Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 27 Juni 2010 at General Satellite News forum; The Race 09:00 - 10:20 op NED3 Komedie (2009) uit Ierland IMDB-rating: 6.7 (17 stemmen) Met Logan Bruce, Tom Collins, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 27 Juni 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104877
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 27 Juni 2010 - 27-June-2010, 05:20

The Race
09:00 - 10:20 op NED3
Komedie (2009) uit Ierland
IMDB-rating: 6.7 (17 stemmen)
Met Logan Bruce, Tom Collins, Diarmuid Corr e.aMary is een heel gewoon meisje van elf jaar. Ze heeft alleen een chte jongensdroom: ze wil autocoureur worden! Als er een race in het drop is, moet ze gewoon meedoen! Met haar beste vriend tom probeert ze de winnende racekar te bouwen. Maar opeens moet hij weg. Er is niemand meer om haar te helpen, haar moeder is het boerenleven zat en haar vader weigert te helpen. Alles lijkt te mislukken, totdat haar vader een geheim uit zijn jeugd verklapt.

Life Is Ruff
10:00 - 11:35 op Disney XD
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (346 stemmen)
Met Kyle Massey, Kay Panabaker, Mitchel Musso e.a13-jarige Calvin (Kyle Massey) heeft uitsluitend belangstelling voor zijn collectie stripboeken en denkt alleen maar aan die ene nog ontbrekende eerste aflevering. Dan krijgt hij een hond uit het asiel, een kruising tussen een Labrador en een sint-bernard, die even groot als onhandelbaar is. Calvin ontdekt dat er meer is dan stripverhalen.

The Big Chill
13:50 - 15:55 op RTL4
Komedie (1983) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (11099 stemmen)
Met Tom Berenger, Glenn Close, Jeff Goldblum e.aEen groep voormalige vrienden van de universiteit wordt herenigd door de begrafenis. Na de plechtigheid verblijft de groep in het huis van ��n van hen, Harold, die ondertussen sportschoenenmagnaat is. De vrienden leren elkaar al etend, dansend, drinkend en flirtend opnieuw kennen. Dan kondigt de bedrijfsjuriste Meg aan dat ze een baby wil om vervolgens de aanwezige mannen af te gaan met de vraag of zij zaaddonor willen worden.

Tara Road
14:50 - 16:25 op BBC2
Drama (2005) uit Ierland
IMDB-rating: 6 (516 stemmen)
Met Olivia Williams, Andie MacDowell, Johnny Brennan e.aDe Ierse Ria en de Amerikaanse Marilyn lijken niets gemeen te hebben, behalve een tragische gebeurtenis in hun leven. Als ze door toeval in contact komen, grijpen beiden de kans om voor een zomer van huis te ruilen. Ria vertrekt naar Amerika en ontdekt dat er een wereld voor haar open ligt, terwijl de gesloten Marilyn in het huis op Tara Road trekt, en opgenomen wordt in Rias Ierse vriendenkring. Hoewel de vrouwen elkaar nooit hebben ontmoet, leren zij elkaars leven kennen met alle opmerkelijke gevolgen van dien, waarbij ieder een schokkend geheim over de ander ontdekt, dat nooit naar buiten zal mogen komen.

A Shine of Rainbows
15:30 - 17:05 op NED3
Drama (2009) uit Canada
IMDB-rating: 6.8 (163 stemmen)
Met Connie Nielsen, Aidan Quinn, John Bell e.aMaire O'Donnell is een liefhebbende vrouw zoals er maar weinig zijn. Vreugdevol, warm en zorgzaam als ze is, adopteert ze een jonge wees, genaamd Thomas en brengt hem naar zijn nieuwe thuis op het afgelegen Corrie Island, voor de kust van Ierland. Maire deelt met Thomas de leuke kantjes van het eiland en introduceert hem aan de grillige dorpsfolklore, met inbegrip van het geheim van de zeehonden. Zij leert hem dat alles wat je nodig hebt binnenin jezelf zit als je maar echt wil kijken. Maar Maire's strenge man Alec keurt de verlegenheid van Thomas in stilte af. Hij kan zijn ontgoocheling niet verbergen dat Thomas niet het soort kind is waar hij op hoopte. Zijn onwil om de jongen beter te leren kennen, zorgt ervoor dat Thomas niet weet of hij echt in dit gezin thuishoort. Maar toch begint Thomas van het huis te houden, sluit vriendschap met de lokale kinderen met wie hij afdaalt in een geheime grot vol vleermuizen en samen redden zij ook nog een gestrande baby-zeehond.

Gym Teacher: The Movie
16:05 - 17:35 op Nickelodeon
Komedie (2008) uit Canada
IMDB-rating: 5.3 (244 stemmen)
Met Christopher Meloni, David Alan Grier, Chelah Horsdal e.aRoland is de nieuwe jongen aan de Hamm Lake school en hij kan niet verbergen dat hij een enorme sukkel is zonder enig atletisch vermogen. Dave Stewie is de geliefde leraar lichamelijke opvoeding, die ooit meedeed met de Olympische Spelen in Seoul, waar hij een teleurstelling werd. Na onder druk te worden gezet om mee te doen aan de nationale gymwedstrijden. De directrice eist dat ze meedoen en een rivaliserende school speelt vals.

Air America
20:00 - 22:20 op RTL7
Actie (1990) uit Amerika
IMDB-rating: 5.2 (7843 stemmen)
Met Mel Gibson, Robert Downey Jr., Nancy Travis e.aTerwijl de oorlog in Vietnam in alle hevigheid woedt, beperkt de Amerikaanse bemoeienis in Laos zich officieel tot humanitaire hulp. Voedsel en andere hulpgoederen worden door de speciale CIA-maatschappij Air America aangevoerd. Maar Billy Covington en Gene Ryack, die als piloten werken voor Air America, ontdekken dat ze ook drugs vervoeren, waarmee de CIA de oorlog in Vietnam financiert.

RV
20:00 - 21:50 op RTL4
Avontuur (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.5 (12403 stemmen)
Met Robin Williams, Cheryl Hines, Joanna 'JoJo' Levesque e.aBob McNeive is een druk man, die op een dag abrupt met zijn gezin vertrekt in een camper richting Colorado. Het beloven twee verrassende weken te worden, alleen weten ze niet dat Bob naar Colorado is gegaan voor zaken. Ze zijn nu twee weken lang op elkaar aangewezen...

Nine Months
20:30 - 22:20 op RTL5
Komedie (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 5.2 (12224 stemmen)
Met Hugh Grant, Julianne Moore, Tom Arnold e.aAanstaande vader Samuel Faulkner kan maar moeilijk wennen aan het idee dat hij pappa wordt. Zijn vriendin stelt een bikkelhard ultimatum: volwassen worden of als vrijgezel door het leven gaan.

Thieves
21:00 - 23:00 op TV5
Misdaad (1996) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7 (1096 stemmen)
Met Catherine Deneuve, Daniel Auteuil, Laurence Cte e.aEen kleine jongen wordt midden in de nacht wakker als twee vreemdelingen het lichaam van zijn vader Ivan thuisbrengen. In flashbacks en vooruitblikken ontvouwt zich het verhaal van de dode. Als in een ingewikkelde puzzel worden stukje bij beetje een broedertwist, een driehoeksrelatie en een misdaadverhaal blootgelegd, telkens aan de hand van n personage. Zo is de jonge Juliette een van de verbindende factoren. Zij is zowel de geliefde van de biseksuele filosofie professor Marie (een fascinerende rol van de tijdloos mooie Catherine Deneuve) als van politie-agent Alex, broer van de overledene. Bovendien is Juliettes broertje Jimmy betrokken bij de illegale praktijken van Ivan.

Crocodile Dundee in Los Angeles
21:50 - 23:35 op RTL4
Komedie (2001) uit Australi
IMDB-rating: 4.5 (5513 stemmen)
Met Paul Hogan, Linda Kozlowski, Jere Burns e.aHogan verhuist met z'n gezin van de Australische bush naar LA, waar hij het leven met z'n eigen boerenslimheid benadert.

The Vector File
22:00 - 23:50 op RTL8
Thriller (2002) uit Nieuw-Zeeland
IMDB-rating: 4.3 (290 stemmen)
Met Casper Van Dien, Catherine Oxenberg, India Oxenberg e.aIn het laboratorium van een satellietgrondstation op een tropische bergtop werkt de geleerde Gerry Anderson, terwijl hij op zijn dochter Mattie past. Hij is zich niet bewust van het feit dat zijn wereld binnenkort op zijn kop zal worden gezet. Als Mattie per ongeluk een print-out van een satellietbericht in haar tas stopt, heeft zij er geen flauw benul van, dat deze de code voor de vernietiging van de mensheid bevat.

The Little Rebels
23:50 - 01:20 op TV5
Drama (1955) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.2 (63 stemmen)
Met Jean Gabin, Robert Dalban, Jean-Jacques Delbo e.aEen weesjongen, Alain Robert, wordt onder toezicht geplaatst bij een plattelandsfamilie. Maar hij wordt mishandelt en slecht behandeld en steekt in een vlaag van woede de schuur in brand en vlucht weg. Daarna komt hij in contact met rechter Lamy (Jean Gabin) die voor hem een verblijf bij een streng opvangcentrum voor jeugdige delinquenten regelt. Hier ontmoet Alain een wat oudere jongen, Francis, die vastbesloten is om te ontsnappen omdat hij samen wil zijn met zijn zwangere vriendin.

Iron Eagle
00:55 - 02:45 op BBC1
Actie (1986) uit Amerika
IMDB-rating: 4.9 (4158 stemmen)
Met Louis Gossett Jr., Jason Gedrick, Tim Thomerson e.aKolonel Masters wordt tijdens een geheime missie boven het Midden-Oosten neergehaald, gevangen genomen en ter dood veroordeeld. De Amerikaanse autoriteiten laten hem aan zijn lot over om de wereldvrede niet in gevaar te brengen. Dan besluit zijn zoon Doug met de hulp van voormalig piloot en vriend van zijn vader Chabby zelf tot actie over te gaan.

Song of Songs
03:00 - 04:20 op BBC2
Drama (2005) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 4.4 (84 stemmen)
Met Amber Agar, Amanda Boxer, Joel Chalfen e.aDe orthodox-joodse Ruth keert terug uit Isral om haar stervende moeder te verzorgen. Als ze probeert haar broer bij de familie te betrekken, leidt dit tot een broeierige situatie, waarbij onderdrukte seksuele gevoelens boven komen komen drijven.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox