Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 16 September 2012 at General Satellite News forum; Het geheim van de zonnesteen 06:50 - 08:10 op RTL4 Avontuur (1996) uit Nederland IMDB-rating: 3.6 (8 stemmen) Met Carlo ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 16 September 2012
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 103341
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 16 September 2012 - 16-September-2012, 06:10

Het geheim van de zonnesteen
06:50 - 08:10 op RTL4
Avontuur (1996) uit Nederland
IMDB-rating: 3.6 (8 stemmen)
Met Carlo Boszhard, Robert Jaap de Lange, Sven Etterkamp e.aCarlo en Irene vertrekken af naar Aruba voor een rustige vakantie. Eenmaal aangekomen op het eiland, raken zij betrokken bij een reeks mysterieuze gebeurtenissen met onder andere een piratenschip.


Charade
13:55 - 15:45 op Eén
Komedie (1963) uit Amerika
IMDB-rating: 8 (18238 stemmen)
Met Cary Grant, Audrey Hepburn, Walter Matthau e.aDe jonge weduwe Regine Lampert (Audrey Hepburn) merkt dat een boevenbende op jacht is naar het gestolen kapitaal van haar overleden echtgenoot. Een charmante helper duikt op (Cary Grant), maar hij blijkt niet de man te zijn voor wie hij zich uitgeeft. Raadselachtig is ook de identiteit van de moordenaar die de ene schurk na de andere uitschakelt....


Les enfants de Timpelbach
15:30 - 17:00 op NED3
Avontuur (2008) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.8 (303 stemmen)
Met Raphal Katz, Adle Exarchopoulos, Lo Legrand e.aIn het plaatsje Timpelbach hebben de kinderen zoals op zoveel plaatsen lak aan de autoriteit van hun ouders. Ze doen wat ze willen zonder verantwoording af te leggen. De volwassenen van Timpelbach hebben er genoeg van, ze geven hun woonplaats op en nemen de benen om het dorp over te laten aan de kinderen. De bedoeling is dat de kinderen zullen zien dat ze niet zonder hun ouders en regels kunnen en na n dag hun ouders zullen smeken terug te komen. Het pakt echter allemaal anders uit, al snel ontstaan er groepen onder de kinderen die strijden om de macht.


Big Daddy
19:40 - 21:25 op NET5
Komedie (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (87612 stemmen)
Met Adam Sandler, Joey Lauren Adams, Jon Stewart e.aSonny Koufax is 30 jaar en heeft geen enkele behoefte om zich volwassen te gaan gedragen. Als zijn vrienden allemaal trouwen en steeds minder contact houden, bedenkt hij zich dat het nu toch wel tijd wordt om iets te gaan doen. In een laatste poging om zijn vriendin Vanessa te laten zien dat hij zich verantwoordelijk kan gedragen adopteert hij de vijfjarige Julian. Vanessa verbreekt desondanks de relatie, waarna Sonny in zijn eentje de zorg voor Julian op zich neemt.


Undisputed
20:00 - 21:45 op RTL7
Actie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (4759 stemmen)
Met Wesley Snipes, Ving Rhames, Peter Falk e.aVoormalig wereldkampioen boksen George Chambers belandt in de gevangenis voor de verkrachting van een vrouw. Hij wil zich onmiddellijk bewijzen en hij daagt gevangeniskampioen Hutchen uit voor een gevecht.


Poulet au vinaigre
21:00 - 22:45 op TV5
Misdaad (1985) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.6 (635 stemmen)
Met Jean Poiret, Stphane Audran, Michel Bouquet e.aIn een rustig klein dorp besluiten drie notabelen om een grote onroerend goed operatie op te zetten die veel moet opbrengen. Maar om deze met succes af te sluiten moeten ze het huis van Louis Cuno, de postbode, kopen. Natuurlijk laat deze dat niet zo maar gebeuren...


The Back-up Plan
21:25 - 23:30 op NET5
Komedie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (20830 stemmen)
Met Jennifer Lopez, Alex O'Loughlin, Michaela Watkins e.aNa jaren van verkeren besliste Zoe (Jennifer Lopez) dat het wachten op de ware net iets te lang duurt. Vastberaden om moeder te worden, stelt ze een plan op, maakt een afspraak en beslist het dan maar op haar eentje te doen. Op de dag van haar kunstmatige inseminatie ontmoet Zoe Stan (Alex O'Loughlin), een veelbelovende man.


Undisputed II: Last Man Standing
21:45 - 23:45 op RTL7
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (1993 stemmen)
Met Michael Jai White, Scott Adkins, Ben Cross e.aGeorge "Iceman" Chambers, een voormalig wereldkampioen boksen, heeft zijn hele leven gevochten om roem, geld en titels te vergaren. Sommigen beschouwen hem als de grootste bokser die ooit in de ring stond. Dat hij zo diep zou vallen had niemand vermoed. Als George stopt met boksen zit hij zonder geld en zonder werk. Hij is gedesillusioneerd en wil niets meer met boksen te maken hebben. Zijn manager Phil zorgt ervoor dat hij kan optreden in een Wodka-commercial in Rusland. Tijdens de opnamen vindt de plaatselijke politie een grote hoeveelheid herone in de hotelkamer van George. Hoewel hij onschuldig is, wordt hij veroordeeld en opgesloten in een van de ergste gevangenissen van Rusland. Het is er koud en smerig, en de directeur is de sadistische Markov, die danst naar de pijpen van maffiabaas Gaga. Het toeval wil dat deze Gaga helemaal gek is van boksen....


Bosque de sombras
23:25 - 01:25 op RTL8
Drama (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.9 (1232 stemmen)
Met Gary Oldman, Paddy Considine, Aitana Snchez-Gijn e.aZomer van 1978, de heetste zomer sinds lange tijd. Norman (Paddy Considine) en Lucy (Virginie Ledoyen) maken een moeilijke periode door in hun relatie en besluiten hun vakantie door te brengen in het vakantiehuis dat door hun vrienden Paul (Gary Oldman) en Isabel (Aitana Snchez Gijn), is gekocht in Noord-Spanje. Ver van London af hoopten zij hier midden in het bos in Baskenland op een heerlijke rustige vakantie, waar het huis dan ook ideaal voor is. Maar deze vrede en kalmte wordt plotseling verbroken wanneer zij een meisje met verschrikkelijk misvormde handen ontdekken, verborgen in een houten huisje in het bos. Het bovenmatig angstige meisje is echter te bang om te praten en daarom besluit het paar om haar naar de politie te brengen. Maar hun pogingen om het meisje te helpen worden voortdurend belemmerd door de dichtheid van het bos, evenals door een groep plaatselijke dorpsbewoners die zich blijkbaar voorgenomen hebben de wrede toestand waarin het meisje zich bevindt, onveranderd te laten.


Body Armour
23:45 - 01:25 op RTL7
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 3.9 (577 stemmen)
Met Til Schweiger, Chazz Palminteri, Llus Homar e.aJohn Ridley zag zijn carrire en leven verwoest worden door de beroepsmisdadiger Lee Maxwell. Omdat hij volledig aan de grond zit, moet hij de job aannemen die hem wordt aangeboden: bodyguard worden van Lee Maxwell!


Avenger
23:55 - 01:45 op SBS6
Thriller (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (613 stemmen)
Met Sam Elliott, Timothy Hutton, James Cromwell e.aCal Dexter is een voormalig oorlogsheld, die zijn vrouw en dochtertje heeft verloren en die als doel heeft criminele figuren te berechten, die door de overheid en justitie ongemoeid worden gelaten. Zijn huidige zoektocht leidt naar een CIA-agent en voor hij het weet is hij zelf een prooi geworden.


La journ?de la jupe
23:55 - 01:20 op TV5
Drama (2008) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.8 (1013 stemmen)
Met Isabelle Adjani, Denis Podalyds, Yann Collette e.aSonia is lerares Frans op een middelbare school in een Parijse buitenwijk. De leerlingen zijn druk en moeilijk te behappen. Ze is uitgeput en verliest haar zelfcontrole als ze een pistool in de tas van een van de leerlingen ontdekt. In de verwarring neemt ze een tiental leerlingen in gijzeling.


Inside Job
00:05 - 01:50 op NED2
Documentaire (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 8.2 (27210 stemmen)
Met Matt Damon, William Ackman, Daniel Alpert e.aDeze documentaire is een interessante analyse van de financile crisis die in 2008 de wereldeconomie zon 20 triljoen dollar kostte. Daarnaast verloren miljoenen mensen hun banen en huizen met als gevolg de grootste recessie sinds de Grote Depressie van de jaren 20. We zien hoe de politiek al decennia overheidsregulering ontmantelt, Wall Street haar risicogedrag verhevigt en de zakenopleidingen geen antwoord hebben op de onontkomelijke problemen waarmee we in de moderne samenleving geconfronteerd worden. Inside Job is opgebouwd rond interviews met politici, journalisten en academici en opgenomen in locaties als Amerika, IJsland, Engeland, Frankrijk, Singapore en China. De documentaire deed het ongekend goed: met een percentage van 98% blijkt dat bijna elke recensent het een goede documentaire vond. Van de 129 recensies waren er slechts drie negatief. Daarnaast won Inside Job de Oscar voor de beste documentaire.


Two for the Money
00:45 - 02:40 op BBC1
Drama (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (14035 stemmen)
Met Al Pacino, Matthew McConaughey, Rene Russo e.aVoormalig American football-speler Brandon Lang heeft een fijne neus voor het voorspellen van uitslagen van allerlei sportwedstrijden. Wanneer de sluwe zakenman en oplichter Walter Abrams de jongeman in het vizier krijgt, neemt hij hem onder zijn hoede. Walter leert Brandon zijn illegale praktijken, maakt hem snel rijk en introduceert hem in het jetset-leven. De twee krijgen zowaar een vader-zoon relatie, maar die verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer Brandon zijn 'magic touch' begint te verliezen. Nu is hij opeens verantwoordelijk voor miljoenenverliezen en gaat Walter het zijn protg heel moeilijk maken. Zo ontstaat een persoonlijke strijd tussen twee oplichters die naast veel geld nog iets veel belangrijkers te verliezen hebben: hun trots en ego.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox