Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 14 Februari 2010 at General Satellite News forum; Die Wilden Hühner und die Liebe 13:00 - 14:40 op NED3 Komedie (2007) uit Duitsland IMDB-rating: 5.9 (75 stemmen) Met ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 14 Februari 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104774
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 14 Februari 2010 - 14-February-2010, 05:11

Die Wilden Hühner und die Liebe
13:00 - 14:40 op NED3
Komedie (2007) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.9 (75 stemmen)
Met Michelle von Treuberg, Paula Riemann, Jette Hering e.aDat de liefde niet met zich laat sollen wordt een aantal vrouwen heel duidelijk. Als de man waarmee zij al langere tijd een vriendschappelijke relatie hadden, voor sommigen meer gaat betekenen, beginnen de problemen.

Romeo and Juliet
14:05 - 16:20 op Eén
Drama (1968) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.8 (9967 stemmen)
Met Leonard Whiting, Olivia Hussey, John McEnery e.aTwee jonge geliefden durven de liefde voor elkaar niet uit te dragen uit angst voor wat er met hun eeuwig rivaliserende families kan gebeuren.

Eat My Dust
14:05 - 15:55 op RTL4
Komedie (1976) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (178 stemmen)
Met Ron Howard, Christopher Norris, Brad David e.aHoover Niebold is een roekeloze durfal die zijn oog laat vallen op een prachtige auto. Omdat hij geen geld heeft om de wagen te kopen, besluit hij het ding te stelen en begint hij aan een lange ontsnappingstocht voor de politie.

Hoe overleef ik...?
15:30 - 17:10 op NED3
Drama (2008) uit Nederland
IMDB-rating: 6.8 (82 stemmen)
Met Floor Arink, Dragan Bakema, Romijn Conen e.aRosa van Dijk is een gevoelig, fantasierijk meisje van dertien. Ze is, zoals bijna alle meisjes van haar leeftijd, erg onzeker over zichzelf. Na de scheiding van haar ouders woont ze bij haar moeder in Den Bosch. Rosa's moeder heeft een baby van haar nieuwe vriend Alexander, die in Groningen woont. Ze besluit bij hem in te trekken en Rosa moet natuurlijk mee. Ze is dol op haar halfbroertje, maar minder op haar gloednieuwe stiefvader, die ze stiekmen Apenbil noemt vanwege zijn harige achterwerk. Rosa moet alles wat haar veilig en bekend is achterlaten. Hoe gaat ze dit, en vooral zichzelf overleven?

Deux frères
16:30 - 18:10 op BBC2
Avontuur (2004) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.9 (4077 stemmen)
Met Guy Pearce, Jean-Claude Dreyfus, Freddie Highmore e.aTegen de achtergrond van een ver land en niet zo heel lang geleden is Two Brothers het verhaal van twee tijgerwelpjes, het n verlegen en zachtaardig, het ander fel en heldhaftig. Ze worden geboren tussen de ruines van een oude tempel midden in de jungle. Een vreselijke speling van het lot maakt dat ze van elkaar worden gescheiden.

Ever After
20:30 - 22:45 op RTL5
Romantiek (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (19182 stemmen)
Met Drew Barrymore, Anjelica Huston, Dougray Scott e.aAls de liefhebbende vader van Danielle plots overlijdt, wordt zij door haar nieuwe stiefmoeder en -zussen gebruikt als hulpje. Toch groeit ze op tot een vrolijke vrouw met een sterke wil, en op een dag komt ze de knappe prins Henry tegen, die zelf echter ook problemen thuis heeft. Gelukkig is de aardige Leonardo da Vinci in de buurt om ze te helpen.

Je l'aimais
21:00 - 23:00 op TV5
Drama (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.4 (198 stemmen)
Met Daniel Auteuil, Marie-Jose Croze, Florence Loiret e.aOp een nacht besluit een man iets te delen met zijn schoondochter. Namelijk een geheim dat hij al twintig jaar bij zich draagt en dat hem al die jaren heeft achtervolgt. Het gaat over de keuzes die hij heeft gemaakt als man en als mens. Hij heeft nog altijd gevoelens voor zijn grote liefde Mathilde, die hij heeft laten gaan voor een leven met meer zekerheden en minder angsten.

Turtles Can Fly
21:30 - 23:05 op Canvas
Drama (2004) uit Iran
IMDB-rating: 7.9 (3458 stemmen)
Met Soran Ebrahim, Avaz Latif, Saddam Hossein Feysal e.aIn een dorpje in het Irakese deel van Koerdistan, op de grens van Iran en Turkije, proberen de dorpelingen wanhopig een satellietontvanger te bemachtigen om op de hoogte te blijven van de op handen zijnde aanval van het Amerikaanse leger op Irak. Maar de komst van een ernstige verminkte jongen met zijn jongere zus en haar kind brengen slecht nieuws: de oorlog is aantocht en komt steeds dichterbij....

The Dark Hours
22:10 - 23:45 op RTL8
Horror (2005) uit Canada
IMDB-rating: 6.3 (2194 stemmen)
Met Kate Greenhouse, Aidan Devine, Gordon Currie e.aPsychiater Samantha Goodman verblijft met haar man David en haar jongere zuster een weekend in een winterhuisje, totdat de rust wordt verstoord door de wraakzuchtige ex-patint Harlan Pyne. Deze wil weten wat Dr. Goodman met hem heeft uitspookt tijdens haar experimenten op de psychiatrische afdeling.

Apocalypto
23:00 - 01:10 op BBC2
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 7.9 (60360 stemmen)
Met Rudy Youngblood, Dalia Hernndez, Jonathan Brewer e.aGewelddadige indringers bedreigen een Maya gemeenschap. Het idyllische bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers ontvoerd wordt naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is lang en gevaarlijk, en aan het einde wacht Jaguar Paw een gruwelijk lot. Door een speling van het lot krijgt hij de kans te ontsnappen. Aangespoord door de liefde voor zijn vrouw en familie probeert hij terug naar huis te keren om zijn cultuur levend te houden....

Bureaux de Dieu, Les
23:45 - 01:40 op TV5
Komedie (2008) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.8 (89 stemmen)
Met Anne Alvaro, Nathalie Baye, Michel Boujenah e.aFictiefilm over het reilen en zeilen in een Centrum voor Familieplanning. (Jonge) Vrouwen komen er om zich te informeren over de keuze die ze in een bepaalde situatie kunnen of moeten maken in plaats van die situatie te ondergaan. Bij alle vrouwen draait het om hun sexuele vrijheid en het moment waarop ze een kind zullen hebben of niet. Ze worden ontvangen door huwelijksconsulentes die hun job doen uit overtuiging en die vaak echte militantes zijn. In de loop van de gesprekken neemt de keuze vorm die elke vrouw zal maken en die een beslissende wending zal geven aan haar leven. Djamila zou graag de pil nemen omdat het nu serieus is met haar vriend. Zo krijgt van haar moeder condooms maar wordt door haar voor hoer uitgemaakt. Nedjma verstopt haar pil buitenshuis omdat haar moeder haar handtas doorzoekt. Hlne vindt dat ze te vruchtbaar is. Clmence is bang. Adeline had haar baby willen houden, Margot ook. Maria Angela zou willen weten van wie ze zwanger is. Ana Maria heeft gekozen voor de liefde en de vrijheid. Anne, Denise, Marta, Yasmine en Milena zijn de consulentes die hen ontvangen en horen hoe ze zich afvragen hoe sexuele vrijheid mogelijk is.

Rabbit-Proof Fence
23:55 - 01:25 op BBC1
Avontuur (2002) uit Australi
IMDB-rating: 7.6 (10490 stemmen)
Met Everlyn Sampi, Tianna Sansbury, Laura Monaghan e.aJigalong, West-Australi 1931. De jaren dertig van de vorige eeuw was een periode waarin veel kinderen met geweld ontrukt werden aan hun families om te worden ondergebracht bij blanken die hen moesten opvoeden volgens de regels van de blanke samenleving. De manier waarop deze aboriginal kinderen werden behandeld was ontstellend en behoort tot een van de duisterste geheimen van de geschiedenis van Australi. Rabbit Proof Fence is het verhaal over drie jonge Aboriginal meisjes van deze 'gestolen generatie', die het blanke gezin ontvluchtten waar ze gedwongen moesten verblijven. Ze wagen zich aan een reis van ruim 2400 kilometer dwars door de Australische woestijn, met de autoriteiten de hele weg op hun hielen. Ze lopen net zo ver door totdat ze de 'rabbit-proof fence' bereiken, een hek bestemd tegen konijnen dat Australi van noord naar zuid doorsnijdt en dat deze drie vastbesloten kinderen uiteindelijk naar huis zal leiden....Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox