Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 7 September 2013 at General Satellite News forum; More of Me 06:00 - 07:30 op RTL4 Komedie (2007) uit Amerika IMDB-rating: 3.9 (143 stemmen) Met Molly Shannon, Steven ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 7 September 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 105544
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 7 September 2013 - 07-September-2013, 05:10

More of Me
06:00 - 07:30 op RTL4
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 3.9 (143 stemmen)
Met Molly Shannon, Steven Weber, Kimberly Huie e.aAlice is een typische vrouw van deze tijd. Ze doet haar uiterste best om zowel de perfecte moeder van haar tweeling te zijn, een goede vrouw voor haar echtgenoot en er ook nog eens een succesvolle carrire op na te houden. Op een dag wordt het haar echter te veel en ze deelt zichzelf letterlijk in drien. De drie aparte versies van Alice nemen elk een deel van haar leven over. Dit lijkt in eerste instantie de ideale oplossing, totdat Alice weer n geheel wil zijn.


Vorstadtkrokodile 3
15:30 - 16:45 op NED3
Actie (2011) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.2 (123 stemmen)
Met Nick Romeo Reimann, Fabian Halbig, Leonie Tepe e.aDe bende kinderen, genaamd de 'Vorstadtkrokodile', zijn nu opgegroeid tot zelfbewuste jongeren, die ondanks de verschillen toch nog altijd samen verbonden zijn. Kai gaat nu naar een basketbalkamp en Olli gaat met zijn vriendin op vakantie, terwijl de rest van het gezelschap, Hannes, Maria, Frank, Jorgo en Peter, met een halsbrekende snelheid rondtoeren op een kartbaan. Maar dan gebeurt er een dramatisch ongeval. Frank wordt met de ziekenwagen naar de kliniek vervoerd en blijkbaar is zijn leven in groot gevaar. Als er niet snel een leverdonor gevonden wordt, zal Frank sterven. De enige mogelijke donor is zijn broer Dennis, maar die zit met zijn vriendje Kevin voor inbraak in de gevangenis. De tijd dringt, maar een ''Vorstadtkrokodile' wil niet van opgeven horen. Met de hulp van Jenny en Hannes' moeder smeedt de bende een baanbrekend plan...


Kung Fu Panda 2
20:00 - 21:40 op SBS6
Animatie (2011) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (82755 stemmen)
Met Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman e.aNiet alleen reageerde de internationale filmpers enorm positief op Kung Fu Panda, maar daarnaast wist men met de film zon 632 miljoen dollar binnen te slepen in de box office. Genoeg reden dus voor Paramount om een vervolg te maken, dat in de vorm van The Kaboom of Doom uit zal komen. Pos droom is uitgekomen nu hij als Drakenkrijger de Vredesvallei beschermt, samen met zijn vrienden en de andere Kung Fu meesters die bekend staan als de Furious Five: Tijger, Kraan, Mantis, Adder en Monkey. Die droom komt echter in het geding als er een nieuwe vijand opstaat met een wapen waarmee kung fu verslaan kan worden. Het is aan Po en de Furious Five om China, de vallei en kung fu te redden. Maar, wil hij de nieuwe vijand verslaan, dan moet Po in zijn verleden kijken en een manier vinden om zonder kung fu de nieuwe dreiging te weerstaan.


Barnyard
20:00 - 21:45 op RTL8
Animatie (2006) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.5 (5173 stemmen)
Met Kevin James, Courteney Cox, Sam Elliott e.aZodra de boer uit zicht is, grijpen de dieren de kans om de beest uit te hangen. Vooral Otis de Koe is een echt feestbeest. Zijn vader Ben is veel serieuzer en probeert tevergeefs Otis wat verantwoordelijkheidsgevoel bij te brengen. Dan gebeurt er iets waardoor Otis de leiding moet nemen en de dieren tegen de gevaarlijke coyotes moet beschermen. Dat valt niet mee....


Source Code
20:00 - 22:00 op RTL5
Mystery (2011) uit Amerika
IMDB-rating: 7.5 (182919 stemmen)
Met Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga e.aSource Code moet een erg goede en spannende actiefilm worden. Zo kreeg de film op RottenTomatoes een score van 91%, op basis van 216 recensies. De film volgt de soldaar Colter Stevens, die wakker wordt in het lichaam van een onbekende man. Al snel ontdekt hij dat hij deel is van een missie om de man te vinden die verantwoordelijk is voor een aanslag op een trein. Steeds opnieuw beleeft hij de laatste acht minuten van het leven van de onbekende man en probeert er gedurende die paar minuten achter te komen wie verantwoordelijk is voor de aanslag om hem uiteindelijk tegen te kunnen houden. Topcriticus Roger Ebert wederom aan het woord: But Jones has the right spirit, Gyllenhaal and Monaghan are adept at playing their variations on the eight minutes, and here's a movie where you forgive the preposterous because it takes you to the perplexing.


10.5
20:00 - 00:25 op RTL7
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 4.2 (1806 stemmen)
Met Kim Delaney, Fred Ward, Ivan Sergei e.aSeattle wordt opgeschrikt door een aardbeving van 7.9 op de schaal van Richter. Een behoorlijke beving welke de Space Needle doet omvallen en erg veel schade aanricht. Dr. Hill (Kim Delaney) is seismologe en geologe. Zij wordt naar haar werk geroepen. Ze is ambitieus en heeft snel haar antwoorden en oordelen klaar. Als er een nieuwe beving komt van 8.4 op de schaal van Richter is zij van mening dat het geen naschok is, maar een aparte aardbeving. Ze denkt dat op een verre diepte veel meer scheuren in de aardkost zitten die zorgen voor een kettingreactie. Haar baas wil echter niets van dit alles horen.


Kung Fu Panda Holiday
21:40 - 22:30 op SBS6
Animatie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (1988 stemmen)
Met Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie e.aHet Winterfeest is panda Po's favoriete feestdag. Elk jaar hangen zijn vader en hij versieringen op, koken samen en serveren soep aan de dorpelingen. Maar dit jaar moet hij kiezen tussen zijn familie en zijn plicht als Dragon Warrior om het formele Winterfeest in Jade Palace als gastheer bij te wonen.


Hoge hakken, echte liefde
21:45 - 23:30 op RTL8
Komedie (1981) uit Nederland
IMDB-rating: 5.9 (174 stemmen)
Met Rijk de Gooyer, Monique van de Ven, Geert de Jong e.aDe rijke Semijns Roggeveen verveelt zich te pletter. Zijn vrouw Mirabelle, kinderen, vrienden en goedlopend containerbedrijf hebben hem niets meer te bieden. Vermomd met pruik en snor neemt Semijns daarom in z'n eigen zaak dienst als vrachtwagenchauffeur Arie Snoek. En voor Arie vindt hij ook een sjofele tweede woning, driehoog achter in de Amsterdamse Pijp. In zijn nieuwe gedaante wordt hij in de kantine smoorverliefd op de sexy serveerster Jenny. Zij krijgen een relatie en Semijns geniet steeds meer van het leven als Arie. Dit kan echter niet goed blijven gaan en via hilarische momenten komt het uiteindelijk tot een ontknoping.


Mercury Rising
21:50 - 00:00 op NET5
Actie (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (16817 stemmen)
Met Bruce Willis, Alec Baldwin, Miko Hughes e.aDe regering van de VS heeft twee miljard dollar genvesteerd om een onbreekbare, geheime communicatiecode te ontwikkelen. Om de code te testen, wordt via een tijdschrift een geheime boodschap verspreid. De negenjarige autistische jongen Simon slaagt er in om, tegen alle verwachtingen in, de code te kraken. Vanaf dat moment zit een huurmoordenaar hem op zijn hielen.


Hollow Man
22:00 - 00:10 op RTL5
Actie (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (32851 stemmen)
Met Elisabeth Shue, Kevin Bacon, Josh Brolin e.aDe geniale wetenschapper Caine test een middel om onzichtbaar te worden op zichzelf uit. Het lukt, alleen het ongedaan maken van zijn onzichtbaarheid is een ander verhaal. Hoe langer hij onzichtbaar is, des te meer besef hij krijgt van de ongekende macht die hij nu heeft. Langzaam maar zeker verandert hij in een monster die een vijand wordt voor alles en iedereen.


Law Abiding Citizen
22:00 - 00:15 op Veronica
Misdaad (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (115093 stemmen)
Met Jamie Foxx, Gerard Butler, Colm Meaney e.aEen aanklager, Nick Rice (Foxx), komt terecht in een wraakcomplot van iemand die getraumatiseerd is door het rechtssysteem. Hij moet het opnemen tegen een crimineel meesterbrein, Clyde Shelton (Butler), die vanuit de gevangenis een hele stad onder controle heeft.


360
22:35 - 00:20 op BBC2
Drama (2011) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.9 (8123 stemmen)
Met Lucia Siposov, Gabriela Marcinkova, Johannes Krisch e.aRose (Weisz) is een volwassen vrouw die niet gelooft dat iemand zo jong werkelijk interesse in haar kan hebben. Rui (Cazarr) is een Braziliaanse fotograaf die ook niet kan geloven dat het mogelijk is dat een verfijnde vrouw als Rose, die alles wat ze wil kan krijgen, echt genteresseerd is in hem. Deze gedachte zit in hun hoofd en houdt hen allebei tegen. 360 gaat over de seksuele moraal en verkent het intiemste deel van het leven van zijn personages. Het verhaal volgt een aantal koppels van verschillende origine en sociale achtergrond uit verschillende steden in hun seksuele ontmoetingen en toont dat elke keuze die ze gemaakt hebben invloed kan hebben op de levens van andere mensen in andere delen van de wereld. We volgen onder andere een tandarts (Debbouze) die geobsedeerd is door een ontrouwe vrouw, een ex-alcoholicus die al 35 jaar droog staat (Hopkins) en een man die wegens seksueel misbruik is gearresteerd (Foster).


If....
22:55 - 00:45 op Canvas
Drama (1968) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.8 (5052 stemmen)
Met Malcolm McDowell, David Wood, Richard Warwick e.aDrie rebellerende ouderejaars op een kostschool ageren tegen de autoriteiten en de dagelijkse vernederingen die hen ten deel vallen. Als ze worden geslagen om hiermee een voorbeeld te stellen, sluiten de jongens een verbond tegen de genstitutionaliseerde tirannie. Hun woede mondt uit in een gewelddadige confrontatie


Brownian Movement
23:25 - 00:56 op NED2
Drama (2010) uit Nederland
IMDB-rating: 4.6 (349 stemmen)
Met Sandra Hller, Dragan Bakema, Sabine Timoteo e.aCharlotte en Max wonen samen met hun zoontje in Brussel. Het stel raakt in een crisis als Max erachter komt dat Charlotte een aantal van haar mannelijke patinten heeft meegenomen naar een gehuurd appartement. Charlotte gaat in therapie en moet haar baan als dokter opgeven. Als ze naar India verhuizen, lijken ze aanvankelijk allebei gelukkig. Maar al snel blijkt dat ze het verleden niet achter zich kunnen laten.


Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
00:00 - 02:25 op NET5
Drama (1994) uit Amerika
IMDB-rating: 7.4 (59811 stemmen)
Met Brad Pitt, Christian Slater, Virginia McCollam e.aNog geen jaar na overlijden van zijn vrouw is plantagehouder Louis de Pointe du Lac al zijn levenslust kwijt. Een vampier, Lestat genaamd, is genteresseerd in Louis en biedt hem aan om ook vampier te worden. Louis accepteert zijn aanbod en leert van Lestat wat het inhoudt een vampier te zijn.


An Unfinished Life
00:20 - 02:00 op BBC2
Drama (2005) uit Duitsland
IMDB-rating: 7.1 (8888 stemmen)
Met Robert Redford, Jennifer Lopez, Morgan Freeman e.aEinar Gilkyson (Robert Redford) is een oude, verbitterde boer die zichzelf en zijn ranch heeft laten verloederen na de dood van zijn zoon, tien jaar geleden. Het enige waar Einar nog tijd en energie in stopt is zijn beste vriend Mitch (Morgan Freeman), die gehandicapt is geraakt na een ontmoeting met een beer. Op een dag staat Jean (Jennifer Lopez), Einar's schoondochter, bij hem op de stoep. De relatie tussen de twee is ernstig verstoord, want Einar geeft Jean de schuld van de dood van zijn zoon. Jean is gevlucht voor haar agressieve vriend. Ze heeft haar dochtertje Griff bij zich, die haar opa nog nooit heeft gezien. Door het contact met zijn kleindochter, die op zoek is naar een vaderfiguur en grote interesse heeft in het ranchleven, krijgt Einar sinds lange tijd weer wat plezier in het leven. Ook zijn houding naar Jean toe verbetert. Maar dan komt haar bezitterige vriend opdagen.


Death Train
00:25 - 02:15 op RTL7
Actie (1993) uit Kroati
IMDB-rating: 5.4 (1284 stemmen)
Met Pierce Brosnan, Patrick Stewart, Alexandra Paul e.aIn een laatste poging om de Sovjetmacht in haar oude glorie te herstellen, zweert de Russische oud-generaal Konstantin Benin samen met een Duitse kernfysicus,die voor hem een bom in elkaar knutselt, die ze aan boord van een trein naar Stuttgart leggen.


The Recruit
00:25 - 02:15 op BBC1
Actie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (31869 stemmen)
Met Al Pacino, Colin Farrell, Bridget Moynahan e.aJames Clayton is een veelbelovende jonge CIA-agent, en veteraan Walter Burke wil hem helpen om snel hogerop te komen. Clayton krijgt een speciale opdracht: de mol opsporen die binnen de CIA actief is.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox