Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 6 November 2010 at General Satellite News forum; The Jungle Book 13:35 - 15:25 op Eén Familiefilm (1994) uit Amerika IMDB-rating: 5.8 (4146 stemmen) Met Jason Scott Lee, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 6 November 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 105578
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 6 November 2010 - 06-November-2010, 05:20

The Jungle Book
13:35 - 15:25 op Eén
Familiefilm (1994) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (4146 stemmen)
Met Jason Scott Lee, Cary Elwes, Lena Headey e.aMowgli groeit op tussen de wilde dieren in de Indiase jungle. Hij wordt verliefd op de dochter van de Britse commandant en komt in de problemen omdat hij weet waar een grote schat te vinden is.

The Wendell Baker Story
14:15 - 16:00 op SBS6
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (2651 stemmen)
Met Luke Wilson, Eva Mendes, Jacob Vargas e.aWendell Baker is een wat ongelukkige, maar goedhartige ex-gevangene, die wanneer hij vrijkomt op zoek gaat naar een baan. Hij komt terecht in een bejaardenhuis en wordt al snel goede maatjes met enkele van de oudjes. Via hen probeert Wendell tevens zijn ex-vriendin weer terug te krijgen en hij helpt de bewoners van het bejaardenhuis in hun strijd tegen de corruptie in hun instelling.

Dadnapped
15:30 - 17:05 op Disney XD
Actie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (574 stemmen)
Met Emily Osment, David Henrie, Jason Earles e.aMelissa's vader is een auteur die boeken schrijft over tienerspion Tripp Zoome. Als zij en haar vader samen gaan kamperen, wil haar vader nog even langs een fandag. Daar wordt hij ontvoerd en is het aan Melissa om hem te vinden, en daarmee te bewijzen dat ze 'Zoome Enough' is.

Misa mi
15:30 - 16:45 op NED3
Drama (2003) uit Zweden
IMDB-rating: 5.7 (62 stemmen)
Met Kim Jansson, Lena Granhagen, Per Nilja e.aNa het overlijden van haar moeder, gaat Misa tijdens de zomervakantie naar haar oma, die helemaal in het noorden van Zweden woont. Ze is eenzaam en zwerft door de uitgestrekte bossen rond het huis. Ook al waarschuwt oma haar herhaaldelijk voor de wolven, Misa is niet bang. Ze sluit zelfs vriendschap met een wolf.

Dadnapped
15:30 - 17:05 op Veronica
Actie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (574 stemmen)
Met Emily Osment, David Henrie, Jason Earles e.aMelissa's vader is een auteur die boeken schrijft over tienerspion Tripp Zoome. Als zij en haar vader samen gaan kamperen, wil haar vader nog even langs een fandag. Daar wordt hij ontvoerd en is het aan Melissa om hem te vinden, en daarmee te bewijzen dat ze 'Zoome Enough' is.

Small Soldiers
15:35 - 17:50 op NET5
Actie (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (15958 stemmen)
Met David Cross, Jay Mohr, Alexandra Wilson e.aEen speelgoedhandelaar koopt nieuwe en geavanceerde soldaatpoppen in, zonder te weten dat deze soldaten heel realistisch kunnen vechten. Ze zijn erop uit hun aarstvijanden, de Gorgonites, te vernietigen en de handelaar en zijn gezin komen tussen twee vuren te zitten.

Cats & Dogs
17:50 - 19:35 op NET5
Actie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 5.2 (12715 stemmen)
Met Jeff Goldblum, Elizabeth Perkins, Alexander Pollock e.aProfessor Brody heeft een nieuw vaccin voor mensen uitgevonden. Daardoor worden ze resistent voor allergieen die honden veroorzaken. Daar zijn de katten in de buurt niet blij mee.

The Guns of Navarone
20:00 - 23:10 op RTL7
Actie (1961) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.6 (11044 stemmen)
Met Gregory Peck, David Niven, Anthony Quinn e.aMet behulp van zware kanonnen in het Griekse Navarone hebben de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog controle over een strategische straat in de Egesche Zee, waarmee ze de inscheping beletten van tweeduizend Britse soldaten vanuit Kreta. Een groep geallieerde militairen probeert deze superkanonnen te vernietigen.

Kiss Kiss Bang Bang
20:00 - 22:05 op Veronica
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 7.9 (44007 stemmen)
Met Robert Downey Jr., Val Kilmer, Michelle Monaghan e.aHarry Lockhart is al bij al een geschikte vent. Hij is weliswaar een onbetekenend boefje, dat zich een weg door het leven baant op een gammele combinatie van slordige charme en misplaatst optimisme, maar hij wil eigenlijk wel goed doen. Alleen weet hij niet zo precies hoe eraan te beginnen. Aan Harrys voortdurende tegenslag komt een einde wanneer hij en zijn partner buiten de openingsuren hun kerstinkopen doen in een speelgoedwinkel in New York City en onderbroken worden doordat het alarm afgaat. Dat betekent moeilijkheden, zou je denken, maar wacht maar af. Bij zijn verwoede pogingen om aan de politie te ontkomen valt Harry onverwacht binnen op een auditie voor een Hollywood-detectivefilm en voor hij het goed en wel beseft stuurt de producer hem naar Los Angeles voor een cameratest. Harry komt terecht in de gevaarlijke wereld van hoeren, oplichters, losers en dromers. Hij vormt een team met zware jongen en priv-detective Perry van Shrike, bijgenaamd Gay Perry, die hem op zijn test moet voorbereiden. Gay Perry is een keiharde, meedogenloze hoeft het nog gezegd homo. Hij heeft weinig geduld met Harry, die zijn acteertalent op de proef stelt door zich uit te geven voor een detective. Het lijkt alsof het noodlot er zich mee bemoeit als de dief-die-acteur-wil-worden-door-in-de-huid-te-kruipen-van-een-detective op zijn weg Harmony Faith Lane ontmoet, een would be actrice die zijn hulp best kan gebruiken.

Flushed Away
20:00 - 21:30 op SBS6
Animatie (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.1 (15386 stemmen)
Met Hugh Jackman, Kate Winslet, Ian McKellen e.aRoddy is een huismuis die van zichzelf vindt dat hij het helemaal gemaakt heeft. Hij woont goed verzorgd in een prachtig ruim appartement in de deftige buurt Kensington, hij heeft een schitterende kooi en alle speelgoed die hij zich kan wensen. Als de familie een paar dagen op vakantie gaat, heeft Roddy het rijk. Helemaal alleen. Dan ontdekt hij dat er een vreemde muis, Sid, het huis is binnengedrongen. Roddy moet snel van dit onderkruipsel af. Hij lokt Sid naar het toilet en zegt dat het een bubbelbad is. 'Als jij erin springt, laat ik wel even de belletjes komen door deze ene hendel over te halen,' zegt Roddy. Maar daar trapt Sid niet in en uiteindelijk spoelt hij Roddy door. Hij komt in het Londense riool terecht, maar dat ziet er heel anders uit dan hij verwacht had. En eruit komen blijkt een tikkie moeilijker te zijn dan hij dacht. Daarbij komt dat Roddy nogal last heeft van de gemene plannetjes van die dictator van het riool, de vette pad Toad....

The Forbidden Kingdom
20:30 - 22:45 op RTL5
Actie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (36860 stemmen)
Met Jet Li, Michael Angarano, Jackie Chan e.aWanneer Jason in een klein winkeltje in Chinatown op zoek gaat naar illegale kung-fu DVDs, doet hij een ongelofelijke ontdekking die hem terugvoert naar het oude China. Daar wacht hem een zware opdracht: hij moet de legendarische krijger The Monkey King bevrijden, die gevangen wordt gehouden door de meedogenloze Jade Warlord. Jason wordt tijdens zijn tocht vergezeld door de wijze kung-fu meester Lu Yan (Jackie Chan) en een groepje buitenbeentjes, waaronder Silent Monk (Jet Li). Alleen door de principes van kung-fu onder de knie te krijgen kan Jason hopen op succes en een manier vinden om thuis te komen.

Sicko
20:50 - 22:55 op NED3
Documentaire (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 8.4 (30934 stemmen)
Met Michael Moore, Tony Benn, George W. Bush e.aMichael Moore onderzoekt ditmaal het gezondheidsstelsel in de Verenigde Staten en vooral waarom talloze patinten niet de zorg krijgen die ze moeten hebben, omdat verzekeringsmaatschappijen alles doen om onder de kosten uit te komen en farmaceutische bedrijven hun winsten zo hoog mogelijk willen hebben. In deze documentaire probeert Moore zelf de levens van bepaalde individuen te redden.

Millennium 3: Gerechtigheid
21:10 - 22:45 op Canvas
Thriller (2009) uit Zweden
IMDB-rating: 6.9 (4806 stemmen)
Met Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Michalis Koutsogiannakis e.aLisbeth Salander wordt zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht waarna zij wordt beschuldigd van een drievoudige moord. Blomkvist probeert politie en aanklagers te overtuigen van haar onschuld. Hij gaat op onderzoek uit naar het verleden van Lisbeth en ontdekt een samenzwering van het allerhoogste plan. Samen gaan ze op jacht naar gerechtigheid en de waarheid.

Mr. Brooks
22:05 - 00:30 op Veronica
Misdaad (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (35682 stemmen)
Met Kevin Costner, Demi Moore, Dane Cook e.aSuccesvol zakenman, vrijgevig weldoener, liefhebbende vader en toegewijd echtgenoot: Earl Brooks lijkt perfect. Maar Mr. Brooks heeft ook een geheim. hij is een moordenaar. Een die het voor de kick doet en de schuld aan zijn alter ego Marshall geeft. Hij pleegt zijn moorden perfect en heeft nog nooit een spoor achtergelaten, totdat hij per ongeluk gefotografeerd wordt. Is Mr. Brooks geraffineerd genoeg om zowel de chanterende fotograaf als de doortastende detective Tracy Atwood te slim af te zijn? En kan en wil hij zijn dubbelleven nog wel geheim houden voor zijn vrouw en dochter?

The Myth
22:45 - 01:05 op RTL5
Actie (2005) uit China
IMDB-rating: 6.2 (3268 stemmen)
Met Jackie Chan, Hee-seon Kim, Tony Leung Ka Fai e.aEen befaamd archeoloog en avonturier wordt plotseling naar het verleden getransporteerd. Hier komt hij in een vorig leven terecht, zo'n 2000 jaar terug, wanneer hij een strijder in de Qin-dynastie is. Hij zal hier op zoek moeten gaan naar een waardevolle schat.

The Great Raid
23:10 - 01:45 op RTL7
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (6953 stemmen)
Met Benjamin Bratt, James Franco, Robert Mammone e.aDe Filippijnen in 1945. Onder leiding van Lt. Colonel Henry Mucci (Benjamin Bratt) krijgt het onervaren het 6e Ranger Bataljon de levensgevaarlijke missie het Cabanatuan kamp binnen te vallen en de 500 krijgsgevangenen te bevrijden. Zijn ambitieuze Kapitein Prince komt met een plan om het onmogelijke te doen, waarvoor ze zich diep in vijandelijk gebied zullen moeten wagen. Intussen worden de gevangenen meer en meer door ziekten geteisterd. Majoor Gibson (Joseph Fiennes) heeft geheime en levensgevaarlijke contacten met het verzet. Daarin zit ook Margaret (Connie Nielsen), een verpleegster die door het vuur gaat om hem en zijn mannen te helpen. Dat er meer is tussen de twee wordt echter overschaduwd door de situatie. Houdt de hoop elkaar na de oorlog te zien hen lang genoeg op de been om de grootste reddingsactie ooit te overleven....

A Room with a View
23:15 - 00:55 op NED2
Drama () uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6 (437 stemmen)
Met Elaine Cassidy, Laurence Fox, Rafe Spall e.aLucy Honeychurch is een jonge vrouw uit de gegoede negentiende-eeuwse burgerij. Samen met haar chaperonne Miss Bartlett reist ze naar Firenze in Itali. In het hotel blijkt dat hun kamer niet het uitzicht heeft dat ze hadden verwacht. Uiteindelijk staan ene meneer Emerson en zijn zoon George hun kamer af aan de dames. Enkele dagen later kust George Lucy, zonder hiervoor toestemming te vragen! Terug in Engeland verlooft de jongedame zich met Cecil, een verwaande kwast. George en zijn vader komen niet veel later naar Engeland en huren een optrekje in Lucy's buurt. Zodra George hoort dat ze verloofd is met Cecil, probeert hij haar te overtuigen voor hem en de ware liefde te kiezen.

Cemetery Gates
23:30 - 01:20 op RTL8
Horror (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 4 (419 stemmen)
Met Reggie Bannister, Peter Stickles, Aime Wolf e.aEen genetisch gemanipuleerde Tasmanian devil heerst over een kerkhof en doodt iedereen die maar in de buurt komt van het kerkhof, nadat hij door milieu-activisten is bevrijd.

Crónicas
00:10 - 01:45 op Canvas
Misdaad (2004) uit Mexico
IMDB-rating: 7.1 (1540 stemmen)
Met Damin Alczar, Walter Layana, Henry Layana e.aEen team van journalisten gaat op zoek naar een seriemoordenaar. Al snel hebben ze een mogelijke verdachte. Sterreporter Manolo Bonilla (rol van John Leguizamo) heeft echter meer oog voor zijn carrire dan voor de slachtoffers van de seriemoordenaar. De gevolgen zijn verschrikkelijk

From Russia with Love
00:15 - 02:30 op NET5
Actie (1963) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.5 (24659 stemmen)
Met Sean Connery, Daniela Bianchi, Pedro Armendriz e.aBond wordt naar Istanbul gestuurd om daar een geheime Russische decoder in handen te krijgen. Daar valt hij voor de charmes van een medewerkster van de Russische ambassade, Tatiana Romanova, die niet weet dat ze een pion is in het web van aartsvijand Spectre. Intussen wordt Bond achtervolgd door de nietsontziende Oost-Duitse agent Rosa Klebb en krijgt hij het aan de stok met de psychopathisch moordenaar Red Grant, die zich voordoet als Brits geheim agent.

The Ex
02:15 - 03:35 op BBC2
Thriller (1997) uit Canada
IMDB-rating: 5.1 (667 stemmen)
Met Yancy Butler, Suzy Amis, Nick Mancuso e.aWanneer een architect zijn ex-vrouw tegenkomt, zweert ze dat het puur toeval is. Maar achter zijn rug om sluit ze in het geheim vriendschap met zijn huidige vrouw en kinderen met als doel het gezin te vernietigen.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox