Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 1 Januari 2012 at General Satellite News forum; The Inspector General 07:40 - 09:30 op NED1 Komedie (1949) uit Amerika IMDB-rating: 6.9 (1021 stemmen) Met Danny Kaye, Walter ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 1 Januari 2012
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 102557
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 1 Januari 2012 - 01-January-2012, 06:00

The Inspector General
07:40 - 09:30 op NED1
Komedie (1949) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (1021 stemmen)
Met Danny Kaye, Walter Slezak, Barbara Bates e.aKaye als dorpsgek die wordt aangezien voor een belangrijke en gevreesde gezant van de tsaar. Hij wordt hierdoor met alle respect behandeld en hij houdt het misverstand natuurlijk graag in leven.

Pettson och Findus 3: Tomtemaskinen
09:00 - 10:20 op Canvas
Animatie (2005) uit Duitsland
IMDB-rating: 6.2 (57 stemmen)
Met Joachim Hppner, Tord Peterson, Lukas Larsson e.aDe eigenwijze kat Findus en zijn baas, de oude Pettson, bewonen een schattig boederijtje op het Zweedse platteland. De huiselijkheid die hun samenleven zo kenmerkt, is ook de kippen niet vreemd. In een met comfortabele meubels ingericht onderkomen, houden zij hun theekransjes en kakelen heel wat af.
Het is kersttijd en samen met Pettson bezoekt Findus het kerstfeest in het dorpshuis. De kerstman komt op bezoek en alle kinderen krijgen een cadeautje. Dat zet Findus aan het denken; als de kerstman hem ook eens kwam bezoeken, dan zou hij vast een cadeautje krijgen. Pettson belooft Findus dat de kerstman dit jaar ook bij hem op bezoek komt. In het geheim knutselt hij een mechanische kerstman in elkaar. Maar dan gebeurt er iets wat Pettson niet voor mogelijk hield....

Hänsel und Gretel
09:00 - 10:15 op NED3
Familiefilm (2005) uit Duitsland
IMDB-rating: 7 (14 stemmen)
Met Sibylle Canonica, Johann Storm, Nastassja Hahn e.aFilm waarin het bekende sprookje van de gebroeders Grimm over Hans en Grietje op spannende wijze wordt verteld. De houthakker en zijn kinderen Hans en Grietje wonen samen met hun stiefmoeder in het bos. Ze zijn heel arm. Vader weet niet meer hoe hij de kinderen moet voeden. Hij is ten einde raad en laat zich door zijn vrouw overtuigen dat het het beste is voor hen om ze alleen in het bos achter te laten. Arme kinderen! Daar zitten ze dan, midden in het woud.. Gelukkig vinden ze tijdens hun zwerftocht door het bos een klein huisje waar een lief oud vrouwtje blijkt te wonen. Ze mogen zelfs komen eten!

Gun Fury
10:55 - 12:15 op BBC2
Actie (1953) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (232 stemmen)
Met Rock Hudson, Donna Reed, Philip Carey e.aDe verloofde van een rancher wordt ontvoerd door een gewetenloze, gewelddadige bandiet. Samen met de verbitterde ex-partner van de bandiet zet de rancher de achtervolging in en doorkruist daarbij heel Arizona.

The Little Princess
11:55 - 13:55 op SBS6
Komedie (1939) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (1239 stemmen)
Met Shirley Temple, Richard Greene, Anita Louise e.aDe moeder van het rijke meisje Sara Crewe is overleden. Ze wordt door haar liefhebbende vader naar een exclusieve kostschool in Londen gebracht, waar zij een speciale behandeling krijgt zolang de cheques van haar vader blijven binnenkomen. Wanneer het gerucht gaat dat hij is omgekomen en bankroet is verklaard, wordt Sara alle privileges ontnomen en degradeert het hoofd van de school, Miss Minchin haar naar de keuken. Sara blijft echter geloven dat haar vader nog in leven is en bezoekt iedere dag het ziekenhuis in de hoop hem daar tussen de gewonden te ontdekken. Door haar opgewekte natuur en mooie stem laat zij de gewonde soldaten en zichzelf de zorgen van alledag vergeten

Mousehunt
12:00 - 13:35 op BBC1
Actie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (11397 stemmen)
Met Nathan Lane, Lee Evans, Vicki Lewis e.aDe plannen van twee broers om een waardevol huis op te knappen voor de verkoop, worden voortdurend gedwarsboomd door een slimme muis. De broers moeten alles uit de kast trekken om de kleine ongewenste bewoner eruit te krijgen.

Pippi in Taka Tuka Land
13:00 - 14:25 op NED3
Avontuur (1970) uit Zweden
IMDB-rating: 6.7 (957 stemmen)
Met Inger Nilsson, Maria Persson, Pr Sundberg e.aPippi gaat aan boord van haar vader's schip om naar Taka-Tukaland te zeilen. Maar Tommy en Annika zijn zo droevig dat Pippi weer van boord gaat. Ze rijdt met Annika en Tommy op haar paard naar Villa Kakelbont. Op het laatste moment gooit kapitein Langkous de zak met goudstukken overboord. De boeven hebben het gezien en willen de schat stelen. Pippi beleeft weer allerlei avonturen met haar vrienden.

Dean Spanley
13:40 - 15:15 op BBC2
Komedie (2008) uit Nieuw-Zeeland
IMDB-rating: 6.9 (1440 stemmen)
Met Jeremy Northam, Sam Neill, Bryan Brown e.aFisk Senior (Peter O'Toole) heeft weinig, tot geen tijd voor zijn eigen zoon (Jeremy Northam). Maar wanneer het paar een excentrieke Indir bezoekt beginnen ze aan een vreemde reis die er uiteindelijk voor zal zorgen dat hier verandering in komt.

Sissi
13:55 - 15:55 op SBS6
Komedie (1955) uit Oostenrijk
IMDB-rating: 6.7 (1534 stemmen)
Met Romy Schneider, Karlheinz Bhm, Magda Schneider e.aDe jonge keizer Frans Joseph heeft de huwbare leeftijd bereikt en zijn moeder, de aartshertogin Sophie, is ervan overtuigd dat zij de enige juiste vrouw kan kiezen voor hem. Voor haar is de meest geschikte kandidaat Hlne van Beieren en ze plant een ontmoeting tussen de twee jongelui. Maar waar ze echter niet op gerekend heeft, is dat de keizer verliefd wordt op de jongere zus van Hlne, Elisabeth.

Moonlight and Mistletoe
14:05 - 15:55 op NET5
Drama (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (227 stemmen)
Met Candace Cameron Bure, Tom Arnold, Christopher Wiehl e.aIn het pretpark Santaville is het altijd Kerstmis. De eigenaar Nick Crosby, probeert er alles aan te doen om te zorgen dat de bouw van een klein winkelcentrum niet doorgaat, en hoopt op een Kerst-wonder. De ene dag is hij vrolijk tegen de bezoekers, maar de volgende dag zit hij in de nesten met het betalen van de huur van Santaville. Dan keert zijn dochter Holly terug naar huis, en zij schrikt ervan als ze ziet in wat voor een situatie haar vader verkeert. Samen met Peter (n van Nick's werknemers), besluit ze een oplossing te zoeken.

Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit
14:30 - 15:50 op BBC1
Animatie (2005) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.9 (30973 stemmen)
Met Peter Sallis, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter e.aDe jaarlijkse groentewedstrijd wordt bedreigd door konijnen. Konijnen zijn tenslotte gek op groentes, en ze komen natuurlijk gretig af op de schitterende courgettes, pompoenen, komkommers, bloemkolen en watermeloenen die meedingen in de competitie. Gelukkig hebben Wallace en Gromit daar iets op gevonden. Zij hebben een waarschuwingssysteem opgezet dat de volkstuinen en kassen van de deelnemers aan de wedstrijd prima beschermd. Totdat er plotseling een gigantisch, verbluffend vraatzuchtig konijn komt opdagen, waar zelfs Wallace en Gromit geen antwoord op hebben. Of misschien toch.

Force 10 from Navarone
15:15 - 17:15 op BBC2
Actie (1978) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6 (4628 stemmen)
Met Robert Shaw, Harrison Ford, Barbara Bach e.aIn de Tweede Wereldoorlog worden verschillende militaire experts samengevoegd tot een groep om een geheime missie uit te voeren: een dam bezetten en vervolgens opblazen.

Wickie de Viking
15:30 - 16:50 op NED3
Avontuur (2009) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.8 (1000 stemmen)
Met Jonas Hmmerle, Waldemar Kobus, Nicolas Romm e.aVikingen zijn van nature sterke en luidruchtige mannen die nergens bang voor zijn. Wickie is anders; lief, zachtaardig en een beetje verlegen, maar hij heeft een speciale gave die niemand heeft; hij is slim! Hij overtuigt iedereen van zijn ideen door zijn uitzonderlijk motto: "Wie niet sterk is moet slim zijn! Op een dag wordt het dorp overvallen door een bende piraten, onder leiding van Sven De Verschrikkelijke. De overvallers plunderen het dorp en beroven de dorpsbewoners van hun dierbaarste bezit: al hun kinderen! Behalve Wickie, die net op dat moment vast zit in een boom met zijn Deltavlieger. Wickies vader en de andere Vikingen uit Flake hijsen meteen de zeilen om de kinderen te redden. Wickie gaat als verstekeling aan boord.

The Boy Who Cried Werewolf
15:35 - 17:10 op Nickelodeon
Familiefilm (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (459 stemmen)
Met Victoria Justice, Brooke Shields, Brooke D'Orsay e.aThe Boy Who Cried Werewolf gaat over een familie uit California. Na het overlijden van hun oom, erven zij een groot kasteel in Roemenie. Dit tot plezier van de zoon, die monster gek is!

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
15:50 - 18:05 op BBC1
Actie (2008) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.7 (62866 stemmen)
Met Ben Barnes, Georgie Henley, Skandar Keynes e.aDe Pevensie kinderen zijn op magische en mysterieuze wijze getransporteerd van Engeland naar het land van Narnia. Daar vindt een spannend en gevaarlijk nieuw avontuur plaats. Het doorzettingsvermogen, de hoop en moed van de kinderen worden dit keer nog meer op de proef gesteld. De vier kinderen zullen snel een indrukwekkend karakter ontmoeten waar ze nog niet eerder kennis mee hebben gemaakt: Narnia's gerechtvaardige erfgenaam op de troon. De jonge Prins Caspian. De prins wordt gedwongen zich te verschuilen voor zijn oom Miraz die hem wil vermoorden. Zijn oom heeft liever dat zijn eigen zoon op de troon komt te zitten.

Sissi - Die junge Kaiserin
15:55 - 18:00 op SBS6
Drama (1956) uit Oostenrijk
IMDB-rating: 6.3 (969 stemmen)
Met Romy Schneider, Karlheinz Bhm, Magda Schneider e.aNa de huwelijksplechtigheid nemen Sissi en Franz-Josef hun intrek in het prachtige kasteel van aartshertogin Sofie. Sissi kan echter niet zo goed opschieten met haar schoonmoeder, want ook zij heeft een sterke wil en persoonlijkheid. De conflicten blijven dan ook niet uit en bereiken een hoogtepunt na de geboorte van Sissis dochtertje.

The Magic Flute
16:20 - 18:15 op NED2
Muziek (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.2 (343 stemmen)
Met Joseph Kaiser, Amy Carson, Ren Pape e.aGebaseerd op Mozarts 'Zauberflte', is dit het verhaal over Prins Tamino en zijn trouwe metgezel Papageno de vogelverkoper, die een heftige strijd moeten leveren om Prinses Pamina te bevrijden uit de handen van De Koningin van de Nacht.

The Eagle Has Landed
17:20 - 19:30 op BBC2
Avontuur (1976) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.9 (4870 stemmen)
Met Michael Caine, Donald Sutherland, Robert Duvall e.aIn november 1943 smokkelt een nazi-officier de anti-Britse Ier Liam Devlin Engeland in. Tevens wordt er een groep van 16 Duitse parachutisten gedropt achter de vijandelijke linies onder het commando van Kurt Steiner. Dit alles volgens de orders van Heinrich Himmler en indirect van Adolf Hitler. doel van de missie: de ontvoering van de Britse bewindsman Winston churchill uit zijn weekendhuisje in Norfolk.

Ja zuster, nee zuster
18:30 - 20:15 op NED2
Komedie (2002) uit Nederland
IMDB-rating: 7 (638 stemmen)
Met Loes Luca, Paul Kooij, Tjitske Reidinga e.aHet is een gezellige bedrijvigheid in rusthuis Klivia, tot de strijd tussen Buurman Boordevol en zuster Klivia losbarst. Een strijd die behoorlijk uit de hand dreigt te lopen als Gerrit de inbreker ook nog in het rusthuis mag blijven nu hij beloofd heeft zijn leven te beteren.

Bolt
18:30 - 20:00 op BBC1
Animatie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (50486 stemmen)
Met John Travolta, Miley Cyrus, Susie Essman e.aHet kleine hondje Bolt is een ware superheld. Nou ja, in zijn eigen tv-serie American Dog speelt hij een superhond. Bolt denkt echter dat hij in het dagelijks leven ook over krachten beschikt. Wanneer deze Hollywoodster plots in New York terechtkomt, heeft hij ineens zijn superkrachten niet meer. Gelukkig wordt hij geholpen door de sneue huiskat Mittens en een aan televisie verslaafde hamster genaamd Rhino om zijn weg terug te vinden naar Hollywood.

Starsky & Hutch
18:30 - 20:30 op Veronica
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (37910 stemmen)
Met Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg e.aDavid Starsky is de meest toegewijde undercoveragent die je kunt vinden. Doordat hij zo bezeten is van zijn werk, blijft geen misdaad onbestraft als hij dienst heeft. Ken "Hutch" Hutchinson is een goede politieman maar zijn te relaxte persoonlijkheid en zijn wens om snel geld te verdienen brengen hem iets te vaak in de problemen. Als er een lijk aanspoelt proberen de twee met de hulp van Huggy Bear deze raadselachtige moordzaak op te lossen.

Harry Potter and the Sorcerer's Stone
20:00 - 23:00 op SBS6
Avontuur (2001) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.2 (102368 stemmen)
Met Richard Harris, Maggie Smith, Robbie Coltrane e.aNa het overlijden van zijn ouders wordt de jonge Harry Potter opgevoedt door zijn oom Vervon en tante Perunia. Hij wordt slecht behandeld en heeft voortdurend ruzie met hun zoon Dudley. Op 11-jarige leeftijd krijgt hij een mysterieuze brief van de Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. De man die de brief bracht vertelt Harry over zijn ware afkomst...

Lawrence of Arabia
20:15 - 23:45 op Canvas
Avontuur (1962) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 8.6 (63523 stemmen)
Met Peter O'Toole, Alec Guinness, Anthony Quinn e.aTijdens de Eerste Wereldoorlog moet de Britse officier T.E. Lawrencede Arabieren zien te steunen in hun strijd tegen de Turken, die aan Duitse zijde vechten. Lawrence slaagt er inderdaad in om respect te winnen, met name van sjeik Ali. Er ontstaat een boeiende vriendschap tussen twee mannen die niets met elkaar gemeen hebben.

Step Brothers
20:30 - 22:35 op RTL5
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (75688 stemmen)
Met Will Ferrell, John C. Reilly, Mary Steenburgen e.aBrennan Huff (Will Ferrell) en Dale Doback (John C. Reilly), twee verwende volwassen mannen, wonen ieder nog bij hun alleenstaande ouders. Brennan bij zijn moeder en Dale bij zijn vader. Dit makkelijke leventje bevalt hen goed en beide maken geen aanstalten om uit huis te gaan. Er komt echter een kink in de kabel als de moeder van de ene man verliefd wordt op de vader van de andere en ze besluiten te trouwen. De twee mannen worden op deze manier stiefbroers.

L'africain
21:00 - 22:35 op TV5
Avontuur (1983) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.9 (310 stemmen)
Met Catherine Deneuve, Philippe Noiret, Jean-Franois Balmer e.aVictor is een natuurliefhebber die rust gevonden heeft in centraal Afrika, ver van de moderne samenleving. Zijn vredige wereld wordt echter bedreigd door de plotselinge aankomst van Charlotte, zijn ex-vrouw. Ze werkt bij de Club Mditerrane en komt de mogelijkheid voor de bouw van een vakantiedorp onderzoeken...

Terug naar de kust
21:20 - 23:05 op NED1
Thriller (2009) uit Nederland
IMDB-rating: 6.4 (522 stemmen)
Met Huub Stapel, Daan Schuurmans, Linda de Mol e.aDe alleenstaande Maria Vos (Linda de Mol) wordt door een onbekende met de dood bedreigd. Zij vlucht met haar kinderen naar haar voormalige ouderlijk huis, waar ze onderduikt bij haar oudere zus Ans (Ariane Schluter). Terwijl het winterse verblijf in de villa aan zee Maria confronteert met traumatische jeugdherinneringen en haar omgeving steeds meer aan haar geestelijke gezondheid begint te twijfelen, komt haar belager steeds dichterbij.

Broken Promises: Taking Emily Back
22:00 - 00:00 op RTL8
Drama (1993) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (77 stemmen)
Met Cheryl Ladd, Polly Draper, Robert Desiderio e.aPam (Cheryl Ladd) verliest haar baby tijdens de bevalling. Een jaar later besluit zij samen met haar man Sean (Robert Desiderio) een kind te adopteren. Via de legale wegen blijkt dat beslist niet van een leien dakje te gaan, zodat de twee uiteindelijk terechtkomen bij een louche adoptiebureau. Daar kan men hen wel helpen: er is een koppel dat hun tweejarige dochter af wil staan aan Pam en Sean. Die zijn dolgelukkig, maar wanneer ze het kleine meisje in de armen sluiten, begint de ellende pas goed, want de biologische ouders van het kind eisen hun dochter terug. Ontroerende dramafilm houd de zakdoeken gereed! met sterk spel van de cast.

Kings of Pastry
23:30 - 01:00 op NED2
Documentaire (2009) uit Nederland
IMDB-rating: 7 (318 stemmen)
Met Jacquy Pfeiffer, Sebastien Canonne, Philippe Rigollot e.aHoe verdien je de prestigieuze prijs voor de meest bekwame patisserie chef-kok van Frankrijk? Om de drie jaar mogen zestien chef-koks gedurende drie dagen hun buitengewone vakbekwaamheid tonen aan een gerespecteerde jury. Een prijs voor het leven, toegekend door Meilleur Ouvrier France (MOF). Volgens de geselecteerde deelnemers is de competitie zwaarder dan bij de Olympische Spelen. De uiteindelijke erkenning is voor elke chef-kok zowel een droom als een obsessie. Pennebaker en Hegedus filmden een aantal meesterbakkers in wording vanaf de voorbereidingen, gedurende de competitie en ook bij de, voor sommigen pijnlijke, uitslag. We volgen het verzinnen, voorbereiden, rollen, snijden, mengen en maken van beeldhouwwerken van fijne chocolade en suiker, gebakjes, bonbons en andere lekkernijen.

Rest Stop: Don't Look Back
00:25 - 02:05 op SBS6
Horror (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 4.5 (1401 stemmen)
Met Richard Tillman, Jessie Ward, Graham Norris e.aIrak veteraan Tom Hilts (Richard Tillman) maakt een reisje in de auto met zijn vriendin en zijn beste vriend. Maar tijdens deze reis ontmoeten ze dezelfde psychopatische chauffeur waar Tom's broer Jess en diens vriendin Nicole precies een jaar geleden mee in aanraking zijn gekomen. Voor Jess en zijn vriendin is het niet al te best afgelopen, maar zal dit ook gebeuren met Tom en de rest?

Cold Mountain
00:35 - 03:00 op BBC1
Drama (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (40139 stemmen)
Met Jude Law, Nicole Kidman, Rene Zellweger e.aWanneer de Zuiderlijke soldaat Inman tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog gewond raakt, besluit hij te deserteren en aan een gevaarlijke reis te beginnen naar zijn geboortedorp. Hij hoopt hier herenigd te worden met zijn liefje Ada, die alles op alles moet zetten om te overleven in deze zware tijden. Ze krijgt hulp van Ruby, die Ada helpt bij het runnen van haar boerderij.

Broken Flowers
00:45 - 02:25 op BBC2
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (30261 stemmen)
Met Bill Murray, Julie Delpy, Heather Simms e.aVijftiger Don Johnston heeft al heel wat vrouwen versleten, en hij staat op het punt gedumpt te worden door zijn huidige, heel wat jaartjes jongere geliefde (Julie Delpy). Kort daarop ontvangt hij een geheimzinnige brief waarin hem wordt medegedeeld dat hij een zoon heeft, ooit verwekt bij n van zijn vroegere vriendinnen. Afzender onbekend. Aangespoord door zijn buurman Winston (Jeffrey Wright), die deze verrassende wending in Don's leven als n groot avontuur ziet, besluit hij op reis te gaan door de VS om verhaal te halen bij zijn exen. De onverwachte bezoeken aan deze vier vrouwen zullen geheel uiteenlopend uitpakken, maar door de confrontatie met zijn verleden aan te gaan, realiseert Don zich ook wat voor een man hij eigenlijk is.

Deck the Halls
06:45 - 08:25 op RTL4
Komedie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 4.4 (3519 stemmen)
Met Danny DeVito, Matthew Broderick, Kristin Davis e.aSteve (Matthew Broderick) is een vader, die aan de stadsrand woont en hij is een fervent aanhanger van Kerstmis. Hij leidt een goed georganiseerd en volledig uitgestippeld leven. Zijn nieuwe buurman, Danny (Danny DeVito), is totaal het tegenovergestelde van Steve: hij heeft een grote persoonlijkheid en ook grote dromen, die hij telkens tot werkelijkheid tracht om te zetten. Danny' zijn laatste droom is om een grootse tentoonstelling te houden van lichtgevende kerstversiering, die zelfs tot in de ruimte zichtbaar is. Deze wens zet Steve z'n goed geordende en gedisciplineerde leventje om in een chaotische nachtmerrie. Het huis van Danny puilt uit van de feestlichtjes in de meest rare designs, complexe patronen en gewatteerde versiering die steeds maar blijft toenemen. Hierdoor krijgt Steve een ingeving: hij wil tegen elke prijs het plan van Danny te dwarsbomen, of hem zelfs overtreffen.Regards,
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
goombah
Junior Member
 
goombah's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2011
01-January-2012, 12:09

Hello, please write satelite, and chanal.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox