Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 21 November 2010 at General Satellite News forum; Fat Albert 13:45 - 15:25 op RTL4 Komedie (2004) uit Amerika IMDB-rating: 4 (3870 stemmen) Met Kenan Thompson, Kyla Pratt, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 21 November 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 102619
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 21 November 2010 - 21-November-2010, 06:30

Fat Albert
13:45 - 15:25 op RTL4
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 4 (3870 stemmen)
Met Kenan Thompson, Kyla Pratt, Shedrack Anderson III e.aDe beroemde tekenfilmfiguren uit de jaren 70 komen letterlijk tot leven in deze film waarin Fat Albert samen met de Cosby kids een eenzame tiener te hulp schiet en daardoor kennis maakt met tegenslagen en hilarische situaties uit het echte leven! De legendarische komiek Bill Cosby treedt ook op in deze leuke familiefilm boordevol swingende muziek en grappen!

Johnny Guitar
14:10 - 16:00 op Eén
Film-Noir (1954) uit Amerika
IMDB-rating: 7.5 (3273 stemmen)
Met Joan Crawford, Sterling Hayden, Mercedes McCambridge e.aEen onafhankelijke salooneigenares graaft de strijdbijl op om haar gokimperium open te houden. Tegenwerking van een machtige landeigenaar dwingt haar hulp te vragen aan een gepensioneerde revolverheld.

"I Was a Rat"
15:30 - 17:05 op NED3
Familiefilm (2001) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.7 (47 stemmen)
Met Calum Worthy, Tom Conti, Brenda Fricker e.aOp een regenachtige, donkere avond vinden Bob en Joan een kleine rillende jongen op straat. Als het ouder echtpaar vraagt wat hij daar doet zegt hij alleen "Ik was een rat". Bob en Joan besluiten hem mee naar huis te nemen en te verzorgen. Al gauw blijkt dat hij zich ook als een rat gedraagt, maar dat kan zijn nieuwe ouders niets schelen. Ondertussen gaan er verhalen over de nieuwe liefde van de prins, Aurelia. De jongen, die Roger heet, vertelt van alles over het paleis. Hij weet zelfs dat Aurelia de keukenmeid in het paleis was. Hoe weet hij dat toch allemaal...?

Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek
16:05 - 17:55 op Nickelodeon
Familiefilm (2008) uit Nederland
IMDB-rating: 5.2 (31 stemmen)
Met Ben Cramer, Frederik de Groot, Richard de Ruijter e.aAls Sinterklaas bij het examen voor zijn nieuwe 'dakrijbewijs' een ongeluk krijgt, moet hij naar het ziekenhuis. Iedereen vindt het heel erg, behalve de gemene Dr. Brein. die wil dat Sinterklaas stopt met zijn werk. Ze wil het kasteel van Sinterklaas voor zichzelf en is ook van plan om al het geld voor sinterklaascadeautjes in te pikken en er met het Grote Boek van Sinterklaas vandoor te gaan. De Pieten stellen een onderzoek in en met behulp van de kinderen proberen ze de problemen op te lossen. Het avontuur brengt ze zelfs tot in Curaao. Lukt het de Pieten dit spannende avontuur tot een goed einde te brengen en het Grote Boek van Sinterklaas voor 5 december veilig te stellen?

Goal!
18:10 - 20:00 op BBC2
Drama (2005) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.9 (11504 stemmen)
Met Leonardo Guerra, Tony Plana, Miriam Colon e.aSantiago Munez emigreert op tienjarige leeftijd met zijn familie van Mexico naar Amerika, hij had twee dingen bij zich: zijn voetbal en een verfrommeld plaatje van de wereldbeker. Hij groeit op in Los Angeles, waar hij allerlei oninteressante baantjes heeft en blijft dromen van een toekomst als prof- voetballer. Hij moet alleen zijn vader ervan overtuigen dat hij een echte profvoetballer kan worden. Zijn vader gelooft daar niet in. Totdat de Britse Glen Foy, een vriendelijke ex-voetballer en voormalig scout, Santiago tijdens een plaatselijke wedstrijd ontdekt. Hij zorgt ervoor dat de jonge Latino een kans krijgt in Engeland. Hier moet hij zich bewijzen en een contract zien te verdienen bij een van de populairste clubs ter wereld. Dit valt niet mee, modder, koude wind, rake klappen van zijn medespelers, persoonlijke problemen, blessures en verleidingen van het voetballeven zijn slechts enkele van de hindernissen die Santiago moet overwinnen om zijn uiteindelijke doel te bereiken....

Jesse Stone: Death in Paradise
20:00 - 21:45 op RTL7
Misdaad (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (608 stemmen)
Met Tom Selleck, Viola Davis, Kohl Sudduth e.aJesse Stone begint nog maar net te wennen aan zijn baan als hoofd van de politie in Paradise, Massachusetts, of hij moet al de brute moord op een tienermeisje zien op te lossen. Nader onderzoek wijst uit dat het tienermeisje altijd een voorbeeldige scholiere is geweest, maar plotseling omgeslagen is naar een zelfdestructieve puber.

Mr. Klein
21:00 - 23:00 op TV5
Misdaad (1976) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.7 (1074 stemmen)
Met Alain Delon, Jeanne Moreau, Francine Berg e.aEen in de Elzas geboren kunsthandelaar profiteert van de bezetting door kunst aan te kopen beneden de waarde. Plotseling ontvangt hij post voor de joodse 'Klein' en gaat op zoek naar zijn naamgenoot om een misverstand op te lossen. Hij begint te vermoeden dat hij gebruikt wordt om ondergrondse activiteiten te maskeren. Tijdens zijn vergeefse speurtocht gaat hij zich steeds verder identificeren met zijn joodse naamgenoot.

Requiem
22:50 - 00:20 op Canvas
Drama (2006) uit Duitsland
IMDB-rating: 7 (1853 stemmen)
Met Sandra Hller, Burghart Klauner, Imogen Kogge e.aMichaela groeit op in een diep religieus gezin in het zuiden van Duitsland. Ondanks haar zware epilepsie smacht ze ernaar haar ouderlijk huis te verlaten en te gaan studeren. Maar op de universiteit heersen andere normen dan thuis, en door de vrijheid en vriendschap die ze daar tegenkomt gaat Michaela twijfelen aan haar geloof in God, haar familie en zichzelf. Ondertussen worden haar epileptische aanvallen frequenter en heftiger, hoewel de oorzaken hiervan onduidelijk zijn. Omdat Michaela bang is dat ze naar huis zal worden gestuurd besluit ze hulp te zoeken bij een priester die haar vermoedens bevestigd: ze is bezeten. Haar nieuwe schoolvrienden proberen haar te overtuigen psychiatrische hulp te zoeken, maar ze slagen er niet in door de religieuze en morele overtuigingen van Michaela heen te komen, en uiteindelijk hebben ze geen andere keus dan haar aan haar lot over te laten....

Penny Dreadful
23:05 - 00:55 op RTL8
Misdaad (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (2424 stemmen)
Met Rachel Miner, Mimi Rogers, Chad Todhunter e.aSinds haar ouders zijn omgekomen bij een gruwelijk auto-ongeluk durft Penny niet meer in een auto te stappen. Haar psychiater probeert haar vervolgens te helpen en besluit samen met Penny een autoritje te gaan maken. Maar dan ontmoeten de twee dames een mysterieuse vreemdeling, die hun reis al snel in een ware nachtmerrie weet te veranderen.

La r?te
23:50 - 01:35 op TV5
Drama (2009) uit Belgi
IMDB-rating: 5.9 (32 stemmen)
Met Joffrey Verbruggen, Thierry Hancisse, Sergi Lpez e.aAlex is 15 en leeft samen met zijn gewelddadige vader. Hij gaat gebukt onder de dagelijkse vuistslagen van zijn vader en revolteert tegen alles en iedereen. Om aan de harde realiteit van zijn dagelijks leven te ontsnappen, gaat Alex roeien op de Maas en zijn ultieme doel is het Belgisch kampioenschap winnen. Zijn trainer Sergi en Muriel, een meisje op wie hij verliefd is, zorgen ervoor dat Alex zijn verloren menselijke waarden terugvindt. Een moeilijke en lange leerschool...

JFK
00:30 - 03:30 op BBC2
Biografie (1991) uit Amerika
IMDB-rating: 8 (49273 stemmen)
Met Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Kevin Bacon e.aOfficier van justitie Jim Garrison onderneemt enkele jaren na de moord op president John F. Kennedy (1963) verwoede pogingen om aan te tonen dat er meerdere moordenaars waren en dat er wel degelijk sprake was van een samenzwering.

The Lonely Guy
00:55 - 02:20 op BBC1
Komedie (1984) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (2264 stemmen)
Met Steve Martin, Charles Grodin, Judith Ivey e.aMartin betrapt zijn vriendin met een ander, waardoor zijn hart breekt. Uit eenzaamheid schrijft hij een boek voor alleenstaanden, dat een grote hit wordt.

Anya's Bell
06:40 - 08:25 op RTL4
Drama (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (158 stemmen)
Met Della Reese, Mason Gamble, Thomas Cavanagh e.aDe film gaat over een wonderbaarlijke vriendschap tussen een blinde vrouw en jongen van twaalf. De vrouw voelt zich erg eenzaam sinds de dood van haar moeder, terwijl de jongen problemen op school heeft. Ze zijn vastberaden elkaar te helpen.



Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox