Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 16 Mei 2010 at General Satellite News forum; Back to Gaya 10:30 - 12:00 op Disney XD Fantasy (2004) uit Duitsland IMDB-rating: 5.4 (594 stemmen) Met Patrick Stewart, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 16 Mei 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104174
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 16 Mei 2010 - 16-May-2010, 05:10

Back to Gaya
10:30 - 12:00 op Disney XD
Fantasy (2004) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.4 (594 stemmen)
Met Patrick Stewart, Emily Watson, Glenn Wrage e.aIn hun tv-show nemen Boo & Zino het in de fantasiewereld Gaya op tegen de Snurks. Professor N Icely, jaloers omdat diens programma is vervangen door dat van Boo & Zino, tovert de Snurks en Gaya's magische energiekristal de Dalamiet naar onze wereld. Om hun eigen wereld te redden reizen Boo, Zino en hun stoere vriendin Alanta hen achterna om de Snurks te verslaan en de Dalamiet terug te halen.

The Prince and the Showgirl
13:30 - 15:25 op BBC2
Komedie (1957) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.4 (1317 stemmen)
Met Marilyn Monroe, Laurence Olivier, Sybil Thorndike e.aTijdens een optreden in een Londens theater wordt het Amerikaanse revuemeisje Elsie Marina opgemerkt door Groothertog Charles, regent van een Balkanstaatje, die in Londen is voor de kroningsplechtigheden. Charles nodigt Elsie uit voor een etentje op de ambassade en maakt haar avances.

Jane Doe: The Wrong Face
14:20 - 15:55 op RTL4
Misdaad (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (95 stemmen)
Met Lea Thompson, Joe Penny, William R. Moses e.aAls aanklager Phil Raphaelson een criminele aannemer achter de tralies probeert te krijgen wordt plots zijn vrouw ontvoerd. Haar leven of de aannemer met rust laten. Jane Doe moet uitkomst bieden.

Kruistocht in spijkerbroek
15:30 - 17:30 op NED3
Avontuur (2006) uit Nederland
IMDB-rating: 6.4 (1053 stemmen)
Met Joe Flynn, Stephanie Leonidas, Emily Watson e.aDe vijftienjarige Dolf Vega belandt via een prototype van een tijdmachine in de middeleeuwen. Terwijl zijn moeder alles probeert om hem terug te halen, moet hij overleven in een onbekende en vijandige wereld. Wanneer hij zich aansluit bij de kinderkruistocht, ontwikkelt Dolf zich langzaam tot een leider van de duizenden kinderen op weg naar Jeruzalem. Hij helpt ze, met zijn eenentwintigste eeuwse kennis, verschrikkelijke bergen te trotseren, infectieziekten te overwinnen en rovende ridders te bevechten. Bovendien maakt hij vrienden en wordt hij verliefd op de mooie en sterke Jenne. Langzaamaan begint Dolf zich echter te realiseren dat het echte gevaar niet schuilt achter de volgende bergtop, maar dat het gevaar in de kruistocht zelf zit. Uiteindelijk moet Dolf een zware beslissing nemen: keert hij terug in de tijd naar zijn moeder of blijft hij bij zijn vrienden en Jenne....

Spectacular!
16:05 - 17:35 op Nickelodeon
Familiefilm (2009) uit Canada
IMDB-rating: 5.3 (614 stemmen)
Met Nolan Gerard Funk, Jesse Moss, Brittney Irvin e.aNikko is zojuist uit zijn band gegooid. Hij had gehoopt dat hij het op deze manier echt zou maken als grote zanger in de muziekwereld. Courtney is een ambitieus koormeisje, die net een nieuwe band gevormd heeft. Ze zoeken echter nog wel een goede vocalist. In eerste instantie lijkt het niets te worden met Nikko en Courtney, maar later willen ze maar al te graag de nationale kampioenschappen winnen.

Eddie's Million Dollar Cook-Off
16:30 - 18:00 op Disney XD
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (468 stemmen)
Met Taylor Ball, Orlando Brown, Reiley McClendon e.aEddie is de ster van het honkbalteam, dat gecoached wordt door zijn vader. Hij heeft echter nog een grote hobby: koken. Wanneer een belangrijke kookwedstrijd gelijktijdig met een belangrijke honkbalwedstrijd plaatsvindt, moet Eddie een keuze maken.

Transformers
20:00 - 22:40 op RTL4
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (190885 stemmen)
Met Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel e.aHeel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is. Deze is er om Sam te beschermen, aangezien Bumblebee niet de enige Transformer is die op Aarde is gekomen. Ook de Decepticons zijn op Aarde en beginnen het Amerikaanse leger aan te vallen. Als Sam en zijn vriendin Mikaela dan ontdekken dat het leger van plan is zowel de vijandige Decepticons als de vredelievende Autobots te vernietigen, proberen ze een nieuw plan te bedenken om de Decepticons te stoppen.

Boiler Room
20:00 - 22:15 op RTL7
Thriller (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (17761 stemmen)
Met Giovanni Ribisi, Vin Diesel, Nia Long e.aDe intelligente en ambitieuze Seth Davis runt een casino in zijn apartement. Erop gebrand om zijn talent aan zijn vader te bewijzen, solliciteert hij met succes bij een klein makelaarskantoor. Hij krijgt er een stek toebedeeld in de zogenaamde Boiler Room van de firma, vanwaar hij telefonisch potentile klanten probeert te strikken. Al vlug blijkt dat Seth talent heeft voor die job, wat hem de goedkeuring van zijn oversten en de bewondering van zijn vader oplevert. Maar hoe hoger hij klimt op de bedrijfsladder, hoe verder hij wegzinkt in een moeras van louche en illegale zaakjes.

Eldorado
21:00 - 22:20 op TV5
Komedie (2008) uit Belgi
IMDB-rating: 6.8 (861 stemmen)
Met Bouli Lanners, Fabrice Adde, Philippe Nahon e.aYvan, een driftige veertiger en verkoper van wagens, betrapt de jonge Elie bij hem thuis op een inbraak. In plaats van hem in elkaar te slaan, voelt hij een vreemde affectie voor de jongen. Hij besluit hem terug naar zijn ouders te brengen in zijn oude Chevrolet. Zo beginnen de twee zonderlingen een eigenaardige reis door een wonderlijk maar vreemd land.

The Crooked E: The Unshredded Truth About Enron
22:15 - 00:00 op RTL7
Drama (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (299 stemmen)
Met Christian Kane, Shannon Elizabeth, Cameron Bancroft e.aIn december 2001 vond het grootste faillissement uit de Amerikaanse geschiedenis plaats.*Tienduizend mensen raakten hun baan kwijt, en nog veel meer mensen verloren al hun spaargeld.*In totaal ging er 25 miljard dollar verloren.*Dit is het verhaal van de schokkende ondergang van Enron, verteld door een ooggetuige die de val van het bedrijf van binnenuit meemaakte.*Brian Cruver, een intelligente jongen uit Texas, is 26 jaar. Hij is volmaakt tevreden met zijn baan bij Enron, dat talloze failliete bedrijven opkoopt en zo een van Amerika's meest succesvolle ondernemingen wordt.*Brian gelooft alles wat de bestuursvoorzitter van Enron, Kenneth Lay zegt over de integriteit van het bedrijf. Brians salaris schiet omhoog en hij verwerft een positie in het bedrijf die hem veel macht geeft.*Als gevolg hiervan raakt hij hopeloos verstrikt in het web van hebzucht.*Ook als hij Courtney dreigt kwijt te raken, gaat hij ermee door.*Hij heeft alles bereikt wat hij wilde totdat hij ontdekt waar Enron werkelijk mee bezig is.

¿Donde est?im Basinger?
22:20 - 22:45 op TV5
Korte film (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
Met Yvon Martin, Philippe Rebbot e.aTwee broers willen in Zuid-Amerika op weg naar een trouwpartij de bloemetjes buiten zetten.

Lista de espera
22:25 - 00:10 op Canvas
Komedie (2000) uit Spanje
IMDB-rating: 7.2 (619 stemmen)
Met Vladimir Cruz, Thaim Alvario, Jorge Perugorra e.aIn het busstation van een klein Cubaans dorpje wachten de passagiers op de aankomst van een bus. Hun hoop om te vertrekken verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer de bus bij het vertrek uit het station defect raakt. Noodgedwongen brengen de passagiers de nacht door in het busstation. Wanneer duidelijk wordt dat het enkele dagen kan duren voordat de bus rerepareerd is, gaat elk zijn steentje bijdragen om de bus te helpen herstellen en het verblijf in de bushalte wat aangenamer te maken. Wat volgt, toont hoe mensen de meest barre omstandigheden met generositeit en solidariteit kunnen overwinnen.

Blue Steel
22:50 - 00:55 op RTL8
Actie (1990) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (3578 stemmen)
Met Jamie Lee Curtis, Ron Silver, Clancy Brown e.aAls Megan Turner haar diploma behaalt aan de New Yorkse politie-academie gaat voor haar een levensdroom in vervulling. Op haar eerste nachtelijke schiet ze echter een gewapende overvaller neer, waarna het wapen van de bandiet onvindbaar blijkt te zijn.

War of the Worlds
23:25 - 01:15 op BBC1
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (105151 stemmen)
Met Tom Cruise, Dakota Fanning, Miranda Otto e.aRay Ferrier (Tom Cruise) is een arbeider, wonend in New Jersey. Hij is vervreemd van zijn gezin, zijn leven verloopt niet goed en hij is teveel met zichzelf bezig. Zijn eenvoudige leven wordt echter op een buitengewone en gewelddadige manier verstoord, wanneer allesvernietigende indringers hun opwachting maken. Buitenaardse wezens, die in grote aantallen zijn gekomen om de aarde te vernietigen. Terwijl zij zich een weg banen door het land en een spoor van vernietiging achter zich laten, moet Ray zijn kinderen zien te beschermen.

?? libre
23:50 - 01:35 op TV5
Drama (2008) uit Belgi
IMDB-rating: 6.6 (200 stemmen)
Met Jonas Bloquet, Jonathan Zacca, Claire Bodson e.aEen kleine jongen wordt geconfronteerd met intense familieproblemen. De enige uitweg voor hem is zijn grote liefde: tennis. Hij krijgt hulp van een beroemde en gevestigde leraar in het vak en dat is voor hem ook de enige uitweg om van zijn familieproblemen weg te komen. Ondanks de situatie lijkt de jongen alsmaar beter te worden in zijn favoriete sport.

She's Having a Baby
02:10 - 03:55 op BBC2
Komedie (1988) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (4145 stemmen)
Met Kevin Bacon, Elizabeth McGovern, Alec Baldwin e.aJake is een onhandige jongeman die in moeilijkheden zit. Niet alleen is hij het huwelijk letterlijk ingegleden, ook met zijn schoonouders botert het niet. Dan blijkt zijn vrouw ook nog in verwachting te zijn.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox