:10 op NET5
Drama (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (18541 stemmen)
Met Al Pacino, Benjamin Salisbury, Winona Ryder e.aVictor Taransky is een verlopen regisseur die genoeg heeft van verwende, overbetaalde sterren met een veel te grote mond. Vanaf nu maakt hij alleen maar films met n hoofdrolspeelster: de supersexy nieuwkomer Simone.

Bicentennial Man
14:00 - 16:00 op BBC2
Sci-Fi (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (21700 stemmen)
Met Robin Williams, Embeth Davidtz, Sam Neill e.aRichard Martin koopt een ongebruikelijk cadeau voor zijn familie: een robot. De robot Andrew wordt in eerste instantie gebruikt voor huishoudelijke werkzaamheden, maar naarmate hij langer bij de familie in huis woont, wordt duidelijk dat hij ook emoties kan tonen. Langzaam maar zeker komt de familie erachter dat zij geen gewone robot in huis hebben gehaald.

Summer Catch
14:00 - 16:00 op SBS6
Komedie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 4.5 (5475 stemmen)
Met Freddie Prinze Jr., Jessica Biel, Fred Ward e.aRyan Dunnemoet als vakantiebaan het grasveld van een topteam uit Cape Cod onderhouden maar hij hoopt zoals zovelen voor hem, aan een carrire bij de grote jongens te kunnen beginnen. Tenley Parrish is een slimme rijkeluisdochter die de zomer aan de Cape komt doorbrengen. Echter, de Parrishes willen niet dat hun dochter met iemand uit de lagere sociale klasse aanpapt.

Pluk de Kleine Bever
14:05 - 15:20 op Eén
Familiefilm (2008) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.4 (120 stemmen)
Met Benot Brire, Andr Dussollier e.aEr was eens in het noorden van Canada een jonge, guitige bever zonder zorgen, Mche Blanche, die met zijn moeder Castor en zijn kleine zus samenwoonde. Zijn beste vrienden waren Kleine Lynx en Kleine Beer. Op een dag stort de dam die de schuilplaats van Mche Blanche beschermt in en zijn familie wordt door het water meegesleurd. Mche Blanche blijft als enige over en komt onervaren terecht in een vijandig bos. Hij is bang en heeft honger. Gelukkig krijgt hij hulp van een oude bever, die hem helpt om alle gevaren te trotseren. Slagen ze erin de familie van Mche Blanche terug te vinden?

Mystery Woman: Redemption
14:20 - 16:00 op RTL4
Mystery (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (80 stemmen)
Met Kellie Martin, Clarence Williams III, Nina Siemaszko e.aVietnamveteraan Jim Carter is vermoord voordat zijn droom van hereniging met zijn kind kan worden gerealiseerd. Uit een reeks aanwijzigingen die Jim heeft achtergelaten, ontdekt Samantha dat Jim heeft geholpen met het stelen van een juweel uit een boeddhistische tempel. Samantha moet nu zorgen dat Jims moordenaar het juweel niet in zijn bezit krijgt.

Mariken
15:30 - 17:00 op NED3
Familiefilm (2000) uit Belgi
IMDB-rating: 6.5 (203 stemmen)
Met Laurien Van den Broeck, Jan Decleir, Ramsey Nasr e.aMariken leeft samen met Archibald afgezonderd van de bewoonde wereld in het Waanwoud. Alles dat ze weet over wat zich buiten het woud afspeelt heeft ze uit een boek. Als de geit Sofie sterft besluit Mariken naar de jaarmarkt te gaan om daar een nieuwe geit te kopen. In de stad ziet ze dingen waar ze tot nu toe alleen nog maar over gelezen had of waarvan ze het bestaan niet eens wist. Zo ontmoet ze de godvrezende Zwarte Weeuw die zijn neefje Rattejan heeft opgesloten in de schuur omdat ze denkt dat het jongetje een zoon van de Duvel is. Mariken weet aan de Zwarte Weeuw te ontsnappen en belooft Rattejan dat ze terug zal komen om hem te bevrijden. Wanneer Mariken op het kasteel van de kille, kinderloze Gravin terechtkomt, raakt de Gravin gentrigeerd door het vreemde meisje dat blijkbaar alles zegt wat in haar opkomt. De Gravin besluit Mariken bij zich te houden en haar op te voeden als haar eigen dochter. Maar Mariken's nieuwe vrienden van zijn vastbesloten haar terug te krijgen....

Kate & Leopold
17:05 - 19:30 op NET5
Komedie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (17527 stemmen)
Met Meg Ryan, Hugh Jackman, Liev Schreiber e.aKate is een moderne zakenvrouw in New York, anno nu. Leopold is de charmante derde hertog van Albany, anno 1867. Door een merkwaardig toeval belandt Leopold in onze tijd. Kate is gecharmeerd van de 'ouderwetse' Leopold die nog weet hoe het hoort.

Madagascar: Escape 2 Africa
20:00 - 21:30 op SBS6
Animatie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (31302 stemmen)
Met Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer e.aDe leeuw Alex (Ben Stiller), de zebra Marty (Chris Rock), de giraffe Melman (David Schwimmer) en het nijlpaar Gloria (Jada Pinkett Smith) uit de dierentuin van New York zijn beland op het eiland Madagascar. Ze vatten het plan op om terug te gaan naar Amerika, maar de reis verloopt iets anders dan ze verwachten. Ze stranden in de jungle van Afrika, waar Alex de leeuw de rest van zijn familie ontmoet. De communicatie gaat niet bepaald soepel.

Lucky Number Slevin
20:00 - 22:15 op RTL7
Misdaad (2006) uit Duitsland
IMDB-rating: 7.8 (65775 stemmen)
Met Josh Hartnett, Bruce Willis, Lucy Liu e.aSlevin (Josh Harnett) bewoont tijdelijk het appartement van zijn vriend Nick Fisher iIn New York. De onderwereld wordt geregeerd door The Boss (Morgan Freeman) en The Rabbi (Sir Ben Kingsley). Wanneer de zoon van The Boss wordt vermoord, vermoedelijk door handlangers van The Rabbi, besluit The Boss wraak te nemen. Hij schakelt de hulp in van de huurmoordenaar Goodkat (Bruce Willis). Goodkat bedenkt een plan om te voorkomen dat The Boss onmiddellijk verdacht wordt. Ze zoeken een stroman en het toeval wil dat de keuze valt op Nick Fisher. De handlangers van The Boss zien Slevin aan voor Fisher en nemen hem mee. The Boss stelt hem voor de keuze: zijn schuld van $96.000 aflossen of de zoon van The Rabbi vermoorden. Alsof dit allemaal nog niet erg genoeg is, zien de handlangers van the Rabbi Slevin vervolgens ook aan voor Nick Fisher. Vriend Nick blijkt ook een schuld te hebben bij The Rabbi. Al snel lijkt het voor Slevin onmogelijk om uit deze hopeloze situatie te ontsnappen....

Fired Up
20:10 - 22:00 op RTL5
Komedie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (11553 stemmen)
Met Nicholas D'Agosto, Eric Christian Olsen, Sarah Roemer e.aShawn Colfax (Nicholas D'Agosto) en Nick Brady (Eric Christian Olsen) zijn twee sterren van hun footballteam die deelnemen aan een cheerleaderkamp in plaats van het nieuwe footballkamp die er aan zit te komen. Ze worden al snel overspoeld door prachtige jonge vrouwen en ze hebben de tijd van hun leven, totdat Nick stapelverliefd wordt op Carly (Sarah Roemer), die hun niet helemaal vertrouwt.

The Naked Gun: From the Files of Police Squad!
20:20 - 22:00 op Veronica
Actie (1988) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (28883 stemmen)
Met Leslie Nielsen, Priscilla Presley, Ricardo Montalban e.aDe stuntelende agent Frank Drebin moet er zorg voor dragen dat het bezoek van de Engelse koningin goed verloopt. Vincent Ludwig heeft echter plannen om haar met behulp van een gebrainwashte honkbalspeler te vermoorden.

Leaving Las Vegas
22:00 - 00:25 op RTL8
Drama (1995) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.6 (33482 stemmen)
Met Nicolas Cage, Elisabeth Shue, Julian Sands e.aBen, een filmscenarist en zware drinker, wordt door zijn vriend en agent Peter de laan uitgestuurd. Zijn bazen gunnen hem wel nog een genereuze afscheidspremie. Ben ziet het niet meer zitten. Hij besluit zijn familie en Hollywood te verlaten om zich in Las Vegas dood te drinken. Daar maait hij bijna een vrouw van de baan: de zelfbewuste Sera, een prostituee die problemen heeft met haar pooier Yuri.

Van Wilder: Freshman Year
22:00 - 00:00 op RTL5
Komedie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 4.9 (2959 stemmen)
Met Jonathan Bennett, Kristin Cavallari, Jerry Shea e.aVan Wilder (Bennett) is onderweg naar de universiteit en is van plan daar ook alles op z'n kop te zetten, op de ''Van Wilder''-manier. Maar wat hij niet weet is dat hij n van de conservatiefste universiteiten heeft uitgekozen. Het enige wat hij kan doen is harder werken dan ooit om te bewijzen dat als het om feesten gaat niemand in zijn weg kan staan.

Flags of Our Fathers
22:00 - 00:55 op Veronica
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (31386 stemmen)
Met Ryan Phillippe, Jesse Bradford, Adam Beach e.aHet is februari 1945. Terwijl de overwinning in Europa eindelijk in zicht komt,woedt de oorlog in de Stille Oceaan in alle hevigheid voort. En van de belangrijkste en bloedigste veldslagen speelde zich af op het eiland Iwo Jima. Een slag die zijn hoogtepunt zou bereiken tijdens n van de meest memorabele momenten uit de geschiedenis: vijf mariniers en een veldarts van de marine planten de Amerikaanse vlag op de Suribachiberg.<br>De foto, die tijdens dat inspirerende moment werd gemaakt, werd een symbool van overwinningvoor een natie die genoeg had van de oorlog. Deze Amerikaanse soldaten werden opslag beroemd. Enkele van hen zouden kort daarna sneuvelen en nooit weten dat ze onsterfelijk waren geworden. De drie overlevende soldaten zagen zichzelf niet als helden. Het interesseerde hen niet dat zij tot een symbool waren gemaakt. Zij wilden alleen maar aan het frontstrijden met hun kameraden die zonder roem en glorie vochten voor hun landen vooral voor het behoud van elkaars leven....

The Hitcher
22:15 - 00:10 op RTL7
Actie (1986) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (11980 stemmen)
Met C. Thomas Howell, Rutger Hauer, Jennifer Jason Leigh e.aJim Hasley doet iets wat hij beter niet had kunnen doen: hij neemt een lifter midden in de nacht mee. De lifter bedreigt, nadat hij is ingestapt, hem met een mes. Jim is bang en raakt in paniek. Het lukt hem te ontsnappen en de psychopathische moordenaar uit zijn auto duwen. Maar nu begint de nachtmerrie pas echt.

Brideshead Revisited
23:00 - 01:10 op BBC2
Drama (2008) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.7 (4634 stemmen)
Met Matthew Goode, Thomas Morrison, Anna Madeley e.aDe jonge Charles Ryder ontmoet tijdens zijn studie in de turbulente jaren twintig de charismatische Sebastian. Tussen Charles en Sebastian ontstaat een hechte vriendschap. Sebastian maakt onderdeel uit van de Engelse aristocratie en Charles laat zich al snel verleiden tot deze rijke wereld vol pracht en praal. Gecharmeerd door deze omgeving en verblind door Sebastians mooie zus Julia, raakt hij steeds nauwer betrokken bij hun stormachtige familieperikelen.Exorcist: The Beginning
00:05 - 02:15 op SBS6
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5 (12498 stemmen)
Met Stellan Skarsgrd, Izabella Scorupco, James D'Arcy e.a1944: Lankester Merrin, een priester, wordt door terugtrekkende Nazi soldaten gedwongen om een leven-en-dood vonnis over zijn parochianen te vellen. Deze gebeurtenis breekt zijn geest en verwoest zijn geloof. In 1947 doet Merrin, nu archeoloog, een opzienbarende ontdekking in het noordwestelijk Turkana district van Brits Oost Afrika. Een Byzantijnse kerk word in volledig ongeschonden staat opgegraven. Ze is gebouwd en nadien begraven. Deze ontdekking trekt de aandacht van de aartsbisschop in Nairobi die, via Majoor Granville, de jonge priester Francis naar Derati in Turkana stuurt om Merrins werk in het oog te houden.

The Fourth Angel
00:10 - 02:00 op RTL7
Thriller (2001) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.4 (1299 stemmen)
Met Jeremy Irons, Forest Whitaker, Jason Priestley e.aJack woont met vrouw en kinderen in Londen en werkt bij een weekblad. Het lukt hem niet om zijn gezin te vergezellen op vakantie naar India. Hun vliegtuig wordt gekaapt en Jacks familie overleeft dit niet.

Munich
00:10 - 03:10 op NET5
Drama (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 7.8 (62089 stemmen)
Met Eric Bana, Daniel Craig, Ciarn Hinds e.aTijdens de Olympische Spelen van 1972 in Mnchen, werd de Israelische ploeg gegijzeld door Palestijnse terroristen. Dit resulteerde in de dood van Israelische deelnemers. Een Mossad-agent krijgt de opdracht een team samen te stellen om de 11 verantwoordelijke Palestijnen te vinden en te vermoorden.

Death and the Maiden
00:25 - 02:05 op Canvas
Drama (1994) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.1 (6801 stemmen)
Met Sigourney Weaver, Ben Kingsley, Stuart Wilson e.aPaulina Escobar is de vrouw van Gerardo, een vooraanstaand advocaat en voorzitter van de commissie die oorlogsmisdadigers voor de rechtbank moet leiden. Op een stormachtige avond valt de elektriciteit uit en wordt Gerardo gedwongen mee te rijden met de buurman Dr. Roberto Miranda. Wanneer Gerardo thuis wordt afgezet, herkent Paulina in Roberto de man die haar ooit verkrachtte.

Se, jie
00:30 - 03:00 op NED2
Drama (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.7 (10699 stemmen)
Met Tony Leung Chiu Wai, Wei Tang, Joan Chen e.aTijdens de Tweede Wereldoorlog wordt Shanghai bezet door Japan. Een
groep jonge Chinezen maakt plannen om de collaborateur Mr. Yee te
vermoorden. Leider Kuang geeft Wong de opdracht het vertrouwen van zijn
vrouw te winnen en een affaire te beginnen met Yee. Het plan gaat echter
faliekant de mist in, en Wong slaat op de vlucht. Jaren later ontmoet ze haar
oude vrienden weer, en Kuang vraagt haar de dodelijke missie weer op te
pakken.

Brute Force
02:05 - 03:40 op BBC2
Thriller (1947) uit Amerika
IMDB-rating: 7.8 (1452 stemmen)
Met Burt Lancaster, Hume Cronyn, Charles Bickford e.aIn de harde Westgate gevangenis is geweld aan de orde van de dag. De macht ligt in feite in handen van de gemene cipier Munsey. Joe Collins (Lancaster) pikt het niet langer en plant een uitbraak. Hij tracht de hulp te krijgen van een aantal maatjes, maar die zien het gevaarlijke plan niet echt zitten. Wanneer echter Munsey n van hen tot zelfmoord drijft is bij de rest ook de maat vol.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox