Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 22 Januari 2012 at General Satellite News forum; The Land Before Time XIII: The Wisdom of Friends 07:00 - 08:25 op RTL4 Animatie (2007) uit Amerika IMDB-rating: 5.7 ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 22 Januari 2012
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104913
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 22 Januari 2012 - 22-January-2012, 13:10

The Land Before Time XIII: The Wisdom of Friends
07:00 - 08:25 op RTL4
Animatie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (280 stemmen)
Met Cody Arens, Logan Arens, Anndi McAfee e.aPlatvoet en zijn vriendjes kijken uit naar hun ontmoeting met twee Beipiasaurussen, ook wel Geelbuikjes genoemd. Platvoet en de anderen besluiten om hun nieuwe vriendjes te helpen met wat belangrijke levenslessen, de zogenaamde Wijsheden. Wanneer ze de Bessenvallei bereiken, beseft Platvoet dat hoewel de Geelbuikjes zijn Wijsheden niet echt volgen, ze zich perfect kunnen behelpen met hun gekke technieken.

Ernst, Bobbie en de geslepen Onix
09:25 - 10:30 op RTL8
Komedie (2007) uit Nederland
IMDB-rating: 6.2 (15 stemmen)
Met Gert-Jan van den Ende, Erik van Trommel, Nadja Hpscher e.aErnst en Bobbie genieten van een welverdiende vakantie als ze erachter komen dat een prachtig bos in de buurt gekapt gaat worden. Op deze plek wil de gemene ondernemer Wolter Onix een asfaltfabriek bouwen om heel Nederland te asfalteren. Daar gaan Ernst en Bobbie een stokje voor steken. <br>Onix daagt Ernst en Bobbie uit een opdracht uit te voeren. Als ze deze opdracht binnen drie dagen succesvol afronden, zal hij de fabriek niet bouwen. Ernst en Bobbie moeten een bekende popster, 40.000 concertbezoekers en een gouden microfoon bij elkaar brengen. Het lijkt een onmogelijke opgave, maar Ernst en Bobbie zijn vastberaden het bos te redden. Gelukkig krijgen ze hulp van de mooie televisiereporter Suzy....

The High and the Mighty
12:30 - 14:50 op BBC2
Actie (1954) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (2468 stemmen)
Met John Wayne, Claire Trevor, Laraine Day e.aAls een passagiersvliegtuig op weg van Honolulu naar San Francisco te kampen krijgt met technische problemen en de piloot een zenuwinzinking krijgt, raakt iedereen in het toestel in paniek, behalve de co-piloot Dan Roman die nu voor de moeilijke taak staat de inzittenden te kalmeren en het vliegtuig veilig aan de grond te zetten.

Come Dance at My Wedding
14:00 - 15:50 op NET5
Drama (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (147 stemmen)
Met John Schneider, Brooke Nevin, Roma Downey e.aIn de kleine stad Gracie, New York, zijn Cyd Merriman en Zach Callahan slechts een paar weken verwijderd van het doorhakken van een moeilijke knoop. Cyd denkt eraan om de dansstudio, die al sinds enige generaties in haar familie is, aan een projectontwikkelaar te verkopen. Maar Laura Williams, advocaat en vriend van de familie, vertelt haar dat het niet zo eenvoudig is als het lijkt, want er staat nog een andere naam op de eigendomsakte van de zaak, namelijk die van haar vader. Plotseling wordt Cyd geconfronteerd met de timmerman Tanner Grey, de vader die ze nooit gekend heeft. Alhoewel haar vader pas nu opnieuw iets hoort over de akte, heeft hij niet het idee dat het de wens van Cyd is de Merriman Dance Studio te verkopen, maar verder uit te baten. Zach, aan de andere kant, vindt dat Tanner zich niet moet bemoeien met het bedrijfsleven van zijn verloofde...

The Magnificent Ambersons
14:05 - 15:35 op E&eacute;n
Drama (1942) uit Amerika
IMDB-rating: 8 (6604 stemmen)
Met Joseph Cotten, Dolores Costello, Anne Baxter e.aEen koppige zoon verhindert dat z'n moeder met haar grote liefde kan trouwen nu ze weduwe is geworden. Hij weigert ook met de tijd mee te gaan en veroorzaakt hiermee zijn eigen financile ondergang.

Call Me Elisabeth
15:30 - 17:00 op NED3
Drama (2006) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.8 (193 stemmen)
Met Alba Gaa Kraghede Bellugi, Stphane Freiss, Maria de Medeiros e.aDe tienjarige Betty is bang voor spoken en duistere hoekjes. Wanneer haar zus Agns naar een internaat gaat, blijft Betty alleen achter met haar in scheiding liggende ouders. Op een dag klimt er iemand over de muur tussen hun tuin en het park van de naburige instelling. Betty wil voor de vreemdeling zorgen en verbergt hem in het tuinhuisje. Ze vertelt hem alles, vastbesloten om van hem haar beste vriend te maken. De vreemdeling praat nauwelijks terug. Toch ontstaat er langzamerhand een vertrouwensband tussen hen. Betty beslist om samen met hem te vluchten.

Point Break
20:00 - 22:20 op RTL7
Actie (1991) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (26240 stemmen)
Met Patrick Swayze, Keanu Reeves, Gary Busey e.aDe 'Dead Presidents' zijn surfers en professionele bankovervallers die hun buit gebruiken om flink de beest uit te hangen. Johnny Utah is een jonge en nave FBI agent die zich aansluit bij de bende om ze zo te kunnen ontmaskeren. Maar gaandeweg wordt hij meegesleept in de wereld van durfals en extreme sport fanatiekelingen. Lukt het hem om de bende te stoppen, of wordt hij zelf te ver meegesleurt.

Jules et Jim
21:00 - 22:45 op TV5
Drama (1962) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.8 (8892 stemmen)
Met Jeanne Moreau, Oskar Werner, Henri Serre e.aIn het Parijs van 1900 zijn de Franse Jim en de Oostenrijkse Jules allebei verliefd op Catherine, die uiteindelijk besluit om met Jules te trouwen. Als ze elkaar na de Eerste Wereldoorlog in Duitsland terugzien, wordt ze echter verliefd op Jim.

HouseSitter
23:30 - 01:35 op RTL8
Komedie (1992) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (5815 stemmen)
Met Steve Martin, Goldie Hawn, Dana Delany e.aAls de alleenstaande architect Newton Davis de vrolijke Gwen tegen het lijf loopt lijkt zij op het eerste gezicht geweldig. Zonder dat hij het in de gaten heeft trekt Gwen vervolgens bij hem in en beweert ze tegenover iedereen dat hij met haar getrouwd is. Maar vervolgens blijkt iedereen weg te zijn van de rare vrouw die zich uitgeeft als zijn echtgenote! Newton is echter nog lang niet over de breuk met zijn ex Becky heen. Als Becky ziet hoe goed het met Newton lijkt te gaan lijkt ze weer interesse in hem te hebben. Newton probeert de situatie naar zijn hand te zetten zodat hij Becky voor zich terug kan winnen.

Vampire in Brooklyn
23:50 - 01:50 op SBS6
Komedie (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 4.3 (6288 stemmen)
Met Eddie Murphy, Angela Bassett, Allen Payne e.aPolitierechercheurs Rita en Justice onderzoeken een serie vreemde moorden, waarbij de slachtoffers zijn leeggezogen. Hoewel Rita warme gevoelens voor Justice koestert, staat ze in tweestrijd want ze voelt zich ook sterk aangetrokken tot de charismatische Maximillian. Wat zij echter niet weet is dat Maximillian een vampier is, afkomstig van een Afrikaans ras bloedzuigers dat met uitsterven bedreigd wordt.

Une petite zone de turbulences
23:55 - 01:40 op TV5
Komedie (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.7 (229 stemmen)
Met Michel Blanc, Miou-Miou, Mlanie Doutey e.aJean-Pierre is net gepensioneerd en een echte hypochonder. Zijn vrouw bedriegt hem en zijn zoon is een verborgen homo. Wanneer Jean-Pierre een verdacht vlekje ontdekt op zijn huid en alle familiegeheimen uitkomen, lijkt de situatie gigantisch te gaan ontploffen ...

Jacknife
01:00 - 02:40 op BBC2
Drama (1989) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (2067 stemmen)
Met Robert De Niro, Kathy Baker, Ed Harris e.aEen Vietnam veteraan en de zuster waar hij mee leeft krijgen ruzie wanneer zij romantisch betrokken raakt met de legervriend die hem herinnert aan het tragische gevecht wat ze beiden overleefden.Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox