Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 14 Oktober 2012 at General Satellite News forum; One Last Dance 06:20 - 08:25 op RTL4 Drama (2003) uit Canada IMDB-rating: 4.9 (404 stemmen) Met Patrick Swayze, Lisa ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 14 Oktober 2012
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 102562
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 14 Oktober 2012 - 14-October-2012, 06:25

One Last Dance
06:20 - 08:25 op RTL4
Drama (2003) uit Canada
IMDB-rating: 4.9 (404 stemmen)
Met Patrick Swayze, Lisa Niemi, George De La Pena e.aAls de briljante directeur van een dansschool in New York plotseling overlijdt, worden drie voormalige topdansers gedwongen zijn werk voort te zetten.*Hun hoop en strijd om de idealen en successen aan de studenten door te geven drijft hen tot het uiterste.*Ze vechten niet alleen voor hun onderlinge relaties, maar ook voor de in het verleden gemiste kansen en dromen die ze stuk voor stuk hebben ervaren.*De uitvoering van een nog nooit opgevoerd stuk is hun doel, maar of het ooit zo ver zal komen...


Air Bud: Seventh Inning Fetch
12:00 - 13:25 op NED3
Komedie (2002) uit Canada
IMDB-rating: 4.4 (458 stemmen)
Met Jeffrey Ballard, Jay Brazeau, Jason Bryden e.aJosh gaat voor het eerst naar de universiteit en laat zijn trouwe hond Buddy bij zijn jongere zusje Andrea. In een poging om er een beetje bij te horen, sluit Andrea zich aan bij een honkbalploeg voor meisjes, en het duurt niet lang voordat ze erachter komt dat Buddy ook een behoorlijk goede honkballer is. Net als ze het seizoen lijken te winnen, gebeurt er echter iets vreselijks.


Nicholas and Alexandra
15:00 - 18:00 op BBC2
Biografie (1971) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.1 (1150 stemmen)
Met Michael Jayston, Janet Suzman, Roderic Noble e.aHet tragische verhaal van de laatste tsaar van Rusland: Nicholas II. Hij heeft problemen met de oorlog met Japan, die niet te winnen lijkt. Zijn vreugde over de geboorte van zijn eerste zoon wordt overschaduwd door de ontdekking dat de jongen hemofilie heeft. Zijn vrouw laat zich erg benvloeden door Rasputin, die beweert genezende krachten te hebben. Het volk wil een Duma en gelooft niet dat hun tsaar iets wil doen. De opstapelende problemen komen tot een wereldoorlog en een volksopstand.


Ways to Live Forever
15:30 - 16:55 op NED3
Drama (2010) uit Spanje
IMDB-rating: 6.8 (167 stemmen)
Met Ben Chaplin, Emilia Fox, Greta Scacchi e.aSam houdt van feiten. Hij wil alles weten over UFOs en horrorfilms en zeppelins en spoken en wetenschappers, en hoe het voelt om een meisje te kussen. En omdat hij leukemie heeft wil weten hoe het is om dood te gaan. Sam heeft antwoorden nodig op vragen die niemand wil beantwoorden.


The Shaggy Dog
17:00 - 18:55 op NET5
Komedie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 3.9 (4673 stemmen)
Met Tim Allen, Kristin Davis, Zena Grey e.aAdvocaat Dave Douglas (Tim Allen) heeft weinig tijd voor zijn vrouw en kinderen. Zijn laatste zaak heeft betrekking op een gevaarlijk dierenlaboratorium. Wanneer Dave per ongeluk een geheim genetisch-gemuteerd serum binnenkrijgt, verandert zijn lichaam in dat van de hond des huizes. Zo krijgt hij letterlijk een andere kijk op zichzelf, maar ook op zijn gezin. Hij spitst zijn oren en hoort zo over dromen en geheimen die hij nooit heeft geweten. Het liefst wil Dave zo snel mogelijk een beter vader worden, maar eerst moet hij de gevaarlijke uitvinder van het serum zien tegen te houden.


Dreamgirls
18:55 - 21:25 op NET5
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (22193 stemmen)
Met Jamie Foxx, Beyonc Knowles, Eddie Murphy e.aDeena, Lorraell en Effie hebben een droom en een voornemen: ze zijn vast van plan om met elkaar beroemde zangeressen te worden. Hun zanggroepje, The Dreamettes, trekt de aandacht van de aankomend artiestenmanager Curtis Taylor Jr (Jamie Foxx). Hij weet ze ervan te overtuigen dat ze door moeten gaan, maar dan wel onder zijn leiding. Dus Curtis Taylor Jr gaat alles voor ze regelen. Probleem is nog wel dat Taylor inderdaad slechts een aankomend artiestenmanager is. De eerste klus waar hij mee aankomt is een achtergrondkoortje. Bij een beroemde ster weliswaar, maar toch iets heel anders dan de meiden zelf voor ogen hadden. <br>Desondanks stemmen ze er uiteindelijk mee in om het achtergrondgeluid te verzorgen bij de grote James 'Thunder' Early (Eddie Murphy). Hun werk als zangeressen bij James Early is een groot succes, maar nu krijgen The Dreamettes te maken met de grote boze wereld van de echte showbusiness. En dat is een wereld vol seks, drugs, alcohol en, niet te vergeten, het grote geld..


Ast&eacute;rix & Ob&eacute;lix: Mission Cl&eacute;op&acirc;tre
20:00 - 22:10 op RTL7
Avontuur (2002) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.5 (8625 stemmen)
Met Grard Depardieu, Christian Clavier, Jamel Debbouze e.aDe Egyptische koningin Cleopatra sluit een weddenschap af met de Romeinse keizer Julius Caesar, over of het haar zal lukken in drie maanden een nieuw paleis voor hem te bouwen.


Fleur du mal, La
21:10 - 23:00 op TV5
Drama (2003) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.4 (1196 stemmen)
Met Benot Magimel, Nathalie Baye, Mlanie Doutey e.aDoor de vele collaboraties op het eind van de Tweede Wereldoorlog heerst er, in een kleine Franse stad, een sfeer van wraak en afrekeningen. In dezelfde stad wordt een vrouw, Tante Line vrijgesproken van de moord op haar vader. Jaren later, wanneer het nichtje van Tante Line in dezelfde stad op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen staat, komt de hele sfeer van beschuldigingen en verklikkingen weer terug. Aanleiding hiervan is een brief die in alle brievenbussen van de stad teruggevonden wordt. In de brief worden de duistere geheimen van haar familie aan het licht gebracht. Er zal nog een moord gepleegd worden. Wie is de schuldige? Degene die de moord begaat of degene die ervan wordt beschuldigd....


Hachi
21:25 - 23:10 op NET5
Drama (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 8.1 (39633 stemmen)
Met Richard Gere, Sarah Roemer, Joan Allen e.aHACHI is gebaseerd op een waar gebeurd Japans verhaal en draait om de ware vriendschap en onbegrensde loyaliteit van een hond aan zijn baas. Wie laat een kleine, schattige puppy nu alleen achter op een koud treinperron ? Professor Parker kan het niet over zijn hart krijgen en neemt de Japanse Akita mee naar huis. De gastvrijheid van het gezinnetje wordt beloond - de hond, Hachi gedoopt, wordt de beste vriend die Parker zich kan wensen. De twee wandelen iedere dag samen naar het station en als Parker 's avonds weer aankomt, zit Hachi hem al op te wachten. Zo ook op de dag dat Parker op de universiteit een hartaanval krijgt en niet meer thuiskomt. Hachi weet van geen wijken en is de volgende dag weer precies op tijd terug op zijn vaste plekje bij het station, speurend naar zijn baasje. Het trouwe dier houdt dit vol tot aan zijn dood, negen jaar later.


Ast&eacute;rix aux jeux olympiques
22:15 - 00:45 op RTL7
Avontuur (2008) uit Frankrijk
IMDB-rating: 4.9 (10616 stemmen)
Met Grard Depardieu, Clovis Cornillac, Benot Poelvoorde e.aDe beeldschone prinses Irina wordt door menig man aanbeden. Ze heeft haar hart echter verloren aan de Gallir Hartstochtelix, maar Caesars zoon Brutus heeft zijn oog op haar laten vallen. Prinses Irina rest niets anders dan te verklaren dat ze zal trouwen met de winnaar van de Olympische Spelen.Om het legioen van de Romeinen te verslaan worden Asterix en Obelix uitgekozen om als afgevaardigden van de Gallirs deel te nemen aan de Olympische Spelen. Doping is natuurlijk niet toegestaan tijdens de Spelen en daarom verbieden de Griekse scheidsrechters het gebruik van het beroemde magische toverdrankje. Het duo zal dus op eigen krachten moeten winnen van hun tegenstanders. Samen slaan ze de handen ineen tijdens de meest opzienbarende Olympische Spelen van de Oudheid.


The Devil's Teardrop
23:25 - 01:10 op RTL8
Misdaad (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 5 (304 stemmen)
Met Tom Everett Scott, Natasha Henstridge, Rena Sofer e.aWanneer Washington D.C. wordt geterroriseerd door een seriemoordenaar is het enige bewijsstuk een losgeldbrief, geschreven door de dader. Wanhopig om de zaak op te lossen voordat de moordenaar opnieuw toeslaat, besluit FBI agent Margaret Lukas naar de bekende handschriftanalist Parker Kincaid te gaan.


Control
23:40 - 01:35 op Canvas
Biografie (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.9 (12050 stemmen)
Met Sam Riley, Samantha Morton, Alexandra Maria Lara e.aIan Curtis wil aan het verstikkende leven in een klein Engels stadje in de seventies ontsnappen. Net als zijn muzikale idolen David Bowie en Iggy Pop, sluit hij aan bij een band. Zijn muzikale ambities werpen al gauw vruchten af. De angsten en gevoelens die zijn muziek voeden, beginnen echter al snel aan hem te knagen. Ian verzaakt zijn rol als echtgenoot en vader van een dochter omwille van een nieuwe liefde en de groeiende aspiraties van zijn band. Die spanning speelt zijn gezondheid parten. Bovenop zijn schuldgevoel en depressie krijgt hij ook nog eens af te rekenen met epilepsie. De man bezwijkt onder het gewicht dat op zijn schouders rust en wordt verteerd door zijn gekwelde geest.


Good Will Hunting
23:55 - 01:55 op BBC1
Drama (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 8 (111846 stemmen)
Met Robin Williams, Matt Damon, Ben Affleck e.aWill Hunting werkt als schoonmaker in een school en brengt de rest van zijn dagen voornamelijk door met vechten en het omzeilen van de wet. Op een dag blijkt echter dat Will een uitzondelijk talent heeft voor wiskunde. Een leraar wil kosten wat het kost dit talent uitbouwen maar merkt al vlug dat Will behoorlijk overhoop ligt met zichzelf en met z'n omgeving. De enigen die hem kunnen helpen zijn Sean McGuire, een psycholoog die bewondering heeft voor het jonge genie en hem probeert te begrijpen en Skylar een studente geneeskunde die verliefd is op Will.


Ang? et Tony
00:00 - 01:20 op TV5
Drama (2010) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.5 (422 stemmen)
Met Clotilde Hesme, Grgory Gadebois, Evelyne Didi e.aEen vissershaven in Normandi. Angle heeft zo haar redenen om een nieuw leven te willen opbouwen en zoekt het gezelschap van Tony, een in zichzelf gekeerde visser. Ondanks zijn verlangen naar haar, houdt Tony haar op afstand. Angela zoekt toenadering. Tony observeert haar. Zo mooi, zo verwarrend, hij kan maar niet geloven dat ze daar is voor hem...


Howl
00:30 - 01:50 op BBC2
Drama (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (5698 stemmen)
Met James Franco, Todd Rotondi, Jon Prescott e.aAllen Ginsberg is een dichter met de sterke drang om zijn bewustzijn te verkennen. Dit vooral door het gebruiken van drugs, maar ook door het schrijven van gedichten. Nadat zijn eerste gedicht 'Howl' gepubliceerd wordt, roept dit nogal heftige reacties op wegens vermeende obsceniteit. Hierdoor volgt er al snel een rechtszaak.


The Odd Angry Shot
01:50 - 03:20 op BBC2
Actie (1979) uit Australi
IMDB-rating: 6.5 (351 stemmen)
Met Graham Kennedy, John Hargreaves, John Jarratt e.aNet na zijn 21ste verjaardag gaat Bill in Vietnam vechten als lid van de Australische strijdkrachten. Hij zit in de Special Air Services, een professionele elite-eenheid die neerkijkt op de 'Nashos', de soldaten met dienstplicht. Bill zijn beste vriend is de joviale, oudere Harry, een innemende cynicus. De rest van 'de bende' zijn Rogers, Dawson, Scott en later ook Bung, allen jonge mannen die echt geloven dat zij voor hun vaderland vechten. Het dagelijkse leven in het kamp bestaat uit regen, bier, kaarten en slecht eten, enkel onderbroken door de sporadische opwinding van terreur tijdens de junglepatrouilles. Hun geluk begint echter te dalen naarmate hun 'tour' vordert en dit na een reeks van schermutselingen met de vijand. Naarmate het aantal slachtoffers in eigen rangen stijgt, telt Bill de dagen af tot hij terug naar huis kan.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox