Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 21 April 2013 at General Satellite News forum; Drop Dead Gorgeous 06:10 - 08:00 op SBS6 Komedie (1999) uit Amerika IMDB-rating: 6.2 (13690 stemmen) Met Kirsten Dunst, Ellen ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 21 April 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 105483
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 21 April 2013 - 21-April-2013, 05:20

Drop Dead Gorgeous
06:10 - 08:00 op SBS6
Komedie (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (13690 stemmen)
Met Kirsten Dunst, Ellen Barkin, Allison Janney e.aEr wordt een miss-verkiezing gehouden in het Amerikaans gehuchtje Mount Rose. Doordat er een documentaire wordt gemaakt over dit evenement wordt de druk op de meisjes steeds groter.


Thumbsucker
06:40 - 08:25 op RTL4
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (9699 stemmen)
Met Lou Taylor Pucci, Tilda Swinton, Vincent D'Onofrio e.aJustin is al een tiener uit een excentrieke familie, maar hij zuigt nog steeds op zijn duim. In een poging hiervan af te komen gaat hij naar een leraar op school en vervolgens naar zijn hippie-achtige orthodontist. Die probeert hem onder hypnose van zijn gewoonte af te helpen. Maar zijn orale fixatie krijgt hij niet helemaal weg. Misschien is het slechts een uiting van een dieper liggende oorzaak?


The Outlaw
07:20 - 09:15 op BBC2
Drama (1943) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (1040 stemmen)
Met Jack Buetel, Jane Russell, Thomas Mitchell e.aBilly the Kid sluit vriendschap met Doc Holliday, voorheen een vriend van sheriff Pat Garrett. De vriendschap tussen Doc en Pat bekoelt en er volgen enkele botsingen.


Jump In!
09:00 - 10:25 op Veronica
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (1303 stemmen)
Met Corbin Bleu, Keke Palmer, David Reivers e.aIzzy Daniels is een bokser, net zoals zijn vader. Hij zal binnenkort meedoen aan de bokswedstrijd ''Golden Glove''. Als hij via een vriendin ontdekt dat zijn passie werkelijk ligt bij touwtje springen, zal hij moeten beslissen wat hij liever wil.


Dinner at Eight
14:00 - 15:50 op Eén
Komedie (1933) uit Amerika
IMDB-rating: 7.7 (3877 stemmen)
Met Marie Dressler, John Barrymore, Wallace Beery e.aMillicent Jordan (Billie Burke), de echtgenote van een New Yorkse scheepsmagnaat (Lionel Barrymore) die op zijn laatste benen loopt, heeft het o zo druk met het organiseren van een etentje, waar een Britse lord en lady aanwezig zullen zijn. Onder de genodigden bevinden zich tevens een acteur, Larry Renault, wiens gloriedagen geteld zijn, Carlotta Vance, een filmdiva uit lang vervlogen tijden, Dan Packard, een invloedrijke Texaanse zakenman, die op slinkse wijze de Jordan Line probeert op te kopen, zijn verveelde vrouw Kitty (Jean Harlow), die zich verwaarloosd voelt en daarom aanpapt met de huisarts, Dr. Wayne Talbot, die eveneens met zijn vrouw is uitgenodigd.


Dolly Parton Is Mijn Moeder
15:30 - 16:55 op NED3
Komedie (2011) uit Canada
IMDB-rating: 5.4 (130 stemmen)
Met Dolly Parton, Gil Bellows, Macha Grenon e.aHet is 1976 en Elizabeth is een gewoon elf jaar oud meisje. Sinds kort bidt ze echter elke dag voor de overgang naar volwassenheid, omdat ze heeft ontdekt dat haar hele leven uit n grote leugen bestaat; ze blijkt geadopteerd. Met alleen haar verbeelding als gids, besluit ze te vertrekken, op zoek naar haar eigen identiteit. Marion, haar adoptiemoeder, voelt zich al snel gedwongen om alle waarheden rondom Elizabeth bekend te maken...


Barbie: A Fairy Secret
15:45 - 17:00 op Nickelodeon
Animatie (2011) uit Amerika
IMDB-rating: 4.6 (300 stemmen)
Met Diana Kaarina, Adrian Petriw, Brittney Irvin e.aAls Ken ontvoerd wordt door een groepje feen, verklappen twee van haar vriendinnen Barbie een geheimpje: ze zijn niet alleen modestylistes maar ook heuse feen! En Ken werd overgebracht naar een geheime, magische feenwereld niet ver hier vandaan! Voor Barbie, haar rivale Raquelle en de twee feenvriendinnen begint een avontuurlijke tocht om hem terug te halen. Onderweg leren ze voor elkaar op te komen en ontdekken ze dat echte magie zich niet alleen in de wereld van de feen bevindt, maar ook in de kracht van vriendschap.


Inkheart
20:00 - 22:05 op RTL7
Avontuur (2008) uit Duitsland
IMDB-rating: 6 (32923 stemmen)
Met Brendan Fraser, Andy Serkis, Eliza Bennett e.aMo Folchart heeft een wonderlijk maar soms verschrikkelijk talent. Als hij luidop voorleest uit boeken, brengt hij de karakters tot leven. Wanneer hij op een dag voorleest uit het boek Inkheart, haalt hij een aantal gemene karakters uit het boek en in de echte wereld. Alsof dat nog niet erg genoeg is, verdwijnt zijn vrouw in het boek. Zijn dochter Meggie, die op dat moment nog een baby was, weet niets van haar vaders talent, alleen dat hij tot op vandaag weigert voor te lezen. Capricorno, n van de boosdoeners uit het boek, heeft jarenlang naar Meggies vader gezocht om zijn krachtige talent te gebruiken voor zijn eigen donkere doeleinden. Meggie en haar vader zullen er alles aan moeten doen om dat te voorkomen en Meggies moeder te redden.


Un ?phant ?trompe ?rm?nt
21:00 - 22:50 op TV5
Komedie (1976) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7 (768 stemmen)
Met Jean Rochefort, Claude Brasseur, Guy Bedos e.aVier vrienden van een jaar of veertig. Bouly, de verleider, stort in als zijn vrouw hem verlaat. Etienne, de serieuze, wordt verliefd op een andere vrouw dan de zijne. Simon, de pessimist, maakt zich daar veel zorgen over. En dan is er nog Daniel, de uitslover...


Knocked Up
21:30 - 00:05 op NET5
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (82878 stemmen)
Met Seth Rogen, Katherine Heigl, Paul Rudd e.aAlison Scott is een ambitieuze en mooie jonge vrouw die op het punt staat om voor een grote televisiemaatschappij te gaan werken.Ben woont met vier vrienden in een uitgewoond huis compleet met gemproviseerde boksring en luxe (d.w.z. van de muggen vergeven) zwembad. De vrienden hebben gezamenlijk de ambitie om hun leventje zo voort te zetten. Het moet worden bekostigd door het opzetten van een halfpornografische website over beroemdheden.Aan het begin van Knocked Up ontmoeten deze tegengestelde persoonlijkheden elkaar half- dronken in een bar en na een avontuurtje gaat ieder zijn eigen weg. Dat zou het einde van hun verhaal moeten zijn. Maar een telefoontje dat Ben een paar weken later van Alison krijgt blijkt geen uitnodiging voor een afspraakje te zijn maar de mededeling dat ze zijn kind verwacht. Nu moet Ben zichzelf wat existentile vragen stellen: zal hij zich uit de voeten maken of blijft hij in de buurt om het kind te helpen opvoeden?


Once Upon a Time in Mexico
22:05 - 00:15 op RTL7
Actie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (40712 stemmen)
Met Antonio Banderas, Salma Hayek, Johnny Depp e.aEl Mariachi (Banderas) volgt het spoor van drugsbaas Barrillo (Willem Dafoe) door het woeste landschap van Mexico. Barrillo is van plan een coup te plegen tegen de Mexicaanse president. El Mariachi is ingehuurd door de corrupte CIA-agent Sands (Depp), die uit is op vergelding tegen zijn grootste vijand.


Rocky IV
00:00 - 01:45 op SBS6
Actie (1985) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (31902 stemmen)
Met Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young e.aWanneer Rocky's oude vriend Apollo Creed omkomt bij een gevecht met de Russische boxer Ivan Drago, geeft Rocky zichzelf hier de schuld van. Ondermeer aangespoord door het arrogante gedrag van Drago besluit Rocky hem uit te dagen voor een gevecht. De locatie van deze titanenstrijd: Rusland!


Kennedy et moi
00:45 - 02:05 op TV5
Komedie (1999) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.7 (475 stemmen)
Met Jean-Pierre Bacri, Nicole Garcia, Patrick Chesnais e.aSchrijver Simon Polaris zit al een lange tijd in een depressie, waarna hij hulp zoekt bij een psychiater. Al snel wordt het uurwerk van de dokter, dat nog van J.F Kennedy zou zijn geweest, een ware obsessie voor Simon, die hem ook weer zin aan zijn leven zal geven.


The Getaway
00:55 - 02:45 op BBC1
Actie (1994) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (5954 stemmen)
Met Alec Baldwin, Kim Basinger, Michael Madsen e.aDoc en Carol McCoy zijn gespecialiseerd in het plegen van bankovervallen. Als Doc door een valstrik in een smerige Mexicaanse gevangenis terecht komt, moet Carol de hulp inroepen van gansterbaas Jack Benyon om hem weer vrij te krijgen. In ruil voor zijn hulp moeten Carol en Doc een grote overval voor Benyon plegen. Wanneer de overval eindigt in een schietpartij met dodelijke slachtoffers, en zij tijdens hun vlucht ternauwernood aan allerlei hinderlagen weten te ontsnappen, lijkt alles erop dat de twee door iemand verraden zijn.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox