Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 27 Maart 2011 at General Satellite News forum; East of Eden 14:05 - 15:55 op Eén Drama (1955) uit Amerika IMDB-rating: 8.1 (9083 stemmen) Met Julie Harris, James ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 27 Maart 2011
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104867
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 27 Maart 2011 - 27-March-2011, 06:10

East of Eden
14:05 - 15:55 op Eén
Drama (1955) uit Amerika
IMDB-rating: 8.1 (9083 stemmen)
Met Julie Harris, James Dean, Raymond Massey e.aCal heeft het moeilijk, omdat zijn broer Aron een betere band heeft met zijn vader. Hij heeft het gevoel dat hij niet gewaardeerd wordt en gaat op zoek naar zijn moeder die hem na zijn geboorte in de steek liet

Two Rode Together
14:15 - 16:00 op BBC2
Western (1961) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (1209 stemmen)
Met James Stewart, Richard Widmark, Shirley Jones e.aDe Comanches houden sinds enige tijd enkele mannen gegijzeld. Sheriff McCabe en legerluitenant Gary starten moeizame onderhandeligen.

The SpongeBob SquarePants Movie
15:30 - 16:45 op Nickelodeon
Animatie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (11025 stemmen)
Met Tom Kenny, Clancy Brown, Rodger Bumpass e.aJa, er klopt iets niet in Bikinibroek. Het verrukkelijkste onnozele wezen uit de onderwaterwereld staat op het punt om meer over het leven te leren dan hij ooit voor mogelijk had gehouden toen hij en zijn zeester-maatje Patrick een spannende zoektocht ondernamen naar Schelpstad om koning Neptunus' gestolen kroon in veiligheid te brengen.
Onze onstuitbare held zwemt op met enge zeemonsters, nare slechteriken en meedogenloze schurken en komt op plaatsen waar nog nooit een spons is geweest.
SpongeBob Squarepants The Movie is een groter en absorberender wateravontuur dan de geliefde mafkees zich ooit had kunnen voorstellen....

Op Eigen Houtje
15:30 - 16:40 op NED3
Familiefilm (1998) uit Denemarken
IMDB-rating: 5.9 (64 stemmen)
Met Kasper Emanuel Stger, Clara Johanne Simonsen, Pernille Kaae Hier e.aWanneer de moeder van drie kinderen in de gevangenis belandt, zorgt het oudste kind Kasper (11) voor zijn twee jongere zusjes Sara (8) en Julie (5). In het begin hebben de kinderen de grootste lol. Ze leven van snoep en chocola en gaan naar bed waarneer ze willen. Later raakt het geld op en onderneemt Kasper een poging als zakkenroller. En wanneer de maatschappelijk werkster op bezoek komt bedenken de drie een plan om haar de deur uit te werken.

Dirty Rotten Scoundrels
18:15 - 20:00 op BBC2
Komedie (1988) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (15663 stemmen)
Met Steve Martin, Michael Caine, Glenne Headly e.aLawrence en Freddie zijn bedriegers: de ene een grote en de andere een kleine. Ze proberen, zonder succes, samen te werken en komen erachter dat hun dorpje te klein is voor hen beiden. Ze besluiten een weddenschap aan te gaan om zo te besluiten wie er mag blijven.

Gone But Not Forgotten
20:00 - 22:00 op RTL8
Misdaad (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (226 stemmen)
Met Brooke Shields, Lou Diamond Phillips, Scott Glenn e.aEen vrouw uit Oregon verdwijnt spoorloos. Het enige wat gevonden wordt, is een zwarte roos en een briefje met de tekst: "Gone but not Forgotten". De verdwijning en het briefje doen denken aan een serie moorden die jaren daarvoor in New York zijn gepleegd. Iemand wordt aangeklaagd, een priv-detective wordt vermist, een rechercheur weet meer dan ze laat merken, en een keiharde vrouwelijke advocaat raakt verstrikt in een web van bedrog, wraak en meervoudige moord.

Bad Company
20:30 - 22:50 op Veronica
Actie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (13891 stemmen)
Met Anthony Hopkins, Chris Rock, Peter Stormare e.aWanneer een CIA-agent wordt vermoord huurt de CIA zijn tweelingbroer in, die echter een jongen van de straat is. De CIA wil dat hij het project waar zijn broer mee is begonnen afmaakt maar daar hij totaal geen ervaring heeft, wordt er een ervaren agent ingehuurd om hem te trainen.

The Contractor
20:30 - 22:30 op RTL7
Actie (2007) uit Bulgarije
IMDB-rating: 5.5 (2850 stemmen)
Met Wesley Snipes, Eliza Bennett, Lena Headey e.aEen scherpschutter (Snipes) leeft een teruggetrokken leventje op zijn ranch ergens in Montana. Op een dag wordt hij door zijn werkgever teruggeroepen, omdat hij een mislukte aanslag op een terrorist weer moet hervatten. Na het beramen van een succesvolle aanslag op dezelfde terrorist, komt hij er achter dat hij er ingeluist is. Hij vermoorde geen terrorist maar een hoge politiefunctionaris (Dance). Hij duikt onder en raakt bevriend met een meisje van 12 jaar (Bennet) die hem helpt.

Une affaire de goût
21:00 - 22:35 op TV5
Misdaad (2000) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.1 (859 stemmen)
Met Bernard Giraudeau, Jean-Pierre Lorit, Florence Thomassin e.aNicolas Rivire (Jean-Pierre Lorit) is op zoek naar een baan en Frdric Delamont (Bernard Gireadeau) naar iemand die hem kan helpen in de huishouding. Hoewel de voorwaarden in het contract en het loon hoogst ongebruikelijk zijn, gaat Nicolas op Delamont's voorstel in. Al snel blijkt dat Delamont op zoek is naar een verlengstuk van zichzelf, iemand die hij kan vormen. Nicolas is gefacineerd door Delamont en doet in eerste instantie gewillig alles wat Delamont van hem verwacht. Langzamerhand ontstaat er een machtsspel tussen de twee mannen.

Caramel
21:30 - 23:10 op Canvas
Komedie (2007) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.2 (2033 stemmen)
Met Nadine Labaki, Yasmine Elmasri, Joanna Moukarzel e.aIn een schoonheidssalon in Beiroet kruisen de levens van vijf vrouwen elkaar. De schoonheidssalon fungeert als een kleurrijke en sensuele microkosmos waar ze elkaar hun bekommeringen toevertrouwen. Layale houdt van Rabih, een getrouwde man. Nisrine is moslim. Ze wil graag trouwen, maar is geen maagd meer. Rima voelt zich aangetrokken tot vrouwen. Haar leven volgt het ritme van de bezoekjes van een beeldschone klant. Jamale weigert ouder te worden.Rose heeft haar eigen leven opgeofferd om voor haar zieke zus te zorgen. In het salon gaan de levendige en intieme gesprekken natuurlijk over mannen, seks, het moederschap,... Ondertussen wordt het haar geknipt en wordt er gepileerd met caramel.

Stir of Echoes
22:00 - 00:00 op RTL8
Thriller (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (21713 stemmen)
Met Zachary David Cope, Kevin Bacon, Kathryn Erbe e.aTom Witzky leidt samen met zijn vrouw Maggie en hun zoontje Jake een rustig leventje. De rust wordt echter verstoord wanneer zijn schoonzus Lisa hem overhaalt deel te nemen aan een hypnosesessie. Tom wordt overmeesterd door een bovennatuurlijke kracht die met hem wil communiceren. Wanneer hij uiteindelijk tot de kern van het wezen raakt, ontdekt hij dat er in zijn eigen huis afschuwelijke geheimen verborgen zitten.

Le mariage ?rois
23:50 - 01:35 op TV5
Drama (2010) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6 (37 stemmen)
Met Pascal Greggory, Julie Depardieu, Louis Garrel e.aEen dramaturg ontvangt de protagonisten van zijn nieuwe toneelstuk in zijn tweede huis. Maar de aanwezigheid van zowel zijn ex-vrouw, haar nieuwe minnaar en een jonge assistente maakt er een bijzonder veelbewogen dag van

Infamous
00:00 - 01:50 op BBC2
Biografie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (4930 stemmen)
Met Sigourney Weaver, Toby Jones, Gwyneth Paltrow e.aIn november 1959 wordt in Holcomb, een slaperig dorpje in Kansas, het gezin van een rijke landbouwer om het leven gebracht. <br>Truman Capote leest op een dag het krantenbericht over deze gruwelijke moordpartij. Dit houdt hem zo bezig dat hij samen met zijn jeugdvriendin Harper Lee besluit op onderzoek uit te gaan en er een eigen verhaal over te schrijven. <br>In Holcomb, waar hij aanvankelijk als een buitenaards wezen wordt nagekeken, ontwikkelt Capote zich van een pedant en egocentrisch individu, dat weinig opheeft met de plaatselijke bevolking, tot de vertrouwenspersoon van het hele dorp. <br>Wanneer de moordenaars worden gepakt, wil Capote weten wat iemand tot zo'n daad brengt en komt hij na verloop van tijd zelfs in een lastige emotionele situatie terecht. <br>

The Flying Scotsman
00:30 - 02:10 op BBC1
Drama (2006) uit Duitsland
IMDB-rating: 7 (1856 stemmen)
Met Jonny Lee Miller, Sean Brown, Joseph Carney e.aHet op waarheid beruste verhaal van de Schot Graeme Obree (Jonny Lee Miller) die van de onderdelen van wasmachines zijn eigen racefiets bouwde en daar vervolgens kampioen mee werd.

Sue?
06:25 - 08:35 op RTL4
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.2 (363 stemmen)
Met John Leguizamo, Ana Claudia Talancn, Elizabeth Pea e.aZijn hele leven heeft Antonio maar van n ding gedroomd: zijn muziek delen met de wereld. Hij laat het stoffige kleine grensstadje in Mexico achter zich en stapt op de bus naar Los Angeles. Zijn droom wordt steeds onbereikbaarder tot hij zijn buurvrouw Mirabella leert kennen, een gescheiden moeder van twee kinderen en een voormalig zangeres. Mirabella laat zich door Antonio overhalen om bij zijn band te komen en mee te doen aan een talentenjacht. Samen ontdekken ze dat de kracht van dromen nooit onderschat mag worden!Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox