Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 4 Augustus 2013 at General Satellite News forum; Get Smart's Bruce and Lloyd Out of Control 06:35 - 08:00 op SBS6 Actie (2008) uit Amerika IMDB-rating: 4.8 (3223 ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 4 Augustus 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 105638
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 4 Augustus 2013 - 04-August-2013, 05:20

Get Smart's Bruce and Lloyd Out of Control
06:35 - 08:00 op SBS6
Actie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (3223 stemmen)
Met Masi Oka, Nate Torrence, Jayma Mays e.aDe slimmeriken van R&D moeten uit hun lab en comfortzone vertrekken als ze in actie moeten komen om hun nieuwste uitvinding terug te krijgen. Deze uitvinding, een onzichtbaarheidsmantel, moet door hen gevonden worden voordat het in handen komt van de KAOS. Tijdens hun zoektocht worden ze tegengewerkt door het hele onzichtbaarheidsgebeuren en leren ze hoe het is om een echte spion te zijn.


Hindle Wakes
07:00 - 08:30 op BBC2
Drama (1952) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.3 (43 stemmen)
Met Leslie Dwyer, Lisa Daniely, Brian Worth e.aFanny Hawthorn en Mary Hollins, twee fabrieksarbeidsters en beste vriendinnen, gaan op vakantie naar Blackpool. Hier ontmoet Fanny Allan Jeffcote, de zoon van de directeur van de fabriek waar Fanny en Mary werken. Fanny verlaat Mary om de rest van de vakantie door te brengen met Allan. Bij terugkomst komen de ouders van Fanny er achter dat zij de vakantie heeft doorgebracht met Allan. Fanny's vader confronteert Nathaniel Jeffcote, de vader van Allan, met dit gebeuren. De rijke directeur verplicht zijn zoon Fanny ten huwelijk te vragen.


What If God Were the Sun?
07:10 - 08:55 op RTL4
Drama (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (280 stemmen)
Met Lacey Chabert, Sam Trammell, Sarah Rafferty e.aJamie Spagnoletti (Lacey Chabert) is een cynische verpleegster, die een zware baan probeert te combineren met grootse huwelijksplannen. Haar wereld stort echter in wanneer haar vader wordt binnengebracht op de eerste hulp en sterft terwijl Jamie met een andere patint bezig is. Ze kan haar verdriet niet verwerken en krijgt problemen op haar werk en met haar verloofde Jeff (Sam Trammell). Jamie wordt overgeplaatst naar een andere afdeling in het ziekenhuis, waar ze Melissa (Gena Rowlands) ontmoet, een ongeneeslijk zieke vrouw die haar leven in stijl wil eindigen. Ondanks haar ziekte, zit Melissa vol humor en vertrouwen. Dit maakt grote indruk op de nog altijd rouwende Jamie, die zo opnieuw leert invulling te geven haar eigen leven.


Boathouse Detectives
09:00 - 10:35 op Veronica
Familiefilm (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (42 stemmen)
Met Ella Harris, Mason Johnson, McKenzie Richards e.aAls de 7-jarige Anna McKenzie er achter komt dat haar dwaze stiefmoeder van plan is haar kleine hondje Toby naar het asiel te sturen en Anna naar een kostschool, doet ze iets onverwachts. Wanhopig schrijft ze haar oma een brief, bindt die aan een heliumballon en laat die los vanuit een zolderraam. Al snel daalt de ballon met de brief neer in een vijver, waar de 10-jarige Gage Williams hem vindt. Gealarmeerd door de wanhopige boodschap trommelt hij zijn vrienden bij elkaar in hun drijvende clubhuis. Met slechts een handjevol aanwijzingen beginnen de jonge detectives aan het avontuur van hun leven, in de hoop Anna te vinden en haar te herenigen met haar oma.


Iep!
09:00 - 10:15 op NED3
Drama (2009) uit Belgi
IMDB-rating: 6.3 (149 stemmen)
Met Huub Stapel, Diederik Ebbinge, Stefan de Walle e.aIep! vertelt het verhaal van Viegeltje, een wezen dat lijkt op een klein meisje. Viegeltje heeft echter in plaats van armen vleugels. De vogelwachter Warre vindt haar en neemt Viegeltje mee naar huis. Warre en zijn vrouw Tine besluiten Viegeltje op te voeden als een gewoon meisje. Maar Viegeltje is geen gewoon meisje en op een dag vliegt ze weg. Ze wil naar het Zuiden met de andere vogels.


Flushed Away
12:20 - 13:55 op RTL4
Animatie (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.1 (15386 stemmen)
Met Hugh Jackman, Kate Winslet, Ian McKellen e.aRoddy is een huismuis die van zichzelf vindt dat hij het helemaal gemaakt heeft. Hij woont goed verzorgd in een prachtig ruim appartement in de deftige buurt Kensington, hij heeft een schitterende kooi en alle speelgoed die hij zich kan wensen. Als de familie een paar dagen op vakantie gaat, heeft Roddy het rijk. Helemaal alleen. Dan ontdekt hij dat er een vreemde muis, Sid, het huis is binnengedrongen. Roddy moet snel van dit onderkruipsel af. Hij lokt Sid naar het toilet en zegt dat het een bubbelbad is. 'Als jij erin springt, laat ik wel even de belletjes komen door deze ene hendel over te halen,' zegt Roddy. Maar daar trapt Sid niet in en uiteindelijk spoelt hij Roddy door. Hij komt in het Londense riool terecht, maar dat ziet er heel anders uit dan hij verwacht had. En eruit komen blijkt een tikkie moeilijker te zijn dan hij dacht. Daarbij komt dat Roddy nogal last heeft van de gemene plannetjes van die dictator van het riool, de vette pad Toad....


The Treasure of the Sierra Madre
14:00 - 16:00 op Eén
Avontuur (1948) uit Amerika
IMDB-rating: 8.5 (27053 stemmen)
Met Humphrey Bogart, Walter Huston, Tim Holt e.aFred C. Dobbs en Bob Curtin slijten berooid hun dagen in Mexico, tot ze de door de wol geverfde goudzoeker Howard tegenkomen. Die vertelt hen dat er nog steeds goud te vinden is in de heuvels. Howard heeft het dan ook niet moeilijk om de twee op goud beluste zwervers mee te krijgen op een nieuwe zoektocht. Maar kunnen ze elkaar wel vertrouwen?


Ulvesommer
15:30 - 16:50 op NED3
Avontuur (2003) uit Noorwegen
IMDB-rating: 6.6 (307 stemmen)
Met Julia Pauline Boracco Braathen, Jrgen Langhelle, Line Verndal e.aEen jong meisje wordt vrienden met een wolf en besluit deze te beschermen tegen een herder.


Ghost Town
20:00 - 22:05 op NET5
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (41984 stemmen)
Met Greg Kinnear, Jordan Carlos, Dequina Moore e.aBertram Pincus sterft onverwacht en komt weer tot leven zeven minuten later met de gave om geesten te zien. Alle geesten willen iets van hem, vooral Frank Herlihy, die hem dwingt het gevaarlijke huwelijk van zijn weduwe te verbreken.


King Kong
20:00 - 00:00 op RTL7
Avontuur (2005) uit Nieuw-Zeeland
IMDB-rating: 7.7 (107484 stemmen)
Met Naomi Watts, Jack Black, Adrien Brody e.aDe jaren '30. Een groep filmmakers reist af naar een legendarisch eiland om hun nieuwste film op te nemen. Eenmaal aangekomen blijken alle verhalen over het eiland op waarheid berust: het eiland wordt bevolkt door mysterieuze inboorlingen en vele gigantische beesten. Hoofdrolspeelster Ann Darrow wordt de gevangene van n van deze beesten: de 8 meter grote gorilla Kong.


Vicky Cristina Barcelona
20:45 - 22:15 op Canvas
Komedie (2008) uit Spanje
IMDB-rating: 7.2 (108609 stemmen)
Met Rebecca Hall, Scarlett Johansson, Christopher Evan Welch e.aVicky en Cristina zijn twee hartsvriendinnen met tegengestelde karakters. Bij Vicky, die verloofd is met een degelijke jongeman, overheerst de rede, terwijl Cristina zich laat leiden door haar gevoelens en voortdurend op zoek is naar nieuwe passies en sexuele ervaringen. Wanneer ze de kans krijgen om de zomer in Barcelona door te brengen, zijn ze allebei dolenthousiast : Vicky wil nog voor haar huwelijk een master behalen, terwijl Cristina na haar laatste liefdesperikelen behoefte heeft aan iets nieuws. Op een avond ontmoeten ze in een kunstgalerij een Spaanse schilder. Juan Antonio is knap, sensueel en verleidelijk en doet hen een nogal ongewoon voorstel. Maar die nieuwe vriendschap valt niet in de smaak van Juan Antonios ex-vriendin.


Une chambre en ville
21:00 - 22:30 op TV5
Drama (1982) uit Itali
IMDB-rating: 7.8 (90 stemmen)
Met Dominique Sanda, Danielle Darrieux, Richard Berry e.aEen muzikale tragikomedie tegen de achtergrond van stakingen en manifestaties. Demy's operateske aanpak verdringt de naturalistische clichs.


Eternal Sunshine of the Spotless Mind
22:05 - 00:15 op NET5
Drama (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 8.5 (162379 stemmen)
Met Jim Carrey, Kate Winslet, Gerry Robert Byrne e.aJoel (Jim Carrey) is er nogal van ondersteboven dat zijn vriendin Clementine (Kate Winslet) al haar herinneringen aan hun nogal tumultueuze relatie heeft laten wissen. Wanhopig neemt hij contact op met de uitvinder van het bewuste proces, Dr. Howard Mierzwiak, om zo Clementine uit zijn eigen geheugen te laten verwijderen. Maar als Joel's herinneringen aan Clementine langzaam beginnen te verdwijnen, begint hij zijn liefde voor haar opnieuw te ontdekken. Hij probeert uit alle macht het proces, dat zich diep in zijn hersenen voltrekt, tegen te gaan. Terwijl Dr. Mierzwiak en zijn crew hem najagen door zijn eigen herinneringen, wordt Joel meer en meer duidelijk dat hij Clementine niet uit zijn hoofd krijgt....


Z
23:25 - 00:58 op NED2
Drama (1969) uit Algerije
IMDB-rating: 8.2 (6193 stemmen)
Met Yves Montand, Irene Papas, Jean-Louis Trintignant e.aGriekenland 1963. Een lid van de linkse oppositie wordt bij het verlaten van een meeting het slachtoffer van een 'verkeersongeval'. Bij nader onderzoek blijkt het een fascistisch genspireerde aanslag te zijn. De film volgt de speurtocht van de onderzoeksrechter naar de waarheid.


Les hommes libres
23:55 - 01:35 op TV5
Drama (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.3 (334 stemmen)
Met Tahar Rahim, Michael Lonsdale, Mahmud Shalaby e.aLes hommes libres is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en draait rond de Algerijnse immigrant Younes die tijdens de Tweede Wereldoorlog in Parijs door de politie werd opgepakt. Hij vreest voor zijn leven maar als enige overlevingskans krijgt hij het aanbod om de Parijse moskee te bewaken. In de moskee raakt hij onverwachts bevriend met de Joodse zanger Salim. Deze overtuigt hem om in het verzet te gaan en ondanks de risicos besluit Younes zich tegen de politie te keren.


Irresistible
00:00 - 01:40 op BBC2
Drama (2006) uit Australi
IMDB-rating: 5.7 (1378 stemmen)
Met Susan Sarandon, Sam Neill, Emily Blunt e.aSophie Hartley heeft al weken het gevoel gevolgd en bekeken te worden. Langzamerhand raakt zij ervan overtuigd dat Mara, de aantrekkelijke collega van haar man, haar kinderen en haar man wil stelen. Niemand gelooft haar, en op het moment dat ze aan haarzelf begint te twijfelen, doet ze een schokkende ontdekking....


Decoys 2: Alien Seduction
00:00 - 01:50 op RTL7
Horror (2007) uit Canada
IMDB-rating: 4.5 (711 stemmen)
Met Corey Sevier, Tyler Johnston, Kailin See e.aDe sexy aliens zijn terug! Om te voorkomen dat hun buitenaardse ras met uitsterven bedreigd wordt, vermommen de ruimtewezens zich als bloedmooie studentes die hun mannelijke medestudenten verleiden om met hen het bed in te duiken. Op deze wijze kunnen ze zich voortplanten en de mannelijke studenten sputteren niet bepaald tegen. Het bed delen met een van de beeldschone dames heeft echter wel een levensgevaarlijke consequentie: de lichaamstemperatuur van de sexy babes daalt tot onder het vriespunt en dit gaat de heren niet in de koude kleren zitten! De mannelijke studenten verdwijnen met bosjes tegelijk en iemand moet de rest van de studenten waarschuwen voor dit wellustige gevaar.


The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
00:05 - 03:00 op SBS6
Biografie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.7 (35835 stemmen)
Met Brad Pitt, Mary-Louise Parker, Brooklynn Proulx e.aRond 1870 was de crimineel Jesse James (Brad Pitt) de meest beroemde outlaw van Amerika. Zijn berovingen en moorden ten spijt, werd hij door velen gezien als een Robin Hood, een charismatische rebel die zijn eigen regels erop nahield. Een van zijn grootste bewonderaars was Robert Ford (Casey Affleck), een idealistische en ambitieuze jongeman die er zijn hele leven van droomde om ooit tot de bende van zijn idool te mogen horen. Hij kon niet vermoeden dat hij ooit zou worden betiteld als 'de smerige lafaard' die Jesse James in de rug doodschoot. Maar wie waren Jesse James en Robert Ford nu werkelijk? Hoe raakten ze bevriend en wat leidde tot dat fatale pistoolschot, dat de ene man doodde en de ander voor het leven zou tekenen?
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox