Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 23 Mei 2010 at General Satellite News forum; The Even Stevens Movie 10:30 - 12:00 op Disney XD Komedie (2003) uit Amerika IMDB-rating: 6.3 (1204 stemmen) Met Shia ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 23 Mei 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104867
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 23 Mei 2010 - 23-May-2010, 05:00

The Even Stevens Movie
10:30 - 12:00 op Disney XD
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (1204 stemmen)
Met Shia LaBeouf, Christy Carlson Romano, Donna Pescow e.aDe familie Stevens denkt dat ze een wereldreis hebben gewonnen. Ze komen terecht op een eiland met schijnbaar onvriendelijke bewoners, maar dit blijken acteurs te zijn in een reality-programma.

Southern Cross
14:05 - 15:55 op RTL4
Drama (2001) uit Australi
IMDB-rating: 5.2 (18 stemmen)
Met Heath Bergersen, Laura Black, Jeremy Callaghan e.a"Southern Cross" is een meeslepend Australisch familie drama. Wanneer de alleenstaande moeder van een illegaal gemmigreerd gezin overlijdt worden haar kinderen, Liang en Bo naar een uitzendcentrum overgebracht. De twee kinderen zijn bang dat ze van elkaar gescheiden zullen worden, en proberen daarom te ontsnappen. Wat volgt is een gevaarlijke tocht dwars door de Australische "outback" waarbij ze constant op de hielen worden gezeten door de harteloze autoriteiten.

Stormbreaker
15:30 - 16:50 op NED3
Actie (2006) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.3 (6075 stemmen)
Met Sarah Bolger, Robbie Coltrane, Stephen Fry e.aDe 14-jarige wees Alex Rider wordt opgevoed door zijn oom. Deze oom blijkt echter ook een agent te zijn bij de Britse veiligheidsdienst MI6 en zodoende wordt Alex al op jonge leeftijd getraind als superspion. Nadat zijn oom komt te overlijden wordt Alex zelf ingehuurd door een speciale afdeling van MI6 en belast met een zeer belangrijke missie.

Barbie Presents: Thumbelina
16:05 - 17:15 op Nickelodeon
Animatie (2009) uit Canada
IMDB-rating: 5.9 (72 stemmen)
Met Kelly Sheridan, Anna Cummer, Kelly Metzger e.aMaak kennis met het piepkleine meisje Duimelijntje. Ze leeft in harmonie met de natuur in de magische wereld van de Twillerbees, een verborgen paradijs vol wilde bloemenpracht. Maar het door en door verwende meisje Makena heeft haar zinnen gezet op juist dit stukje wilde natuur en voor ze het beseffen, bevinden Duimelijntje en haar twee vriendjes zich in een luxueze flat in de grote stad. Tot hun ontzetting raken ze op de hoogte van bouwplannen die het land van de Twillerbees zullen vernietigen! Daar besluit Duimelijntje met haar magische natuurkrachten een stokje voor te steken en te bewijzen dat zelfs het kleinste persoontje een groot verschil kan maken.

Hexe Lilli, der Drache und das magische Buch
16:30 - 18:00 op Disney XD
Komedie (2009) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.2 (98 stemmen)
Met Alina Freund, Michael Mittermeier, Ingo Naujoks e.aLilli is een doodnormaal 10-jarig meisje. Dit verandert wanneer er zomaar uit het niets een magisch boek in haar kamer verschijnt, samen met zijn begeleider Hector (een onhandig draakje). Surulunda, een geheime tovenares uit de magische wereld, heeft Lilli gekozen als haar opvolgster en Hector gestuurd om alles uit te leggen aan Lilli. Lilli moet namelijk binnen 99 uur bewijzen dat ze een waardige opvolger is. Het magische boek brengt verschillende spannende avonturen met zich mee, maar ook een gevaarlijk avontuur met de boosaardige tovenaar Hieronymus, die de wereld over wil nemen. Lilli zal de confrontatie met hem aan moeten gaan.

The Librarian: Return to King Solomon's Mines
20:00 - 21:50 op RTL7
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (1645 stemmen)
Met Noah Wyle, Gabrielle Anwar, Bob Newhart e.aDeze film is het vervolg op The Librarian: Quest for the Spear. Bibliothecaris annex avonturier Flynn Carsen (Noah While) gaat ditmaal op zoek naar de mijnen van koning Solomon, diep in het Afrikaanse continent. Maar er zijn meer kapers op de kust. De vraag is of Flynn dit tot een goed einde weet te brengen.

Yadon ilaheyya
21:00 - 22:30 op TV5
Drama (2002) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.4 (1497 stemmen)
Met Elia Suleiman, Manal Khader, George Ibrahim e.aEen Palestijnse wijk in Nazareth: buren gooien vuilnis bij elkaar in de tuin, iemand saboteert het onderhoud aan een straat, een man wacht dagelijks op een bus die nooit zal arriveren. En bewoner, de vader van de hoofdpersoon, tracht het lamlendige gedrag van zijn buurtgenoten te doorbreken.
In het tweede deel van de film verdeelt E.S., een Palestijn uit Jeruzalem, zijn tijd tussen zijn vader, die op sterven ligt, en zijn geliefde, een jonge Palestijnse uit Ramallah. De enige plek waar de twee elkaar kunnen ontmoeten is de parkeerplaats bij de door Isralische militairen bemande controlepost tussen Jeruzalem en Ramallah. In dit niemandsland zijn de man en vrouw getuige van de vernederingen die de grens passerende Palestijnen moeten ondergaan. In hun fantasie laten zij een Palestijnse 'super-Ninja' optreden die haar Isralische tegenstanders spectaculair in de pan hakt. Ondertussen overlijdt de vader. Zwijgend kijkt E.S. met zijn moeder naar een stomende snelkookpan op het fornuis.

Lost City Raiders
21:50 - 23:35 op RTL7
Avontuur (2008) uit Duitsland
IMDB-rating: 3.9 (818 stemmen)
Met James Brolin, Ian Somerhalder, Bettina Zimmermann e.aVanwege het smelten van de poolkappen, is de zeespiegel in het jaar 2048 zo hoog gestegen dat er op de hele wereld nog maar tien procent land over is. Een nieuwe generatie schatzoekers neemt het onder water tegen elkaar op, om de verloren kostbaarheden uit de oude kuststeden terug te vinden. De broers Jack en Thomas Kubiak worden op een geheime missie gestuurd naar de diepste krochten van onze planeet. Wat ze niet weten, is dat ze op de hielen worden gezeten door een meedogenloze zakenman die er alles aan doet om de eerste te zijn.

Imaginary Heroes
22:50 - 00:55 op RTL8
Drama (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (4716 stemmen)
Met Sigourney Weaver, Emile Hirsch, Jeff Daniels e.aIn deze familietragedie valt de familie Travis langzaam uit elkaar. Tienerzoon Tim, het zwarte schaap van de familie, leeft zijn leven als een slechte droom. Zijn vader Ben begint zijn vrouw en kinderen als vreemden te behandelen en raakt steeds meer gesoleerd van de wereld om hem heen, terwijl zijn moeder Sandy met geheimen rondloopt die de familie lijken te verscheuren.

The Terminator
23:30 - 01:10 op BBC2
Actie (1984) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 8.1 (131396 stemmen)
Met Arnold Schwarzenegger, Michael Biehn, Linda Hamilton e.aHet jaar 2029, een computer genaamd Skynet vecht tegen het menselijke verzet, nadat het bijna de hele mensheid heeft vernietigd in 1997. Skynet heeft een manier gevonden om een paar van zijn strijders, Terminators, terug in de tijd te sturen.

Haine, La
23:50 - 01:35 op TV5
Misdaad (1995) uit Frankrijk
IMDB-rating: 8.1 (20653 stemmen)
Met Vincent Cassel, Hubert Kound, Sad Taghmaoui e.aSaid, Hubert en Vincent beseffen dat ze niet in het systeem thuishoren, en willen wraak, wraak op het systeem dat hen zou moeten behoeden. Ze proberen een weg te vinden om te overleven in een wereld van criminaliteit, agressiviteit en discriminatie; een wereld waar ze maar niet uit lijken te komen.

Greenfingers
00:25 - 01:55 op BBC1
Komedie (2000) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.9 (2113 stemmen)
Met Clive Owen, Helen Mirren, David Kelly e.aIn de open gevangenis van Edgefield, besluit de directeur een groepje gevangenen een tuin te laten aanleggen. Deze zware jongens blijken over 'groene' vingers te beschikken en de tuin wordt een groot succes! Zelfs de beroemde schrijfster en tuinierster Georgina Woodhouse en haar knappe dochter Primrose zijn onder de indruk. Met de hulp van Georgina probeert het criminele groepje een plaats te krijgen op de beroemde Hampton Court tuinshow, maar alles dreigt mis te lopen...

The Final Countdown
01:10 - 02:50 op BBC2
Drama (1980) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (5133 stemmen)
Met Kirk Douglas, Martin Sheen, Katharine Ross e.aHet grootste oorlogschip van de geschiedenis, het Amerikaanse nucleaire vliegdekschip 'Nimitz', gaat een routinereis maken in de wateren in de omgeving van Pearl Harbor. Het schip wordt overvallen door een vreemde elektrische storm. Als de storm bedaard is merkt de bemanning dat er iets niet klopt. Zij ontvangen op hun radio's programma's uit 1940 en een verkenningsvlucht boven Pearl Harbor leidt tot een hoogst merkwaardige ontdekking. De Amerikaanse vloot van 1940 ligt geheel intact in de haven; de plotselinge Japanse aanval, die deze vloot vernietigde heeft kennelijk nog niet plaats gehad. Er is geen andere conclusie mogelijk: de 'Nimitz' is door de geheimzinnige storm teruggeslagen naar 6 December 1941, de dag voor de aanval op Pearl Harbor. Wetend wat er gaat gebeuren staat kapitein Yelland voor de vraag of hij moet ingrijpen, of dat hij de geschiedenis op zijn beloop moet laten...



Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox