Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 17 Juli 2011 at General Satellite News forum; Het geheim van Mega Mindy 09:00 - 10:10 op Canvas Avontuur (2009) uit Belgi IMDB-rating: 4.6 (45 stemmen) Met Free ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 17 Juli 2011
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104114
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 17 Juli 2011 - 17-July-2011, 05:12

Het geheim van Mega Mindy
09:00 - 10:10 op Canvas
Avontuur (2009) uit Belgi
IMDB-rating: 4.6 (45 stemmen)
Met Free Souffriau, Louis Talpe, Fred Van Kuyk e.aSinds de komst van Mega Mindy is het leven van de boeven op aarde een ware hel. Telkens wanneer de politie tekort schiet, verschijnt Mega Mindy en pakt zij de boeven alsnog op. Geen boef is nog veilig, dus is het tijd voor wraak! s Werelds beste criminelen slaan de handen ineen om Mega Mindy voor eens en voor altijd uit te schakelen. Miss Volta, de eigenaresse van de energiecentrale, staat op als hun leidster en heeft een geniaal plan. Ze zullen de superheldin eerst uit haar tent lokken en dan verslaan met haar eigen wapens. Als Toby wordt ontvoerd en de Mega Mindy capsule verdwijnt moeten Mieke, Oma en Opa het geheim van Mega Mindy veilig zien te stellen.

Floris
09:00 - 10:35 op NED3
Familiefilm (2004) uit Nederland
IMDB-rating: 4.1 (385 stemmen)
Met Michiel Huisman, Victor Lw, Daan Schuurmans e.aFloris jr. wil zijn vader bewijzen dat ook hij een held kan zijn door ervoor te zorgen dat het heilige relikwie met wonderlijke krachten nooit in de verkeerde handen terecht zal komen. Samen met Pi neemt Floris jr. het op tegen de Hertogin van Gelre, Van Rossum jr., Kleine Pier en Sergeant jr.

Mystery Woman
13:05 - 15:00 op RTL4
Mystery (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (136 stemmen)
Met Kellie Martin, Constance Zimmer, Amy Locane e.aSamantha Kinsey, een amateurdetective die eigenlijk de eigenaresse is van een klein boekwinkeltje, onderzoekt de moord op haar beste vriendin Barbara. Na de dood van Barabara's man ontdekt Barbara dat ze onterfd is door haar echtgenoot. Dit riep grote vraagtekens bij haar op. Haar man zou zoiets nooit doen Uiteindelijk wordt ze vermoordt en dat zet haar vriendin Samantha Kinsey aan tot nader onderzoek. Ze zal ervoor zorgen dat de onderste steen boven komt en ontdekt dan ook welke belangen de familie heeft bij de dood van Barabara. Iedereen is verdacht.

S.O.S. Kleine zeehond
15:30 - 16:50 op NED3
Familiefilm (2008) uit Noorwegen
IMDB-rating: 5.3 (58 stemmen)
Met e.aNoora, die in een kleine gemeenschap aan de kust leeft, vindt een jong zeehondje, achtergelaten door de moeder. Doordat er een groep Duitse jagers op de zeehondjes jaagt, moet ze hem verstoppen. Een mysterieus pakketje wordt van een schip gegooid en ruziemakende vakantiegangers beginnen een panische achtervolging om deze in handen te krijgen.

Creation
18:20 - 20:00 op BBC2
Biografie (2009) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.6 (4575 stemmen)
Met Jennifer Connelly, Paul Bettany, Jeremy Northam e.aCharles Darwin (Paul Bettany) is naast wetenschapper ook een liefhebbende vader en echtgenoot. Zijn diepgelovige vrouw is het echter zeer oneens met zijn schokkende theorien over de evolutie. Daarnaast worstelt Darwin met de dood van hun tienjarige dochtertje.

America's Sweethearts
18:25 - 20:30 op RTL5
Komedie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (22161 stemmen)
Met Julia Roberts, Billy Crystal, Catherine Zeta-Jones e.aHet meest populaire showbizz-koppel gaat uit elkaar gaan na de opnames van hun film uit elkaar. Hun agent wil de film nog flink onder de aandacht brengen en verzint voor de pers een verhaal over het tweetal.

The Spiderwick Chronicles
20:00 - 22:00 op RTL4
Avontuur (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (21160 stemmen)
Met Freddie Highmore, Mary-Louise Parker, Nick Nolte e.aHet verhaal draait om de drie kinderen, Jared, zijn tweelingbroer Simon, hun oudere zus Mallory en hun onlangs gescheiden moeder Helen. De familie betrekt het afgelegen en vervallen landgoed Spiderwick, waar vroeger hun overoudoom Arthur Spiderwick en oudtante Lucinda woonden. Hoewel de kinderen de verhuizing verfoeien, passen ze zich elk op eigen wijze aan. Simon, de meer leergierige helft van de tweeling, onderzoekt het eigenaardige huis en Mallory oefent haar schermkunst. Jared echter ontdekt dat er eigenaardige dingen gebeuren rond het magische huis en hij gaat op onderzoek uit. Hij slaat de waarschuwing van het huis-aardmannetje, Thimbletack (Duimeldop) , in de wind. Duimeldop is een toverschepsel dat in de muren van het landhuis woont. Jared stuit op een vreemd en mogelijk gevaarlijk boek, geschreven door oom Arthur. Wanneer het boek wordt geopend onthult en ontketent het een wereld rondom landgoed Spiderwick, die bevolkt wordt door vreemde, wonderbaarlijke en enge wezens..

Beethoven's Big Break
20:00 - 22:00 op RTL8
Familiefilm (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 4.7 (379 stemmen)
Met Jonathan Silverman, Chris Adler, Robie Alan e.aEddie is een vermoeide dierentrainer en een alleenstaande vader. Opeens wordt hij het mikpunt van een grote Sint-Bernard. Deze hond is door een filmauditie al snel een ware ster geworden. Een drietal komt met een plan de beroemde hond te ontvoeren en vervolgens losgeld te eisen.

The Three Musketeers
20:30 - 22:35 op Veronica
Actie (1993) uit Oostenrijk
IMDB-rating: 6 (13704 stemmen)
Met Charlie Sheen, Kiefer Sutherland, Chris O'Donnell e.aDe jonge, levendige D'Artagnan verlaat zijn geboortegrond Gascogne om als musketier dienst te gaan doen bij koning Lodewijk XIII. De slechte kardinaal Richelieu ontbindt dit keurkorps om zijn complot tegen de koning beter te kunnen uitvoeren. D'Artagnan wordt gevangen genomen, maar wordt later gered. Hij is in staat om zijn vrienden tijdig te waarschuwen dat zij een bondgenootschap met de Engelsen aan moeten gaan.

Betty
21:05 - 22:50 op TV5
Drama (1992) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.8 (490 stemmen)
Met Marie Trintignant, Stphane Audran, Jean-Franois Garreaud e.aAls Betty dronken in een bar in Parijs zit, krijgt ze een lift aangeboden van een onbekende man die beweert dokter te zijn. Hij brengt haar naar een bar in Versailles, waar al snel blijkt dat hij een drugsverslaafde is. De al wat oudere Laure neemt haar onder haar hoede, en biedt haar een slaapplaats aan.

Reeker
22:00 - 23:45 op RTL8
Horror (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (3368 stemmen)
Met Devon Gummersall, Derek Richardson, Tina Illman e.aEen groep studenten is op weg naar een rave midden in de woestijn. Wanneer de geplande route plotseling doodloopt, moeten ze overnachten op een verlaten plek in de woestijn. Al snel merken ze dat deze plek een schuilplaats is van iets dat het midden houdt tussen leven en dood en ze zijn hun leven daar niet zeker. Hun enige redding is een blinde student die verhoogde zintuigen heeft.

Pieds Nus
23:50 - 01:35 op TV5
Drama (2010) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.5 (0 stemmen)
Met Diane Kruger, Ludivine Sagnier, Denis Menochet e.aClara woont in Parijs en is gelukkig getrouwd met een ambitieuze advocaat. Na de plotse dood van haar moeder, neemt ze de verantwoordelijkheid op voor haar jongere zus Lily, wiens extreme gevoeligheid haar bijzonder kwetsbaar maakt voor de buitenwereld en haar belet zelfstandig te worden. Lily, die in het ouderlijke huis op het platteland woont, heeft haar eigen unieke wereld geschapen, en wil die niet verlaten, omdat die wereld voor enige stabiliteit zorgt. Maar ze moet beschermd worden. Clara, die haar leven ver van haar zus heeft opgebouwd, moet keuzes maken en leert dat normaliteit zuiver subjectief is.

A **** and Bull Story
00:35 - 02:05 op BBC2
Komedie (2005) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7 (5541 stemmen)
Met Steve Coogan, Rob Brydon, Keeley Hawes e.aHet verhaal springt heen en weer in de tijd doordat 21ste eeuwse filmakers een 18de eeuws verhaal op film willen vertellen, namelijk het werk 'The Life and Opinions of Tristram Shandy' door Laurence Sterne. Tristram Shandy vertelt zijn levensverhaal op film als bezien door zijn eigen ogen. Het verhaal over zijn jeugd wordt telkens onderbroken door allerlei problemen met zijn familie, waardoor er al heel wat meer over Shandy duidelijk wordt dan de bedoeling is. Vervolgens worden de filmopnames gestaakt en wordt een beeld gegeven van een chaotische avond met de acteurs en crew op de set.

Junebug
02:05 - 03:45 op BBC2
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (8759 stemmen)
Met Embeth Davidtz, David Kuhn, Alessandro Nivola e.aMadeleine reist van Chicago naar North Carolina om een schilder te strikken voor haar galerij. Eenmaal daar aanbeland besluiten Madeleine en haar kersverse echtgenoot langer in North Carolina te blijven om zijn aparte familie te ontmoeten.

The Bingo Long Traveling All-Stars & Motor Kings
06:55 - 09:10 op RTL4
Komedie (1976) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (502 stemmen)
Met Billy Dee Williams, James Earl Jones, Richard Pryor e.aHonkbalspeler Bingo Long probeert zich tegen de eigenaars van het Negro National League te verzetten en besluit uiteindelijk zijn eigen team samen te stellen.Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox