Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 6 Augustus 2011 at General Satellite News forum; Doornroosje 09:00 - 10:20 op Canvas Familiefilm (2008) uit Duitsland IMDB-rating: 4.5 (7 stemmen) Met Anna Hausburg, Moritz Schulze, Dirk ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 6 Augustus 2011
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104796
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 6 Augustus 2011 - 06-August-2011, 13:10

Doornroosje
09:00 - 10:20 op Canvas
Familiefilm (2008) uit Duitsland
IMDB-rating: 4.5 (7 stemmen)
Met Anna Hausburg, Moritz Schulze, Dirk Bach e.aNaar het sprookje van de gebroeders Grimm. Er was eens een liefdevol koningspaar dat zich een kind wenste. Op een dag wordt hun wens vervuld door de komst van hun dochter Rosa. Maar tijdens het doopfeest is er n gouden bord te weinig, en n van de dertien feen is hier erg boos om. Deze boze fee spreekt een vloek uit over Doornroosje.

Doornroosje
09:00 - 10:30 op NED3
Familiefilm (2008) uit Duitsland
IMDB-rating: 4.5 (7 stemmen)
Met Anna Hausburg, Moritz Schulze, Dirk Bach e.aNaar het sprookje van de gebroeders Grimm. Er was eens een liefdevol koningspaar dat zich een kind wenste. Op een dag wordt hun wens vervuld door de komst van hun dochter Rosa. Maar tijdens het doopfeest is er n gouden bord te weinig, en n van de dertien feen is hier erg boos om. Deze boze fee spreekt een vloek uit over Doornroosje.

They Came to Cordura
13:00 - 15:00 op BBC2
Avontuur (1959) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (489 stemmen)
Met Gary Cooper, Rita Hayworth, Van Heflin e.aNa de strijd tegen Pancho Villa worden vier mannen voorgedragen voor een onderscheiding. De filosofische majoor Thomas Thorn, die hen aanbeveelt, wordt teruggeroepen naar Cordura en moet een gevangene, Adelaide Geary, begeleiden. Tijdens de reis komt de ware aard van de vier boven water.

Car Wash
13:15 - 15:20 op RTL4
Komedie (1976) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (2088 stemmen)
Met Franklyn Ajaye, Sully Boyar, Richard Brestoff e.aDe werkenemers van een autowasserij krijgen op een dag een reeks vreemde klanken in hun toko.

The Goonies
13:50 - 15:40 op Eén
Avontuur (1985) uit Amerika
IMDB-rating: 7.4 (46323 stemmen)
Met Sean Astin, Josh Brolin, Jeff Cohen e.aEen mysterieuze schatkaart brengt een bende jonge helden in een spectaculaire ondergrondse wereld van kronkelende gangen, buitensporige boobytraps en een lang verloren piratenschip vol met goud.

The Sisterhood of the Traveling Pants
13:55 - 16:15 op NET5
Avontuur (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (12937 stemmen)
Met Amber Tamblyn, Alexis Bledel, America Ferrera e.aVier beste vriendinnen worden van elkaar gescheiden en op hun laatste winkeldag samen vinden ze een spijkerbroek die ieder van hen perfect zit. Ze besluiten om deze "magische" broek te gebruiken als een soort bindmiddel voor de maanden dat ze elkaar niet zien, door elke week een ander de broek te laten dragen. Ondanks dat ze ver van elkaar verwijderd zijn, ervaren ze een zomer die ze nooit meer zullen vergeten.

Pooh's Heffalump Movie
14:05 - 15:15 op SBS6
Animatie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (1216 stemmen)
Met Jim Cummings, John Fiedler, Nikita Hopkins e.aPoeh en zijn vriendjes worden wakker van een gerommel dat alleen maar afkomstig kan zijn van de alom gevreesde lollifant. De dieren van het Honderd Bunder Bos besluiten dit vreselijke wezen te vangen. Roe wil heel graag meehelpen, maar dat mag niet omdat hij nog te jong is voor zo'n gevaarlijke missie. Hij neemt daarom het moedige besluit om in zijn eentje te gaan. En hij heeft meer succes dan zijn vriendjes, hij vangt de lollifant Lollie. Hij is hier hartstikke trots op en wil Lollie aan zijn vriendjes laten zien. Maar onderweg komt hij erachter dat Lollie een leuk, lief, jong en vriendelijk Lollifantje is, die net zo bang is voor de "rare" vrienden van Roe als andersom. De twee worden dikke vriendjes en laten de anderen zien dat een vriendje alle kleuren, vormen en groottes kan hebben. Samen proberen ze ervoor te zorgen dat alle dieren in het Honderd Bunder Bos niet meer bang voor elkaar zijn, want dat is namelijk nergens voor nodig....

Curious George
15:20 - 16:55 op RTL4
Animatie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (4211 stemmen)
Met Frank Welker, Will Ferrell, Shane Baumel e.aTed, de man met de gele hoed, adopteert 'per ongeluk' het aapje George. George is een heerlijk nieuwsgierig diertje dat, zodra zijn baasje een andere kant op kijkt, door zijn enthousiasme vaak in de problemen komt.... (Nederlands ondertiteld)

Zeven van Daran, de strijd om Pareo Rots, De
15:30 - 16:50 op NED3
Familiefilm (2008) uit Nederland
IMDB-rating: 6.1 (94 stemmen)
Met Basil Appollis, Carolyn Barkhuizen, Dave Brittz e.aDE STRIJD OM PAREO ROTS is gebaseerd op de legende van 'DE ZEVEN VAN DARAN' waarin zeven magische dieren (wit van kleur) al sinds het begin der tijden waken over de balans tussen goed en kwaad op onze aarde. Als deze balans verstoort dreigt te raken vragen ze hulp aan een kind met een 'puur hart'. Het verhaal begint in Afrika, wanneer de elfjarige Jimmy op een dag besluit om te voet van school naar huis te keren en op een lokale markt een kleine witte giraf ontdekt die hem toespreekt. Wat dan volgt, is een uitermate spannend avontuur waarbij Jimmy, geholpen door het arme straatmeisje Charita en de magische giraf 'Seraf' het land doorkruisen om een aankomende stammenoorlog te stoppen, terwijl ze op de hielen worden gezeten door een wat onhandig stropersduo, die de witte giraf willen vangen.

Guess Who
19:55 - 22:00 op Veronica
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (11780 stemmen)
Met Bernie Mac, Ashton Kutcher, Zoe Saldana e.aPercy Jones (BERNIE MAC) is een fiere man die er rotsvast van overtuigd is altijd gelijk te hebben, vooral als het op zijn familie aankomt. En ding is zeker: geen enkele man zal ooit goed genoeg zijn voor dochterlief Theresa (ZO SALDAA) en de lange lijst 'nietsnutten' met wie Theresa al uitging, versterkten enkel deze overtuiging. Wanneer Theresa haar nieuwe vriend Simon (ASHTON KUTCHER) wil gaan voorstellen, onderzoekt vader Percy, afdelingshoofd bij een bank, of deze wel kredietwaardig is. Percy is aangenaam verrast bij het ontdekken dat Simon een succesvol beursmakelaar is en kijkt er nu zelfs naar uit hem te ontmoeten. Hij stelt zich de ideale schoonzoon voor als een combinatie van Denzel Washington, Colin Powell en Tiger Woods ... Groot is zijn teleurstelling dan ook als hem een blanke Simon voorgeschoteld wordt.

The Edge
20:00 - 22:20 op RTL7
Drama (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (13395 stemmen)
Met Anthony Hopkins, Alec Baldwin, Elle Macpherson e.aDoor een vliegtuigongeluk in de ijskoude wildernis van Alaska zijn de multimiljonair Charles Morse en de zelfingenomen modefotograaf Robert Green op elkaar aangewezen om te overleven. Beiden ontdekken al snel dat het grootste gevaar niet uit de natuur komt.

Rebound
20:15 - 22:00 op RTL5
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 4.7 (3240 stemmen)
Met Martin Lawrence, Wendy Raquel Robinson, Breckin Meyer e.aIn deze onweerstaanbare familiecomedy speelt Martin Lawrence basketbalcoach Roy McCormick, een heethoofd die meer genteresseerd is in het verdienen van zoveel mogelijk geld dan in de sport. Na een opstootje op het veld staat Roy op het punt alles kwijt te raken, tenzij hij kan bewijzen wedstrijden te kunnen winnen zonder z'n hoofd te verliezen. Roy komt terecht bij de Smelters, een hopeloos slecht basketbalteam van een plaatselijke school wat nog nooit een wedstrijd heeft gewonnen. Met grote tegenzin gaat Roy aan de slag en leert de kids het belang van toewijding en vriendschap tijdens hun hilarische gooi naar het kampioenschap. Onderweg vindt Roy niet alleen een nieuwe liefde maar herontdekt hij ook zijn eerste grote liefde: basketbal!

Mulan
20:30 - 22:10 op SBS6
Animatie (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (25330 stemmen)
Met Miguel Ferrer, Harvey Fierstein, Freda Foh Shen e.aMulan ontdekt dat haar oude vader het bevel heeft gekregen om China te verdedigen tegen de Hunnen. Moedig vermomt ze zich als man en neemt de plaats in van haar vader bij het Keizerlijke leger. Mulan bloeit op tot een volleerd krijger, die haar land de overwinning bezorgt en haar trotse familie eer en geluk doet toekomen.

The Diary of Anne Frank
21:05 - 22:45 op Eén
Biografie (2008) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.3 (421 stemmen)
Met Ellie Kendrick, Kate Ashfield, Geoff Breton e.aJuni 1942, Amsterdam is door de nazi's bezet. Anne Frank, een joods meisje, krijgt voor haar dertiende verjaardag een dagboek van haar vader. Ze begint er meteen in te schrijven. Enkele dagen later ontvangt de familie Frank een oproep voor Margot, de zus van Anne, om zich te melden. Ze besluiten onder te duiken. Otto, de vader van de familie heeft een geschikt onderduikadres gevonden: zijn eigen kantoor midden in de binnenstad van Amsterdam.

The Ruins
22:00 - 23:50 op Veronica
Horror (2008) uit Australi
IMDB-rating: 5.9 (27856 stemmen)
Met Jonathan Tucker, Jena Malone, Laura Ramsey e.aTalloze jonge Amerikanen komen elk jaar af op de stralende zon, het lekkere water en de vele zandstrandjes, op zoek naar niet al te duur vertier. Zo ook Amy en Stacy , twee vriendinnen met hun zeer verschillende vriendjes, de serieuze student medicijnen Jeff en de feestende vrijbuiter Eric . Aan het eind van hun vakantie trekt het viertal de Mexicaanse jungle in om runes van de Mayas te bekijken. Wanneer ze het fantastische gebouw staan te bewonderen, gebeurt er iets dat hen met doodsangst naar de top van het afbrokkelende stenen bouwwerk drijft. Er blijken afschrikwekkende en levensgevaarlijke krachten te huizen, die hen dwingen tot een bikkelhard gevecht op leven en dood.

Bad Boys
22:00 - 00:20 op RTL5
Actie (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (39346 stemmen)
Met Lisa Boyle, Michael Taliferro, Emmanuel Xuereb e.aEen hete zomernacht. 100 miljoen aan herone, gestolen bewijsmateriaal van de Miami Police. Undercover-agenten Marcus Burnett (Martin Lawrence) en Mike Lowrey (Will Smith, The Fresh Prince of Bel Air) moeten binnen 72 uur de daders zien te vinden. Hoe pak je dit aan? Vrijgezel Mike en vader-van-drie-kinderen Marcus kruipen in elkaars huid om hun enige getuige te kunnen beschermen. Vanuit deze ietwat komische situatie betreden de heren de wereld van snelle auto's en rondvliegende kogels.

Rescue Dawn
22:20 - 00:55 op RTL7
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (25571 stemmen)
Met Zach Grenier, Marshall Bell, Christian Bale e.aRESCUE DAWN is het tweede eerbetoon van Herzog aan de onverwoestbare overlevingsdrang van de tijdens Vietnamoorlog neergehaalde piloot Dieter Dengler die Vietcong-gevangenschap en ondoordringbare jungle moet overwinnen. <br>

Children of the Dark
22:40 - 00:40 op RTL8
Drama (1994) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (123 stemmen)
Met Peter Horton, Tracy Pollan, Roy Dotrice e.aJamie en Sherry Harrison lijden aan een zelfdzame ziekte waardoor ze extreem gevoelig voor licht zijn. De mensen in het dorp waar het gezin woont, accepteren echter niet dat de meisjes anders zijn en maken de Harrisons het leven zuur.

Con Air
23:10 - 00:55 op BBC1
Actie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (58468 stemmen)
Met Nicolas Cage, John Cusack, John Malkovich e.aTijdens het transport van zware criminelen naar een andere gevangenis wordt het vliegtuig gekaapt. Aan boord bevindt zich een gevangene die net is vrijgelaten en op weg is naar huis.

Manhattan
23:10 - 00:45 op Canvas
Komedie (1979) uit Amerika
IMDB-rating: 8 (28678 stemmen)
Met Woody Allen, Diane Keaton, Michael Murphy e.aIsaac is een succesvol schrijver van comedies op TV. Op zekere dag verlaat zijn vrouw hem voor een vriendin. Dan besluit Isaac een roman te gaan schrijven. De liefde neemt echter te veel tijd in beslag.

Honey
00:10 - 01:45 op NED2
Drama (2010) uit Turkije
IMDB-rating: 7.3 (1699 stemmen)
Met Erdal Besikioglu, Tlin zen, Alev Uarer e.aBal is, na Yumurta (Egg) en St (Milk) het derde deel in de omgekeerde en (deels) autobiografische trilogie van de Turkse Kaplanoglu en vertelt over de 7-jarige Yusuf, die op jonge leeftijd de wereld om zich heen begint te ontdekken. In de vorige twee delen van de trilogie werd Yusuf nog afgebeeld als een adolescent en volwassen man.

Witness
00:10 - 02:25 op NET5
Drama (1985) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (25152 stemmen)
Met Harrison Ford, Kelly McGillis, Josef Sommer e.aDe jonge weduwe Rachel reist met haar zoontje Samuel per trein naar Philadelphia. Daar aangekomen is het Amish-jongetje getuige van een moordaanslag op het station van Philadelphia. Hij ziet kans om onopgemerkt de plaats van de misdaad te verlaten en gaat naar de politie. Rechercheur John Book leidt het onderzoek naar de moord en weet het vertrouwen van moeder en zoon te winnen.

The Beguiled
00:55 - 02:45 op RTL7
Drama (1971) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (2979 stemmen)
Met Clint Eastwood, Geraldine Page, Elizabeth Hartman e.aTijdens de Amerikaanse burgeroorlog raakt een Yankee -soldaat gewond. Hij wordt gered door een meisje van een zuidelijke school.

Saturn 3
01:35 - 03:00 op BBC2
Avontuur (1980) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 4.4 (2177 stemmen)
Met Farrah Fawcett, Kirk Douglas, Harvey Keitel e.aTwee bewakers van een ruimtestation worden belaagd door een wetenschapper en diens androde. De robot wordt ontmanteld, maar vindt al snel weer een manier om te functioneren.

Battle Beyond the Stars
03:00 - 04:40 op BBC2
Sci-Fi (1980) uit Amerika
IMDB-rating: 4.9 (1900 stemmen)
Met Richard Thomas, Robert Vaughn, John Saxon e.aEen vredelievende planeet wordt aangevallen door kwaadaardige wezens. De leiders van de planeet besluiten een groep van zeven huurlingen in te zetten om ze te verjagen.Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox