Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 5 November 2011 at General Satellite News forum; The Librarian: Return to King Solomon's Mines 13:35 - 15:05 op Eén Actie (2006) uit Amerika IMDB-rating: 5.8 (1645 stemmen) ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 5 November 2011
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104839
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 5 November 2011 - 05-November-2011, 05:21

The Librarian: Return to King Solomon's Mines
13:35 - 15:05 op Eén
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (1645 stemmen)
Met Noah Wyle, Gabrielle Anwar, Bob Newhart e.aDeze film is het vervolg op The Librarian: Quest for the Spear. Bibliothecaris annex avonturier Flynn Carsen (Noah While) gaat ditmaal op zoek naar de mijnen van koning Solomon, diep in het Afrikaanse continent. Maar er zijn meer kapers op de kust. De vraag is of Flynn dit tot een goed einde weet te brengen.

Dear Prudence
14:05 - 16:00 op NET5
Drama (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (102 stemmen)
Met Tantoo Cardinal, Rob Stewart, David Brown e.aPrudence McCoy is een bekende tv-persoonlijkheid met een veelbekeken show. Na het afronden van een reeks opnames, draagt haar baas haar op om eindelijk wat vakantie te nemen. Pru vertrekt naar Wyoming voor een welverdiende rust. Nog maar net aangekomen, ontdekt men het lijk van de zoon van een bevriende Indiaanse vrouw. De politie is ervan overtuigd dat het gaat om zelfmoord. Daar is Pru echter niet helemaal zeker van...

The Ant Bully
14:20 - 16:00 op SBS6
Animatie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (5427 stemmen)
Met Julia Roberts, Nicolas Cage, Meryl Streep e.aDe tienjarige Lucas Nickle heeft altijd pech. Hij is net met zijn familie naar een nieuwe stad verhuisd en heeft nog geen enkel vriendje gevonden. Dan wordt Lucas ook nog eens gepest door etterbak Steve, die geen mogelijkheid mist om hem te plagen. Lucas reageert zijn frustraties af op mierenhopen. Hij stampt op deze hopen en laat ze met water vollopen. Lucas weet niet dat er zich een compleet levende wereld onder zijn voeten bevindt. De mieren nemen wraak op Lucas De Vernietiger. Hij krijgt n druppel van het magische drankje van Tovenaar Mier Zoc in zijn oor. Hij krimpt en wordt zo klein als een mier. Lucas kan zijn vrijheid terugverdienen door zich als een mier te gedragen. Maar dan komt het gevaar uit een andere hoek. Pestkop Steve heeft het op de mieren gemunt. Lucas is vastberaden om zijn nieuwe vrienden te helpen tegen de verdelging van de kolonie. Het wordt een epische strijd tussen leven en dood in de voortuin van de familie Nickle....

Kiss Me Kate
14:45 - 16:30 op BBC2
Komedie (1953) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (1837 stemmen)
Met Kathryn Grayson, Howard Keel, Ann Miller e.aDe hoofrolspelers in Cole Porters Kiss me Kate zijn ook in werkelijkheid getrouwd en hebben buiten het toneel dezelfde relatieproblemen. Hij heeft daar bovenop ook nog financile problemen en twee onnozele gangsters willen een gokschuld innen.

Shark Bait
15:30 - 16:40 op NED3
Animatie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 4.3 (774 stemmen)
Met Freddie Prinze Jr., Rob Schneider, Evan Rachel Wood e.aDe doodgewone vis Pi komt terecht in het exotische rif om bij zijn tante te gaan wonen. Daar ontmoet hij de prachtige Cordelia, waar hij meteen als een blok voor valt. Maar Troy, de gemeenste haai in de oceaan, domineert het rif. En om het nog erger te maken, heeft hij ook nog zijn oog laten vallen op Cordelia. Pi moet samen met zijn nieuwe vrienden proberen om Troy te slim af te zijn en tegelijkertijd het hart van Cordelia te winnen.... (Nederlands gesproken)

The Substitute 3: Winner Takes All
20:00 - 21:50 op RTL7
Actie (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 4.2 (687 stemmen)
Met Treat Williams, David Jensen, Barbara Jane Reams e.aHuurmoordenaar Karl Thomasson zit in de gevangenis in Kosovo samen met zijn vriend Macy. Voordat Macy sterft, vraagt hij aan Karl of hij iets naar zijn dochter wil brengen in New York. Karl ontsnapt en vlucht naar New York om de dochter van Macy te bezoeken.

The Keeper
20:00 - 22:00 op Veronica
Actie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (1821 stemmen)
Met Steven Seagal, Jessica Williams, Luce Rains e.aEen politieagent uit Los Angeles (Steven Seagal) is aan de dood ontsnapt, nadat zijn hebzuchtige partner geprobeerd heeft hem om te leggen. Nadat hij hersteld is, reist hij af naar New Mexico, met de opdracht de bodyguard te worden van de dochter van een rijke zakenman. Wanneer zij ontvoerd wordt, is het zijn taak haar op te sporen, en te redden.

American Pie Presents Band Camp
20:30 - 22:20 op RTL5
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5 (13347 stemmen)
Met Eugene Levy, Tad Hilgenbrink, Arielle Kebbel e.aMatt Stifler, het jonge broertje van Steve, wordt na de zoveelste grap op zijn school door de directeur gedwongen om naar Band Camp te gaan. Matt besluit vervolgens om verborgen camera's mee te nemen naar het kamp, zodat hij opnames kan maken van dronken Band Camp meiden, die de wildste dingen doen. Dit gaat echter niet helemaal zoals gepland.

The Substitute: Failure Is Not an Option
21:50 - 23:35 op RTL7
Actie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 4.3 (400 stemmen)
Met Treat Williams, Angie Everhart, Patrick Kilpatrick e.aDe voormalige huurling Karl Thomasson gaat tijdelijk les geven op een militaire academie. Hij ontdekt dat een aantal studenten een gevaarlijke ondergrondse organisatie met nazi-sympathien heeft opgericht. Deze organisatie 'De weerwolven' krijgt bovendien steun vanuit de top van de academie. Met gevaar voor eigen leven probeert Karl met een kleine groep rechtgeaarde militairen de orde te herstellen. De eer van de academie moet koste wat kost hersteld worden.

Hush
22:00 - 00:00 op RTL8
Drama (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 4.7 (3542 stemmen)
Met Jessica Lange, Gwyneth Paltrow, Johnathon Schaech e.aHelen is de jonge vriendin van de knappe Jackson Baring. Wanneer Helen zwanger raakt en met Jackson trouwt besluiten ze terug te keren naar de geboorteplaats van Jackson. Zijn moeder Martha, die hier ook woont, begint zich raar te gedragen en is absoluut niet vriendelijk tegen Helen.

RocknRolla
22:00 - 00:15 op Veronica
Actie (2008) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.3 (72366 stemmen)
Met Nonso Anozie, Charlotte Armer, Gemma Arterton e.aHet verhaal speelt zich af in de Londense onderwereld, waar verschillende partijen een geweldige deal van een Russische gangster in handen proberen te krijgen.

American Pie Presents: The Naked Mile
22:20 - 00:25 op RTL5
Komedie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 5 (10640 stemmen)
Met John White, Maria Ricossa, Christopher McDonald e.aWanneer Erik Stifler beseft dat hij het enige lid van de Stifler-familie is dat als maagd van de middelbare school zou kunnen afkomen, wordt het tijd om zijn afkomst eer aan te doen. Na goedbedoeld advies van Jims vader acht Erik de tijd rijp om zijn geluk te beproeven tijdens de beruchte jaarlijkse Naked Mile-race, die door zijn toegewijde vrienden en een paar ongeremde studentes wordt aangegrepen om er een megaspannend weekend van te maken.

Tie Me Up! Tie Me Down!
23:00 - 00:37 op Canvas
Komedie (1990) uit Spanje
IMDB-rating: 6.9 (6845 stemmen)
Met Victoria Abril, Antonio Banderas, Loles Len e.aRicky wordt ontslagen uit een psychiatrische instelling. Een volwassen man, bezeten van de drang een normaal leven te leiden. Hij vindt een vrouw die hem bevalt: Marina, een derderangsactrice. Hij dringt haar huis binnen, sluit haar op en bindt haar vast. Hij doet alles om bij haar in de gunst te komen, behalve haar vrijlaten. Vrienden en familie worden aan het lijntje gehouden. Door haar leugens en emoties, raakt Marina stilaan mede verantwoordelijk voor haar eigen ontvoering.

Desperation
23:35 - 02:15 op SBS6
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (3340 stemmen)
Met Tom Skerritt, Steven Weber, Annabeth Gish e.aEen groep mensen wordt op de Nevada-snelweg, ter hoogte van het plaatsje Desperation, gearresteerd door een bezeten politieagent. Ze weten niet dat deze agent menselijke lichamen nodig heeft om voort te leven...

Caramel
23:40 - 01:10 op NED2
Komedie (2007) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.2 (2033 stemmen)
Met Nadine Labaki, Yasmine Elmasri, Joanna Moukarzel e.aIn een schoonheidssalon in Beiroet kruisen de levens van vijf vrouwen elkaar. De schoonheidssalon fungeert als een kleurrijke en sensuele microkosmos waar ze elkaar hun bekommeringen toevertrouwen. Layale houdt van Rabih, een getrouwde man. Nisrine is moslim. Ze wil graag trouwen, maar is geen maagd meer. Rima voelt zich aangetrokken tot vrouwen. Haar leven volgt het ritme van de bezoekjes van een beeldschone klant. Jamale weigert ouder te worden.Rose heeft haar eigen leven opgeofferd om voor haar zieke zus te zorgen. In het salon gaan de levendige en intieme gesprekken natuurlijk over mannen, seks, het moederschap,... Ondertussen wordt het haar geknipt en wordt er gepileerd met caramel.

V for Vendetta
23:45 - 01:50 op BBC2
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 8.2 (161525 stemmen)
Met Natalie Portman, Hugo Weaving, Stephen Rea e.aIn een futuristische toekomst is Groot-Brittanni een totalitaire staat geworden. Tegen deze achtergrond wordt de jonge vrouw Evey (Nathalie Portman) van de dood gered door een gemaskerde man, beter bekend als "V". V is weergaloos en charismatisch, maar vooral meester in list en bedrog en zeer bekwaam in de vechtkunst. Hij ontketent een revolutie als hij twee belangrijke regeringsgebouwen opblaast en het door de regering gecontroleerde radio- en TV-station overneemt. V spoort zijn burgervrienden aan in opstand te komen tegen de tirannie en onderdrukking van het onmenselijke schrikbewind. Als Evey de waarheid blootlegt over V's mysterieuze achtergrond en hiermee ook de waarheid over zichzelf ontdekt, is zij zijn onwaarschijnlijke bondgenoot in de strijd voor vrijheid en gerechtigheid in een samenleving die geplaagd wordt door wreedheid en corruptie....Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox