Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 6 Juli 2013 at General Satellite News forum; Bogus 07:20 - 09:30 op RTL4 Komedie (1996) uit Amerika IMDB-rating: 4.7 (2064 stemmen) Met Whoopi Goldberg, Grard Depardieu, Haley ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 6 Juli 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104788
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 6 Juli 2013 - 06-July-2013, 05:10

Bogus
07:20 - 09:30 op RTL4
Komedie (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 4.7 (2064 stemmen)
Met Whoopi Goldberg, Grard Depardieu, Haley Joel Osment e.aDe zevenjarige wees Albert wordt ondergebracht bij zijn tante, die geen tijd en zin heeft zich al te veel om het jochie te bekommeren. Gelukkig heeft Albert de onzichtbare vriend Bogus, die hem en zijn tante dichter bij elkaar brengt.


Government Girl
08:05 - 09:35 op BBC2
Komedie (1943) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (191 stemmen)
Met Olivia de Havilland, Sonny Tufts, Anne Shirley e.aTijdens de Tweede Wereldoorlog is de excentrieke Elizabeth 'Smokey' Allard in Washington D.C. de secretaresse van de automobielexpert Ed Browne uit Detroit. Browne is onbekend met hoe te lobbyen bij de lokale politici in Washington, maar de ingewijde Smokey wil hem op haar eigen manier daarbij helpen.


Wickie en de Schat van de Goden
09:00 - 10:30 op NED3
Actie (2011) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.7 (335 stemmen)
Met Jonas Hmmerle, Waldemar Kobus, Valeria Eisenbart e.aWanneer wordt de kleine Wickie nu eindelijk een echte Viking? Deze vraag laat zijn vader Halvar geen ogenblik met rust. Maar als de verschrikkelijke Sven de hoofdman van Flake ontvoert, kan Wickie zich onverwachts bewijzen. Als plaatsvervangende hoofdman leidt hij de 'sterke mannen' en krijgt hij steun van de onverschrokken Svenja. Zij zetten koers uit naar de Kaap der Angsten, om Halvar uit Sven's burcht te bevrijden. Maar het grootste probleem voor de Vikingen moet nog komen. Op een stormachtige zee, tropische stranden met Walkuren en door gevaarlijke ijsvelden, vechten zij zich een weg naar een geheime locatie. Het oord waar ook de schat van de legendarische goden verstopt zit. De verschrikkelijke Sven zet alles op alles om deze te krijgen. Alleen Wickie kan hem stoppen, met behulp van zijn slimme ideen.


Days of Glory
09:35 - 11:00 op BBC2
Drama (1944) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (464 stemmen)
Met Tamara Toumanova, Gregory Peck, Alan Reed e.aNadat een Russische guerilla-eenheid tijdens WO II een ballerina uit handen van de Duitsers heeft gered ontstaat er een romance tussen de guerilla-leider en de danseres.


Duel in the Sun
15:00 - 17:30 op BBC2
Drama (1946) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (2888 stemmen)
Met Jennifer Jones, Joseph Cotten, Gregory Peck e.aScott Chavez, de vader van de halfbloed Pearl Chavez, doodt zijn vrouw en haar partner, nadat hij hen bij overspel op heterdaad heeft betrapt en wordt ter dood veroordeeld. Pearl reist naar de ranch van verre verwanten in Texas en wordt onthaald door haar tante Laura Belle McCanles en haar oudste zoon Jesse, die advocaat is. Pearl ontmoet vervolgens ook Jackson McCanles, de racistische eigenaar van de ranch en tevens senator. Vanwege een ongeval is Jackson gebonden aan een rolstoel. Dan maakt Pearl overdonderend kennis met de levendige, onweerstaanbare en 'womanizer' Lewton 'Lewt' McCanles, de jongste zoon van Laura Belle en Jackson. Jesse en Lewt worden ieder op hun eigen manier verliefd op Pearl en zij kan niet kiezen tussen beide broers. Vanwege een conflict met de spoorwegvertegenwoordigers, wordt de band tussen Jackson en zijn oudste zoon Jesse verbroken en wordt Lewt, vanwege aanslagen op de oprukkende spoorlijn gezocht door de sheriff. Pearl voelt zich steeds meer lichamelijk tot Lewt aangetrokken, maar door het onvoorspelbare gedrag van Lewt kan het voor beiden eigenlijk niet goed aflopen.


IJzeren Hans
15:30 - 16:55 op NED3
Fantasy (2011) uit Duitsland
IMDB-rating: 4.3 (19 stemmen)
Met Laurence Rupp, Paula Schramm, Michael Mendl e.aIn de bossen van een koninkrijk huist een vreemde natuurgeest genaamd Eisenhans. Omdat al heel wat jagers in het bos spoorloos verdwenen zijn, durft niemand het nog aan om de bossen te betreden. Op de dag dat de kleine prins Johannes acht jaar oud wordt, verschijnt een zwarte ridder aan het hof die Eisenhans gevangen heeft genomen. Het wezen zal in zijn kooi sterven, maar Johannes krijgt medelijden en laat Eisenhans vrij. Die neemt de prins meteen de bossen mee in, die daar leert hoe hij voor zichzelf moet zorgen.


Han****
20:00 - 21:45 op RTL5
Actie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (179312 stemmen)
Met Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman e.aGrote macht brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee en dat weet iedereen. Iedereen behalve Han****. Hij is een nerveuze, sarcastische en onbegrepen kerel vol tegenstrijdigheden en zijn goed bedoeld heldhaftig gedrag bereikt misschien wel zijn doel en redt talloze levens, maar laat ook een indrukwekkend spoor van vernieling na. Het publiek heeft er uiteindelijk de buik van vol, tot op de dag dat hij het leven redt van PR directeur Ray Embrey (Jason Bateman). Dan begint de sardonische superheld te beseffen dat hij misschien toch ook een kwetsbare kant heeft.


Stomp the Yard
20:00 - 22:15 op RTL8
Drama (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 4.1 (11587 stemmen)
Met Columbus Short, Meagan Good, Ne-Yo e.aEen verwarde negentienjarige straatdanser uit Los Angeles kan na de dood van zijn jongere broer een straf in de jeugdgevangenis vermijden door zich in te schrijven in de Truth University in Atlanta, Georgia. Maar al zijn inspanningen om een degelijke opvoeding te krijgen en het meisje waar hij van houdt van zijn liefde te overtuigen, worden gehinderd door twee studentenverenigingen, die hem allebei als lid willen hebben vanwege zijn 'street-style' dansbewegingen, waarmee ze de nationale stepshow-competitie hopen te winnen.


Bruce Almighty
20:00 - 22:00 op SBS6
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (69374 stemmen)
Met Jim Carrey, Morgan Freeman, Jennifer Aniston e.aTV-verslaggever Bruce Nolan is het helemaal zat, ondanks zijn populariteit en zijn mooie vriendin, en na een helse dag op zijn werk wordt hij vreselijk kwaad op God. Wanneer God dat hoort geeft hij Bruce zijn een dag lang al zijn krachten, zodat Bruce zelf kan ervaren hoe moeilijk zijn taak is.


The Messenger
20:00 - 21:55 op NED3
Drama (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (19265 stemmen)
Met T.J. Allen, Steve Antonucci, Sara Jane Blazo e.aWill Montgomery (Foster) heeft nog maar drie maanden te gaan, om zijn dienst, als de Amerikaanse arts van de legerziekenhuizen in Irak, af te ronden. Het meisje, Kelly (Malone), dat Will heeft achtergelaten in Amerika, heeft besloten verder te gaan met haar leven. Hierdoor wordt Will geobsedeerd en wil hij, als militair, een nieuwe start in zijn leven maken. Hij ontmoet militair Anthony 'Tony' Stone (Harrelson). Tony leert Will alles over zijn beroep en nieuwe werktaak op het 'Casualty Notification' bureau. Will, die ternauwernood ontsnapte aan de dood, zal nu het nieuws moeten brengen over degene die het niet hebben gered. Tussen hun opdrachten door, krijgen deze twee militairen een unieke band die hen in hun strijd helpt, om zo terug te keren naar hun normale leven, wetende dat niet alles normaal meer kan worden.


The Smurfs
20:30 - 22:35 op RTL4
Animatie (2011) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (34691 stemmen)
Met Hank Azaria, Neil Patrick Harris, Jayma Mays e.aEen smurf is klein, drie appels hoog, blauw van kleur, draagt een witte broek met uitfloepend staartje en een slappe witte puntmuts. Ze hebben hun eigen taalgebruik waarbij het woord smurf voor zo ongeveer elk zelfstandig naamwoord of werkwoord kan dienen en worden achterna gezeten door de boze tovenaar Gargamel en zijn kat. Gargamel wil niets liever dan de smurfen verjagen uit hun dorpje, en dat lukt hem in deze film eindelijk. Hierdoor belanden de blauwe wezentjes per ongeluk in onze wereld, waar ze natuurlijk voor de nodige problemen zorgen. Raja Gosnell waagt zich met deze film voor de derde keer aan een Hanna-Barbara tekenfilmserie. Eerder zorgde hij namelijk nog voor de twee Scooby-Doo films. Net als bij die films wordt The Smurfs ook een mengeling tussen CGI en live-action.


Men in Black II
21:45 - 23:30 op RTL5
Actie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (148418 stemmen)
Met Tommy Lee Jones, Will Smith, Rip Torn e.aWanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter n probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.


Blade
22:00 - 00:20 op Veronica
Actie (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (51428 stemmen)
Met Wesley Snipes, Stephen Dorff, Kris Kristofferson e.aNet voordat Blade ter wereld kwam, werd zijn moeder gebeten door een vampier, wat haar dood betekende. Ook door zijn aderen stroomt het monsterlijke vampierbloed. Dit geeft Blade onmetelijke krachten maar maakt hem ook een buitenstaander: hij behoort net zo min tot de mensenwereld als tot de vampierwereld.


End of Days
22:00 - 00:20 op NET5
Actie (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (35058 stemmen)
Met Arnold Schwarzenegger, Gabriel Byrne, Robin Tunney e.aAan het einde van het millennium wordt Jericho Cane meegesleurd in een web van bovennatuurlijke intriges, wanneer hij ontdekt dat het lot van de mensheid verbonden is met de veiligheid van een vrouw die achterna gezeten wordt door het ultieme kwaad. Cane wordt geconfronteerd met een kwaad dat niet bevochten kan worden met de conventionele middelen, en de enige manier om te overwinnen is om weer in zichzelf te geloven en het tragische verlies van zijn familie te boven te komen.


Cry_Wolf
22:15 - 00:00 op RTL8
Drama (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (9184 stemmen)
Met Julian Morris, Lindy Booth, Jared Padalecki e.aEen groep studenten is van plan een wrede gebeurtenis met een seriemoordenaar na te spelen. Wat begon als een macabere grap wordt een ware nachtmerrie als er zich tussen de studenten een echte moordenaar blijkt te bevinden.


Silence de Lorna, Le
22:55 - 00:35 op Canvas
Drama (2008) uit Belgi
IMDB-rating: 7.1 (4617 stemmen)
Met Arta Dobroshi, Jrmie Renier, Fabrizio Rongione e.aLorna, een jonge Albanese die in Belgi woont, wil samen met haar geliefde Sokol een snackbar openen. Daarvoor wordt ze medeplichtig aan een complot met Fabio, een zware kerel. Fabio zet voor haar een schijnhuwelijk op met Claudy, zodat zij de Belgische nationaliteit zou kunnen krijgen. Daarna moet ze dan trouwen met een Russische maffioso, die bereid is om veel te betalen om Belg te worden. Om snel dit tweede huwelijk rond te krijgen, is Fabio van plan om Claudy te vermoorden. Zal Lorna kunnen zwijgen?


Rundskop
23:35 - 01:35 op NED2
Misdaad (2011) uit Belgi
IMDB-rating: 7.3 (7364 stemmen)
Met Matthias Schoenaerts, Jeroen Perceval, Jeanne Dandoy e.aIn het Limburgse Sint-Truiden runt de opgefokte boerenzoon Jacky Vanmarsenille zijn veehouderij. Een corrupte veearts benadert hem met een malafide zakendeal, waarna al snel de raderen van het noodlot in werking treden. In de beerput van intriges die vervolgens wordt opengetrokken, speelt een afschuwelijk geheim uit Jacky's verleden een belangrijke rol.


In the Loop
23:45 - 01:25 op BBC2
Komedie (2009) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.5 (25796 stemmen)
Met Chris Addison, Chizzy Akudolu, Peter Capaldi e.aIn the Loop is een politieke satire die vooral de interne gang van zaken van de Amerikaanse en Britse regeringen voor gek zet. General Miller is een Amerikaanse generaal, die samen met een Britse politicus probeert de Amerikaanse president en de Britse premier, die een oorlog willen beginnen, tegen te houden.


King Arthur
23:50 - 01:45 op BBC1
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (41150 stemmen)
Met Clive Owen, Ioan Gruffudd, Mads Mikkelsen e.aArthur is een aarzelende leider die niets liever wil dan Groot-Brittanni te verlaten en naar de stabiliteit van Rome terug te keren. Maar voordat hij mag vertrekken, leidt een laatste opdracht hem en zijn ridders van de ronde tafel - Lancelot, Galahad, Bors, Tristan, en Gawain - hem verder van zijn doel af. Groot-Brittanni wil een koning, niet alleen een krijger die het land tegen de binnenvallende Saksen verdedigt. Onder begeleiding van zijn vroegere vijand Merlijn, de mooie en moedige Guinevere, zal Arthur de kracht moeten vinden om de het tij te doen keren en Groot-Brittani weer terug te geven aan haar oorspronkelijke bewoners.


Anaconda III
00:00 - 01:50 op RTL7
Actie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 2.7 (3112 stemmen)
Met Crystal Allen, David Hasselhoff, John Rhys-Davies e.aEen biljonair besluit om veel geld te bieden aan een huurling om een grote en levensgevaarlijke slang te vangen, omdat deze slang belangrijk is voor de genezing van een terminale ziekte. Het vangen van deze grote slang is echter nog niet zo makkelijk als het in eerste instantie lijkt.


Halloween
00:20 - 02:35 op NET5
Horror (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (28549 stemmen)
Met Malcolm McDowell, Scout Taylor-Compton, Tyler Mane e.aNadat Michael Myers als 10-jarig kind een gruwelijke slachtpartij aanrichtte, werd hij opgenomen in een psychiatrische inrichting. Nu, 17 jaar later, komt hij per ongeluk vrij en keert onmiddellijk terug naar zijn woonplaats Haddonfield, op zoek naar zijn jongere zus. Een ieder die zijn pad kruist, is in levensgevaar...


The Boys from County Clare
01:25 - 02:50 op BBC2
Komedie (2003) uit Ierland
IMDB-rating: 6.4 (574 stemmen)
Met Bernard Hill, Charlotte Bradley, Andrea Corr e.aDe popgroep 'The Boys from Country Clare' waar John Joe deel van uitmaakt probeert een belangrijke muziekprijs te winnen. Maar een andere band, onder leiding van de Ier Jimmy is ook vastbesloten om deze award te winnen....
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox