Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 3 April 2011 at General Satellite News forum; Lady in the Lake 14:30 - 16:10 op Eén Misdaad (1947) uit Amerika IMDB-rating: 6.6 (1042 stemmen) Met Robert Montgomery, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 3 April 2011
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104915
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 3 April 2011 - 03-April-2011, 05:10

Lady in the Lake
14:30 - 16:10 op Eén
Misdaad (1947) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (1042 stemmen)
Met Robert Montgomery, Audrey Totter, Lloyd Nolan e.aOmdat het werk van privdetective Marlowe niet veel oplevert probeert hij zijn onderzoek in de vorm van een detectiveverhaal te slijten aan een uitgeefster van pulpboekjes. Ze wil hem nu inhuren om de vrouw van de baas te vinden, die een telegram vanuit Mexico leek te sturen maar daar nooit geweest was. Hij begrijpt dat de uitgeefster op de baas valt, maar vindt de zaak toch interessant.

Viva Knievel!
15:05 - 16:45 op BBC2
Actie (1977) uit Amerika
IMDB-rating: 2.1 (456 stemmen)
Met Evel Knievel, Gene Kelly, Lauren Hutton e.aDe legendarische stuntman Evel Knievel reist af naar Mexico om zich voor te bereiden op n van zijn allergrootste stunts. Onderweg blijkt de stuntman tevens een weldoener te zijn. Ondertussen probeert een rivaal hem te vermoorden en zijn truck te gebruiken om drugs te vervoeren.

K3 en het ijsprinsesje
15:30 - 16:40 op NED3
Familiefilm (2006) uit Belgi
IMDB-rating: 5.6 (28 stemmen)
Met Kathleen Aerts, Katerine Avgoustakis, Kato Bijtebier e.aKaren, Kristel en Kathleen krijgen een uitnodiging van koning Flurkentijn en diens vrouw, die afkomstig zijn uit een sprookjesrijk, om op de verjaardag van prinses Fleur te zingen. De prinses gedraagt zich echter als een verwend nest en is niet onder de indruk van de zangkunsten van het drietal. Maar wat is er nu precies aan de hand met prinses Fleur? Karen, Kristen en Kathleen besluiten om dit uit te zoeken.

The Secret of NIMH
15:30 - 17:00 op Nickelodeon
Animatie (1982) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (7514 stemmen)
Met Derek Jacobi, Elizabeth Hartman, Arthur Malet e.aMrs. Brisby, weduwe van Jonathan, moet met haar gehele muizenfamilie verhuizen, wanneer het voorjaar aanbreekt en de boer Fitzgibbons het land, waarin hun nest ligt, gaat omploegen. Haar zoon Timothy is ernstig ziek en mag niet naar buiten. Mrs. Brisby zoekt naar een oplossing. Jeremy, de kraai, brengt haar naar de Grote Uil, die voor alles raad weet. Uilen echter eten muizen en Mrs. Brisby is doodsbang de Grote Uil op te zoeken. Ze wordt gerust gesteld, wanneer ze hoort, dat uilen alleen bij donker muizen eten. De Grote Uil raadt haar aan naar de ratten te gaan, die onder de rozenstruik van boer Fitzgibbons huizen. Hoewel de ratten en muizen gezworen vijanden zijn, zegt de Grote Uil, dat de ratten haar zullen helpen uit dankbaarheid tegenover haar overleden man Jonathan, die de ratten bevrijd heeft uit het Nationaal Instituut Mentale Hygine, waar de ratten aan verschrikkelijke wetenschappelijke proeven werden onderworpen. Deze ratten zijn door verschillende proeven buitengewoon intelligent geworden. Mr. Ages, 'n oudere muis en apotheker van beroep, brengt Mrs. Brisby naar Nicodemus, de leider van de ratten van Nimh. De ratten slagen erin het huis van Mrs. Brisby in veiligheid te brengen.

The Gumball Rally
16:45 - 18:30 op BBC2
Komedie (1976) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (1440 stemmen)
Met Michael Sarrazin, Norman Burton, Gary Busey e.aLeraar Samuel Graves ontvangt een anoniem briefje waarop alleen het woord 'GUMBALL' staat. Hij begrijpt meteen waarover het gaat en neemt meteen het eerste vliegtuig met bestemming New York, waar hij zijn opwachting maakt in een zwaar bewaakt restaurant. Hij is niet de eerste. Er zijn al huismoeders, tieners, bejaarden, klaplopers en zakenmannen aanwezig. Op het eerste gezicht hebben ze niets met elkaar gemeen, ware het niet dat ze allemaal verslaafd zijn aan snelheid, het geluid van opgedreven motoren en de geur van benzine. Geen van hen kan wachten tot het startschot gegeven wordt van de 'Gumball Rally', een illegale race met bestemming Long Beach, Californi.

5ive Days to Midnight
20:00 - 22:00 op RTL8
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (1168 stemmen)
Met Timothy Hutton, Randy Quaid, Kari Matchett e.aWat blijft er over als er iemand vermoord wordt?*Een politiedossier, de kogel waarmee hij vermoord is, en vooral de gruwelijke foto's van de plaats delict.*Maar in dit geval klopt er iets niet.*Het slachtoffer leeft nog...*Professor JT Newmeyer heeft iets te vieren: de verjaardag van z'n enige dochter Jesse.*Maar het is ook de sterfdag van z'n geliefde echtgenote.*Bovendien is er iets verontrustends gebeurd.*Er is een pakje bezorgd, met daarin het bewijsmateriaal van zijn eigen moord, die over vijf dagen zal plaatsvinden. Het politiedossier ziet er echt uit, maar een aantal voorwerpen op de foto's kan JT niet thuisbrengen.*Zo heeft hij geen blauwe jas, en ook geen groene Jeep.*Hij gaat ervan uit dat het een morbide grap is van een briljante student met een bizarre obsessie.*Dan krijgt hij 's avonds een cadeau van zijn nieuwe vriendin: een blauwe jas.*Hij kan niet slapen en de vragen komen op hem af: Wie heeft het pakje gestuurd, en waarom?*De tijd dringt, het noodlot ligt op de loer, en de oplossing blijkt veel vreemder dan JT had kunnen vermoeden.

Twelve Monkeys
20:30 - 23:00 op RTL7
Sci-Fi (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 8.1 (129795 stemmen)
Met Joseph Melito, Bruce Willis, Jon Seda e.aDoor een onbekend en dodelijk virus is de wereldbevolking in 2035 bijna geheel uitgeroeid, en leeft een kleine groep gedwongen ondergronds. De gedetineerde James Cole biedt zichzelf als vrijwilliger aan om terug te keren naar 1996 en daar informatie te vinden over het virus.

The Guardian
20:30 - 23:10 op Veronica
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (18427 stemmen)
Met Kevin Costner, Ashton Kutcher, Sela Ward e.aBen Randall (Kevin Costner), een legendarische reddingszwemmer, is met zijn bemanning neergestort waardoor hij niet meer optimaal zijn werk kan doen. Hij wordt naar een school voor reddingszwemmers in opleiding gestuurd. Daar steekt een leerling, Jake Fischer (Ashton Kutcher), met kop en schouders boven iedereen uit. Ben geeft Jake de opdracht om met hem mee te gaan naar Alaska voor een levensgevaarlijke reddingsmissie.

Sabah
21:30 - 23:00 op Canvas
Komedie (2005) uit Canada
IMDB-rating: 6.4 (566 stemmen)
Met Arsine Khanjian, Shawn Doyle, Fadia Nadda e.aMoslima Sabah woont in Toronto. Haar levenslust en onafhankelijkheid staan op een laag pitje, want al twintig jaar wijdt ze haar leven aan haar liefhebbende maar veeleisende gezin; in het bijzonder de verzorging van haar moeder.

Bosque de sombras
22:00 - 00:00 op RTL8
Drama (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.9 (1232 stemmen)
Met Gary Oldman, Paddy Considine, Aitana Snchez-Gijn e.aZomer van 1978, de heetste zomer sinds lange tijd. Norman (Paddy Considine) en Lucy (Virginie Ledoyen) maken een moeilijke periode door in hun relatie en besluiten hun vakantie door te brengen in het vakantiehuis dat door hun vrienden Paul (Gary Oldman) en Isabel (Aitana Snchez Gijn), is gekocht in Noord-Spanje. Ver van London af hoopten zij hier midden in het bos in Baskenland op een heerlijke rustige vakantie, waar het huis dan ook ideaal voor is. Maar deze vrede en kalmte wordt plotseling verbroken wanneer zij een meisje met verschrikkelijk misvormde handen ontdekken, verborgen in een houten huisje in het bos. Het bovenmatig angstige meisje is echter te bang om te praten en daarom besluit het paar om haar naar de politie te brengen. Maar hun pogingen om het meisje te helpen worden voortdurend belemmerd door de dichtheid van het bos, evenals door een groep plaatselijke dorpsbewoners die zich blijkbaar voorgenomen hebben de wrede toestand waarin het meisje zich bevindt, onveranderd te laten.

V?s et Fleur
23:55 - 01:15 op TV5
Drama (2004) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.4 (122 stemmen)
Met Isabelle Pirs, Veroushka Knoge, Julien Imbert e.aDe jonge Fleur uit Parijs brengt haar vakantie door in de villa van haar oom in Marseille. Daar ontmoet ze Vnus, een Russisch meisje dat zojuist gedumpt is door haar Franse vriend. De twee besluiten om samen te proberen een paar jongens te versieren.

The Last Station
00:25 - 02:10 op BBC1
Biografie (2009) uit Duitsland
IMDB-rating: 7 (5145 stemmen)
Met Christopher Plummer, James McAvoy, Paul Giamatti e.aThe Last Station is een biografie over de Russische schrijver Leo Tolstoj. De film concentreert zich op het laatste en tevens roerige jaar van het leven van de schrijver.

Awaydays
00:40 - 02:20 op BBC2
Drama (2009) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.8 (879 stemmen)
Met Stephen Graham, Nicky Bell, Liam Boyle e.aPaul Carty is19 jaar en leeft met zijn weinig genteresseerde vader en zusje Molly in een voorstadje van Liverpool. Zijn moeder is overleden en hij verveelt zich enorm. Het geld dat hij verdient met een suf baantje besteedt hij aan platen, voetbal en het nachtleven. Hij lijkt nauwelijks te kunnen ontsnappen aan zijn burgerlijke bestaan, totdat hij Elvis ontmoet. Paul voelt zich erg aangetrokken tot zijn levensstijl en dankzij hem krijgt hij een plek in een beruchte bende; The Packs.

Bobby Jones: Stroke of Genius
06:00 - 08:30 op RTL4
Biografie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (1562 stemmen)
Met James Caviezel, Claire Forlani, Jeremy Northam e.aRobert "Bobby" Tyre Jones, Jr. komt uit diepe dalen om uit te groeien tot een grote golflegende. Jones overwint zijn eigen opvliegende karakter, intense passie en perfectionisme om als enige man ooit de golf Grand Slam te winnen (de US Open, de British Open en alle Amateur Opens). Een, tot op de dag van vandaag, ongevenaarde prestatie. Maar het zijn ook Jones' stijl, persoonlijkheid en karakter die hem onderscheidde van de andere professionals in de golfsport. Als Jones zich realiseert dat zijn succes een negatieve invloed krijgt op zijn priv-leven, komt hij met een wereldschokkende mededeling...Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox