Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 24 Oktober 2010 at General Satellite News forum; Stealing Sinatra 13:35 - 15:25 op RTL4 Biografie (2003) uit Amerika IMDB-rating: 5.4 (354 stemmen) Met David Arquette, William H. ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 24 Oktober 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104007
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 24 Oktober 2010 - 24-October-2010, 05:30

Stealing Sinatra
13:35 - 15:25 op RTL4
Biografie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (354 stemmen)
Met David Arquette, William H. Macy, Ryan Browning e.a"Heb jij lef? Dan ontvoeren we Frank Sinatra Jr". Geen geintje, maar een serieus voorstel van Barry Keenan, een geboren verliezer die wil ontsnappen uit zijn verstikkende milieu. Natuurlijk, het is een misdaad, maar waarom zou het niet lukken? Hij kan het losgeld investeren, miljonair worden en misschien ooit nog in de politiek gaan. Barry ziet het al helemaal voor zich. Zijn goedgelovige kompanen zijn John Irwin, een door en door Amerikaanse ex-marinier, en schoolvriend Joe Amsler. Bovendien is hun slachtoffer nog maar 19 jaar oud, kwetsbaar, vriendelijk en meegaand. Hij houdt zn mond wel. En voor zijn nog prille carrire is de publiciteit alleen maar gunstig.

The Woman in the Window
14:05 - 15:45 op Eén
Film-Noir (1944) uit Amerika
IMDB-rating: 7.9 (2124 stemmen)
Met Edward G. Robinson, Joan Bennett, Raymond Massey e.aDe brave huisvader professor Richard Wanley raakt in de ban van een verleidelijke vrouw. Als hij deze vrouw, Alice Reed, ontmoet en met haar mee naar huis gaat, raakt hij in een nachtmerrie van misdaad en chantage verzeild nadat hij uit zelfverdediging een jaloerse minnaar van Reed vermoordt. Een van Wanley's vrienden, een Officier van Justitie, houdt hem op de hoogte van het onderzoek naar de moord: het net rond Wanley wordt steeds strakker gespannen. <br>De volkomen onverwachte ontknoping is een Freudiaanse conclusie van het verhaal: het slechte in de mens schuilt voornamelijk in het onderbewustzijn....

Corrina, Corrina
15:30 - 17:15 op NED3
Komedie (1994) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (4096 stemmen)
Met Noreen Hennessey, Lucy Webb, Erica Yohn e.aManny en zijn dochter Molly blijven alleen achter als zijn vrouw overlijdt. Molly is ontroostbaar en zegt geen woord meer. Manny is radeloos en gaat op zoek naar een huishoudster die zijn dochter kan opvangen als hij naar zijn werk is. Na eindeloze gesprekken met sollicitanten is daar opeens Corrina.

Black Beauty
16:00 - 17:25 op Nickelodeon
Avontuur (1994) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (1730 stemmen)
Met Sean Bean, David Thewlis, Jim Carter e.aHet paard Black Beauty wordt tot zijn derde jaar liefdevol opgevoed door zijn moeder. Daarna komt hij bij de familie Gordon terecht waar hij goed verzorgd wordt. Hij raakt bevriend met de pony Merry Legs, hunkert naar de hooghartige Ginger en wordt liefdevol verzorgd door de staljongen Joe.

The Four Feathers
19:00 - 21:00 op BBC2
Avontuur (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (10436 stemmen)
Met Wes Bentley, Mohamed Bouich, Campbell Brown e.aOp de avond van zijn verloving met Ethne, dochter van een gesneuvelde officier, krijgt Harry Faversham te horen dat zijn regiment verscheept gaat worden naar de toenmalige Britse kolonie Soedan, om een rebellie van moslimextremisten de kop in te drukken. Harry voelt er echter niets voor om in den vreemde een strijd te gaan voeren die hem niets aangaat en hij neemt ontslag. Dit valt niet in goede aarde bij zijn vrienden en zij sturen hem elk een witte veer, het brandmerk van de lafaard in legerkringen. Bovendien krijgt hij nog een vierde witte veer van zijn verloofde, die daarmee hun relatie als beindigd beschouwt. Wanneer de eerste berichten van slachtoffers Engeland bereiken, en Harry tevergeefs tussen de namen van de gesneuvelden zijn vrienden zoekt, gaat hij naar Soedan om de veren terug te geven door middel van een heldendaad.

Le secret
21:00 - 22:40 op TV5
Misdaad (1974) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.5 (163 stemmen)
Met Jean-Louis Trintignant, Marlne Jobert, Philippe Noiret e.aDavid ontsnapt ui de gevangenis. Hij vindt asiel in een gesoleerd huis in de Cevennen, bij Thomas en Julie. Hij vertelt hen dat hij het slachtoffer is van een complot dat hem ervan moet weerhouden om compromitterende informatie over de huidige regering te publiceren. Thomas, een voormalig politiek militant, besluit de jonge man te helpen...

Notting Hill
21:00 - 23:35 op RTL4
Komedie (1999) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.9 (53033 stemmen)
Met Julia Roberts, Hugh Grant, Richard McCabe e.aEen gescheiden jongeman, William Thacker, heeft een boekwinkeltje ergens in Notting Hill, Londen. Op een dag krijgt hij bezoek van een knappe vrouw. William weet niet dat Anna Scott een gevierde Amerikaanse actrice is en het toeval zorgt ervoor dat ze elkaar na korte tijd opnieuw ontmoeten.

Where the Truth Lies
22:05 - 00:15 op RTL8
Drama (2005) uit Canada
IMDB-rating: 6.6 (6700 stemmen)
Met Kevin Bacon, Colin Firth, Alison Lohman e.aJournaliste Karen O'Connor onderzoekt de waarheid achter het uit elkaar gaan van een beroemd komisch duo, jaren geleden. De twee komieken, Vince Collins en Lanny Morris, vonden destijds een jong meisje overleden in hun hotelkamer, waarna ze besloten te stoppen. Ondanks dat ze beiden een waterdicht alibi hadden en ze niet werden beschuldigd, bleek dit het einde van het duo.

Temps qui reste, Le
22:05 - 23:25 op Canvas
Drama (2005) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.2 (2596 stemmen)
Met Melvil Poupaud, Jeanne Moreau, Valeria Bruni Tedeschi e.aModefotograaf Romain heeft een succesvolle carrire, een prachtig appartement en een goede relatie. Dit alles verandert als hij flauw valt tijdens een fotoreportage. Hij blijkt na een diagnose nog maar een paar maanden te leven te hebben, vervreemdt zich van zijn familie en verbreekt zonder uitleg zijn relatie. Hij gaat naar zijn grootmoeder, omdat zij net zo dicht bij de dood staat als hijzelf. Op de terugreis naar Parijs accepteert hij een voorstel van een serveerster in een wegrestaurant. Dit aanbod zal de rest van zijn korte leven een andere dimensie geven.

L'inconnu dans la maison
23:55 - 01:35 op TV5
Misdaad (1992) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.9 (237 stemmen)
Met Jean-Paul Belmondo, Rene Faure, Cristiana Rali e.aDe alcoholische advocaat Jacques Loursat (Jean-Paul Belmondo) moet de verloofde van zijn dochter verdedigen in een moordzaak en gaat beseffen dat hij zowel zijn professionele als zijn ouderlijke plichten heeft verwaarloosd. Tijdens de rechtszaak houdt hij pleidooi voor binnen het gezin veronachtzaamde jongeren.

Extraordinary Rendition
01:10 - 02:25 op BBC2
Drama (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.9 (184 stemmen)
Met Omar Berdouni, Andy Serkis, Ania Sowinski e.aEen man wordt om onbekende redenen van straat gehaald zonder enige uitleg. Hij wordt overgebracht naar een zeer kleine cel op een onbekende locatie. Daar blijft men hem ondervragen en met behulp van ingewikkelde technieken hoopt men zijn zwijgen te door breken. Ondertussen gaat gaat zelfs de man twijfelen aan zijn onschuld en het doel van de arrestatie raakt steeds verder uit zicht.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox