Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 30 Augustus 2009 at General Satellite News forum; K3 en het ijsprinsesje 11:00 - 12:05 op Canvas Familiefilm (2006) uit Belgi IMDB-rating: 5.6 (28 stemmen) Met Kathleen Aerts, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 30 Augustus 2009
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 103173
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 30 Augustus 2009 - 30-August-2009, 06:20

K3 en het ijsprinsesje
11:00 - 12:05 op Canvas
Familiefilm (2006) uit Belgi
IMDB-rating: 5.6 (28 stemmen)
Met Kathleen Aerts, Katerine Avgoustakis, Kato Bijtebier e.aKaren, Kristel en Kathleen krijgen een uitnodiging van koning Flurkentijn en diens vrouw, die afkomstig zijn uit een sprookjesrijk, om op de verjaardag van prinses Fleur te zingen. De prinses gedraagt zich echter als een verwend nest en is niet onder de indruk van de zangkunsten van het drietal. Maar wat is er nu precies aan de hand met prinses Fleur? Karen, Kristen en Kathleen besluiten om dit uit te zoeken.

Gun Shy
13:45 - 15:35 op RTL4
Komedie (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (2888 stemmen)
Met Liam Neeson, Oliver Platt, Jos Ziga e.aNadat de succesvolle undercover agent Charlie tijdens een opdracht bijna ontmaskerd wordt, verliest hij de stalen zenuwen die hij ooit had. Hij komt in een therapiegroep terecht, waar de verpleegster Judy alles in het werk stelt om hem zijn koelbloedigheid en zelfverzekerheid weer terug te geven.

Guess Who's Coming to Dinner
14:15 - 16:00 op BBC2
Drama (1967) uit Amerika
IMDB-rating: 7.7 (8750 stemmen)
Met Spencer Tracy, Sidney Poitier, Katharine Hepburn e.aDe dochter van Matt (Tracy) en Christina (Hepburn) komt thuis met haar nieuwe verloofde, een gerespecteerde zwarte dokter. Aangezien beide ouders een beetje moeite hebben met de keuze, zit er niets anders op, dan ze maar eens uit te nodigen om te komen eten.

Whale Rider
15:30 - 17:05 op NED3
Drama (2002) uit Nieuw-Zeeland
IMDB-rating: 7.7 (18663 stemmen)
Met Keisha Castle-Hughes, Rawiri Paratene, Vicky Haughton e.aIn elke generatie van een Maori-stam in Nieuw-Zeeland staat een man aan het hoofd, de Whale Rider. Als een tweeling wordt geboren, overlijden moeder en zoon en blijft dochter Pai in leven. Voor het huidige stamhoofd is het onacceptabel dat een vrouw de nieuwe leider zal worden. Hij gaat daarom op zoek naar een jongen die de rol op zich kan nemen.

Spoorweg
18:05 - 18:25 op NED2
Korte film (2006) uit Nederland
IMDB-rating: 6.4 (10 stemmen)
Met Aat de Waay, Tine Joustra, Lisette Livingstone e.aDe nachtmerrie begint wanneer je je dochter kwijtraakt in een rijdende trein als je haar net terugbrengt naar je ex-vrouw. Tegelijkertijd dreigt het Amnesty Poetry festival dat je organiseert in het honderd te lopen. Het wordt allemaal nog erger als je merkt dat de trein rondjes rijdt... is het een angstdroom van een vader met schuldgevoel, of misschien de wraakfantasie van zijn dochter?

Dirty Dancing
18:10 - 20:00 op RTL5
Drama (1987) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (31018 stemmen)
Met Jennifer Grey, Patrick Swayze, Jerry Orbach e.aHet verwende meisje Frances Houseman, bijgenaamd Baby, brengt de zomervakantie van 1963 door in een vakantiepark in Catskills. Daar ontmoet ze de sexy dansinstructeur Johnny Castle en zij valt als een blok voor hem.

The Perfect Man
20:00 - 22:00 op RTL4
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (5443 stemmen)
Met Hilary Duff, Heather Locklear, Chris Noth e.aTiener Holly Hamilton (Hillary Duff) is het zat om steeds te verhuizen als haar alleenstaande moeder Jean (Heather Locklear) weer eens in een relatiecrisis zit. Om haar een beetje afleiding te bezorgen na haar laatste mislukte relatie bedenkt Holly het perfecte plan voor de perfecte man...een denkbeeldige geheime bewonderaar die Jean het hof maakt om haar gekrenkte ego weer een beetje op te vijzelen. Als de virtuele relatie echter begint, moet Holly een geschikte minnaar vinden. Ze vraagt of de charmante en knappe oom (Chris Noth) van haar vriendin het gezicht achter alle briefjes en cadeautjes wil zijn. Holly moet steeds drastischere maatregelen nemen om de leugen in stand te houden en het geluk van haar moeder te beschermen... maar wat als intussen de echte perfecte man voorbij komt?

Lady in the Water
20:30 - 23:00 op NET5
Fantasy (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (38646 stemmen)
Met Paul Giamatti, Bryce Dallas Howard, Jeffrey Wright e.aDe bescheiden opzichter van een appartementencomplex, Cleveland Heep, treft tot zijn grote schrik een nimf uit een sprookjeswereld in zijn gebouw aan. Deze kan niet meer terugkeren naar haar eigen wereld. Al snel komen Cleveland en de andere bewoners van het gebouw tot de conclusie dat ook zij deel uitmaken van een sprookje. Dit sprookje kent echter ook zijn boosaardige figuren, die er alles aan doen om te voorkomen dat de nimf kan terugkeren naar haar eigen wereld ...

Tir? part
21:00 - 22:30 op TV5
Thriller (1996) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.4 (99 stemmen)
Met Terence Stamp, Daniel Mesguich, Maria de Medeiros e.aEdward werkt in een kleine Engelse uitgeverij. Hij krijgt een heel goed manuscript onder ogen wat geschreven is door een vriend van hem, Nicholas. Dat is vreemd, aangezien Nicholas hiervoor alleen maar erg slechte dingen geschreven heeft. Het manuscript beschrijft gebeurtenissen die in het leven van de vrienden zijn voorgekomen. Edward raakt er van overtuigd, door het manuscript, dat Nicholas degene moet zijn geweest die de vrouw waarvan Edward hield, verkracht heeft. Hij zint op wraak.

Becoming Jane
21:00 - 22:55 op BBC1
Biografie (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7 (10280 stemmen)
Met Anne Hathaway, James McAvoy, Julie Walters e.aAls de twintigjarige Jane Austen voor het eerst verliefd wordt, heeft dat grote invloed op haar schrijven. De passie tussen haar en de straatarme Ierse bokser levert volop inspiratie voor haar verhalen. Maar het geluk mag niet lang duren, het grote verschil tussen hun afkomst en de status van haar eigen familie maakt hun relatie onmogelijk.<br> <br>

Stomp the Yard
21:30 - 23:40 op RTL5
Drama (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 4.1 (11587 stemmen)
Met Columbus Short, Meagan Good, Ne-Yo e.aEen verwarde negentienjarige straatdanser uit Los Angeles kan na de dood van zijn jongere broer een straf in de jeugdgevangenis vermijden door zich in te schrijven in de Truth University in Atlanta, Georgia. Maar al zijn inspanningen om een degelijke opvoeding te krijgen en het meisje waar hij van houdt van zijn liefde te overtuigen, worden gehinderd door twee studentenverenigingen, die hem allebei als lid willen hebben vanwege zijn 'street-style' dansbewegingen, waarmee ze de nationale stepshow-competitie hopen te winnen.

Diana: Last Days of a Princess
22:25 - 00:30 op RTL 8
Drama (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 4.5 (48 stemmen)
Met Genevieve O'Reilly, Patrick Baladi, Shaun Dooley e.aEn jaar na haar scheiding met prins Charles, wordt Diana door een vernieuwd verlangen gedreven om haar privleven en haar ambities op punt te stellen. Temidden van de voortdurende hype van publiciteit, verkeert zij inmiddels in het gezelschap van Dodi Al Fayed. Van zon-doordrongen vakanties in het zuiden, tot de grootsheid en de glamour van Parijs, geniet Diana van een nieuwe liefde en zelfcontrole. Haar wervelwind-relatie met Dodi vindt plaats in de wereld van privjets, miljoenen jachten en persoonlijke entourages, en die behoren allen tot de eigendommen en invloedssferen van de Al Fayed-familie.

Invincible
00:45 - 02:25 op BBC1
Biografie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (12357 stemmen)
Met Mark Wahlberg, Greg Kinnear, Elizabeth Banks e.aVince Papale is in de jaren '70 een invallende leerkracht en part-time barman. Tevens is hij een enorm grote fan van het footballteam de Philadelphia Eagles. Tijdens een open dag van de club, waarbij onbekend talent een poging mag wagen iets te laten zien, pakt Vince zijn kans en krijgt een mogelijkheid prof te worden.

Frozen
01:35 - 03:00 op BBC2
Thriller (2005) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.1 (210 stemmen)
Met Shirley Henderson, Roshan Seth, Ger Ryan e.aHet is twee jaar na de mysterieuze verdwijning van Kathy's oudere zus Annie maar nog steeds voelt Kathy zich achtervolgd door de vraag wat er gebeurd is. Als de politie het onderzoek sluit besluit Kathy zelf verder te zoeken. Ze komt geen stap verder totdat ze enkele CCTV-beelden steelt over de laatste dag van haar zus. Als ze de plek bezoekt waar haar zus voor het laatst gezien is komt ze tot de ontdekking dat er een poort is naar een andere werkelijkheid waar Annie nog steeds in leven is. Kathy's dierbaren twijfelen aan haar verhaal en haar mentale staat en smeken Kathy te stoppen met zoeken.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Bacteria For This Useful Post:
Fish_N_Chips (30-August-2009)
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox