Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 28 Maart 2010 at General Satellite News forum; The Seventh Stream 13:55 - 15:55 op RTL4 Drama (2001) uit Amerika IMDB-rating: 6.8 (173 stemmen) Met Scott Glenn, Saffron ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 28 Maart 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104837
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 28 Maart 2010 - 28-March-2010, 06:30

The Seventh Stream
13:55 - 15:55 op RTL4
Drama (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (173 stemmen)
Met Scott Glenn, Saffron Burrows, Simon Delaney e.aIerland, begin 20ste eeuw. Owen Quinn, visser en weduwnaar, rouwt nog steeds om de dood van zijn vrouw, nu vijf jaar geleden. Dan leert hij de mooie maar mysterieuze Mairead kennen en het is liefde op het eerste gezicht. Maar de inwoners van het dorpje waar ze wonen verdenken Mairead ervan over magische krachten te beschikken.

Life with Father
14:05 - 16:00 op Eén
Komedie (1947) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (1484 stemmen)
Met William Powell, Irene Dunne, Elizabeth Taylor e.aEen vader moet heel zijn gezin opvoeden en komt in opstand wanneer iedereen zegt dat hij alsnog gedoopt moet worden.

Virginia's Run
15:30 - 17:05 op NED3
Drama (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (294 stemmen)
Met Gabriel Byrne, Joanne Whalley, Lindze Letherman e.aEen jaar geleden verongelukte de moeder van Virginia toen ze van haar paard viel. Haar vader heeft toen onmiddellijk het paard verkocht. Virginia is inmiddels stiekem weer begonnen met paardrijden en ze is er nog goed in ook. Toch wordt ze door een aantal figuren tegengewerkt.

Quest for Camelot
16:05 - 17:35 op Nickelodeon
Animatie (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 4.9 (2233 stemmen)
Met Jessalyn Gilsig, Andrea Corr, Cary Elwes e.aHet Magische Zwaard speelt zich af in de tijd van Koning Arthur en de ridders van de Ronde Tafel. De gemene Ruber, die door Koning Arthur van het Hof verstoten is, steelt het magische zwaard 'Excalibur' van de Koning en heeft daarmee de macht over het koninkrijk veroverd. Met dit zwaard ontvoerd hij Lady Juliana. Haar dochter Kayley, die ervan droomt om net als haar vader ridder te worden, gaat op pad om zowel haar moeder als het zwaard te bevrijden. Ze krijgt hierbij hulp van Garret, een blinde jongen die in het Verboden Woud woont. Op hun tocht krijgen ze te maken met een groot aantal bizarre personages, waaronder een komische tweekoppige draak en de niet al te snuggere Bijlebek.

The Story of Us
18:30 - 20:30 op NET5
Drama (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (8959 stemmen)
Met Bruce Willis, Michelle Pfeiffer, Colleen Rennison e.aHet echtpaar Ben en Katie Jordan kan het steeds minder goed met elkaar vinden. Als de kinderen op zomerkamp gaan, lijkt dat de ideale gelegenheid om wat tijd afzonderlijk door te brengen. Het blijkt zowel Katie als Ben minder goed te bevallen dan dat ze dachten, de herinneringen aan de tijd die ze samen hadden blijven terugkomen.

Une pierre dans la bouche
21:00 - 22:40 op TV5
(1983) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.2 (21 stemmen)
Met Harvey Keitel, Michel Robin, Richard Anconina e.aEen Amerikaanse gangster zoekt zijn toevlucht tot een groot gebouw aan de kust en hier vindt hij de enige huurder; een blinde talentvolle man Op een dag komen ook de neef van de vluchteling en zijn vriendin aan De vrouw zoekt toenadering tot de gangster wat de jonge neef ook erg jaloers maakt. Hij gaat dan ook op zoek naar een manier om zich te wreken

Mar adentro
21:30 - 23:35 op Canvas
Biografie (2004) uit Spanje
IMDB-rating: 8.1 (18093 stemmen)
Met Javier Bardem, Beln Rueda, Lola Dueas e.aRamn ligt al dertig jaar verlamd in bed terwijl hij verzorgd wordt door zijn familie. Zijn slaapkamerraam is ook zijn enige raam naar de wereld. Hij kijkt uit over de zee waar hij vroeger zoveel ging zeilen. De zelfde zee waar hij tijdens zijn jeugd een vreselijk ongeluk kreeg. Sindsdien is zijn enige doel zijn leven op een waardige manier te beindigen. Zijn wereld wordt danig ondersteboven gezet door de komst van twee vrouwen: Julia, de advocate die hem ondersteunt en hem helpt in de juridische strijd om zijn leven naar eigen inzichten te beindigen, en Rosa, een vrouw uit het dorp die hem er steeds van probeert te overtuigen dat het leven altijd de moeite waard blijft. Beide vrouwen zijn danig van slag door Ramn's indrukwekkende persoonlijkheid en beginnen vraagtekens te zetten bij de principes die zij hun hele leven al aanhangen. Ramn weet dat alleen degene die echt van hem houdt ook degene zal zijn die hem helpt om zijn laatste reis te maken....

Breaking Dawn
22:05 - 00:15 op RTL8
Mystery (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (664 stemmen)
Met Kelly Overton, James Haven, Sarah-Jane Potts e.aEen medische studente krijgt de opdracht om de psychisch gestoorde moordenaar Don Wake te onderzoeken.*Ze dwingt hem de waarheid te vertellen over de brutale moord op zijn moeder.*In plaats daarvan waarschuwt hij haar voor het gevaar in de buitenwereld en voor een mysterieuze man, Malachi.*Don smeekt haar om hem uit de kliniek te laten ontsnappen om zodoende zijn onschuld te kunnen bewijzen.*Maar de studente beschouwt Don als paranode...*tot het moment waarop zij zelf wordt achtervolgd.*Al snel wordt zijn wereld haar werkelijkheid.*Ze moet het onderscheid maken tussen wat echt is en de waanbeelden van een maniak.*Op de rand van een inzinking moet ze een risicovolle beslissing nemen die al dan niet zal leiden tot een spectaculaire genezing van Don's waanbeelden...*en die van haarzelf.

Jersey Girl
00:20 - 01:55 op BBC1
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (21080 stemmen)
Met Betty Aberlin, Matt McFarland, Sarah Stafford e.aOllie Trinke (Ben Affleck) is een gelikte zakenman uit New York met de wereld aan zijn voeten. Hij is onlangs getrouwd met de liefde van zijn leven, Gertrude (Jennifer Lopez) en hun eerste kindje is op komst. Zijn perfecte leventje verandert tragisch als zijn vrouw overlijdt. In n klap is hij een alleenstaande vader. Als hij dan ook nog eens zijn baan verliest, moet hij noodgedwongen weer bij zijn vader gaan wonen in zijn geboorteplaats New Jersey. Met hulp van de mooie, jonge Maya (Liv Tyler) probeert hij zijn leven weer op de rit te krijgen. Zij en zijn ontwapenende dochtertje Gertie laten hem inzien dat je soms het verleden achter je moet laten om gelukkig te worden.

Mean Streets
00:30 - 02:20 op BBC2
Misdaad (1973) uit Amerika
IMDB-rating: 7.5 (20600 stemmen)
Met Robert De Niro, Harvey Keitel, David Proval e.aTony en Michael zijn de eigenaars van een buurtcaf in Klein Itali in New York. Hun toekomst is wel duidelijk. Dit geldt niet voor Charlie, een kruimeldief die voor zijn oom werkt. Hij moet niet betaalde rekeningen voor hem innen. Charlie is eigenlijk te aardig voor dit werk. Verder is hij verliefd op een vrouw die door zijn oom wordt afgekeurd. Nee, Charlie's toekomst is allerminst zeker.

The King of Comedy
02:20 - 04:05 op BBC2
Komedie (1982) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (14382 stemmen)
Met Robert De Niro, Jerry Lewis, Diahnne Abbott e.aRupert Pupkin koestert n grote droom: op televisie zijn komisch nummer opvoeren. Om zijn droom waar te maken valt hij Jerry Langford lastig, de presentator van een populaire talkshow.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox