Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 8 Oktober 2011 at General Satellite News forum; Afblijven 13:00 - 14:40 op NED3 Familiefilm (2006) uit Nederland IMDB-rating: 5.6 (220 stemmen) Met Sem Veeger, Matthijs van de ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 8 Oktober 2011
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104883
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 8 Oktober 2011 - 08-October-2011, 05:20

Afblijven
13:00 - 14:40 op NED3
Familiefilm (2006) uit Nederland
IMDB-rating: 5.6 (220 stemmen)
Met Sem Veeger, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Tommie Venneker e.aMelissa is 15, houdt ontzettend van dansen en zit op klassiek ballet. Tenminste, dat denken haar ouders. Want zodra ze op de dansschool is, volgt ze eigenlijk hiphop danslessen. Klasgenoot Debby kan ook goed dansen, maar is niet bepaald haar vriendin. Ook Jordi zit bij Melissa in de klas. Hij kent haar al vanaf de basisschool. Dan wordt Melissa uitgekozen om te dansen in de videoclip van de superbekende rapper Brainpower. Ook Jordi is razend enthousiast maar maakt zich wel zorgen om Melissa's nieuwe vrienden. Al snel gaat het niet goed met Melissa en doet ze iets heel doms. Ze begint XTC pillen te slikken om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen. Jordi en Melissa's beste vriendin, de vrolijke en stabiele Fleur, staan machteloos als Melissa steeds meer pillen slikt. Ze proberen van alles om haar weer op het rechte pad te krijgen. Intussen is Fleur verliefd op Toine (Jim Bakkum), een knappe jongen uit een hogere klas. Maar of deze liefde wederzijds is....

The Gay Divorcee
13:20 - 15:00 op BBC2
Komedie (1934) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (1809 stemmen)
Met Fred Astaire, Ginger Rogers, Alice Brady e.aEen vrouw wil graag scheiden en huurt iemand in om de schijn te wekken dat haar man vreemdgaat.

Camp Rock
14:00 - 16:00 op SBS6
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 4.4 (7642 stemmen)
Met Demi Lovato, Joe Jonas, Meaghan Jette Martin e.aEen tienermeisje wil dolgraag haar zomer doorbrengen op een prestigieus rockkamp. Ze mag mee, maar dan alleen als kok. Als ze op een avond aan het zingen is hoort popidool Shane Gray dit. Al snel probeert hij erachter te komen wie het meisje is achter deze prachtige stem. Voordat ze haar plek in het spotlight kan innemen, moet ze eerst haar angsten overwinnen.

In Good Company
14:05 - 16:20 op NET5
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (21026 stemmen)
Met Dennis Quaid, Topher Grace, Scarlett Johansson e.aDan Foreman wordt gedegradeerd van zijn baan als hoofd advertentieverkoop voor een belangrijk tijdschrift, wanneer het bedrijf waarvoor hij werkt wordt overgenomen. Zijn nieuwe baas, Tom, is half zo oud als hij en leidt het bedrijf volgens de theorie van synergie in de onderneming. Dit veroorzaakt een conflict van managementstijlen. Dan's priv-leven staat bovendien op z'n kop, wanneer zijn vrouw na jaren weer zwanger blijkt te zijn. Dan blijkt ook nog eens dat zijn nieuwe baas een affaire met zijn dochter is begonnen.

The Retrievers
14:10 - 15:35 op Eén
Komedie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 4.9 (150 stemmen)
Met Robert Hays, Mel Harris, Alan Rachins e.aDe familie Lowry verhuist van de stad naar een dorp. Daar ontmoeten ze de hond Pilot die vervolgens besluit bij hun te blijven. Pilot blijkt zwanger te zijn. Als de puppies er eenmaal zijn, meent Tom Lowry dat niet alle kleine hondjes bij de familie kunnen blijven. Maar Pilot denkt daar anders over. De hond doet er vervolgens alles aan om de familie in te laten zien dat zij niet zonder de puppies kunnen.

The Importance of Being Earnest
15:00 - 16:35 op BBC2
Komedie (1952) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.7 (1739 stemmen)
Met Michael Redgrave, Richard Wattis, Michael Denison e.aJack en Algernon, twee rijke vrijgezellen, geven zich uit voor ene Earnest bij het verleiden van Cecily en Gwendolin. Er ontstaat grote verwarring wanneer beiden verliefd worden op de niet bestaande Earnest.

Timboektoe
15:30 - 17:10 op NED3
Drama (2007) uit Nederland
IMDB-rating: 6.6 (76 stemmen)
Met Bo Maerten, Mees Peijnenburg, Willem Voogd e.aDe ouders van de 14-jarige Isa en haar oudere broer Kars gooien het roer om en beginnen een camping in Frankrijk. Isa en Kars hebben het gevoel naar Timboektoe te verhuizen en alles te verliezen. Lang klagen ze gelukkig niet, want al snel maken ze nieuwe vrienden. Maar terwijl nieuwe vriendschappen opbloeien, komt camping Timboektoe in de problemen. Niet ver bij hen vandaan is een andere camping geopend en de onsympathieke eigenaar probeert camping Timboektoe aan alle kanten te beschadigen. Het ziet het er zelfs naar uit dat de camping moet sluiten... Zal het Isa en Kars lukken om Timboektoe open te houden

Flubber
16:20 - 17:45 op BBC1
Familiefilm (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 4.5 (13457 stemmen)
Met Robin Williams, Marcia Gay Harden, Christopher McDonald e.aPhilip Brainard is een verstrooide professor, die samen met zijn assistent Weebo probeert een substantie te creren die energie kan genereren. Nadat hij al twee maal zijn eigen bruiloft vergeten is, vindt hij op de middag van zijn derde poging om zich in de echt te verbinden Flubber uit.

The Core
20:00 - 22:40 op Veronica
Actie (2003) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.3 (20818 stemmen)
Met Aaron Eckhart, Hilary Swank, Delroy Lindo e.aDoor een ramp verandert de temperatuur van de kern van de aarde, waardoor het voortbestaan van het mensenlijke ras in gevaar komt. Een team van NASA-terranauten krijgen de instructie om een experimenteel voertuig naar de kern van de aarde te leiden, om het probleem met een nucleair apparaat te verhelpen.

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
20:30 - 22:35 op RTL5
Actie (2008) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.1 (50585 stemmen)
Met Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello e.aDe onverschrokken ontdekkingsreiziger Rick OConnell treedt in het strijdperk tegen de wederopgestane keizer Han. Rick wordt bijgestaan door zijn zoon Alex, zijn vrouw Evelyn en haar broer Jonathan. Deze keer moeten de OConnells een tweeduizend jaar oude mummie tegenhouden die is opgestaan uit het graf en die de wereldbevolking dreigt te onderwerpen aan zijn genadeloze heerschappij.De mummie van de meedogenloze Chinese Drakenkeizer en zijn tienduizend krijgers zijn vervloekt door een verraderlijke tovenares. Als de koene avonturier Alex OConnell wordt verleid om de Drakenkeizer te wekken uit zijn eeuwige slaap, is er maar n kans voor de jonge archeoloog om de woede van de tot leven gewekte ondoden te ontlopen: hij moet zijn ouders inschakelen, want als iemand verstand heeft van het uitschakelen van ondoden zijn het wel zijn vader en moeder.

A Knight's Tale
22:40 - 01:15 op RTL5
Actie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (36383 stemmen)
Met Heath Ledger, Rufus Sewell, Shannyn Sossamon e.aEen boer neemt de identiteit aan van zijn overleden meester om zijn jongensdroom te laten uitkomen: een ridder zijn.

The Glimmer Man
22:40 - 00:25 op Veronica
Actie (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (5630 stemmen)
Met Steven Seagal, Keenen Ivory Wayans, Bob Gunton e.aJack Cole is een agent in New York met een veelbesproken verleden. Hij is overgeplaatst naar Los Angeles om daar een andere agent te helpen met het oplossen van een brute moordzaak. De slachtoffers worden namelijk gekruisigd. Als Ellen Dunleavy, de ex-vrouw van Jack en moeder van zijn twee kinderen, wordt vermoord, wordt het een persoonlijke kwestie voor Jack.

Bikur Ha-Tizmoret
23:00 - 00:25 op Canvas
Komedie (2007) uit Isral
IMDB-rating: 7.7 (3019 stemmen)
Met Sasson Gabai, Ronit Elkabetz, Saleh Bakri e.aEen kleine Egyptische politiefanfare komt naar Isral om er op te treden tijdens de opening van een Arabisch cultureel centrum. Door omstandigheden komt niemand hen ophalen aan de luchthaven. Zij proberen op eigen kracht hun bestemming te bereiken, maar komen uiteindelijk terecht in een onooglijk, bijna vergeten dorpje in het zuiden van Isral. Zij moeten daar noodgedwongen overnachten en dringen binnen in het leven van drie lokale bewoners: Iztzik, die net een huwelijkscrisis doormaakt, Papi, die zijn langverwachte eerste afspraakje heeft die avond, en Dina, die het lokale caf openhoudt, maar heel eenzaam is. De onwezenlijke, magische nacht wordt een allegorie voor de hoop die het Midden-Oosten een aantal jaar gekoesterd heeft, en die nu verdwenen is, maar hopelijk niet voor altijd...

Stranger in the Kingdom
23:00 - 01:15 op RTL8
Drama (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (83 stemmen)
Met David Lansbury, Ernie Hudson, Martin Sheen e.aDe inwoners van Kingdom zijn verdeeld in vormelijke religieuze conservatieven en vogelvrij verklaarde landarbeiders. De toch al wankele harmonie van het stadje wordt verbroken door de komst van de predikant Walter Andrews en zijn zoon.

Alles stroomt
23:05 - 00:55 op NED2
Drama (2009) uit Nederland
IMDB-rating: 6.4 (83 stemmen)
Met Anneke Blok, Lidewij Mahler, Manuel Broekman e.aDamiaan (Wieger Windhorst) is geslaagd voor zijn eindexamen en verlaat zijn ouderlijk huis om op kamers te gaan. Zijn moeder (Anneke Blok) die hem na de dood van haar man alleen heeft opgevoed, komt een nieuwe liefde tegen, een binnenschipper. Als zij bij hem gaat wonen verandert alles; er is geen ouderlijk huis meer en moeder en zoon leven meer en meer langs elkaar heen en verliezen elkaar uit het oog. De vraag is of de moeder-zoon liefde dit overwint.

Eyes Wide Shut
23:40 - 02:40 op SBS6
Drama (1999) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.1 (74373 stemmen)
Met Tom Cruise, Nicole Kidman, Madison Eginton e.aEen arts raakt geobsedeerd door het idee een seksuele ontmoeting met een vreemde te hebben, nadat zijn vrouw hem bekend heeft seksuele fantasien te hebben over een andere man. Wanneer hij een nachtclub bezoekt komt hij zijn oude vriend, de pianist Nick Nightingale, tegen. Deze vertelt hem over een geheime seksuele groep en hij besluit naar n van de bijeenkomsten te gaan.

Imaginary Playmate
00:05 - 02:00 op NET5
Thriller (2006) uit Canada
IMDB-rating: 5.2 (193 stemmen)
Met Dina Meyer, Rick Ravanello, Nancy Sivak e.aMolly is zes en heeft een ingebeeld vriendinnetje, Candace. Geheel onschuldig, denkt haar stiefmoeder Suzanne, tot Molly zich steeds vreemder begint te gedragen. Suzanne raakt ervan overtuigd dat Candace een boze geest zou kunnen zijn.

Skin
00:15 - 02:00 op BBC2
Biografie (2008) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.7 (1073 stemmen)
Met Zoea Alberts, Nomathamsanga Baleka, Graeme Bloch e.aSandra Laing groeit op in het door apartheid verdeelde Zuid-Afrika. Ze wordt in de jaren vijftig geboren als het zwarte kind van twee blanke Afrikaners, die niet wisten dat ze zwarte voorouders hadden. Ze voeden haar op als hun 'blanke' dochtertje, maar op haar tiende wordt Sandra uit de blanke gemeenschap gestoten. De film volgt haar dertig jaar durende strijd om een eigen plek te veroveren in een veranderende wereld. Naar een waargebeurd verhaal.

Highlander: The Source
01:35 - 02:55 op BBC1
Actie (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 3.4 (3002 stemmen)
Met Adrian Paul, Thekla Reuten, Cristian Solimeno e.aDe sage van de onsterfelijke Highlander wordt voortgezet in dit spectaculaire nieuwe deel van het populaire fantasie-epos. Chaos en angst regeren de wereld. Terwijl hij door de runes van een verlaten stad zwerft, verlangt Highlander Duncan McCleod (Adrian Paul) terug naar betere tijden, toen de liefde van zijn leven nog bij hem was. Vastbesloten om niet eenzaam en alleen te sterven, trekt hij er met andere Immortals op uit in een gevaarlijke en uitputtende zoektocht naar de oorsprong van de eerste Immortal en de bron van zijn onsterfelijkheid. Maar iemand wil koste wat kost voorkomen dat McCleod zijn doel bereikt...

Curdled
03:00 - 04:25 op BBC2
Komedie (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (1825 stemmen)
Met Angela Jones, William Baldwin, Bruce Ramsay e.aGabriella, een Colombiaanse immigrant, is geobsedeerd door geweldadige misdaden, vooral de recente moorden van de 'Blue Blood Killer'. Ze gaat werken bij een moord-schoonmaakservice, dat het onder andere het bloed opruimt enzovoorts. Tijdens het schoonmaken na een moord van de Blue Blood Killer, vindt ze bewijs dat politie over het hoofd heeft gezien.Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox