Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 30 Mei 2010 at General Satellite News forum; Pok?n: Giratina en de Krijger van de Lucht 10:30 - 12:00 op Disney XD Animatie (2008) uit Japan IMDB-rating: 6.7 ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 30 Mei 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 102522
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 30 Mei 2010 - 30-May-2010, 06:40

Pok?n: Giratina en de Krijger van de Lucht
10:30 - 12:00 op Disney XD
Animatie (2008) uit Japan
IMDB-rating: 6.7 (93 stemmen)
Met Rica Matsumoto, Amy Palant, Ikue Ootani e.aDe 'Andere Wereld', waarin Giratina leeft, is een prachtige wereld en ook zonder ook maar enige regels. Helaas wordt de 'echte wereld' vervuild door vervuilde lucht en ze doen dan ook hun best deze wereld te redden. Giratina wordt hierdoor woedend - en lokt Dialga, die allemaal verantwoordelijk voor dit is, zijn wereld in. Ook Shaymin is onbewust in deze wereld terecht gekomen. Shaymin probeert beide tegen te houden en vlucht terug naar de echte wereld. Dit brengt echter nog een probleem met zich mee.

The Red Shoes
14:00 - 16:10 op BBC2
Drama (1948) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 8.2 (5457 stemmen)
Met Marius Goring, Jean Short, Gordon Littmann e.aDe ballerina wil trouwen met de componist maar artistiek gezien vindt men dit geen goed idee. Het ballet waar ze mee bezig zijn is gebaseerd op De Rode Schoentjes, het sprookje van Hans Christan Andersen.

Duty Dating
14:05 - 15:55 op RTL4
Komedie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 4.4 (58 stemmen)
Met Lauren Sinclair, Paul Satterfield, Eric Gustavson e.aClarice, een succesvolle tijdschriftvormgever, heeft totaal geen geluk in de liefde. Darlene, haar uitgever, neemt haar mee naar dokter Hartley, een beroemde liefdesspecialist. De dokter adviseert haar drie mannen tegelijk te daten.

Bl?M?!
15:30 - 16:55 op NED3
Avontuur (2007) uit Duitsland
IMDB-rating: 7 (72 stemmen)
Met Johann Hillmann, Konrad Baumann, Lea Eisleb e.aDe twaalfjarige Martin is veel te klein voor zijn leeftijd. Veel te mager en te stil, zoals zijn moeder het jammer genoeg altijd weet te vertellen. Hij en zijn blauwe baseballmuts op zijn hoofd zijn beiden onafscheidelijk. Martin en zijn ouders zijn pas verhuist naar het kleine stadje Bellbach. Een nieuw huis, een nieuwe school, maar geen nieuwe vrienden. Zelfs op de eerste dag raakt hij al in de problemen. Vanaf het ogenblijk dat hij alarm slaat als hij tijdens het winkelen een jongen sigaretten ziet stelen, vanaf dan is de dief, Oliver, op wraak uit, wraak op Martin, met zijn 'stomme blauwe muts'.

FernGully: The Last Rainforest
16:05 - 17:35 op Nickelodeon
Animatie (1992) uit Australi
IMDB-rating: 5.9 (5311 stemmen)
Met Tim Curry, Samantha Mathis, Christian Slater e.aChrista is een elfje dat met een hele elfenstam in het vredige FernGully woont: een rustig en mooi oerwoud waar de vrede sinds kort is weergekeerd. Vroeger werd FernGully geterroriseerd door Hexxus, een kwade geest die al het groen in FernGully wilde vernietigen. Nu, een lange tijd later, is hij tot leven gewekt om zich te wreken op FernGully.

Wendy Wu: Homecoming Warrior
16:30 - 18:00 op Disney XD
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (962 stemmen)
Met Brenda Song, Shin Koyamada, Susan Chuang e.aWendy Wu heeft het allemaal: Ze is populair, aantrekkelijk en heeft een vriendje. Terwijl ze zich richt op het eindbal, komt ze erachter dat ze de rencarnatie is van een Yin Warrior. En nu wil ze alleen nog maar de wereld redden van de kwaadaardige Yan Lo!

Evan Almighty
20:00 - 22:00 op RTL4
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (30341 stemmen)
Met Steve Carell, Morgan Freeman, Lauren Graham e.aEvan Baxter was een keurige nieuwslezer bij de televisie, totdat collega Bruce Nolan hem met zijn goddelijke krachten aftroefde. <br>Inmiddels heeft hij de journalistiek vaarwel gezegd en is de politiek in gegaan. Omdat hij gekozen is om zitting te nemen in het Amerikaanse Congres, verhuist hij met zijn gezin naar het noorden van Virginia. <br>Daar aangekomen wordt zijn leven volledig op zijn kop gezet, als God (Morgan Freeman) opeens aan hem verschijnt met een wel heel geheimzinnige opdracht; of Evan maar even een ark wil bouwen. Bovendien of hij, net als Noach uit het bekende Bijbelverhaal, zoveel mogelijk dieren op de ark wil huisvesten. Van ieder dier ook nog eens twee exemplaren, een mannetje en een vrouwtje. Mocht iemand vragen waarom, dan moet hij maar zeggen dat er een grote overstroming dreigt.<br>Zijn familie kijkt met verbazing toe. Heeft Evan last van een uitzonderlijke mid-life crisis, dreigt er daadwerkelijk een ramp of is er iets bovennatuurlijks aan de hand...

The Quick and the Dead
20:00 - 22:10 op RTL7
Actie (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (20444 stemmen)
Met Sharon Stone, Gene Hackman, Russell Crowe e.aDe mysterieuze, jonge revolverheldin Ellen arriveert in het bandeloze stadje Redemption om deel te nemen aan een scherpschutterwedstrijd. Haar drijfveer is wraak, om een rekening te vereffenen over iets uit haar jeugd.

L'ex-femme de ma vie
21:00 - 22:35 op TV5
Komedie (2004) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5 (190 stemmen)
Met Thierry Lhermitte, Karin Viard, Josiane Balasko e.aTom en Nina zijn al zeven jaar gescheiden en hebben sindsdien ook geen contact gehad met elkaar. Op een dag zitten Tom en zijn verloofde samen te dineren in een restaurant. Ze zijn druk in gesprek over hun aankomend huwelijk. Dan komen ze Nina tegen, doodop, futloos en zeven en een halve maand zwanger en in de steek gelaten door de vader van haar kind. Tom ziet zich genoodzaakt Nina in huis te nemen en voor haar te zorgen

Fils de l'&eacute;picier, Le
21:55 - 23:35 op Canvas
Drama (2007) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.9 (379 stemmen)
Met Nicolas Cazal, Clotilde Hesme, Daniel Duval e.aHet is hartje zomer wanneer de dertigjarige Antoine noodgedwongen de stad verruilt voor de rustieke omgeving van zijn geboortedorp. Zijn vader ligt in het ziekenhuis en hoewel Antoine een grondige hekel aan hem heeft, neemt hij toch (vooral voor zijn moeder) diens werk tijdelijk over. In zijn vaders 'SRV-wagen' rijdt Antoine van gehucht naar gehucht door de bergachtige en uitgestrekte Provence. Maar zijn botte gedrag en onhandigheid zorgen voor aanvaringen met de oude bewoners die al jaren hun boodschappen bij de wagen doen. Mede dankzij zijn beste vriendin Claire ziet Antoine steeds meer de charme van de koppige, norse, grappige en soms eenzame bewoners in. Die nieuwe blik helpt hem het plezier in het leven terug te vinden. Het plezier dat hij dacht kwijt te zijn, evenals de liefde van zijn leven.

Once Upon a Time in Mexico
22:10 - 00:05 op RTL7
Actie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (40712 stemmen)
Met Antonio Banderas, Salma Hayek, Johnny Depp e.aEl Mariachi (Banderas) volgt het spoor van drugsbaas Barrillo (Willem Dafoe) door het woeste landschap van Mexico. Barrillo is van plan een coup te plegen tegen de Mexicaanse president. El Mariachi is ingehuurd door de corrupte CIA-agent Sands (Depp), die uit is op vergelding tegen zijn grootste vijand.

Mad Dog and Glory
22:50 - 00:40 op RTL8
Komedie (1993) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (7469 stemmen)
Met Robert De Niro, Uma Thurman, Bill Murray e.aEen politie-agent redt het leven van een maffiabaas. Bij wijze van dank leent de maffiabaas een week lang zijn knappe bardame uit aan de politie-agent. Natuurlijk wordt de agent stapelverliefd op het meisje en wil haar na een week niet terugsturen. Dit leidt tot een gewelddadige confrontatie tussen de heren.

Les roseaux sauvages
23:45 - 01:40 op TV5
Drama (1994) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.5 (2238 stemmen)
Met lodie Bouchez, Gal Morel, Stphane Rideau e.aFranois, een introverte jongen, is innig bevriend met Maite die met kinderlijke onschuld geniet van het leven. In zijn laatste schooljaar wordt Franois verliefd op Serge, een bonkige boerenzoon. Serge neemt de kortstondige affaire die ze beleven niet serieus. Franois wel. Hij heeft het er niet gemakkelijk mee en vraagt zich af of hij werkelijk homoseksueel is. Dan arriveert Henri op school. Deze jongen van Frans-Algerijnse afkomst heeft zeer conservatieve opvattingen. Toch raakt Franois bevriend met hem. Ook Maite raakt, ondanks de enorme verschillen in opvattingen, door Henri gefascineerd.

The Visitor
00:00 - 01:40 op BBC2
Horror (1979) uit Amerika
IMDB-rating: 2.9 (340 stemmen)
Met Mel Ferrer, Glenn Ford, Lance Henriksen e.aEen moeder krijgt het vermoeden dat haar dochter iets duivels in zich heeft. Bovendien spannen de dochter, die telekenetische gaven heeft, en haar moeders vriend, samen om haar moeder met hem te laten trouwen. De vriend is namelijk lid van een duivelse organisatie en de moeder is de enige die kinderen met dergelijke genen op de wereld kan zetten.

Buster
01:05 - 02:40 op BBC1
Avontuur (1988) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.5 (992 stemmen)
Met Phil Collins, Julie Walters, Larry Lamb e.aHij is maar een klein mannetje maar toch pleegt Buster de grootste treinroof uit de Engelse geschiedenis! Buster en zijn vrouw vluchten naar Acapulco, maar heimwee verscheurt hun hart.

Corky Romano
01:40 - 03:00 op BBC2
Komedie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 4.2 (5377 stemmen)
Met Chris Kattan, Vinessa Shaw, Peter Falk e.aDe naieve Corky Romano, de verschoppeling in het gezin van een maffiabaas, wordt door zijn familie ingezet om bij de FBI binnen te komen. Hij moet daar al het bewijsmateriaal tegen zijn vader zien weg te moffelen.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox