Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 13 Mei 2012 at General Satellite News forum; MirrorMask 06:00 - 07:55 op RTL4 Avontuur (2005) uit Verenigd Koninkrijk IMDB-rating: 7.1 (7823 stemmen) Met Stephanie Leonidas, Jason Barry, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 13 Mei 2012
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 108621
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 13 Mei 2012 - 13-May-2012, 05:11

MirrorMask
06:00 - 07:55 op RTL4
Avontuur (2005) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.1 (7823 stemmen)
Met Stephanie Leonidas, Jason Barry, Rob Brydon e.aDe 15-jarige Helena woont met haar ouders in een circus, maar droomt van een normaal leven, ver weg van de shows en attracties. Na een heftige ruzie wordt haar moeder plotseling erg ziek, en Helena is ervan overtuigd dat het allemaal haar fout is. Op de avond voor de operatie van haar moeder heeft Helena een nachtmerrie, waarin ze droomt van een land vol met bizarre figuren, geregeerd door twee kibbelende koninginnen.


North West Frontier
13:45 - 15:50 op BBC2
Avontuur (1959) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.2 (423 stemmen)
Met Kenneth More, Lauren Bacall, Herbert Lom e.aBritse soldaten proberen in een gebrekkige trein zo snel mogelijk een Indiase prins en zijn gouvernante Catherine Wyatt (Bacall) in veiligheid te brengen.


Shane
14:05 - 16:00 op Eén
Drama (1953) uit Amerika
IMDB-rating: 7.7 (17640 stemmen)
Met Alan Ladd, Jean Arthur, Van Heflin e.aDe sinistere Shane, een voormalige gunfighter, raakt betrokken bij een conflict tussen de machtige en meedogenloze rancherbroers Rufus en Morgan Ryker en de kleine boerenfamilies, waaronder de Starretts. De Rykers azen op hun land. Joe Starretts jonge zoon Joey is zeer onder de indruk van Shane. Wanneer Shane Chris Calloway, n van Rykers mannen, na intimidaties in elkaar slaat, probeert Morgan Ryker Shane voor hem te laten werken. Shane weigert dat. Integendeel, hij helpt Joe Starrett en de kleine veeboeren en daarom huurt Morgan Ryker de beruchte gunslinger Jack Wilson uit Cheyenne in. Een bloedige confrontatie lijkt onvermijdelijk.


Mariken
15:30 - 16:55 op NED3
Familiefilm (2000) uit Belgi
IMDB-rating: 6.5 (203 stemmen)
Met Laurien Van den Broeck, Jan Decleir, Ramsey Nasr e.aMariken leeft samen met Archibald afgezonderd van de bewoonde wereld in het Waanwoud. Alles dat ze weet over wat zich buiten het woud afspeelt heeft ze uit een boek. Als de geit Sofie sterft besluit Mariken naar de jaarmarkt te gaan om daar een nieuwe geit te kopen. In de stad ziet ze dingen waar ze tot nu toe alleen nog maar over gelezen had of waarvan ze het bestaan niet eens wist. Zo ontmoet ze de godvrezende Zwarte Weeuw die zijn neefje Rattejan heeft opgesloten in de schuur omdat ze denkt dat het jongetje een zoon van de Duvel is. Mariken weet aan de Zwarte Weeuw te ontsnappen en belooft Rattejan dat ze terug zal komen om hem te bevrijden. Wanneer Mariken op het kasteel van de kille, kinderloze Gravin terechtkomt, raakt de Gravin gentrigeerd door het vreemde meisje dat blijkbaar alles zegt wat in haar opkomt. De Gravin besluit Mariken bij zich te houden en haar op te voeden als haar eigen dochter. Maar Mariken's nieuwe vrienden van zijn vastbesloten haar terug te krijgen....


The Damned United
20:00 - 22:05 op RTL7
Drama (2009) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.5 (15065 stemmen)
Met Michael Sheen, Jim Broadbent, Timothy Spall e.aVoor zijn successen met Nottingham Forest, waarmee hij in 1979 en 1980 de Europacup I won, beleefde Brian Clough (Michael Sheen) een lastige periode van 44 dagen bij Leeds United, die hem aanstellen als nieuwe manager. Clough veracht Leeds United, al haar spelers en voormalig clubmanager Don Revie. De club weet bijna geen wedstrijden te winnen en Clough staat op het punt om ontslagen te worden...


Loulou
21:00 - 22:45 op TV5
Drama (1980) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.8 (505 stemmen)
Met Isabelle Huppert, Grard Depardieu, Guy Marchand e.aPialat scoorde met deze film zijn eerste internationale succes. Isabelle Huppert is Nelly, een reclame-agente, die haar relatie met haar baas beu is. Als ze hem verlaat is dat niet voor een andere intellectueel uit de middenklasse, maar voor Loulou (Depardieu), een onontwikkelde en half criminele jonge leegloper die haar echter intens seksueel genot verschaft. Ondanks hun fysieke intimiteit blijft de klassebarrire bestaan, wat aanleiding geeft tot een tragisch misverstand als Nelly zwanger wordt


Trois vies & une seule mort
23:55 - 01:55 op TV5
Komedie (1996) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7 (496 stemmen)
Met Marcello Mastroianni, Anna Galiena, Marisa Paredes e.aTrois Vies Et Une Seule Mort zou je kunnen zien als een monument voor de inmiddels overleden Marcello Mastroianni, want hij neemt in deze film van de Chileen Raoul Ruiz maar liefst vier verschillende rollen voor zijn rekening. Ruiz vertelt vier verhalen. Aanvankelijk lijken ze niets met elkaar te maken te hebben, maar in de laatste episode komt alles samen. Dan blijkt dat Trois Vies Et Une Seule Mort gaat over identiteitsverlies: van mensen en van het werelddeel Europa.


Empire of the Sun
00:10 - 03:00 op SBS6
Drama (1987) uit Amerika
IMDB-rating: 7.7 (26260 stemmen)
Met Christian Bale, John Malkovich, Miranda Richardson e.aJim wordt samen met zijn ouders opgepakt in het door oorlog verscheurde Shanghai en belandt uiteindelijk in een Japans concentratiekamp. Jim weet zijn hoofd boven water te houden, maar verliest verder alles wat hij heeft. Na de bevrijding wordt Jim op vrije voeten gesteld en de wereld waar hij in terechtkomt staat in zijn ogen bol van verraad en teleurstellingen.


Perfect Creature
00:55 - 02:15 op BBC1
Actie (2006) uit Nieuw-Zeeland
IMDB-rating: 5.5 (1898 stemmen)
Met Dougray Scott, Saffron Burrows, Leo Gregory e.aIn een alternatief Nieuw Zeeland, bekend als Nuovo Zelandia, zien we hoe in de jaren 60 mensen en vampieren vreedzaam met elkaar leven, en waarin de bloedzuigers de volgende stap zijn in de menselijke evolutie. Deze delicate balans wordt bedreigt door een griepepidemie die de mensdom decimeert, en een vampier weer beweegt tot het jagen op mensen. De kerk stuurt Silus (Dougray Scott) om de op hol geslagen vampier Edgar te vangen. Silus gaat samenwerken met een politieman (Burrows) en ontdekt dat Edgar donkere geheimen met zich meedraagt.


Ae Fond Kiss...
01:00 - 02:40 op BBC2
Drama (2004) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.3 (2937 stemmen)
Met Atta Yaqub, Eva Birthistle, Ahmad Riaz e.aCasim, een Pakistaanse jongen van de tweede generatie, woont in Glasgow. Hij werkt als dj in Glasgows coolste clubs, maar hij droomt ervan ooit zijn eigen club te hebben. Zijn ouders Tariq en Sadia zijn toegewijde moslims en plannen een huwelijk voor hem met zijn mooie nicht Jasmine, die binnenkort naar Engeland komt. De plannen worden echter behoorlijk in de war gegooid als Casim Roisin ontmoet; een blank, katholiek meisje.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox