Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 18 Maart 2012 at General Satellite News forum; The Breakfast Club 06:00 - 07:55 op RTL4 Drama (1985) uit Amerika IMDB-rating: 7.8 (53987 stemmen) Met Emilio Estevez, Anthony ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 18 Maart 2012
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 102654
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 18 Maart 2012 - 18-March-2012, 06:10

The Breakfast Club
06:00 - 07:55 op RTL4
Drama (1985) uit Amerika
IMDB-rating: 7.8 (53987 stemmen)
Met Emilio Estevez, Anthony Michael Hall, Judd Nelson e.aVijf totaal verschillende tieners moeten samen een zaterdag nablijven op school. Ze komen gezamenlijk tot nieuwe inzichten over zichzelf en hun leven.


Silent Snow
14:00 - 15:00 op NED2
Documentaire (2011) uit Nederland
IMDB-rating: 7.3 (9 stemmen)
Met Pipaluk Knudsen-Ostermann e.aDe witte vlaktes van Groenland lijken een voorbeeld van ongerepte natuur. Maar dat is schijn. De opwarming van de aarde doet de gletsjers smelten. Daarnaast bedreigt een stille moordenaar de Inuit-gemeenschap. De vervuiling in andere werelddelen eist hier zijn tol. DDT, zware metalen en dioxinen belanden door oceaanstromingen en de wind in de sneeuw en het voedsel van de sober levende Inuit. Het traditionele voedsel, spek van het walvisachtig zoogdier narwal, bedreigt inmiddels hun vruchtbaarheid en gezondheid.


The Nun's Story
14:05 - 16:30 op Eén
Drama (1959) uit Amerika
IMDB-rating: 7.5 (2469 stemmen)
Met Audrey Hepburn, Peter Finch, Edith Evans e.aGabrielle wil naar het klooster, en belandt uiteindelijk in Congo. Wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt wordt ze teruggestuurd naar Belgi, dat inmiddels door de Duitsers is bezet.


The Taming of the Shrew
15:20 - 17:20 op BBC2
Komedie (1967) uit Itali
IMDB-rating: 7.2 (1677 stemmen)
Met Elizabeth Taylor, Richard Burton, Cyril Cusack e.aPetruchio, een arme edelman uit Verona, gaat op zoek naar een rijke vrouw in Padua. Hij ontmoet daar de ijzeren dame Katharina, met wie hij een stormachtige verlovingstijd beleeft. Nadat Katharina en Petruchio zijn getrouwd gaat de bruidegom een weddenschap aan


Bon Voyage
15:30 - 16:55 op NED3
Drama (2011) uit Nederland
IMDB-rating: 7.5 (25 stemmen)
Met Hans Croiset, Anneke Blok, Reinout Bussemaker e.aHet is eindelijk vakantie. Juist als de familie Verbeek wil afreizen naar zonnig Frankrijk komen ze er achter dat Opa Bob (77) zijn vergevorderde ziekte heeft verzwegen. Ze blijven thuis. Het is een zware klap voor de hele familie. Moeder Tine vindt het moeilijk om de situatie te accepteren en zoekt afleiding op andere plekken. Jasmijn (7) is vooral bezorgd om opa Bob. Ze bestookt hem met vragen over de dood. Jochem (12) is als enige blij dat ze thuis blijven. Hij verheugt zich op een vakantie met zijn beste vriend.


The SpongeBob SquarePants Movie
15:35 - 16:55 op Nickelodeon
Animatie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (11025 stemmen)
Met Tom Kenny, Clancy Brown, Rodger Bumpass e.aJa, er klopt iets niet in Bikinibroek. Het verrukkelijkste onnozele wezen uit de onderwaterwereld staat op het punt om meer over het leven te leren dan hij ooit voor mogelijk had gehouden toen hij en zijn zeester-maatje Patrick een spannende zoektocht ondernamen naar Schelpstad om koning Neptunus' gestolen kroon in veiligheid te brengen.
Onze onstuitbare held zwemt op met enge zeemonsters, nare slechteriken en meedogenloze schurken en komt op plaatsen waar nog nooit een spons is geweest.
SpongeBob Squarepants The Movie is een groter en absorberender wateravontuur dan de geliefde mafkees zich ooit had kunnen voorstellen....


The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
19:20 - 21:00 op BBC2
Avontuur (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (48185 stemmen)
Met Bill Bailey, Anna Chancellor, Warwick Davis e.aDe Aardling Arthur Dent heeft een slechte dag. Zijn huis staat op het punt met de grond gelijk gemaakt te worden, en hij ontdekt dat zijn beste vriend Ford Prefect afkomstig is van een kleine planeet nabij Betelgeuse. Alsof dit nog niet genoeg is komt hij er achter dat de aarde op het punt staat vernietigd te worden om plaats te maken voor een intergalactische snelweg. Arthur weet samen met Ford net op tijd z'n planeet te verlaten, wat het begin is van een bizarre trektocht door het heelal. Zijn enige houvast: het Intergalactisch Liftershandboek.


Spartacus
20:00 - 23:35 op RTL7
Drama (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (1778 stemmen)
Met Goran Visnjic, Alan Bates, Angus Macfadyen e.aIn 72 v.C., toen het genadeloze gezag van het Romeinse Rijk ver reikte, leverde elk veroverd land nieuwe slaven op die hun Romeinse meesters dienden te gehoorzamen. Spartacus, die als jongetje getuige was van de moord op zijn vader en als slaaf werd verkocht, zou uiteindelijk een slavenopstand leiden tegen de machtige generaals en politici van Rome.


Daens
20:45 - 23:00 op Canvas
Biografie (1993) uit Belgi
IMDB-rating: 7.9 (1458 stemmen)
Met Jan Decleir, Grard Desarthe, Antje de Boeck e.aNa een conflict met bisschop Stillemans keert priester Adolf Daens terug naar zijn geboortestad Aalst. Hij neemt zijn intrek bij zijn broer Pieter Daens, uitgever van 'Het Land van Aalst'. De textielindustrie in Aalst staat onder grote druk van de buitenlandse concurrentie. Fabrieksdirecteur Borremans ontslaat de helft van zijn arbeiders. Een aanpak die gesteund wordt door Charles Woeste, voorzitter van de katholieke partij. Maar de ontslagen komen hard aan.


Lady of the Camelias
21:05 - 22:55 op TV5
Drama (1981) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.9 (190 stemmen)
Met Isabelle Huppert, Gian Maria Volont, Bruno Ganz e.aAlphonsine Plessis (Huppert) vertrekt als tiener naar Parijs, waar ze zwoegt in een naaiatelier, bijklust als prostituee en uiteindelijk van de ene rijke heer naar de andere dartelt als luxe courtisane. Maar van binnenuit wordt ze langzaam gesloopt door TBC...


The Last Time
23:00 - 01:10 op RTL8
Komedie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (1141 stemmen)
Met Michael Keaton, Brendan Fraser, Amber Valletta e.aTed (Michael Keaton) een succesvolle sales-executive van het bedrijf Bindview, laat de pas beginnende verkoopmedewerker Jamie (Brendan Fraser) zien hoe je aan de touwtjes trekt. Echter, het wordt eens te meer duidelijk dat Ted's bezeten persoonlijkheid een belemmering vormt voor iedereen die vriendelijk tegen hem doet. Ondanks zijn cynisme wordt Ted verliefd op Jamie's verloofde Belisa (Amber Valletta) en verliest zo langzamerhand zijn verbittering die hem voorheen zo'n een geweldige vertegenwoordiger maakte. Ondertussen faalt Jamie wanhopig in zijn pogingen om een goede verkoper te zijn en hij raakt hoe langer hoe meer gedesillusioneerd. Zelfs als Bindview zijn rentabiliteit verliest, negeert Ted zijn baan en blijft hij zich volledig focussen op Belisa. Het is enkel wanneer het bedrijf slachtoffer wordt van een vijandige overname, dat er iets duidelijker begint te worden over de achterliggende gedachte van Ted's houding.


War of the Worlds
23:25 - 01:10 op BBC1
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (105151 stemmen)
Met Tom Cruise, Dakota Fanning, Miranda Otto e.aRay Ferrier (Tom Cruise) is een arbeider, wonend in New Jersey. Hij is vervreemd van zijn gezin, zijn leven verloopt niet goed en hij is teveel met zichzelf bezig. Zijn eenvoudige leven wordt echter op een buitengewone en gewelddadige manier verstoord, wanneer allesvernietigende indringers hun opwachting maken. Buitenaardse wezens, die in grote aantallen zijn gekomen om de aarde te vernietigen. Terwijl zij zich een weg banen door het land en een spoor van vernietiging achter zich laten, moet Ray zijn kinderen zien te beschermen.


Saw II
23:50 - 01:35 op SBS6
Misdaad (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (58659 stemmen)
Met Tobin Bell, Shawnee Smith, Donnie Wahlberg e.aWanneer er een nieuw moordslachtoffer wordt ontdekt, wijst alles erop dat dit weer het werk is geweest van Jigsaw. Detective Eric Matthews begint een onderzoek en weet Jigsaw moeiteloos op te sporen. Maar de arrestatie van Jigsaw blijkt onderdeel van zijn doortrapte plan. Acht slachtoffers vechten in een onbekende ruimte voor hun leven. Als blijkt dat een van hen Matthews' zoon is, wordt Eric gedwongen om zelf aan het dodelijke spel deel te nemen....


Le petit lieutenant
23:55 - 01:40 op TV5
Misdaad (2005) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.8 (1407 stemmen)
Met Nathalie Baye, Jalil Lespert, Roschdy Zem e.aDe pas afgestudeerde politieofficier Antoine wordt ingelijfd bij de tweede divisie van de gerechtelijke politie van Parijs en komt er in de ploeg van kapitein Caroline Vaudieu terecht. Zij heeft net een gevecht tegen alcoholverslaving achter de rug en probeert opnieuw greep te krijgen op haar professioneel leven. Langs zijn kant start Antoine met veel geestdrift aan zijn keiharde opleiding. Vaudieu hecht zich heel snel aan de jongeman die de leeftijd zou kunnen hebben van haar eigen verdwenen zoon.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox