Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zaterdag 9 Februari 2013 at General Satellite News forum; The Taming of the Shrew 14:30 - 16:30 op BBC2 Komedie (1967) uit Itali IMDB-rating: 7.2 (1677 stemmen) Met Elizabeth ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zaterdag 9 Februari 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 102603
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zaterdag 9 Februari 2013 - 09-February-2013, 06:20

The Taming of the Shrew
14:30 - 16:30 op BBC2
Komedie (1967) uit Itali
IMDB-rating: 7.2 (1677 stemmen)
Met Elizabeth Taylor, Richard Burton, Cyril Cusack e.aPetruchio, een arme edelman uit Verona, gaat op zoek naar een rijke vrouw in Padua. Hij ontmoet daar de ijzeren dame Katharina, met wie hij een stormachtige verlovingstijd beleeft. Nadat Katharina en Petruchio zijn getrouwd gaat de bruidegom een weddenschap aan


O Ano em Que Meus Pais Sa?m de F?as
15:07 - 16:47 op Canvas
Drama (2006) uit Brazili
IMDB-rating: 7.5 (2116 stemmen)
Met Michel Joelsas, Germano Haiut, Paulo Autran e.aMauro wordt in 1970 door zijn vader en moeder afgezet bij zijn opa in een Joodse buurt van Sao Paolo. Terwijl zijn ouders hals over kop vertrekken, komt Mauro erachter dat zijn opa net die dag is overleden. Terwijl heel het land in de ban is van het WK voetbal, moet Mauro alleen zien te overleven. Waar zijn ouders naar toe zijn en wanneer ze terug komen, weet hij niet. De oude Shlomo schiet hem tegen wil en dank te hulp.


Hänsel und Gretel
15:30 - 16:45 op NED3
Familiefilm (2005) uit Duitsland
IMDB-rating: 7 (14 stemmen)
Met Sibylle Canonica, Johann Storm, Nastassja Hahn e.aFilm waarin het bekende sprookje van de gebroeders Grimm over Hans en Grietje op spannende wijze wordt verteld. De houthakker en zijn kinderen Hans en Grietje wonen samen met hun stiefmoeder in het bos. Ze zijn heel arm. Vader weet niet meer hoe hij de kinderen moet voeden. Hij is ten einde raad en laat zich door zijn vrouw overtuigen dat het het beste is voor hen om ze alleen in het bos achter te laten. Arme kinderen! Daar zitten ze dan, midden in het woud.. Gelukkig vinden ze tijdens hun zwerftocht door het bos een klein huisje waar een lief oud vrouwtje blijkt te wonen. Ze mogen zelfs komen eten!


Date Night
20:00 - 22:05 op RTL5
Komedie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (74315 stemmen)
Met Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg e.aPhil (Steve Carell) en Claire Foster (Tina Fey) zijn een verstandig, liefdevol stel met twee kinderen en een huis in een buitenwijk van New Jersey. De Fosters doen tijdens hun wekelijkse date in de lokale kroeg een poging om de vonk van vroeger te doen oplaaien. Hun gesprekken eindigen al snel in de standaard onderwerpen waar ze het thuis aan de keukentafel ook over hebben. Ze zijn uitgeput door hun werk en de kinderen en hun avondjes uit eindigen zelden in iets romantisch. Nadat twee van hun beste vrienden (een ander getrouwd stel met kinderen in New Jersey) een punt achter hun huwelijk zetten, beginnen Phil en Claire zich zorgen te maken over wat hen te wachten staat: onverschilligheid naar elkaar en uiteindelijk een scheiding. In een wanhopige poging hun avondjes tot een succes te maken en hun huwelijk weer wat leven in te blazen, besluit Phil dat ze het nu eens anders gaan doen. Phil neemt Claire mee uit naar Manhattan, naar het nieuwste trendy restaurant. De Fosters hebben echter geen tafel gereserveerd. In de hoop nog vr middernacht een tafeltje te krijgen, nemen ze de plaats in van de Tripplehorns, een stel dat niet is komen opdagen. Het lijkt heel onschuldig, wat kan hen gebeuren?


The Scorpion King 3: Battle for Redemption
20:00 - 22:05 op RTL7
Actie (2012) uit Thailand
IMDB-rating: 3.6 (2920 stemmen)
Met Dave Batista, Bostin Christopher, Tanapol Chuksrida e.aMathayus heeft zijn geliefde koningin verloren en is verdreven uit zijn vroegere koninkrijk door een kwaadaardige plaag. Nu is hij een huurmoordenaar die van Horus, de koning van Egypte, de opdracht krijgt om koning Ramusan te beschermen tegen een dreigende aanval. In ruil voor zijn diensten krijgt hij de belofte om met Silda, de dochter van Ramusan, te trouwen en in bezit te komen van het legendarische 'Eye of Gods' medaillon dat bovennatuurlijke krachten geeft aan zijn drager. Maar om zijn beloning in ontvangst te nemen zal hij eerst de prinses moeten redden die gevangen wordt gehouden door Talus, de sluwe broer van Horus.


Cheaper by the Dozen
20:00 - 22:00 op RTL8
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (18688 stemmen)
Met Steve Martin, Bonnie Hunt, Piper Perabo e.aIn het Amerika van nu heeft het doorsnee gezin 1.87 kinderen. Tom Baker (Steve Martin) en zijn vrouw Kate hebben besloten dat het leven beter is, en misschien zelfs wel goedkoper, per dozijn. Ze wonen in een klein stadje waar Tom het plaatselijke voetbalteam coached. Hun dagelijkse leven wordt gekenmerkt door een gelijke dozes liefde en chaos. Wanneer Tom zijn droombaan aangeboden krijgt (coach van een vooraanstaand Universiteits team) staat het hele gezin op stelten.


Angel Eyes
21:45 - 23:50 op NET5
Drama (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (9067 stemmen)
Met Jennifer Lopez, James Caviezel, Jeremy Sisto e.aOp een avond wordt agente Sharon Pogue bijna het slachtoffer van een aanslag, tot de mysterieuze vreemdeling Catch haar redt. Wanneer de twee verliefd worden ontdekken ze de waarheid over elkaar.


16 Blocks
22:00 - 00:15 op Veronica
Actie (2006) uit Duitsland
IMDB-rating: 6.7 (30605 stemmen)
Met Bruce Willis, Mos Def, David Morse e.aJack Mosley (Bruce Willis) is een uitgebluste rechercheur die niet bekend staat om zijn fijnzinnige methodes. Zijn opdracht is het begeleiden van een belangrijke getuige (Mos Def) van het politiebureau naar de rechtbank. De afstand waarover dit moet plaatsvinden is 16 straatblokken. Onderweg komt Mosley er achter dat deze man zal getuigen tegen zijn corrupte collega's en dat het volledige New Yorkse politiekorps er alles aan zal doen om hem uit de weg te ruimen. Mosley wordt nu gedwongen te kiezen tussen loyaliteit aan zijn collega's en het beschermen van deze getuige....


One Hour Photo
22:00 - 23:50 op RTL8
Drama (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (34317 stemmen)
Met Robin Williams, Connie Nielsen, Michael Vartan e.aSy werkt bij de fotoservice van een groot warenhuis, en door de foto's kent hij alle belangrijke gebeurtenissen in het leven van de familie Yorkin. Hij bewondert hun idyllische gezinsleven, iets wat hij in zijn eigen leven nooit heeft gekend.


Anaconda III
22:05 - 00:05 op RTL7
Actie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 2.7 (3112 stemmen)
Met Crystal Allen, David Hasselhoff, John Rhys-Davies e.aEen biljonair besluit om veel geld te bieden aan een huurling om een grote en levensgevaarlijke slang te vangen, omdat deze slang belangrijk is voor de genezing van een terminale ziekte. Het vangen van deze grote slang is echter nog niet zo makkelijk als het in eerste instantie lijkt.


The House Bunny
22:10 - 00:10 op RTL5
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (35830 stemmen)
Met Anna Faris, Colin Hanks, Emma Stone e.aAls Shelly (Anna Faris), een Playboy bunny, plotseling ontslag krijgt weet ze niet waar ze naar toe moet. Ze komt terecht op een universiteitscampus die beheerst wordt door een grote, belangrijke studentenvereniging vol arrogante meiden en hun moeders. Shelly krijgt het idee om ook huismoeder te worden, en wel van de Zeta- vereniging, bestaande uit nerds en outcasts die op het punt staan hun huis te verliezen.


Cashback
23:50 - 01:30 op Canvas
Komedie (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.5 (13039 stemmen)
Met Sean Biggerstaff, Emilia Fox, Shaun Evans e.aNadat zijn vriendin hem buiten de deur zet, krijgt Ben, die kunst studeert, last van slapeloosheid. Hij gaat nachtwerk doen in een lokale supermarkt om de lange, slapeloze uren te verdrijven. Om de verveling van de nachtdienst tegen te gaan, beeldt hij zich in dat hij de tijd kan stoppen om de artistieke schoonheid te bewonderen van de "bevroren" wereld, vooral die van Sharon, het stille meisje aan de kassa, die misschien een oplossing heeft voor zijn slaapprobleem....


Angel and the Bad Man
23:50 - 01:40 op NET5
Western (2009) uit Canada
IMDB-rating: 4.6 (204 stemmen)
Met Lou Diamond Phillips, Deborah Kara Unger, Luke Perry e.aRemake van de film uit 1947. Quirt Evans is een outlaw die op de vlucht is en wordt opgenomen in een Quaker-familie. Daar ontstaat een relatie tussen Evans en de dochter des huizes. Alles loopt mis door Laredo Stevens, de man tegen wie Evans een diepe haat koestert, omdat zijn pleegvader door hem vermoord is.


Hannibal
00:05 - 02:25 op RTL7
Misdaad (2001) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.4 (59252 stemmen)
Met Anthony Hopkins, Julianne Moore, Gary Oldman e.aSeriemoordenaar Dr. Hannibal Lecter ontsnapte tien jaar geleden uit een zwaar beveiligde psychiatrische inrichting, en geniet van zijn herwonnen vrijheid in Europa. Mason Verger, een zwaar verminkt slachtoffer van Lecter, is hem echter niet vergeten. Hij staat vandaag aan het hoofd van een gigantisch imperium en is op wraak belust. Hij beseft dat enkel FBI-agente Clarice Starling Lecter hem kan helpen.


Breath
00:20 - 01:40 op NED2
Drama (2007) uit Zuid-Korea
IMDB-rating: 7 (1052 stemmen)
Met Chen Chang, Jung-woo Ha, Ki-duk Kim e.aOp de dag dat Yeon ontdekt dat haar man ontrouw is, ziet ze een nieuwsuitzending over een ter dood veroordeelde man, Jin. Hij heeft opnieuw een mislukte zelfmoordpoging ondernomen. Ze lijkt onbewust door de man aangetrokken te worden en bezoekt hem in de gevangenis. Hun eerste ontmoeting verloopt moeizaam. Yeon doet alsof ze een oude vriend bezoekt, terwijl Jin zeer gesloten blijft. Tot verwondering van Jin komt Yeon een tweede maal op bezoek. Ze heeft een heel eigen manier gevonden om Jin voor zich te winnen.


Milk
00:35 - 02:35 op BBC2
Biografie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 7.7 (83014 stemmen)
Met Sean Penn, Emile Hirsch, Josh Brolin e.aDe film vertelt het verhaal van Harvey Milk (Sean Penn). Harvey Milk was het eerste homoseksuele gemeenteraadslid van San Francicso en was n van de allereerste activisten voor gelijke rechten. Milk leert in deze periode onder andere de activisten Cleve Jones (Emile Hirsch) en Scott Smith (James Franco) kennen waarmee hij verschillende mooie, maar ook dramatische momenten beleeft.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox