Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 21 Maart 2010 at General Satellite News forum; The Proud Family Movie 10:00 - 11:30 op Disney XD Animatie (2005) uit Amerika IMDB-rating: 3.9 (241 stemmen) Met Kyla ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 21 Maart 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104160
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 21 Maart 2010 - 21-March-2010, 05:20

The Proud Family Movie
10:00 - 11:30 op Disney XD
Animatie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 3.9 (241 stemmen)
Met Kyla Pratt, Tommy Davidson, Paula Jai Parker e.aPenny Proud wordt 16 jaar oud en wil dolgraag een danseres zijn voor Spare Change. Dit mag niet van haar vader, maar toch gaat ze stiekem naar rapper 15 Cent. Als hij haar weer terugbrengt naar huis, zoent hij haar. Haar vader ziet dit en is meer dan teleurgesteld in zijn dochter. De volgende dag wordt de familie Proud een gratis tocht op een cruise aangeboden. Dit blijkt echter een snood plannetje van de gemene Dr. Carver te zijn, de man die de recept van de snack van Penny's vader wil weten.

Redeemer
12:50 - 14:35 op RTL7
Drama (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (66 stemmen)
Met Matthew Modine, Obba Babatund, Michele Greene e.aDe uitgebluste schrijver Paul Freeman geeft in de gevangenis een cursus creatief schrijven. Tijdens zijn eerste les leert hij de tot levenslang veroordeelde Charles kennen, die al 24 jaar achter de tralies zit voor moord. Via zijn geschriften ontdekt Paul dat Charles onschuldig veroordeeld werd. Charles, die lid was van de Black Panthers, was er getuige van hoe een van zijn makkers tijdens een treffen met drugsdealers per ongeluk een man neerschoot. De rechtbank achtte Charles schuldig. Paul wil Charles, die zich voorbeeldig gedraagt en dolgraag een vader wil zijn voor zijn zoon, helpen vrijkomen. Het grootste obstakel daarvoor blijkt de zus van het slachtoffer te zijn, Sharon Davidson, die zich al jarenlang verzet tegen Charles vervroegde vrijlating. Paul besluit haar te gaan opzoeken.

Roman Holiday
14:05 - 16:00 op Eén
Komedie (1953) uit Amerika
IMDB-rating: 8.1 (22897 stemmen)
Met Gregory Peck, Audrey Hepburn, Eddie Albert e.aHepburn die op bezoek is in Rome, snakt naar een gewoon leven. Zij ontvlucht het paleis waar zij verblijft en wordt verliefd op een Amerikaanse journalist.

McBride: Murder Past Midnight
14:05 - 15:55 op RTL4
Mystery (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (73 stemmen)
Met John Larroquette, Marta DuBois, Matt Lutz e.aAdvocaat McBride raakt betrokken bij een mysterieuze moordpoging. Met zijn vriend Phil en zijn ex Roberta probeert hij de zaak van een bijna vergiftigde zakentycoon op te lossen.

The Kid
15:25 - 17:00 op BBC2
Komedie (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (11803 stemmen)
Met Bruce Willis, Spencer Breslin, Emily Mortimer e.aRuss Duritz is rijk en woont in L.A., maar heeft geen hond, geen vrouw, een slechte band met zijn vader, en geen herinneringen aan zijn jeugd. Als op een nacht de 8-jarige jongen Rusty bij zijn huis naar binnensluipt, komt deze hem wel heel erg bekend voor. Samen beginnen ze aan een wonderlijke zoektocht in het verleden van Russ.

Trigger
15:30 - 16:40 op NED3
Familiefilm (2006) uit Noorwegen
IMDB-rating: 5.1 (34 stemmen)
Met Ann Kristin Smme, Sven Wollter, Anneke von der Lippe e.aAlise, 12 jaar, vertelt iedereen dat ze paarden kan verzorgen, temmen en trainen als de beste. Maar ze liegt! Eigenlijk is ze doodsbang van paarden. Tot een prachtig wit paard onverwacht haar leven 'instormt'. Ze roept de hulp in van opa, die ooit een befaamd paardentemmer was. Maar dat was lang geleden, voor hij veranderde in een knorrige, oude bullebak. Zal Alise haar angst overwinnen? En kan ze Trigger redden van zijn wrede eigenaar die het dier wil slachten?

Anubis en het pad der zeven zonden
16:05 - 17:35 op Nickelodeon
Mystery (2008) uit Belgi
IMDB-rating: 5.3 (72 stemmen)
Met Achmed Akkabi, Vincent Banic, Loek Beernink e.aDe bewoners van Het Huis Anubis gaan op schoolreisje. Maar hun tripje wordt echter bruut verstoord door iets onverklaarbaars. Ze komen in een spookdorp terecht waar ze op een oude legende stuiten. Wie is graaf Rohan, de graaf zonder hart? En wat betekent de toegangspoort tot het pad der zeven zonden? Als Fabian s nachts op onderzoek uitgaat, krijgt hij een vreemd voorgevoel. Zijn lieve Nienke is niet op de afgesproken plek en ook Appie en Jeroen gedragen zich vreemd. En waar zijn Victor en Van Swieten opeens gebleven? Zijn de bewoners verwikkeld geraakt in een vooropgezet spelletje of is er meer aan de hand? Is de liefde tussen Fabian en Nienke sterk genoeg? Kan iedereen zijn zonde overwinnen en doorgaan tot het bittere eind?


The Beautician and the Beast
18:20 - 20:30 op NET5
Komedie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 4.7 (2474 stemmen)
Met Fran Drescher, Timothy Dalton, Ian McNeice e.aDe Amerikaanse visagiste Joy Miller wordt door een foutje aangezien als een Oost-Europese hoogleraar. In deze functie krijgt ze een baan aangeboden om de kinderen van de Oost-Europese dictator Boris Pochenko les te geven. Dit aanbod slaat zij niet af. Eenmaal in het land aangekomen, probeert de visagiste het land warm te maken voor haar westerse ideen. Dat levert heel wat hilarische situaties op

Mr. Bean's Holiday
20:00 - 21:45 op RTL4
Komedie (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.1 (21370 stemmen)
Met Rowan Atkinson, Steve Pemberton, Lily Atkinson e.aMr. Bean is onderweg van Zuid-Frankrijk voor een eenvoudige zonvakantie. Zijn reis van Londen naar de Riviera wordt al gauw een zooitje. Overal waar hij komt ontstaat chaos, met als hoogtepunt een vertoning van zijn eigen videodagboek op het filmfestival van Cannes....

La m?ire courte
21:30 - 23:15 op TV5
Drama (1979) uit Frankrijk
IMDB-rating: 4.3 (10 stemmen)
Met Nathalie Baye, Bulle Ogier, Xavier Saint-Macary e.aEen vrouwelijke Unesco-tolk onderzoekt de geheimzinnige dood van een schrijver, die een boek over Latijns-Amerika voorbereidde. De schuldige is een mysterieuze zakenman die ex-nazi's met valse paspoorten terughaalt naar Europa. Bij haar speurtocht ontmoet zij regelmatig een zich verdacht gedragende man die uit persoonlijke wraakmotieven achter deze oorlogsmisdadigers aanzit.

Enfant, L'
21:35 - 23:10 op Canvas
Misdaad (2005) uit Belgi
IMDB-rating: 7.4 (4858 stemmen)
Met Jrmie Renier, Dborah Franois, Jrmie Segard e.aBruno is twintig en Sonia is achttien. Samen leven ze van Sonia's uitkering en van het geld dat Bruno verdient met de diefstallen die hij, samen met zijn bende, pleegt. Sonia is net bevallen van Jimmy, hun kind. Hoe kan Bruno een goede vader worden, zo onbezorgd als hij is met het leven dat hij nu leeft, waar hij alleen bezorgd is over het geld dat hij met zijn diefstallen verdient.

Romasanta
22:05 - 00:00 op RTL8
Actie (2004) uit Spanje
IMDB-rating: 5.3 (1263 stemmen)
Met Julian Sands, Elsa Pataky, John Sharian e.aDe ontdekking van verminkte lijken in een groot bos veroorzaakt in 1850 veel opschudding en blaast de legende van de Weerwolf van Allariz nieuw leven in.*Toch zou het monster wel eens veel dichter bij de lokale bevolking kunnen staan dan velen vermoeden.*Wanneer Josephine een van de dodelijke slachtoffers wordt, verdenkt haar zus Barbara een op het oog vriendelijke charmeur.*Gedreven door wraak opent ze de jacht op het bloeddorstige monster, waarbij ze haar eigen leven op het spel zet...

The Three Burials of Melquiades Estrada
00:00 - 01:55 op BBC2
Avontuur (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (14046 stemmen)
Met Tommy Lee Jones, Barry Pepper, Julio Cedillo e.aAan de Amerikaans-Mexicaanse grens raakt grenswachter Mike Norton (Barry Pepper) betrokken bij de dood van Melquiades Estrada. Het slachtoffer wordt vlug begraven en in het stadje beschouwt men het incident als afgesloten. Het gaat immers maar om een illegale arbeider. Maar wanneer ranch medewerker Pete Perkins (Tommy Lee Jones), een goede vriend van Estrada, erachter komt wat er met hem is gebeurd gaat hij achter Mike aan. Hij dwingt Mike het lichaam op te graven en samen met het lijk trekken ze naar het Mexicaanse geboortedorp van Estrada om hem daar opnieuw te begraven. De tocht verloopt niet zonder moeilijkheden.

High Heels and Low Lifes
00:25 - 01:50 op BBC1
Actie (2001) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.1 (1861 stemmen)
Met Minnie Driver, Mary McCormack, Kevin McNally e.aDe hartsvriendinnen Shannon en Frances zijn in Londen getuige van een bankoverval en besluiten om de gangsters een les te leren. Die laten echter niet met zich sollen.

It's Not Me, I Swear!
00:30 - 02:30 op TV5
Komedie (2008) uit Canada
IMDB-rating: 7.8 (425 stemmen)
Met Antoine L'cuyer, Suzanne Clment, Daniel Brire e.aDe tienjarige Leon heeft een hoop problemen om te overkomen. Zijn ouders maken steeds ruzie, hij heeft vervelende buren die ook nog eens lekker de vakantie kunnen doorbrengen aan het strand en dan is er ook nog Lea, een bijzonder meisje die altijd gelijk lijkt te hebben. Op een gegeven moment vertrekt zijn moeder naar Griekenland en dat is er bij Leon net te veel aan. Samen met Lea zoekt hij een manier om over de pijn heen te komen.

Gumshoe
01:55 - 03:20 op BBC2
Komedie (1971) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.5 (305 stemmen)
Met Albert Finney, Billie Whitelaw, Frank Finlay e.aGinley werkt overdag in een casino maar wil graag van baan veranderen. Op zijn 35e verjaardag plaats hij een advertentie in de krant waarin hij zichzelf als privdetective aanprijst. Tot zijn grote verbazing krijgt hij diezelfde dag al een telefoontje, en krijgt hij een pakje thuisbezorgd waarin een pistool, een foto en een flink geldbedrag zitten...Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox